Jeg får altid en rigtig god behandling og en super service, og de aftaler der er gjort bliver overholdt, er der noget uventet bliver jeg altid kontakte om det evt uforudsete, der er aldrig blevet lav... もっと見る
企業が回答しました
Havde en aftale ved Kolding autocentral 7.20 til en udskiftning af megatronik som tar 4 timer bilen blev afleveret som aftalt og jeg fik en låne bil kl 14 blev jeg ringet op at de havde glemt at besti... もっと見る
企業が回答しました
En service ud over det sædvanlige. Er blevet kontaktet flere gange af sælger både før og efter køb, med hjælp til problemer og om alt var ok. Kæmpe anbefaling af Cupra Amager herfra.
企業が回答しました
Var til service med min bil hos Bilhuset Allerød og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bør fremhæves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kun... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

SEAT Danmark からの回答
Venligt og forekommende personale. Alting er iorden og også til den rigtige pris. Jeg stoler 100 % på dette værksted.

SEAT Danmark からの回答
Der er kommet en opdatering af Seat app.
Man køber en forholdsvis dyr bil - terraco . Efter 2 år skal man betale for appen - 539 kr pr år - optrækkeri af værste skuffe og nok til man IKKE hverken anbefaler eller køber Seat igen

SEAT Danmark からの回答
Søren Christensen fra Skoda/Semler på Amager var top professionel og gav os god service i forbindelse med leasing af ny bil. Den blev leveret i god tid i forbindelse med opsigelsen af vores gamle. Vi kan klart anbefale at tale med ham når i skal finde jeres nye bil!

SEAT Danmark からの回答
Super service og kanon oplevelse ved leasing af bil hos SEAT, kan varmt anbefales!!

SEAT Danmark からの回答
Altid pålidelig arbejdet bliver udført efter ønske og så er det dejlig at tidsplanen altid bliver overholdt

SEAT Danmark からの回答
Altid søde og hjælpesomme.
Fik hurtigt skiftet slite dæk med nye.

SEAT Danmark からの回答
Opmærksomt og venligt personale. Effektiv indsats fra en dedikeret tekniker ved garantireparation på brugt Seat. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke og problemet blev løst. Her handler jeg meget gerne igen.

SEAT Danmark からの回答
Fantastisk og meget serviceminded personale. En fornøjelse.
Godt vente-lokale med kaffe/ blade, men også mulighed for cykeludlejning eller lånebil.

SEAT Danmark からの回答
Håbløst på en hver måde.
Ingen svare på e-mail.
Sløv betjening.
Service udføres ikke som aftalt.
Den der modtager bilen og dem der udføre arbejdet taler ikke sammen.
Påstår de ringer men gør det ikke.

SEAT Danmark からの回答
Super service. Føler mig velkommen, som om de kender mig, og enda til en rimelig pris

SEAT Danmark からの回答
Altid god service fra personalet og gode faciliteter når man venter på bil.

SEAT Danmark からの回答
Bedste salgsoplevelse. Fra den venlige kundeservice til den specielle udlevering af bilen. Kan kun anbefales herfra.

SEAT Danmark からの回答
Lige fra min bil blev indleveret til reparation og fejlen blev fundet og rettet, oplevede jeg udelukkende en meget fin behandling. Både i modtagelsen, med opfølgende informationer - f.eks. via korte, forklarende videosekvenser af arbejdet - til udlevering af bilen. Igen med fyldestgørende forklaringer. Også ved installeringen af "MIN SEAT" var der meget fin hjælp at hente. Derfor fem stjerner :-)

SEAT Danmark からの回答
Som altid en god service og til prisen som tilbudt

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。