Jag har varit kund hos de sen lÀnge, alltid nöjd. Sist gick dit och frågade om hjÀlp, visa saker med min mobil som jag inte förstod. Fick all hjÀlp Àven installation av en ny app helt utan kostnad.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
LÀmnade in en MacBook Pro med trasig (svart) skÀrm pga fuktskada. Betalde 500kr för felsökning som sedan returnerades nÀr jag hÀmtade den lagade datorn. Fick bra hjÀlp att identifiera rÀtt skÀrm-typ o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tv-en 27" extra tv i köket pÃ¥ vÃ¥rt sommarhus och den Àr bra helt okey. Kör den via Telias Play Hub. Men vill fÃ¥ hjÀlp att stÀlla in sÃ¥ den kan anvÀnda Telias fjÀrrcontrolL men icke de verkaren kunna t... ãã£ãšèŠã
After getting no help at two other shops with my very badly damaged phone, I finally went to Elgruvan. I am so glad I did! Rafil did a fantastic job in saving the information and photos that I though... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Butik i GrÀnbystaden Uppsala med egen verkstad, kvalificerad service grundad på lång erfarenhet, slagkraftiga priser på hemelektronik med snabba leveranser. FörsÀljning sker via vår butik alternativt via vår webbsida dÀr du kan köpa delar av vårt sortiment.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super trevlig personal som snabbt ochâŠ
Super trevlig personal som snabbt och smidigt bytte skÀrm på 20min!
Jag har varit kund hos de sen lÀnge
Tv-en 27" extra tv i köket pÃ¥ vÃ¥rtâŠ
Tv-en 27" extra tv i köket på vårt sommarhus och den Àr bra helt okey. Kör den via Telias Play Hub. Men vill få hjÀlp att stÀlla in så den kan anvÀnda Telias fjÀrrcontrolL men icke de verkaren kunna tekniken tyvÀrr, och har inte varit service-mind i denna frågan. Men leverans var snabb och utan problem.
LÀmna inte in din dator hÀr
Företaget Àr sÀkert bra på mobiltelefoni men borde inte marknadsdföra sig som reparatör för datorer. 800 kr kastade i sjön. Trots mitt tips om misstanke att det kunde vara ett överhettningsproblem vid belastning (t ex spel) var beskedet att inget var fel på datorn, de hade dock bara satt på och sedan stÀngt av den. TvÀrtom svarade inte på mina frågor och hotade sedan att skrota datorn om jag inte hÀmtade den. Dessutom ett mycket otrevligt samtal från butiken nÀr jag pressade dem lite på varför de inte felsökt ordentligt. LÀmnade in den hos en annan reparatör som lagade den på 4 dagar.
VARNING!
VARNING!
Bytte skÀrm till min Iphone. till sk Orginal skÀrm. Dock började skÀrmen leva sitt eget liv efter någon vecka. Elgruvan ville inte byta skÀrmen eftersom de hade hittat en microskopisk repa på glaset. Knappt synlig för blotta ögat. Nu sitter jag med en trasig telefon och 1400kr fattigare.
snabbt och fint
Snabbt svar pÃ¥ mail samt snabbâŠ
Snabbt svar på mail samt snabb leverans! Utomordentligt !
Jag har en bestÀllning och jag betaladeâŠ
Jag har en bestÀllning och jag betalade med Klarna. Ni har skrivit till mig att ni har ett betalningsproblem med Klarna, men jag har sett att pengarna har skickats. Jag vill att ni svarar mig på vad som hÀnder med ert problem. Jag Àr vÀldigt besviken. Jag vet inte vad jag ska göra
Gick dit för byte av trasig baksida
Gick dit för byte av trasig baksida. Fick en död pixel i skÀrmen som gÃ¥va pÃ¥ köpet. Gick tillbaka och fick svaret att âdet kan hÀnda nÀr baksidan Àr sÃ¥ trasigâ. Skrev dÃ¥ ett mail efter att jag gjort lite eftersökningar. Fick dÃ¥ gÃ¥ tillbaka igen och fick skÀrmen utbytt efter mÃ¥nga om och men. Detta var dock absolut inte en skÀrm som passade modellen. Kan numera inte ringa och göra saker pÃ¥ telefonen samtidigt, skÀrmen Àr svart. Som grÀdde pÃ¥ moset sÃ¥ har baksidan spruckit av sig sjÀlv. Bytet skedde i juli. VÀlj annan verkstad Àr mitt tips.
Snabbt och enkelt med bra resultat.
RÀtt och snabb leverans
Tror inte jag fÃ¥tt en snabbare leveransâŠ
Tror inte jag fått en snabbare leverans någonsin, otroligt!
Snabbt och smidigt.
Lagersaldo
Skulle köpa två stycken powerbanks och köpet gick jÀttebra, betalade genom kivra. Sen ringer dom och sÀger att det finns bra en kvar. Sen blev det struligt med en massa mail fram och tillbaka. Hoppas lagersaldot funkar om jag handlar dÀr igen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