Jeg kan slet ikke som i slet ikke forstÃ¥ at man ansÊtter medarbejdere i servicebranchen nÃ¥r de ikke aner en dyt om at vÊre serviceminded. Natascha, som pÃ¥stÃ¥r hun er souschef, mÃ¥ simpelthen ikk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg besÞgte for nylig 09.04.2026 kl. 12:46 en tankstation i VÊrlÞse og havde en meget dÃ¥rlig oplevelse. Personalet nÊgtede at give toilet-nÞglen til kunder, selv nÃ¥r man benyttede deres service.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hvordan kan man fra shells side acceptere at man har en daglig leder,der Ã¥benbart synes det er fint med at personalet er ubehÞvlet og alt andet end kunde og serviceminded. Det drejer sig om Shell Ring... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Shell , Kastrupvej . Jeg har tidligere anmeldt dette sted , og ikke vÊret imponeret . Men det er nu Êndret. Der er kommet et personale der er flinke og service minded . IsÊr en er rigtig b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Shell i Danmark drives af DCC Energi, som forsyner Danmark med en bred vifte af brÊndstoffer og energiprodukter - herunder Shell produkter til de danske bilister og virksomheder.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Shell i HELSINGÃR Natascha Souschef
Jeg kan slet ikke som i slet ikke forstå at man ansÊtter medarbejdere i servicebranchen når de ikke aner en dyt om at vÊre serviceminded.
Natascha, som pÃ¥stÃ¥r hun er souschef, mÃ¥ simpelthen ikke sÊlge morgenbrÞd med ost efter kl. 11. Hverken dem som stÃ¥r pÃ¥ hylden og er smurt klar, fordi hun mener de skal UD, eller hvis man beder om en ny bolle smurt. Det vÊrste er, inden man overhovedet fÃ¥r en forklaring, nÃ¥r man sÃ¥ spÞrger om hun kan sÊlge en bolle med ost, sÃ¥ siger hun direkte âDet kan jeg ikkeâ mens hun kaster et vredt blik pÃ¥ en. MÃ¥ske du skulle lÊre at vÊre lidt mere professionel i din lÞgn?
Har I hÞrt om vÊrre kundeservice? En medarbejder som personligt ikke gider sÊlge noget og finder undskyldninger? FÞrste gang var hendes brÞd frosne, anden gang var hendes smÞr frost - så kunne hun ikke smÞre en ny bolle.
Og så bliver hun passiv aggressiv og går total i angrebs-mode i sin tone. Over for mig som er en KUNDE.
TÊnk over hvem I ansÊtter.
UbehÞvlet betjening
Hvordan kan man fra shells side acceptere at man har en daglig leder,der åbenbart synes det er fint med at personalet er ubehÞvlet og alt andet end kunde og serviceminded. Det drejer sig om Shell Ringstedgade NÊstved, hvor personalet er direkte nedladende og hånlige mod kunderne dette er oplevet mere end mange gange os mens lederen har vÊret til stede,og når man påpeger det kommer den samme nedladenhed som servicemedarbejderne har.jeg bruger omkring 8000kr månedligt på jeres.stationer og synes godt man kan forlange god opfÞrsel og kundeservice.

Shell Tankstationerne i Danmark ããã®åç
Jeg vil på ingen måde anbefale dette sted
Jeg besÞgte for nylig 09.04.2026 kl. 12:46 en tankstation i VÊrlÞse og havde en meget dårlig oplevelse. Personalet nÊgtede at give toilet-nÞglen til kunder, selv når man benyttede deres service.
Derudover var personalets opfÞrsel meget uprofessionel og uhÞflig. Måden, de talte til kunderne på, var respektlÞs, og der var ingen vilje til at yde god kundeservice.
Denne slags behandling er helt uacceptabel. Man forventer som minimum almindelig respekt som kunde. Jeg håber, at ledelsen tager dette alvorligt og forbedrer både service og personalets opfÞrsel.

Shell Kastrupvej
Shell , Kastrupvej .
Jeg har tidligere anmeldt dette sted , og ikke vÊret imponeret .
IsÊr en er rigtig behagelig . Han har et solsikke badge , men kender ikke hans navn . Jeg er altid glad når det er ham der ekspederer mig . God ekspedition og hyggelig lige at få en snak .
Hilsen mig der altid kÞber is .

