Service Center Gruppen A/S レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade på et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og høflig reparatør fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har lige haft besøg i vores hus i Brovst i forbindelse med udskiftning af panel på et 77” LG TV. God kommunikation inden besøget og super service hele vejen igennem. Flink fyr og meget serviceminded.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Håbløst og amatøragtigt har i næsten et år bøvlet med forsikring og servicecentergruppe efter lynnedslag, ismaskine og køl som var alt for varmt... 8 mdr og 2 ismaskiner senere blev køleskabet tot... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kan kun give Service Center Gruppen min bedste anbefaling. Blev kontaktet hurtigt, da jeg havde et defekt vinkøleskab. Lige fra jeg lavede aftalen, har der været opfølgning, hvor jeg blev mindet og... もっと見る

企業情報

1. 電子機器修理店
  2. 家電修理業
  3. 電気機器修理店
  4. 洗濯機・衣類乾燥機修理業

当該企業による記述

Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.

優良

過去12か月のレビュー数: 95

レビューを書く

En lang og hård kamp.

En lang og hård kamp.
Havde købt en Whirlpool opvaskemaskine, som døde 6 dage efter garanti udløb (2år).
Efter en del opkald og mails med kkdk.dk.whirlpool.eu (det tog næste en måned) kom vi til sidst igennem til ServiceBroker.dk. De sendte en montør som kunne konstatere maskinen var dø.
Mere skriveri og så endelig (en måned efter) kommer montøren igen og skifter en printplade. Montøren var sød og venlig, det var jo ikke hans skyld kontoret ikke arbejde hurtigere.
Det hele tog 2 en halv måned at få den lavet.

2025年11月26日
Service Center Gruppen A/S ロゴ

Service Center Gruppen A/S からの回答

Hej Alberto,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af, at processen har føltes lang for dig – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.
Vi vil gerne give lidt indsigt i forløbet:

Vi modtog først sagen fra producenten, som ønskede en undersøgelse af din maskine. Denne undersøgelse blev udført inden for 7 dage efter, vi fik sagen.
Da maskinen var uden for garanti, blev der aftalt en goodwill-løsning, hvor vi skulle skifte en reservedel.
Desværre var der længere leveringstid på den nødvendige reservedel, hvilket forlængede processen.

Vi er glade for at høre, at vores tekniker gav dig en god oplevelse – det betyder meget for os. Som værksted har vi gjort, hvad vi kunne for at løse sagen hurtigst muligt inden for de rammer, vi havde.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Din feedback hjælper os med at forbedre vores service.
Service Center Gruppen

Useriøs procedure

Vil starte med at påpege at 1 stjerne i dette tilfælde er højt sat!!
Jeg har for nyligt haft min Philips espressomaskine til rep.
Indleveret i Power som så sender den videre til Philips autoriseret værksted Servicecenter Gruppen i Pandrup.
Maskinen lækker vand og i vælger at teste det et par gange hvorefter I skriver ingen lækage kan findes og I vil sætte den til test i Max 3 dage.
Jeg skriver tilbage at det jo er et kendt problem og der skal laves en del kopper kaffe før lækagen viser sig og hvad problemet typisk plejer at være.
3 timer senere vælger i at afslutte sagen med teksten “maskine testet og ingen lækage fundet”
Hvorfor beder i overhovedet om min yderligere kommentar til fejlsøgningsprocessen og ydermere skriver i tester i Max 3 dage når i allerede afslutter sagen efter blot 3 timer.
Det er virkelig useriøst fra jeres side og om 1 uge kan jeg så stå i power igen med samme problemstilling da problemet jo ikke er blevet løst på nogen måder fra jeres side!!

2025年11月11日
Service Center Gruppen A/S ロゴ

Service Center Gruppen A/S からの回答

Hej Dennis,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at du føler dig utilfreds med forløbet.
Vi arbejder med disse maskiner hver dag og kender godt til de udfordringer, der kan opstå. Vores teknikere følger altid producentens officielle vejledninger og tjeklister for fejlsøgning og test. I dette tilfælde har vi gennemgået alle de punkter, som producenten kræver, og ved test på værkstedet viste maskinen ingen lækage.
Vi forstår dog din bekymring omkring, at problemet kan være intermitterende og først opstå efter længere brug. Hvis du skulle opleve udfordringer igen, er du meget velkommen til at sende maskinen til service hos os, og vi skal nok gennemgå den grundigt igen.
Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service.
Service center Gruppen

Rep. af vaskemaskine

Fin service telefonisk og fin service af montør i vores hjem. Montøren var flink, venlig og kompetent. Han kørte først da vaskemaskinen igen kørte. Det var endda langt over hvad jeg vil kalde normal arbejdstid

2025年10月13日

Trustpilot エクスペリエンス