Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade pÃ¥ et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og hÞflig reparatÞr fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev... ãã£ãšèŠã
Har lige haft besÞg i vores hus i Brovst i forbindelse med udskiftning af panel pÃ¥ et 77â LG TV. God kommunikation inden besÞget og super service hele vejen igennem. Flink fyr og meget serviceminded.... ãã£ãšèŠã
HÃ¥blÞst og amatÞragtigt har i nÊsten et Ã¥r bÞvlet med forsikring og servicecentergruppe efter lynnedslag, ismaskine og kÞl som var alt for varmt... 8 mdr og 2 ismaskiner senere blev kÞleskabet tot... ãã£ãšèŠã
Kan kun give Service Center Gruppen min bedste anbefaling. Blev kontaktet hurtigt, da jeg havde et defekt vinkÞleskab. Lige fra jeg lavede aftalen, har der vÊret opfÞlgning, hvor jeg blev mindet og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.
ãã³ããŒã¯
- www.servicecentergruppen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Hvad sker der ?
I modtog mit Panasonic Tv den 19. september som garantireparation. Ved et klik på ordresedlen kan man fÞlge reparationen. Efter en uge skriver I "afventer reservevedele", og herefter forventet repareret 1. Oktober. Umiddelbart inden Êndres det til "forventet repareret til 5. Oktober. Den 4. Oktober Êndres det nu til "forventet repareret 12. Oktober.
Den 4. Oktober prÞver jeg forgÊves at ringe til jer. HÞrer musik i 15 minutter. Venter 5-10 minutter, ringer igen forgÊves og hÞrer musik i 10 minutter.
Den 7. oktober Êndres datoen for Forventes repareret til 21. oktober ?
Hvad vil I selv vurdere jer til på en skala fra 1 til 5 ?

Service Center Gruppen A/S ããã®åç
Fed service og teknikere er til at taleâŠ
Fed service og teknikere er til at tale med super glad for besÞget ðª
Jeg havde en MEGETdÃ¥rlig oplevelse medâŠ
Jeg havde en MEGETdårlig oplevelse med dette firma. Min opvasker viste fejl 12 og vinprÊver at finde ud af fejlen selv uden held. Teknikker kommer ud og han nulstiller maskinen og den kan starte igen. Det får jeg en opkrÊvning for på 985 kr. 2 uger efter skriver maskinen igen fejl 12 og denne gang kan teknikker ikke lave dengang forkerte reservedele. Vi får en ny tid som bliver aflyst * flere pga sygdom. Og så får vi ny tid som aflyst * flere pga manglende reservedele. Tilsidst får vi skiftet alt i maskinen og den vil stadig ikke kÞre. Vi kontakter butikken hvor den kÞbt som giver os en ny maskine, da de ikke mener vi kan vÊre tjent med den dårlige service. Firmaet her vil så ikke tilbagebetale de 985 kr da de mener at sagen var forÊldet. På det tidspunkt havde ikke fået ny maskine endnu og de havde jo ikke lavet den. ALDRIG HAR JEG OPLEVET Sà Dà RLIG SERVICE
Behagelig servicemand
Super dygtig, behagelig ekspert der kom ud og lavede mit amerikanerskab.
Service gruppen er pengegrisk!
Service gruppen kommer ud til vores vaskemaskine som viser e03 nogen gange..
Men tekniker kommer og ser i 2 min og siger vandslangen ikke sÊtter rigtigt, han retter den ikke engang og faktura os for 900kr for 2 minutters arbejde på en garanti sag..
Kontakter kunde service som ikke eksisterer i deres firma, da vi får at vide han har brugt flere tusind kroner at kÞrer til os?
Hvilket virker absurt når han er kÞrt fra Taastrup til falster.
Nu står vi forsat med en vaskemaskine som ikke virker og får at vide hvis det ikke virker kan vi ringe igen..
Helt sikkert ja
SÃ¥ i kan fakturaer os igen 900..
Ingen service eller kundekontakt fra virksomheden kun pengegrisk!

