Banner for Samsung Electronics Sverige

Samsung Electronics Sverige レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Det var lätt att navigera på webbsidan, hade lite problem att sätta till en recovery email. Kundservice svarade promptly, och problemet löste sig. Vi köpte en tv till bår nya lägenhet, men flyttar int... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Med TVn följde det med vägghållare, men jag beställde tyvärr en separat, då det kom upp som ett alternativ vid beställningen, vilken jag inte behövde. Svaret från Samsung var en länk där jag hamnade h... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Har sedan väldigt många år alltid köpt samsung. Allt från tv, tablet mobiltelefoner you name it. Tycker bara att det är det bästa i kvalite, teknik och hållbarhet som jag haft. Innovationen från sam... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det känns verkligen som att ni bryr er om era kunder och får dem att känna sig uppskattade och värdefulla. Det betyder mycket och gör att man får ännu mer förtroende för Samsung." "Tack för den fina u... もっと見る

企業情報

1. 携帯電話販売店
  2. ・
  3. 電子機器店

当該企業による記述

Samsung inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Företaget utvecklar och förnyar allt från tv-apparater, digital skyltning och smartphones till wearables, surfplattor, hushållsapparater och nätverkssystem samt minne, systemkretsar och chipstillverkning. Samsung driver även utvecklingen inom medicinsk bildteknik, klimatlösningar (HVAC) och robotik samt skapar innovativa produkter för fordons- och ljudindustrin genom Harman. Genom SmartThings-ekosystemet, öppen samverkan med partners och integrering av AI i hela produktportföljen erbjuder Samsung en sömlös och intelligent uppkopplad upplevelse.

Samsung Support

Behöver du hjälp? Besök vår supportsida så hjälper vi dig vidare.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 285件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Köpte en Samsung fould 7 2025 för en…

Köpte en Samsung fould 7 2025 för en bit över 20 000..
Började strula i öppet läge efter ca 6 månader, för att paja helt på ena sidan efter 1 år ..
Inköpt via hallon, som inte vill ta det det som ett garanti ärende..
Anväder ett företag (care1) vars affärsmodell är att ta hutlöst betalt för felsökning och reparation och att sedan skylla allt på kunden.. min mobil har används, men aldrig tappats el liknande, nu vägrar även Samsung att ta det på garantin.. kommer att anmälas till ARN!!
Rekommenderar INGEN att ha med ovan nämnda företag att göra.
Struntar fullständigt i sina kunder..

2026年8月4日

Samsung Electronics Sverige からの回答

Vi beklagar verkligen att din upplevelse med din Samsung-telefon inte har levt upp till förväntningarna. Vi förstår din frustration när en produkt strular, särskilt efter en så kort tidsperiod och med tanke på kostnaden. Vi tar din feedback på största allvar och vi vill försäkra dig om att vi alltid strävar efter att våra kunder ska känna sig nöjda. Vi noterar din kommentar om de inblandade parterna och vi kommer att se över vad som hänt.

5つ星のうち1の評価

Jag är arg och sur sen mitt köp på en…

Jag är arg och sur sen mitt köp på en ny mobil skrev tidigare varför

2026年8月7日

Samsung Electronics Sverige からの回答

Vi beklagar verkligen att du är missnöjd med ditt mobilköp. Vi vill självklart hjälpa dig vidare med ditt ärende om det är något som fortfarande inte är löst. Du är varmt välkommen att kontakta Samsung Support så tar vi en titt på det. Du kan kontakta oss här: https://www.samsung.com/se/support/contact/

5つ星のうち2の評価

Dålig kommuniktation från support

Dålig kommuniktation från globala supporten till svenska supporten som inte alla fått någon info från kundtjänsten om min order.

2026年7月27日

Samsung Electronics Sverige からの回答

Vi beklagar verkligen den bristfälliga kommunikationen kring din order. Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att se över vad som hänt för att se till att något liknande inte händer igen. Tack för att du delar med dig om din upplevelse och hjälper oss bli bättre.

Urusel webshop

Försökte under mer än en vecka köpa en klocka i webbshoppen men det var så komplicerat att få in alla erbjudanden och rabatter att jag trots 3 timmar med supporten inte lyckades. De kunde inte förklara varför det inte gick och lovade då att återkomma till mig på mail istället vid inte mindre än två tillfällen men struntade i det. Sammantaget min sämsta upplevelse av att handla på nätet någonsin och då har jag säkert handlat på nätet mer än tusen gånger.

2026年8月5日

Samsung Electronics Sverige からの回答

Vi beklagar att ditt köp av en klocka i vår webbshop blev en frustrerande upplevelse p.g.a. problem med rabatterna och erbjudanden vi hade. Vi tar din feedback om detta och supportupplevelsen på största allvar och kommer att se över vad som hänt och vad som kan förbättras för framtida kampanjer.

