Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade pÃ¥ et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og hÞflig reparatÞr fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har lige haft besÞg i vores hus i Brovst i forbindelse med udskiftning af panel pÃ¥ et 77â LG TV. God kommunikation inden besÞget og super service hele vejen igennem. Flink fyr og meget serviceminded.... ãã£ãšèŠã
HÃ¥blÞst og amatÞragtigt har i nÊsten et Ã¥r bÞvlet med forsikring og servicecentergruppe efter lynnedslag, ismaskine og kÞl som var alt for varmt... 8 mdr og 2 ismaskiner senere blev kÞleskabet tot... ãã£ãšèŠã
Kan kun give Service Center Gruppen min bedste anbefaling. Blev kontaktet hurtigt, da jeg havde et defekt vinkÞleskab. Lige fra jeg lavede aftalen, har der vÊret opfÞlgning, hvor jeg blev mindet og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Flink montÞr
Flink montÞr, alt udfÞrt hurtigt og kompetent
Kom til aftalt tid
Kom til aftalt tid, meget fin opsÊtning.
Super service!!
Fryser fryser kan ikke laves
29/1-25 Jeg Êndre nu fra 2 til 5 stjerner jeg har d.d. modtaget en kreditnota fra Service gruppenð
Fryser kan ikke laves
Har i 2022 kÞbet en Hisense fryser som aldrig har virket, hvilket har medfÞrt en masse mad er gået tabt.
Vi har haft service på den flere gange, og hver gang er der fundet en ny fejl. Nu er garantien udlÞbet - fryser en kan ikke laves, jeg antager at den heller ikke kunne laves med garatien dÊkkede......
Nu har vi fået en faktura på 1.587,50 og en fryser som stadig ikke virker
Alt gik meget godt
Alt gik meget godt, hurtigt og professionelle . En virkelig sÞd teknik.
eparation af Þdelagt induktionskogeplade
Reparation af Þdelagt induktionskogeplade på stedet, ved udskiftning af kogepladens Þverste keramiske del.
Hermed genanvendes den elektroniske del. Super lÞsning!
Meget professionel og venlig
Meget professionel og venlig. Virkelig god oplevelse!
Ingen anbefaling
Service under alt kritik har nu ventet 9 uger på at få lavet mit fryseskab fordi de ikke kan sende de rigtige service teknikere ud fra Start selvom men siger det er en ting så sender de en tekniker der ikke har noget med den ting og gÞre det er aldrig nogen jeg vil anbefale til nogen som helst
Super god service
Vi havde Lars Gregersen ude og kigge på vores vaskemaskine. Han var lyn hurtig til at skille det hele af og finde fejlen og gjorde det hele med et smil.
Ringede igen til kundeservice
Ringede igen til kundeservice. Denne gang valgte jeg at taste 1 og ikke 2. Da vi var blevet enige om at prÞve selv inden vi bestilte tekniker. Så havde kun bestilt reservedelene. Og nu ville jeg ringe og hÞre om status. Da jeg bestilte og betalte i tirsdags, og nu var det fredag, og jeg havde intet hÞrt. Havde fået at vide der gik 3-5 hverdage. Havde også fået at vide det vil blive sendt direkte til os. Ikke via Nordjylland. Fik fat i en meget ubehagelig person, Kurt, der som han 'tidligere havde sagt' (informerede ham om vi aldrig havde snakket sammen). Så skulle det bestilles i Holland og så vil det blive pakket om og sendt via dem. Og jeg kunne forvente det kom sidst nÊste uge. Som jeg informerede om et langt mere end 5 hverdage. Han mente det passede med 5 hverdage. Han var meget uvenlig at snakke med. Det jeg havde fået at vide fÞr måtte vÊre os det havde snakket forbi hinanden. Jeg er dog sikker på jeg husker rigtig fordi jeg specifik spurgte ind. Så synes det var en utrolig ubehagelig telefonsamtale, og er ikke blevet det mindste klogere på hvor vi er i processen til at få vores del.
Jeg kan ikke svare på svaret.
Tak for opdateringen. Det var det eneste jeg efterlyste. Jeg ringede ind tirsdag inden jeg betalte for at sikre mig, det blev sendt til mig og ikke Pandrup som endestation. Der fik jeg at vide det sket ikke kom til servicecentergruppen, at I ikke ville vÊre involveret, men blev sendt direkte til mig. Derfor undrede det mig at jeg endnu intet havde hÞrt. Og valgte at ringe ind for at få en status. Havde helt oprindelig henvendt mig hvor jeg havde kÞbt produktet. Jeg kan ikke gÞre for arbejdsgangen er som den er. Jeg plejer aldrig at skrive en trÊls anmeldelse. Men den her samtale var virkelig dårlig service, i en grad at jeg var i tvivl om hvordan jeg skulle håndtere det. Og jeg vil gerne at en anden ikke står med samme fÞlelse efter. Jeg klatre jer ikke arbejdsgangen. Det virker til det går fint med de 3-5 hverdage. Men mandag er andet end sidst nÊste uge! Men nu fik jeg svar på det jeg efterspurgte. Bare Êrgerligt at jeg måtte efterlade denne anmeldelse!!
Jeg hedder Jule Alina Tang-Wagner. Denne login er bare ikke opdateret. Kurt vil ikke huske der er en Alina der har henvendt sig. Da det ikke er det navn jeg prÊsenterede mig med.

