En behandling hos Sara i ObsidoSkin er verdensklasse. Hun har et dybdegÃ¥ende kendskab til avancerede tekniker og skrÊddersyer altid behandlingen efter det kunden har lyst til at der fokuseres pÃ¥.... ãã£ãšèŠã
Sara Lorentsen Skin ExpertÂ
â 1/5 stjerne Sarah Lorentzen Hudplejeklinik, Vejle Jeg vil frarÃ¥de alle at benytte Sarah Lorentzen Hudplejeklinik i Vejle â Êrgelig oplevelse fra start til slut. Baggrund: Min m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En behandling hos Sara er âsom ferien, man ikke vil hjem fra igenâ ð Sara giver den mest fantastiske og virkningsfulde behandling, jeg nogensinde har prÞvet! Hun er vanvittig dygtig og ved stort set... ãã£ãšèŠã
Navnet siger det hele, Sara Lorentsen er simpelthen the skin expert. NÃ¥r du har vÊret under hendes kyndige hÊnder mÊrker du straks forskellen fra andre kosmetologer. Hun er simpelthen sÃ¥ dygtig. De... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sara Lorentsen Skin Expert tilbyder ansigtsbehandlinger, som er helt unikke og meget personlige. Alle behandlingerne har sin egen signatur og indeholder kun det bedste indenfor kosmetologiens verden, hvor jeg har taget inspiration fra min jordomrejse, ...
Langelinie 21, 1 sal, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
- info@saralorentsen.com
- www.saralorentsen.com
God vejledning
De har sÞrget for at jeg kender til den rigtige anvendelse af produktet
Super behandling!
Hurtig og fin levering
Bedste kosmetolog i Vejle
Navnet siger det hele, Sara Lorentsen er simpelthen the skin expert.
Når du har vÊret under hendes kyndige hÊnder mÊrker du straks forskellen fra andre kosmetologer. Hun er simpelthen så dygtig. Der tages udgangspunkt i hver person der trÊder ind i hendes klinik, så du kan vÊre sikker på en skÞn behandling der passer lige til din hudtype.
Min hud har aldrig vÊret pÊnere, og jeg glÊder mig til hver behandling. De bedste anbefalinger fra mig. âïžâïžâïžâïžâïž
Hun er den bedste
Siden jeg fik min fÞrste ansigtsbehandling hos Sara for flere år siden, har jeg ikke fået dem andre stedet. Saras viden og ekspertise inden for hudpleje, hendes professionalisme og venlige vÊsen er ikke til at tage fejl af.
Hun er den bedste.
75 minutter i himlen!
Jeg besÞger Sara en gang hver 6-8 uge. Oplevelsen starter allerede fra man trÊder ind af dÞren, og selvom behandlingen varer hele 75 minutter, kan jeg aldrig få nok, og er nÊrmest ikke ude af dÞren fÞr jeg glÊder mig til nÊste gang. Jeg har haft akne efter begge mine graviditeter og har haft store problemer og usikkerhed omkring min hud, jeg har prÞvet mange forskellige ting og behandlinger, men har aldrig rykket mig så meget, som siden jeg er startet hos Sara. Hun er bare super dygtig! Det er en tid, jeg prioriterer hÞjt, min hud elsker det og jeg elsker det!
Den bedste ansigtsbehandling
Den bedste ansigtsbehandling jeg nogensinde har fået! Det var magisk !
Exquisite treatments
I travel from north of Aarhus just to see Sara. Her treatments are exquisite and I really value her depth of knowledge and care. Wish I could get to see her more.
Highest recommendation!

Sara Lorentsen Skin Expert ããã®åç
Der er ikke stjerner nok til atâŠ
Der er ikke stjerner nok til at bedÞmme Sara eller hendes faglighed.
ImÞdekommende og forberedt
Man bliver her mÞdt af en åben, imÞdekommende og forberedt behandler. Sara spÞrger ind til ens Þnskede fokusområde, hvortil behandlingen tilrettelÊgges.
Selve behandlingen er en primÊrt afslappende behandling, og man fÞler sig afslappet med en gennemfugtet og skÞn hud, når man går fra hendes klinik.
- Man 'svÊver* faktisk lidt!
Har endnu engang vÊre i Sara's kyndigeâŠ
Har endnu engang vÊre i Sara's kyndige hÊnder. Kan kun anbefale behandlinger hos Sara. Hun er den bedste kosmetolog jeg til dato har modtaget behandling af.

Bedste behandling nogensinde
Jeg havde en fantastisk fÞrste behandling hos Sara, som er imÞdekommende og utroligt dygtig. Ikke alene fik jeg en rigtig god oplevelse, men også den mest effektive ansigtsbehandling, jeg har fået. Jeg kunne se tydelige resultater allerede dagen efter, så jeg har allerede booket den nÊste tid.

Helt unik oplevelse
Helt unik oplevelse, ikke kun en ansigtsbehandling. Det er hele oplevelsen og selvfÞlgelig en yderst passioneret skin ekspert. Der er resultat allerede efter fÞrste besÞg hos Sara!ððŒððŒ
Fortjener mere end 5 stjerneð€©

Sara Lorentsen Skin Expert ããã®åç
Altid god service og kvalitet
Altid god service og kvalitet. Man bliver mÞdt med et smil og varme.
Jyllands bedste behandler
Jeg fik anbefalet Sara af en veninde for snart 2 år siden, jeg havde i årevis on and off skiftet behandlere fordi jeg ingen resultater kunne se på min hud.
Hos Sara er man i kompetente hÊnder fra start til slut, hun er virkelig virkelig dygtig og hun tilpasser altid mine behandlinger alt efter hvad min hud har mest brug for, den dag jeg er hos hende.
At Sara er en kemi nÞrd er kun kommet min hud til gode!
Sara har dÊmpet min rosacea og mine urenheder, hun har hÞjnet min selvtillid og nu er det mig der anbefaler hende til alle!
Super god service og professionelâŠ
Super god service og professionel rådgivning omkring de bedste produkter til ens hud.
Intet mindre end perfekt ð
En helt igennem behagelig oplevelse.
Sara er en yderst professionel hudnÞrdâŠ
Sara er en yderst professionel hudnÞrd til fingerspidserne. Hun sammensÊtter de lÊkreste skrÊddersyede behandlinger til netop din huds tilstand. Det er en helt speciel og fantastisk oplevelse, at ligge pÃ¥ den varme briks hos Sara. En unik og synligt effektiv behandling, som efter min erfaring ikke findes andre stederâ€ïžðð»
Rikke L Rasmussen