Ej tak
Ej, hvad f*** sker der lige...
Havde smidt den ene earbud vÊk, af mÊrket Sony - linkbuds S
Beder gennem deres hjemmeside om en ca. pris på en ny, men sagen afvises da det ikke er en reservedels sag.
Opretter der efter en service sag som de skrev jeg skulle, aflevere produktet, og får et "tilbud" på 150% af nyprisen på varen.. 1500kr for at få én earbud, til et sÊt der koster 1000kr fra nyt.
Ringer til vÊrkstedet, på det nummer der står oplyst på henvendelsen, men bliver afvist, da denne åbenbart ikke kan udtale sig om den konkrete sag, uden nogen anden henvisning til hvor man kan rette henvendelse.
Klart et nej tak!! Men skal alligevel betale 360kr for at få dette "tilbud", om så jeg vil have dem tilbage igen uden de har gjort noget eller ej.
FÞj for en dårlig smag i munden man fik der.
Er kunde service, kunde service ?
Ved henvendelse til kunde service, blev der gjort et stort nummer ud af at fastpris-systemet og med forud deponering af betalingen. Skulle medfÞre at man fik repareret sit kÞleskab ved et besÞg, og det skulle vÊre til min fordel så jeg kun skulle vÊre hjemme en dag. Fik en tid en uge frem så de kunne nå at få reservedele hjem, Det var så ikke lige det der skete ved fÞrste besÞg havde teknikeren ikke så meget som en skrue med til kÞleskabet, trods en fyldig beskrivelse af hvad der var galt med min ismaskine. Yderligere en uge frem besÞg nr 2 der blev ismaskinen så repareret. Vil dog nÊvne at teknikeren gav en god service.

Venlig og effektiv reparatÞr
Venlig og effektiv montÞr/reparatÞr. Ankom til aftalt tid og lÞste problemet hurtigt. Procedurer vedr. booking af servicebesÞg er alt for komplekse. Derfor kun 4 stjerner.
Tak for rigtig god service
Tak for rigtig god service. Lidt lang ventetid fra anmeldelse til besÞg af service tekniker. Men vi overlevede. Han ankom prÊcis pÃ¥ klokkeslÊt som varslet. Og brugte 10 min pÃ¥ at fikse vores fjernsyn. ð¥³ð
Efter reparation
Efter reparation, hvor vi havde gÊster og derfor ikke var inde og se slutresultatet inden reparatÞr var kÞrt, opdager vi en lille ridse som virker dyb og med negl mÞder modstand. Vi havde fÞr denne kogeplade et uheld med den gamle som også startede med denne form for ridse som en uge senere resulterede i hele pladen flÊkkede. Men dog er problemet lÞst med selve pladen
En god og komplet smertefri oplevelse
En god og komplet smertefri oplevelse, meget flink og professionel tekniker som fiksede problemet
Rigtig god og venlig service
Rigtig god og venlig service. Undre mig dog at nÃ¥r jeg har mulighed for at indsende en video af problemet/lyden at selve teknikeren ikke fÃ¥r lov at fÃ¥ den sÃ¥ han muligvis kan hÞre hvad der er galt og handle ud fra det - Hvad skulle pointen i at indsende en video ellers vÊreâŠ

AntiServiceCenterGruppen
TilfÞjelse:
1. På fÞlgesedlen for besÞget den 1.5.24 skriver jeres tekniker: "Maskinen har produktion fejl. Den larmer meget , den lugter af lim og brand." Denne fÞlgeseddel er sendt til mig 1.5.24 kl 9.01.
Hvordan i himlens navn kan Gorenje af dette udlede at maskinen står i et uventileret rum?
Med med tanke på, at teknikeren kom og troede han skulle reparere en tidligere besigtiget maskine og havde reservedele med til dette, så har I tydeligvis slet ikke styr på jeres sager. Pinligt.
2. Jeg har intet sted skrevet, at I har installeret maskinen.
***
Jeg har vÊret så uheldig at stifte bekendtskab med jeres helt urimelige service, i forbindelse med mit kÞb af en Gorenje tÞrretumbler på Powers webshop, den 4.4.24. Maskinen var defekt fra starten, og jeg kontakter derfor Gorenje, hvorefter de sÞrger for at sende en tekniker ud fra SCG.
Til trods for at JERES EGEN tekniker skriver i sin rapport for besÞget, at den er behÊftet med produktionsfejl, og at han slet ikke kan reparere den, klandres jeg alligevel af treenigheden ServiceCenterGruppen, Gorenje og Power for at have installeret tÞrretumbleren i et rum uden udluftning og ved forkert temperatur.
TÞrretumbleren står lunt og tÞrt på mit badevÊrelse, der er pivåben dÞr, og der er udluftning gennem vinduet flere gange dagligt. Maskinen havde vÊret tÊndt under et minut, fÞrend den begyndte at lugte kemisk og brÊndt. Tromlen stoppede med at kÞre rundt, og så stod den bare og brummede. Gorenje afviser reparation under garantien, da de mener jeg har misligholdt maskinen. Jeres egen teknikers rapport er åbenbart ikke en disse vÊrd, siden I slavisk fÞlger Gorenjes helt urealistiske udtalelse omkring hvorfor min maskine ikke virker.
Havde min tÞrretumbler nu rent faktisk stået i et koldt og uventileret rum, så ville der gå mere end 30 sekunder, fÞr den ville vÊre så belastet at den brÞd sammen.
Nu har I så den imponerende frÊkhed at sende mig en faktura for et teknikerbesÞg.
Sagen ligger nu hos ForbrugerklagenÊvnet.

