En behandling hos Sara i ObsidoSkin er verdensklasse. Hun har et dybdegÃ¥ende kendskab til avancerede tekniker og skrÊddersyer altid behandlingen efter det kunden har lyst til at der fokuseres pÃ¥.... ãã£ãšèŠã
Sara Lorentsen Skin ExpertÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
â 1/5 stjerne Sarah Lorentzen Hudplejeklinik, Vejle Jeg vil frarÃ¥de alle at benytte Sarah Lorentzen Hudplejeklinik i Vejle â Êrgelig oplevelse fra start til slut. Baggrund: Min m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En behandling hos Sara er âsom ferien, man ikke vil hjem fra igenâ ð Sara giver den mest fantastiske og virkningsfulde behandling, jeg nogensinde har prÞvet! Hun er vanvittig dygtig og ved stort set... ãã£ãšèŠã
Navnet siger det hele, Sara Lorentsen er simpelthen the skin expert. NÃ¥r du har vÊret under hendes kyndige hÊnder mÊrker du straks forskellen fra andre kosmetologer. Hun er simpelthen sÃ¥ dygtig. De... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sara Lorentsen Skin Expert tilbyder ansigtsbehandlinger, som er helt unikke og meget personlige. Alle behandlingerne har sin egen signatur og indeholder kun det bedste indenfor kosmetologiens verden, hvor jeg har taget inspiration fra min jordomrejse, ...
Langelinie 21, 1 sal, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
- info@saralorentsen.com
- www.saralorentsen.com
Altid professionel og kompetent behandling.
Altid professionel og kompetent behandling. Min hud er blevet så meget pÊnere efter jeg er begyndt at komme hos Sara og efter den serie af hudplejeprodukter hun har anbefalet.
Og så er rammerne hos Sara så smukke og behagelige.
Her kommer du i himlen
Her kommer du i himlen, 200 % din tid, ingen dÞrklokke eller telefon der forstyre den profesionelle behandling som Sara besidder til perfektion. Intet andet dur, når fÞrst du har prÞvet at vÊre i himlen på Langelinie.
Det bedste sted jeg nogen sinde harâŠ
Det bedste sted jeg nogen sinde har gÃ¥etâïžâïžâïžâïžâïž
Sara er top prof til sit arbejde ogâŠ
Sara er top prof til sit arbejde og laver den bedste ansigtsbehandling ever ððž
Jeg kommer igen snart ð€
Elsker Saras behandlinger og lÊkreâŠ
Elsker Saras behandlinger og lÊkre produkter!
90 minutters velvÊre i de kyndigsteâŠ
90 minutters velvÊre i de kyndigste hÊnder.
Great customerservice
Great customerservice
Friendly manners
Speedy delivery to sweden
De bedste produkter!
Ren velvÊre for sjÊlen
Ren velvÊre for sjÊlen!
Det er en unik oplevelse at besÞge Sara.
Sara er en rigtig hud helt
Sara er en rigtig hud helt! Hun ved hvad hun har med at gÞre og er fabelagtig til at se nÞjagtig hvad din hud har brug for og hvornår.
FÞr jeg mÞdte Sara vidste jeg ikke at huden har sin egen cyklus, så det den har brug for i dag, er måske ikke det den har brug for om 14 dage?
Helt igennem Professionel og brÊnder for det hun beskÊftiger sig med.
Og sÃ¥ er hun oven i kÞbet en super sÞd pigeâ€ïž
I have been receiving Saraâs treatmentsâŠ
I have been receiving Saraâs treatments for few years and now and every time I leave I feel my skin super soft, clean and rejuvenated. I canât wait for when I can travel again from the U.K. and receive one of those amazing massages as well. Totally recommend her!

Fantastisk dygtig
Fantastisk dygtig! Jeg har fået behandlinger hjemme i Danmark og i udlandet, denne oplevelse hos Sara Lorentsen Skin Expert har vÊret den ultimativ bedste.

Sara Lorentsen Skin Expert ããã®åç
Sara is with no doubt the best skinâŠ
Sara is with no doubt the best skin specialist that I know and I look forward to be going to Denmark from the UK to have her treatments. She is extremely knowledgeable, professional, caring and always with a smile. I would highly recommend Sara to anyone looking for a top skin specialist.

Behandling i sÊrklasse
Behandling i sÊrklasse. Univers af forkÊlelse! Sara er yderst professionel, & Sà dygtig. Hendes oase rummer af nÊrvÊr & kvalitet.