Satvision Scandinavia レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Min fjärrkontroll är helt fantastisk!! Låter lite dumt men aldrig varit så glad :) Höger knappen för att navigera fram och tillbaka på min förra bara slutade fungera. Jobbar väldigt påfrestande tide... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beställde sent en kväll. TV-fjärrkontrollen hade slutat att fungera. Lite panik. en och en halv dag senare ligger den nye kontrollen i brevlådan. Helt otroligt. Rätt kontroll, bra pris och fraktfri... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mitt köp av en Formuler Z12 Ultra blev lyckat. Mycket bra produkt,snabb leverans och därmed god service. Kommer att rekommendera er till vänner.

5つ星のうち5の評価

Was very fast in contacting me with my issue, genuinely interested in solving my issue. That alone is just 5 stars customer service = )

企業情報

1. テレビ販売店
  2. CCTV 販売店
  3. 電子機器店
  4. ホーム シアター専門店
  5. モービル ホーム用品店
  6. トレーラー用品店

当該企業による記述

Satvision är en av Sveriges ledande leverantörer inom Digital-TV produkter som Mediaspelare, Digitalmottagare, Digital-TV tillbehör, Husbil & Husvagn, Övervakning Kamera

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 70

レビューを書く

Snabba leveranser

Snabba leveranser bra utbud av produkter och bra support..

2025年11月24日

Satvision Scandinavia からの回答

Tack Janne, vad roligt att höra att du är nöjd med våra leveranser, produkter och support! Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta.

man får alting det man beställt

man får alting det man beställt

2025年11月27日

Satvision Scandinavia からの回答

Tack Sven för din återkoppling! Vi är glada att höra att du är nöjd med din beställning och att allt kom fram som det skulle.

Snabba ryck!

Lättförståelig hemsida och leveransen gick väldigt fort! Mycket nöjd.

2025年11月25日

Satvision Scandinavia からの回答

Tack Jani! Kul att höra att du är nöjd med både produkten och leveransen. Vi uppskattar din feedback!

Glada människor!

Lätt att få kontakt med personer som kan svara på frågor.

2025年10月25日

Satvision Scandinavia からの回答

Tack Per-Erik! Vad härligt att höra att du är nöjd med vår tillgänglighet och bemötande. Vi finns här om du har fler frågor!

2025年10月27日

Satvision Scandinavia からの回答

Tack Erika! Vi är glada att höra att leveransen var snabb. Välkommen åter!

5つ星のうち1の評価

Hemskt ljud

Det låter som tvn står i en burk det går inte o höra när nogon pratar.Annars är det inget fel på tvn.

2025年10月27日

Hej Bengt,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi beklagar verkligen att ljudet inte blev som du hoppats. Din feedback hjälper oss att bli bättre.

Vi skulle bli väldigt glada om du vill lämna ett omdöme på Trustpilot om oss som företag och ett produktomdöme på vår hemsida – både ris och ros är värdefullt för oss och andra kunder.

Tack igen för att du tog dig tid!

Snabba leveranser!!

2025年9月24日

Satvision Scandinavia からの回答

Tack, Robert! Vi är glada att höra att du uppskattar våra snabba leveranser. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig upplevelse.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

Satvision Scandinavia からの回答

Tack Jens! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår snabba och smidiga service. Vi uppskattar din feedback!

Bra bra

Bra bra bra bra

Satvision Scandinavia からの回答

Tack Anna-Karin för din kommentar! Vi uppskattar att du är nöjd och ser fram emot att få hjälpa dig igen.

Bra service.

Bra service.

Satvision Scandinavia からの回答

Tack Cn för din positiva feedback! Vi är glada att du uppskattade vår service och ser fram emot att hjälpa dig igen.

5つ星のうち1の評価

Sluta skicka ut dessa betygssättningar

Sluta skicka ut dessa betygssättningar, en gång ok men jag har nu fått tredje......

Satvision Scandinavia からの回答

Hej , Tack för att du hör av dig och vi ber om ursäkt för besväret.
De omdömesförfrågningar du fått kommer automatiskt från Trustpilot ( Källa: Automatisk inbjudan) och inte direkt från oss. Vi förstår att det kan upplevas störande och tar självklart bort din e-postadress från vår kontaktlista så att du inte får fler utskick framöver – om det är okej för dig.

Tack för din förståelse!

Trustpilot エクスペリエンス