Hold jer langt vÊk!
Hold jer langt vÊk.
Det har desvÊrre vÊret en meget ubehagelig oplevelse, at vÊre i kontakt med dette firma.
Jeg vil til enhver tid, undgå dette firma i fremtiden.
Brug dem kun, hvis det er absolut nÞdvendigt. Ellers må alle andre, lign. firmaer vÊre bedre....

Service Center Gruppen A/S ããã®åç
Kom til tiden,og var hurtig til opgaven.
Dejlig service .TV sat op pÃ¥ vÊg afâŠ
Dejlig service .TV sat op på vÊg af service gruppen.vi er meget glad for de kom og satte det op.
Effektiv tekniker
TV fikset hurtigt og kompetent af behagelig tekniker. Gid al service var sådan.
God kundeservice og meget dygtig ogâŠ
God kundeservice og meget dygtig og sympatisk reparatÞr.
Ringe faglighed, og ingen kunde forståelse
Akkurat som andre, der har afgivet én stjerne, så er min oplevelse denne her: Jeg opretter en fejlmelding i dec 2023, venter til start januar 2024 (rimeligt nok) men når teknikeren kommer, (Jens Jensen) skifter han blot en reservedel i mit LG kÞle / fryseskab, UDEN at teste resten af maskinen. Han skifter et lille rÞr til afrimningsboksen. Han er så skråsikker i sin sag. Der går 3 måneder, så er fejlen tilbage igen. Jeg reklamerer via email, som ikke besvares. Jeg fÞlger selv op på min reklamation. Jeg får at vide, jeg skal oprette en NY sag - Servicegruppen godtager altså ikke reklamationer! Så kommer en anden tekniker, godt nok "kun" en aflÞser, men Rasmus er noget mere grundig. Han fortÊller mig, at hvis Jens havde gjort sit arbejde ordenligt i fÞrste omgang, havde man måske kunnet redde apparatet fra den stÞrre skade, den nu har, og derfor lovede han mig en gratis udskiftning. Det blokerede Kurt i Service Center Gruppen så for. Fordi jeg startede med at gå direkte til SCG, og ikke mit forsikringsselskab, så afviser mit forsikringsselskab dÊkning. Jeg lukkede sagen hos SCG, og bad om pengene tilbage. Kurt har lovet mig lidt over halvdelen, men synes jeg skal punge ud for "forgÊves besÞg." Altså er min oplevelse ret ringe, og jeg anbefaler andre potentielle kunder at finde andre leverandÞrer. Jeg har mistet 4 måneders ventetid, og knap 1000kr, plus dÊkning fra forsikringsselskab, og NU skal til at kÞbe nyt i stedet for at reparere det eksisterende. Det bliver "spÊndende" at se, om jeg får hele belÞbet på 1975 DKK retur, eller skal betale knap 1000 DKK for SCG's manglende faglighed, eller om jeg får intet. Jeg skal nok opdatere anmeldelsen herefter.
Edit; Servicegruppen har returneret det fulde belÞb, men det Êndrer ikke på, jeg måtte ude i at kÞbe ny maskine.