Service Center Gruppen A/S ããã®åç
Uendeligt mange opringninger og mailsâŠ
Uendeligt mange opringninger og mails fra SCG senere, så er der ikke sket noget efter 2 måneder. FÞrst forkert adresse som de ikke selv havde opdaget i en triviel forsikringssag, så skal man vente 14 dage på at de kÞrer, så var der restordre og det kunne SCG fÞrst fortÊlle dagen fÞr og gentag efter behov. SÊrt at SCG ikke kan ringe med lige så stor ildhu til deres egne leverandÞrer.

Sony WF-1000XM5
I recently submitted my Sony WF-1000XM5 earbuds for repair to ServiceGruppen (contacts were provided by Sony support in Denmark) due to a partially non-functional right earbud (the touch control wasnât working). Despite the fact that my earbuds were out of warranty, I still expected an honest price for the repair. To my disbelief, I was presented with a bill of 1,975 DKK for the repair. This is astonishing, considering that on Elgiganten website, the exact same model (both earbuds with the case) costs 1,645 DKK used, and 1,935 DKK for a brand-new.
To get my earbuds back, I was still required to pay a 360 DKK inspection fee. When I asked how the repair is conducted, I wanted to understand if they simply order new or refurbished pair, or even just another right earbud and pair it with the left one. If thatâs the case, itâs not a repair â itâs borderline fraudulent. On the other hand, if they spend time repairing the defective part, itâs simply an illogical and inefficient practice. My question was met with silence, which is utterly unacceptable.
I am extremely dissatisfied and outraged with the lack of transparency and exorbitant pricing.

Har i dag haft besÞg af Martin Hansen
Har i dag haft besÞg af Martin Hansen, supereffektiv og hurtig service, og så er Martin også både hÞflig og sjov. Tak for den oplevelse.
Jeg vil gerne dele min positive oplevelseâŠ
Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Martin fra Service Center Gruppen.
Martin leveret en enestående service. Han er utroligt professionel, venlig og imÞdekommende.
Martin udstråler en hÞj grad af ekspertise og engagement i sit arbejde. Han tager sig tid til at forklare tingene grundigt og kommer gerne med råd og vejledning. Hans venlige og positive attitude gÞr det til en fornÞjelse at snakke med ham.
Jeg kan varmt anbefale Martin og Service Center Gruppen til alle, der har brug for pålidelig og kompetent service. Tak for den fantastiske hjÊlp, Martin!
Super service og hÞj faglighed
Super service og hÞj faglighed
SjÊldent at opleve. Tak for detðð»
5 stjerner for dygtig og venligâŠ
5 stjerner for dygtig og venlig medarbejder.
14 dages ventetid er i overkanten.
Hvad sker der ?
I modtog mit Panasonic Tv den 19. september som garantireparation. Ved et klik på ordresedlen kan man fÞlge reparationen. Efter en uge skriver I "afventer reservevedele", og herefter forventet repareret 1. Oktober. Umiddelbart inden Êndres det til "forventet repareret til 5. Oktober. Den 4. Oktober Êndres det nu til "forventet repareret 12. Oktober.
Den 4. Oktober prÞver jeg forgÊves at ringe til jer. HÞrer musik i 15 minutter. Venter 5-10 minutter, ringer igen forgÊves og hÞrer musik i 10 minutter.
Den 7. oktober Êndres datoen for Forventes repareret til 21. oktober ?
Hvad vil I selv vurdere jer til på en skala fra 1 til 5 ?

Service Center Gruppen A/S ããã®åç
Fed service og teknikere er til at taleâŠ
Fed service og teknikere er til at tale med super glad for besÞget ðª
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã