Sepa Green Energy レビュヌ 118

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice. Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnum... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De medewerker die ik aan de lijn kreeg barst van de energie (om maar even in de energiesferen te blijven 😄). Vanaf het moment dat zij de telefoon opneemt voel je haar enthousiasme en betrokkenheid. D... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eindelijk te woord gestaan door een dame (José) die wel verstand van zaken heeft. En ook daadwerkelijk naar oplossingen en mogelijkheden kijkt. Hier kunnen haar collega's nog iets van leren!

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Een voorbeeld voor andere bedrijven

Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mijn verzoek werd nog dezelfde dag opgepakt en opgelost. Daar zouden heel veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Bedankt voor de goede en vriendelijke service, Fadime!

2026幎4月8日
5぀星のうち5の評䟡

Open en eerlijk bedrijf , was gehackt,rare mail, direct opgelost door sepagreen,

Open en eerlijk bedrijf die je direct op de hoogte stelt dat ik was gehackt
Er was geen contract beëindigd, dit was een fake mail.

2026幎4月7日

Beste M.van der Veen,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat vervelend dat u te maken heeft gehad met een verdachte situatie, maar fijn om te horen dat dit snel is opgepakt en opgelost.

Wij vinden het erg belangrijk om onze klanten direct en transparant te informeren, zeker bij dit soort situaties. Goed om te horen dat dit door u als positief is ervaren en dat er geen sprake was van een onterechte contractbeëindiging.

Korte en goede antwoorden,luisterde

Korte en goede antwoorden,luisterde goed en was snel

2026幎4月2日

Beste Bert,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent en dat er goed naar u geluisterd is. Daar doen we het voor.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Goed behulpzaam vriendelijk.

Goed behulpzaam vriendelijk.

2026幎3月24日

Beste Brian,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u onze service als goed, behulpzaam en vriendelijk heeft ervaren. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

klantenservice

klantenservice begrijp heel goed dat ik de Nederlandse taal nog niet goed beheers en erg behulpzaam
Neem veel tijd en blijf vriendelijk en kalm

2026幎3月23日

Beste Schmitz,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat mijn collega zo behulpzaam en geduldig is geweest! Wij doen ons best om u goed te ondersteunen, ook als u nog bezig bent met de taal.

5぀星のうち5の評䟡

alles corect en goed afgehandeld

2026幎3月23日

Beste Bernardusferdinandus portier,

Hartelijk dank voor uw feedback!

Wat fijn om te horen dat alles correct en goed is afgehandeld! Mijn collega doet er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.

5぀星のうち5の評䟡

Goed geholpen en duidelijke uitleg

Goed geholpen en duidelijke uitleg gekregen

2026幎3月11日

Beste info hullen,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat alles duidelijk is uitgelegd tijdens het telefoongesprek. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

goede service en vriendelijk

2026幎2月24日

Beste Nelly Sanches da veiga,

Wat goed om te horen dat u onze service als goed en vriendelijk heeft ervaren. We doen ons best om iedereen zo prettig mogelijk te helpen, dus dit waarderen we enorm.

Graag tot een volgende keer! 😊

Team Sepa Green

Snelle afhandeling en vriendelijke

Snelle afhandeling en vriendelijke medewerker

2026幎2月22日

Beste T.F. Dooren

Geweldig dat u de afhandeling als snel heeft ervaren en dat onze medewerker een goede indruk heeft achtergelaten. Daar doen we het voor 😊

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Team Sepa Green

5぀星のうち5の評䟡

Omdat ik van uur tot uur en dag tot dag

Omdat ik van uur tot uur en datvtot dag het verbruik kan zien.

2026幎2月20日

Beste Arie Nan,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u het verbruik zo overzichtelijk van uur tot uur en per dag kunt volgen.

5぀星のうち4の評䟡

Netjes geholpen

Netjes geholpen, ze neemt netjes de tijd

2026幎2月11日

Beste Guus,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat prettig om te horen dat u netjes bent geholpen en dat er de tijd voor u werd genomen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en goed geholpen voelt, dus uw woorden waarderen wij enorm.

Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar.

Davyroos Team Sepa Green

Een vriendelijke duidelijke stem

Een vriendelijke duidelijke stem. En ik ben goed geholpen.

2026幎2月10日

Beste Chantal Elie,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze stem als vriendelijk en duidelijk heeft ervaren en dat u goed bent geholpen. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Davyroos Team Sepa Green

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben telefonisch goed geholpen

Ik ben telefonisch goed geholpen. Vriendelijk en geduldig.

2026幎2月6日

Beste Nettie,

Wat fijn om te horen dat u telefonisch goed, vriendelijk en geduldig geholpen bent. Dank voor uw positieve feedback!

Davyroos Team Sepa Green Energy

5぀星のうち5の評䟡

information was quick and accurate and

information was quick and accurate and to the point.Very less waiting time as well.

2026幎1月23日

Dear Sahil Gupta,

Thank you for your feedback. We are glad to hear that the information was clear, accurate, and provided quickly, and that you experienced minimal waiting time. We appreciate you sharing your experience.

Proactieve service :)

Proactieve medewerker van de klantenservice die een stukje menselijkheid toevoegt door mij te bellen over een aanmaning van 1 euro. Erg attent.

2026幎1月23日

Beste Isabelle,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat onze medewerker proactief contact met u heeft opgenomen en dat dit als attent en menselijk is ervaren. We geven uw compliment graag door.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。