Service Center Gruppen A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade pÃ¥ et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og hÞflig reparatÞr fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev... もっず芋る

Har lige haft besÞg i vores hus i Brovst i forbindelse med udskiftning af panel pÃ¥ et 77” LG TV. God kommunikation inden besÞget og super service hele vejen igennem. Flink fyr og meget serviceminded.... もっず芋る

HÃ¥blÞst og amatÞragtigt har i nÊsten et Ã¥r bÞvlet med forsikring og servicecentergruppe efter lynnedslag, ismaskine og kÞl som var alt for varmt... 8 mdr og 2 ismaskiner senere blev kÞleskabet tot... もっず芋る

Kan kun give Service Center Gruppen min bedste anbefaling. Blev kontaktet hurtigt, da jeg havde et defekt vinkÞleskab. Lige fra jeg lavede aftalen, har der vÊret opfÞlgning, hvor jeg blev mindet og... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚修理店
  2. 家電修理業
  3. 電気機噚修理店
  4. 掗濯機・衣類也燥機修理業

圓該䌁業による蚘述

Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 92ä»¶

レビュヌを曞く

Hvad sker der ?

I modtog mit Panasonic Tv den 19. september som garantireparation. Ved et klik på ordresedlen kan man fÞlge reparationen. Efter en uge skriver I "afventer reservevedele", og herefter forventet repareret 1. Oktober. Umiddelbart inden Êndres det til "forventet repareret til 5. Oktober. Den 4. Oktober Êndres det nu til "forventet repareret 12. Oktober.
Den 4. Oktober prÞver jeg forgÊves at ringe til jer. HÞrer musik i 15 minutter. Venter 5-10 minutter, ringer igen forgÊves og hÞrer musik i 10 minutter.
Den 7. oktober Êndres datoen for Forventes repareret til 21. oktober ?
Hvad vil I selv vurdere jer til på en skala fra 1 til 5 ?

2024幎10月4日

Service Center Gruppen A/S からの回答

Hej Bent, vi har bestilt originale reservedel fra Panasonic til dit produkt. Men de udsÊtter desvÊrre leveringen af delen til os så vi kan desvÊrre ikke gÞre mere. Men vi kan prÞve at hÞrer om de vil acceptere en kreditering af dit produkt pga. lang leveringstid af den reservedel vi skal bruge.

SCG.

Jeg havde en MEGETdårlig oplevelse med

Jeg havde en MEGETdÃ¥rlig oplevelse med dette firma. Min opvasker viste fejl 12 og vinprÊver at finde ud af fejlen selv uden held. Teknikker kommer ud og han nulstiller maskinen og den kan starte igen. Det fÃ¥r jeg en opkrÊvning for pÃ¥ 985 kr. 2 uger efter skriver maskinen igen fejl 12 og denne gang kan teknikker ikke lave dengang forkerte reservedele. Vi fÃ¥r en ny tid som bliver aflyst * flere pga sygdom. Og sÃ¥ fÃ¥r vi ny tid som aflyst * flere pga manglende reservedele. Tilsidst fÃ¥r vi skiftet alt i maskinen og den vil stadig ikke kÞre. Vi kontakter butikken hvor den kÞbt som giver os en ny maskine, da de ikke mener vi kan vÊre tjent med den dÃ¥rlige service. Firmaet her vil sÃ¥ ikke tilbagebetale de 985 kr da de mener at sagen var forÊldet. PÃ¥ det tidspunkt havde ikke fÃ¥et ny maskine endnu og de havde jo ikke lavet den. ALDRIG HAR JEG OPLEVET SÅ DÅRLIG SERVICE

2024幎6月13日
自発的なレビュヌ

Service gruppen er pengegrisk!

Service gruppen kommer ud til vores vaskemaskine som viser e03 nogen gange..

Men tekniker kommer og ser i 2 min og siger vandslangen ikke sÊtter rigtigt, han retter den ikke engang og faktura os for 900kr for 2 minutters arbejde på en garanti sag..

Kontakter kunde service som ikke eksisterer i deres firma, da vi får at vide han har brugt flere tusind kroner at kÞrer til os?

Hvilket virker absurt når han er kÞrt fra Taastrup til falster.

Nu står vi forsat med en vaskemaskine som ikke virker og får at vide hvis det ikke virker kan vi ringe igen..
Helt sikkert ja

SÃ¥ i kan fakturaer os igen 900..

Ingen service eller kundekontakt fra virksomheden kun pengegrisk!

2024幎8月9日

Hej

Tak for din anmeldelse, som vi dog ikke mener skal tilfalde os. Vi er sendt ud til dig på vegne af en producent, fordi du har oprettet en reklamation på dit produkt. Vores tekniker kan så se ved besÞget se at det skyldes at dit produkt ikke var monteret korrekt. Så jeg synes at du skal kontakte dem som har monteret produktet hos dig og bede dem betale for vores besÞg. Ja om montere dit produkt korrekt.