Pas på, du bliver konsekvent snydt for en 5'er,
når du tanker v S.hell. Der reserveres, som mange andre også gÞr - eks. 500 kr. Men standeren stopper v. 495 kr. Jeg har oplevet det flere gange, og stopper nu med at tanke hos Shell.

Shell Tankstationerne i Danmark ããã®åç
SÃ¥ er det slut med kaffestop iâŠ
SÃ¥ er det slut med kaffestop i Kildebjerg. Virkelig dÃ¥rlig kaffeoplevede⊠cappuccino med ufattelig mÊngde minimÊlkâ¹ïž

Shell Hjallerup enge.
Shell Hjallerup enge.
Butikken har en altid smilende butikchef Helle, som altid er frisk og vil gÞre meget for at du får en god oplevelse i butikken.

Tak for godt humÞr og super fin service altid Shell TikÞb ð
Shell TikÞb - vi har mange mange gode oplevelser med personalet i Shell TikÞb. Utrolig sÞdt personale, der altid er smilende og gÃ¥r lidt ekstra for kunden. Det er altid en fornÞjelse at komme ind pÃ¥ Shell butikken. Det er blevet vores faste âgo toâ butik.
Tak for godt humÞr og super fin service altid Shell TikÞb ð

Shell Tankstationerne i Danmark ããã®åç
ForÊldet system at man skal bestille etâŠ
ForÊldet system at man skal bestille et fysisk kort - ventet 10 dage intil det kommer inden man kan lade sin bil.

Shell kildebjerg n
Shell kildebjerg n
Villeind og have lidt at spise men bakkede baglÊns ud igen da jeg sÃ¥ priserne... nÊgter simpelthen atvgive 25 kr for et lille pÞlsehorn eller 45 kr for en fransk hotdog eller en sandwich til 69 kr. Der er tyveri ved hÞjlys dagð¡ð¡ð¡ð¡

Bestyren af Shell TikÞb
Bestyren af Shell TikÞb, er usandsynlig UANSVARLIG!!! IKKE én eneste dag i vinteren 2025/26 er fortovene rundt om blevet ryddet for sne!!! På trods af, at der ligger en skole overfor!!! Her fÊrdes, bÞrn/barnevogne/Êldre gangbesvÊrede m.m. Det er til stor fare og gene for MANGE mennesker, HVER dag!!!

Shell Tankstationerne i Danmark ããã®åç
Tienen mal servicio y mala atención
Tienen mal servicio y mala atención. Se niegan a cambiar una bombona de butano defectuosa pero llena completamente. Alegando que le llegó un protocolo esta misma mañana de que sin recibo no la cambian, lo cual es mentira puesto que llevo años con bombona de gas y nunca me han negado un cambio en otras estaciones que tienen la venta. Me tuve que desplazar a otra estación más lejos de mi domicilio para hacer el cambio.
Udpint og lunken kaffe på Shell Kildebjerg rasteplads
DesvÊrre kan man ikke lÊngere få Starbucks to go på Kildebjerg rasteplads på Fyn.
Der er nu en Shell, hvor man kan få udpint og lunken kaffe to go. Så lad hellere vÊre.

Shell, Horsensvej Vejle
Shell, Horsensvej i Vejle
Jeg skulle hente en pakke fra shop A via PostNord. Det var da en forvirring, der ville noget. Den sÞde medarbejder hjalp mig, så jeg fik min pakke.
Da jeg kom hjem, var det så desvÊrre pakke fra shop B (som jeg også ventede på, men ikke havde modtaget advisering om).
Jeg ringede så til den anden sÞde medarbejder, og hun fandt min pakke frem, så den kan jeg hente i morgen.
Jeg er en glad kvinde, både pakke 1 og pakke 2 hjem til mig (i morgen) med hjÊlp fra det sÞde personale :-)

Shell Tankstationerne i Danmark ããã®åç
Betalt vaske abonnement men lukket vaskehal på ubestemt tid
Jeg har valgt at betale et vask abonnement hos Shell, da det er den eneste mulighed der er i Store-heddinge for at vaske bilen.
Jeg bor på Stevns, arbejder på Stevns og har ikke brug for at kÞre andre steder og nu har det ikke vÊret muligt at få glÊde at dette abonnement fordi de har valgt at istandsÊtte deres vaskehal hele december måned netop nu hvor behovet for at vaske bilerne er stort.
Jeg har kÞrt til vaskehal i Store-heddinge flere gange i dagtiden men der sker ingenting, den er bare lukket på ubestemt tid.
Når man ringer til dem får man at vide, at man bare skal kÞre 25 eller 30 km til en anden vaskehal og at det står med småt I deres betingelser. Tak for en elendig kundeservice!
KÞb vaske abonnement andre steder end hos Shell!

