Sara Lorentsen Skin Expert

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En behandling hos Sara i ObsidoSkin er verdensklasse. Hun har et dybdegÃ¥ende kendskab til avancerede tekniker og skrÊddersyer altid behandlingen efter det kunden har lyst til at der fokuseres pÃ¥.... もっず芋る

☆ 1/5 stjerne Sarah Lorentzen Hudplejeklinik, Vejle Jeg vil frarÃ¥de alle at benytte Sarah Lorentzen Hudplejeklinik i Vejle – Êrgelig oplevelse fra start til slut. Baggrund: Min m... もっず芋る

䌁業が回答したした

En behandling hos Sara er “som ferien, man ikke vil hjem fra igen” 😀 Sara giver den mest fantastiske og virkningsfulde behandling, jeg nogensinde har prÞvet! Hun er vanvittig dygtig og ved stort set... もっず芋る

Navnet siger det hele, Sara Lorentsen er simpelthen the skin expert. NÃ¥r du har vÊret under hendes kyndige hÊnder mÊrker du straks forskellen fra andre kosmetologer. Hun er simpelthen sÃ¥ dygtig. De... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 日垰りスパ

圓該䌁業による蚘述

Sara Lorentsen Skin Expert tilbyder ansigtsbehandlinger, som er helt unikke og meget personlige. Alle behandlingerne har sin egen signatur og indeholder kun det bedste indenfor kosmetologiens verden, hvor jeg har taget inspiration fra min jordomrejse, ...

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste kosmetolog i Vejle

Navnet siger det hele, Sara Lorentsen er simpelthen the skin expert.
Når du har vÊret under hendes kyndige hÊnder mÊrker du straks forskellen fra andre kosmetologer. Hun er simpelthen så dygtig. Der tages udgangspunkt i hver person der trÊder ind i hendes klinik, så du kan vÊre sikker på en skÞn behandling der passer lige til din hudtype.
Min hud har aldrig vÊret pÊnere, og jeg glÊder mig til hver behandling. De bedste anbefalinger fra mig. ⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎5月7日

Hun er den bedste

Siden jeg fik min fÞrste ansigtsbehandling hos Sara for flere år siden, har jeg ikke fået dem andre stedet. Saras viden og ekspertise inden for hudpleje, hendes professionalisme og venlige vÊsen er ikke til at tage fejl af.
Hun er den bedste.

2022幎5月6日

75 minutter i himlen!

Jeg besÞger Sara en gang hver 6-8 uge. Oplevelsen starter allerede fra man trÊder ind af dÞren, og selvom behandlingen varer hele 75 minutter, kan jeg aldrig få nok, og er nÊrmest ikke ude af dÞren fÞr jeg glÊder mig til nÊste gang. Jeg har haft akne efter begge mine graviditeter og har haft store problemer og usikkerhed omkring min hud, jeg har prÞvet mange forskellige ting og behandlinger, men har aldrig rykket mig så meget, som siden jeg er startet hos Sara. Hun er bare super dygtig! Det er en tid, jeg prioriterer hÞjt, min hud elsker det og jeg elsker det!

2022幎5月6日
自発的なレビュヌ

Exquisite treatments

I travel from north of Aarhus just to see Sara. Her treatments are exquisite and I really value her depth of knowledge and care. Wish I could get to see her more.
Highest recommendation!

2021幎11月5日
自発的なレビュヌ

Sara Lorentsen Skin Expert からの回答

Thank you so much for your kind words dearest Camilla. I am so happy that I got to meet and treat you with some of my facials. Looking forward for the next time I see you :)

ImÞdekommende og forberedt

Man bliver her mÞdt af en åben, imÞdekommende og forberedt behandler. Sara spÞrger ind til ens Þnskede fokusområde, hvortil behandlingen tilrettelÊgges.
Selve behandlingen er en primÊrt afslappende behandling, og man fÞler sig afslappet med en gennemfugtet og skÞn hud, når man går fra hendes klinik.
- Man 'svÊver* faktisk lidt!

2021幎6月22日

Har endnu engang vÊre i Sara's kyndige

Har endnu engang vÊre i Sara's kyndige hÊnder. Kan kun anbefale behandlinger hos Sara. Hun er den bedste kosmetolog jeg til dato har modtaget behandling af.

2021幎6月17日

Sara Lorentsen Skin Expert からの回答

Tusind tak for de rosende ord, Dorte Ser frem til at forkÊle dig igen.

Bedste behandling nogensinde

Jeg havde en fantastisk fÞrste behandling hos Sara, som er imÞdekommende og utroligt dygtig. Ikke alene fik jeg en rigtig god oplevelse, men også den mest effektive ansigtsbehandling, jeg har fået. Jeg kunne se tydelige resultater allerede dagen efter, så jeg har allerede booket den nÊste tid.

2021幎6月14日

Sara Lorentsen Skin Expert からの回答

Tusind tak for de rosende ord og at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse, Mette. GlÊder mig til at se din kommende hud-udvikling :)

Helt unik oplevelse

Helt unik oplevelse, ikke kun en ansigtsbehandling. Det er hele oplevelsen og selvfÞlgelig en yderst passioneret skin ekspert. Der er resultat allerede efter fÞrste besÞg hos Sara!👏🏌👌🏌
Fortjener mere end 5 stjerne🀩

2021幎6月6日

Sara Lorentsen Skin Expert からの回答

Tusind, tusind tak for de rosende ord Karen. GlÊder mig til at se dig igen.

Jyllands bedste behandler

Jeg fik anbefalet Sara af en veninde for snart 2 år siden, jeg havde i årevis on and off skiftet behandlere fordi jeg ingen resultater kunne se på min hud.

Hos Sara er man i kompetente hÊnder fra start til slut, hun er virkelig virkelig dygtig og hun tilpasser altid mine behandlinger alt efter hvad min hud har mest brug for, den dag jeg er hos hende.
At Sara er en kemi nÞrd er kun kommet min hud til gode!

Sara har dÊmpet min rosacea og mine urenheder, hun har hÞjnet min selvtillid og nu er det mig der anbefaler hende til alle!

2021幎6月1日

Sara er en yderst professionel hudnÞrd

Sara er en yderst professionel hudnÞrd til fingerspidserne. Hun sammensÊtter de lÊkreste skrÊddersyede behandlinger til netop din huds tilstand. Det er en helt speciel og fantastisk oplevelse, at ligge pÃ¥ den varme briks hos Sara. En unik og synligt effektiv behandling, som efter min erfaring ikke findes andre steder❀🙏🏻
Rikke L Rasmussen

2021幎5月6日