God dag.

Ej tak

Ej, hvad f*** sker der lige...
Havde smidt den ene earbud vÊk, af mÊrket Sony - linkbuds S

Beder gennem deres hjemmeside om en ca. pris på en ny, men sagen afvises da det ikke er en reservedels sag.

Opretter der efter en service sag som de skrev jeg skulle, aflevere produktet, og får et "tilbud" på 150% af nyprisen på varen.. 1500kr for at få én earbud, til et sÊt der koster 1000kr fra nyt.

Ringer til vÊrkstedet, på det nummer der står oplyst på henvendelsen, men bliver afvist, da denne åbenbart ikke kan udtale sig om den konkrete sag, uden nogen anden henvisning til hvor man kan rette henvendelse.

Klart et nej tak!! Men skal alligevel betale 360kr for at få dette "tilbud", om så jeg vil have dem tilbage igen uden de har gjort noget eller ej.

FÞj for en dårlig smag i munden man fik der.

2024幎7月17日
自発的なレビュヌ

Er kunde service, kunde service ?

Ved henvendelse til kunde service, blev der gjort et stort nummer ud af at fastpris-systemet og med forud deponering af betalingen. Skulle medfÞre at man fik repareret sit kÞleskab ved et besÞg, og det skulle vÊre til min fordel så jeg kun skulle vÊre hjemme en dag. Fik en tid en uge frem så de kunne nå at få reservedele hjem, Det var så ikke lige det der skete ved fÞrste besÞg havde teknikeren ikke så meget som en skrue med til kÞleskabet, trods en fyldig beskrivelse af hvad der var galt med min ismaskine. Yderligere en uge frem besÞg nr 2 der blev ismaskinen så repareret. Vil dog nÊvne at teknikeren gav en god service.

2024幎7月8日

Service Center Gruppen A/S からの回答

Hej Klaus Det er helt korrekt som du skriver at det er det som vi prÞver at få til at lykkes. Vi har snakket med teknikeren om opgaven ved dig at han burde have taget nogle dele med selvom han ikke var sikker på hvor fejlen i dit produkt det var. Vi undskylder og vil prÞve at gÞre det bedre nÊste gang vi kÞrer på denne type opgave.

Tak for din tilbage melding som vi virkelig kan bruge til at blive bedre.

Efter reparation

Efter reparation, hvor vi havde gÊster og derfor ikke var inde og se slutresultatet inden reparatÞr var kÞrt, opdager vi en lille ridse som virker dyb og med negl mÞder modstand. Vi havde fÞr denne kogeplade et uheld med den gamle som også startede med denne form for ridse som en uge senere resulterede i hele pladen flÊkkede. Men dog er problemet lÞst med selve pladen

2024幎6月17日
自発的なレビュヌ

Rigtig god og venlig service

Rigtig god og venlig service. Undre mig dog at nÃ¥r jeg har mulighed for at indsende en video af problemet/lyden at selve teknikeren ikke fÃ¥r lov at fÃ¥ den sÃ¥ han muligvis kan hÞre hvad der er galt og handle ud fra det - Hvad skulle pointen i at indsende en video ellers vÊre

2024幎5月28日

Hej Carolyn.
Tak for din anmeldelse, og jeg hr sendt det videre til teknikeren så hav ved det også.
Ang. filen så ligger den på sagen så den burde han kunne se. Jeg har skrevet til han om det. Så den video kan han finde på sagen hos os.

AntiServiceCenterGruppen

TilfÞjelse:
1. På fÞlgesedlen for besÞget den 1.5.24 skriver jeres tekniker: "Maskinen har produktion fejl. Den larmer meget , den lugter af lim og brand." Denne fÞlgeseddel er sendt til mig 1.5.24 kl 9.01.
Hvordan i himlens navn kan Gorenje af dette udlede at maskinen står i et uventileret rum?
Med med tanke på, at teknikeren kom og troede han skulle reparere en tidligere besigtiget maskine og havde reservedele med til dette, så har I tydeligvis slet ikke styr på jeres sager. Pinligt.