Giver dem 1 stjerne for man kan ikkâŠ
Giver dem 1 stjerne for man kan ikk give nul. Jeg vaskede min bil ved Shell tanken i tarup, gav 199 for en vask med det hele. Det var spildt af penge for da bilen kom.ud var den mÞg beskidt på siderne og foran, så måtte hjem og tÞrre efter. Desuden rev den vinduesviskeren af bag på så det bliver et nej tak herfra og vaske bil hos Shell mere

Til ledelsen hos Shell BrÞndby,
Til ledelsen hos Shell BrÞndby,
Jeg Þnsker hermed at indgive en formel og yderst alvorlig klage over den behandling, jeg modtog på jeres station. Episoden var både ydmygende, respektlÞs og helt uacceptabel.
Jeg kunne uden problemer kÞbe en Þl i butikken, men da jeg stille og roligt satte mig pÃ¥ jeres siddepladser for at drikke den, blev jeg straks behandlet som en person uden vÊrdighed. Den mÃ¥de, jeg blev talt til og bortvist pÃ¥, var fuldstÊndig urimelig og fik mig til at fÞle mig som det vÊrste skrald. Jeg gjorde ingen skade, skabte ingen uro og generede absolut ingen â og alligevel blev jeg behandlet med total mangel pÃ¥ respekt.
Hvis det ikke er tilladt at drikke alkohol pÃ¥ omrÃ¥det, burde dette vÊre klart og tydeligt oplyst. I sÃ¥ fald er det dybt inkonsekvent, at jeres personale uden tÞven sÊlger alkohol, som kunderne derefter ikke mÃ¥ indtage â endda uden nogen form for hÞflig forklaring. Dette skaber ikke kun forvirring, men ogsÃ¥ en oplevelse af uprofessionel og diskriminerende kundebehandling.
Jeg forventer, at denne klage bliver taget seriÞst, og at der bliver taget konkrete skridt til at sikre, at ingen andre kunder udsÊttes for en tilsvarende krÊnkende oplevelse hos Shell BrÞndby. Jeg beder om en skriftlig tilbagemelding med forklaring på hÊndelsen samt oplysning om, hvilke tiltag I vil ivÊrksÊtte.
Hilsen Tomas

Jeg var inde og aflevere 2 pakker somâŠ
Jeg var inde og aflevere 2 pakker som skulle sendes, medarbejderen har sat forkert labels på pakkerne så de kommet forkert sted, har snakket med GLS og de siger det ikke deres fejl som de har ret i for de aflevere jo bare pakke der hvor label hÞrt til også tog jeg op til Shell på rigstedgade 244 i NÊstved men der kunne de heller ikke gÞr noget eller jo beklage som er så dårlig stil det jo deres fejl så nu kan jeg så betale fragt endnu engang det vil sige 4 gang i alt. Syntes det lidt surt når det hverken er min fejl eller GLS. Tag dog ansvar og stå ved jeres fejl isteden for og bare beklag

Shell Tankstationerne i Danmark ããã®åç
Shell cafeteria lige inden afkÞrsel 16.
Shell cafeteria lige inden afkÞrsel 16, Hjallerup. Vi skulle bruge et toilet og fÃ¥ en sandwich. Toilet med tiggeropslag, helt i orden, men 2 sandwiches til 57 kr pr styk, var i bedste fald fra i gÃ¥r. SÞnderborg shell gÞr det 1000 gange bedre. Ãv. Hanne Strassenburg

Fransk hotdog
Var inde og kÞbe et par franske og lidt drikkevarer i kibÊk i dag.
SÞrgelig omgang, kolde brÞd og tÞrre pÞlser.
Godt colaer var kolde

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