Super dejlig butik og god service 😊 Høj faglighed 👊 Hurtig levering af en ung stærk fyr og en ældre fyr med erfaring 💪👌 Samling af bordet og alt pap fjernet 😊 2 klasse fyre der kom med godt h... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fine lamper til at sætte i stikkontakt, med sensor. Pakken kunne spores under hele forsendelsen, så man kunne følge dens levering. Pakken fint pakket ind. Glad for mit køb.
Rigtig god kundeservice! Havde bestilt noget som ikke var der i den ønskede farve. Fik en sms om at jeg kunne ringe. Her fik jeg af vide at jeg kunne få den i en anden farve, men der ville være 14 dag... もっと見る
Fantastisk kundeservice som lige ville tjekker om jeg skulle have 24 sæt. Filtsko Tiger Bunddel da hvert sæt indeholdt 4 stk bunddele. Nej så kundeservice rettede ordren til 6 stk, og ændrede betal... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos SELTA møbler i Viborg finder du Jyllands største udvalg til boligen. Møbler, brugskunst, lamper, senge og tæpper. Køb online med store besparelser.
Livøvej 13 & 17, 8800, Viborg, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Virkelig god ,og sød betjening i tlf
Virkelig god ,og sød betjening i tlf. hos Selta .
Den stol jeg købte, kom præcis som aftalt.
Også dejlig jeg fik sms inden den blev afleveret
Venligst
Jytte fra Højbjerg
Super god online handelsoplevelse
Super god online handelsoplevelse. Hurtig levering og varerne var pakket godt
Hurtig og effektiv betjening
Hurtig og effektiv betjening. Venligheden selv i kundeservice
En god oplevelse
En god oplevelse, men var lidt skeptisk, da jeg ikke kendte butikken, efter at jeg kunne gå ind på deres hjemmeside og se/læse om butikken forsvandt min skeptisk, jeg handler gerne der igen.
Super sted at handle.
Super sted at handle.
Har købt en hattehylde. Lækker dansk kvalitet. Hurtig ekspedition og levering. Kan varmt anbefales.
lynhurtig ekspedition og modtagelse af…
lynhurtig ekspedition og modtagelse af ordre
God oplevelse
Første gang jeg handler hos Selta, men det behøver ikke at være sidste. På trods af sen fredag med bestilling, kunne jeg se at den var blevet ordnet hurtigt, og var hos mig to dage senere. Sikkert pakket ind og med en lille hilsen. Fuld anbefaling her fra.
Nemt og hurtigt
Hurtig og præcis leverance.
Hurtig forsendelse
God service og stor hjælpsomhed fra personalet.
Under opstart af Hotel Skuespiller Centralen fik jeg anbefalet madrastyper i Seltas sengeafdeling.
Vores gæster nævner ofte hvor godt de har sovet... og vi efterflg sendt kunder til Selta pga deres gode sove oplevelse
Kom til den aftalte tid og kasserne var…
Kom til den aftalte tid og kasserne var behandlet fint
Jeg bestilte den 30/5 og modtog min…
Jeg bestilte den 30/5 og modtog min bestilling den 1/6 så hurtig levering og det levede fuldt ud op til mine forventninger
hurtig levering og til tiden
Dag til dag levering.
Biligste webshob og hurtig levering
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。