2. Jeg har intet sted skrevet, at I har installeret maskinen.

***

Jeg har vÊret så uheldig at stifte bekendtskab med jeres helt urimelige service, i forbindelse med mit kÞb af en Gorenje tÞrretumbler på Powers webshop, den 4.4.24. Maskinen var defekt fra starten, og jeg kontakter derfor Gorenje, hvorefter de sÞrger for at sende en tekniker ud fra SCG.
Til trods for at JERES EGEN tekniker skriver i sin rapport for besÞget, at den er behÊftet med produktionsfejl, og at han slet ikke kan reparere den, klandres jeg alligevel af treenigheden ServiceCenterGruppen, Gorenje og Power for at have installeret tÞrretumbleren i et rum uden udluftning og ved forkert temperatur.
TÞrretumbleren står lunt og tÞrt på mit badevÊrelse, der er pivåben dÞr, og der er udluftning gennem vinduet flere gange dagligt. Maskinen havde vÊret tÊndt under et minut, fÞrend den begyndte at lugte kemisk og brÊndt. Tromlen stoppede med at kÞre rundt, og så stod den bare og brummede. Gorenje afviser reparation under garantien, da de mener jeg har misligholdt maskinen. Jeres egen teknikers rapport er åbenbart ikke en disse vÊrd, siden I slavisk fÞlger Gorenjes helt urealistiske udtalelse omkring hvorfor min maskine ikke virker.
Havde min tÞrretumbler nu rent faktisk stået i et koldt og uventileret rum, så ville der gå mere end 30 sekunder, fÞr den ville vÊre så belastet at den brÞd sammen.
Nu har I så den imponerende frÊkhed at sende mig en faktura for et teknikerbesÞg.
Sagen ligger nu hos ForbrugerklagenÊvnet.

2024幎4月4日

Hej Ditte

Jeg er meget ked af at du ser os som dem er skyld i du har fået en regning på dit besÞg. Vores tekniker besÞgte dig og kigge på det og gav informationerne videre til producenten. Som så oplyste os at de ikke ville dÊkke besÞget og at hvad grunden var til de ikke ville det. Så er eneste mulighed vi har får at få penge for besÞget er at sende dig en faktura.

Du skriver at vi SCG har installere dit produkt og det er ikke korrekt vi har bare undersÞgt dit produkt.

Hold jer langt vÊk!

Hold jer langt vÊk.
Det har desvÊrre vÊret en meget ubehagelig oplevelse, at vÊre i kontakt med dette firma.
Jeg vil til enhver tid, undgå dette firma i fremtiden.
Brug dem kun, hvis det er absolut nÞdvendigt. Ellers må alle andre, lign. firmaer vÊre bedre....

2024幎3月7日

Hej

Jeg har fået flere oplysninger fra dig, men kan stadig ikke finde hvilken sag du henviser til. Jeg har ingen sag på dit Navn eller dit Tlf. nummer. Du oplyser ikke et ordrenummer. Du må meget gerne sende en mail til os så vi kan få kigget på sagen og evt. lÊrer af den og gÞre det bedre fremover.

SCG.

Ringe faglighed, og ingen kunde forståelse

Akkurat som andre, der har afgivet én stjerne, så er min oplevelse denne her: Jeg opretter en fejlmelding i dec 2023, venter til start januar 2024 (rimeligt nok) men når teknikeren kommer, (Jens Jensen) skifter han blot en reservedel i mit LG kÞle / fryseskab, UDEN at teste resten af maskinen. Han skifter et lille rÞr til afrimningsboksen. Han er så skråsikker i sin sag. Der går 3 måneder, så er fejlen tilbage igen. Jeg reklamerer via email, som ikke besvares. Jeg fÞlger selv op på min reklamation. Jeg får at vide, jeg skal oprette en NY sag - Servicegruppen godtager altså ikke reklamationer! Så kommer en anden tekniker, godt nok "kun" en aflÞser, men Rasmus er noget mere grundig. Han fortÊller mig, at hvis Jens havde gjort sit arbejde ordenligt i fÞrste omgang, havde man måske kunnet redde apparatet fra den stÞrre skade, den nu har, og derfor lovede han mig en gratis udskiftning. Det blokerede Kurt i Service Center Gruppen så for. Fordi jeg startede med at gå direkte til SCG, og ikke mit forsikringsselskab, så afviser mit forsikringsselskab dÊkning. Jeg lukkede sagen hos SCG, og bad om pengene tilbage. Kurt har lovet mig lidt over halvdelen, men synes jeg skal punge ud for "forgÊves besÞg." Altså er min oplevelse ret ringe, og jeg anbefaler andre potentielle kunder at finde andre leverandÞrer. Jeg har mistet 4 måneders ventetid, og knap 1000kr, plus dÊkning fra forsikringsselskab, og NU skal til at kÞbe nyt i stedet for at reparere det eksisterende. Det bliver "spÊndende" at se, om jeg får hele belÞbet på 1975 DKK retur, eller skal betale knap 1000 DKK for SCG's manglende faglighed, eller om jeg får intet. Jeg skal nok opdatere anmeldelsen herefter.

Edit; Servicegruppen har returneret det fulde belÞb, men det Êndrer ikke på, jeg måtte ude i at kÞbe ny maskine.

2024幎4月10日

Hej Mark

Jeg er ked dine oplevelser og den behandling du har modtaget. Vi har snakket sammen og har fået styr på det.

God dag.