5つ星のうち5の評価

Fick varorna tidigare än planerat

Fick varorna tidigare än planerat. Toppen! Samsung levererar alltid! 👍

2026年7月15日

Samsung Electronics Sverige からの回答

Vi är så glada att höra att varorna levererades snabbare än förväntat och att ni är nöjda med Samsung! Tack för er positiva feedback.

Samsung Bästa produkter

Bästa produkter, snabbt leverans. Bra rabatter och erbjudande. Ska nytta lansering erbjudande alltid. Om du missar eller vill köppa efterhand de kommer du betala dyrt.

En viktigt grej är reward poäng, de kan användas som ytligare rabatt på ditt köp.

Jag har alltid köpt produkyer på lansering dagar. Resten av tider jag kommer inte in alls.

2026年8月18日

För att ni är bäst

För att ni är bäst. Jag har alltid haft samsung kommer alltid ha så länge det finns.

2026年8月4日

Samsung Electronics Sverige からの回答

Tack så mycket för de vänliga orden Vivi-Anne! Vi är så glada att höra att du är en trogen Samsung-användare. Vi uppskattar verkligen ditt stöd.

Sharp criticism

Sharp criticism
Samsung honestly has one of the worst shopping experiences I’ve ever encountered when it comes to their own app and website.
You have promotions on phones, while at the same time offering discounts on products such as headphones when purchasing another product. But when you actually try to combine your own promotions, you’re told that it’s not possible because the promotions cannot be combined.
It’s honestly ridiculous. These are promotions that Samsung themselves have created and advertised.
I’ve tried shopping with you several times, on different occasions, and every time I run into similar problems. What’s even more frustrating is that you clearly know about these promotions, yet nothing seems to be done to improve the customer experience.
It’s no wonder that competitors like Google are getting a bigger opportunity to take market share.
Samsung – you really need to improve your online shopping experience and make it easier for customers to actually purchase your products when you’re the ones offering the promotions.

2026年8月17日

Hello George!

Thank you for taking the time to leave a review of your shopping experience on the Samsung website.

Promotions often come with terms for when and how they are applicable, and we're sad to hear they've caused confusion and frustration for you. We will forward your feedback to the relevant teams and hope you will be satisfied with the result of that.

If you decide to give shopping through our website another go, our support teams will be glad to help you with any questions you may have regarding our different products and the terms for our promotions. You can reach them through this link: https://www.samsung.com/se/support/contact/

S 25 Ultra

Rabatterat pris på S25 Ultra 1Tb !
Enkelt att beställa. Passade min plånbok väl då jag även använder denna i jobbet. Bra bilder och ganska lätthanterlig. Penna.

2026年8月3日

Samsungs kundtjänst är kass

Samsung är kass. De har skaffat call centre i Indien där de sitter med förskrivna meddelanden. Min mobil skickades till andra sidan staden för att Samsung skrev utlämningsställets adress som min hemadress. När posten skickade om paketet hamnade det på samma ställe igen. Ringde samsung i Sverige om att ändra adress. De sa att de skulle ändra men gjorde inget. Jag fick lägga 2.5 timma i lokaltrafik för att de inte kan göra sitt jobb.

2026年6月20日

Hej Tommie,

Vi beklagar verkligen den besvärliga upplevelsen du haft med din mobil och leveransen. Vi förstår din frustration över den felaktiga adressen och den tid du fick lägga på att hämta paketet. Vi tar din feedback på allvar och har redan vidtagit åtgärder för att se till att detta eller något liknande inte ska hända igen. Tack för att du uppmärksammar oss på detta.

Smidigt och bra pris.

Smidigt och bra pris.

2026年7月24日

Samsung Electronics Sverige からの回答

Vi är glada att höra att ni uppskattar både smidigheten och priset. Tack för er positiva feedback!

uruselt bemötande

Ingen som helst respons från support, dom pratar bara engelska dom skulle återkomma med en svensk talande, dom återkom inte.
Det är otroligt att bli bemött på detta dåliga sätt
detta skedde mellan 4 till 6 aug.
Jag tycker ni skall sparka alla som behandlar sina kunder på detta viset
Åke simonsson

2026年8月6日

Hej Åke,

Det var tråkigt att höra att du var tvungen att vänta på svensk support så länge, det hör självklart inte till det vanliga. Om du fortfarande behöver hjälp kan du ringa in till oss idag mellan 09:00 och 17:00 för att få hjälp med ditt ärende.

Tomma löften om kontakt

Tomma löften om kontakt. Fortfarande fel språk i menyn på min TV och omöjligt att ändra utan ominstallation.

2026年8月5日

Hej Anders!

Efter ditt tidigare omdöme ringde vi upp dig med informationen du gav oss men lyckades inte nå dig. Kontakta gärna Samsung Support igen mellan 09:00 och 17:00 så ser vi till att ta en titt på detta med dig.

Vi passar även på att önska dig en trevlig dag!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。