Shopping4net レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

En tilannut kyseisestä firmasta mitään. Katsoin tuotteita, siirsin ne ostoskoriin jotta näen lopullisen hinnan toimituksen kanssa, mutta en koskaan edennyt ostoskorista pidemmälle kassaan, eli en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

«Lekene som kom er veldig fine og ser veldig realistiske ut, de er utrolig godt laget. Det hadde vært enda bedre hvis edderkoppjenta hadde hatt en funksjon der hun kunne skyte ut spindelvev. Jeg lurer... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Pakken jeg bestilte kom aldri frem. Avsender bad meg sjelke rundt huset og i postkassen. Om den ikke var der bad de meg om å velge en annen leveringsmåte neste gang. Virker ikke som de gadd å opprette... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nettstedet hadde noen varer jeg ønsket, men ble skeptisk etter å lese gjennom noen omtaler her på trustpilot. Legger igjen erfaring for å betrygge de som kanskje kjenner på usikkerheten jeg følte på f... もっと見る

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 27

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Yep hurtig pakning samme dag jeg har…

Yep hurtig pakning samme dag jeg har bestilt og hurtig levering.
Elsker svenskerne..tack so mücke🤭

2021年1月29日

Tack Karin,

Vad roligt att läsa detta. Vi älskar er också ;)

Ha en fin dag! / Shopping4net

Erinomainen ostokokemus

Erinomainen ostokokemus. Löysin kaupasta haluamani Iittalan tuotteen merkittävästi muita sivustoja halvemmalla. Tilasin lauantaina ja paketti toimitettiin keskiviikkona. Toimitusajan sai itse valita ja lähempänä ajankohtaa paketin toimituksen etenemistä pystyi seuraamaan. Ei mitään valittamista!

2021年1月28日

Shopping4net からの回答

Hei Karoliina ja suuret kiitokset palautteestasi.

Kiva kuulla, että paketti saapui sinulle nopeasti, aivan niinkuin sen pitäisi :)

Oikein ihanaa viikonloppua!
T. Shopping4net

5つ星のうち2の評価

står at pakken skal henges på dør

står at pakken skal henges på dør. Får så beskjed om at postkassen er for liten å må hente den i butikk... Ekstremt iriterrende

2021年1月21日

Hej Geir,
Vi beklagar att Posten inte hängde paketet på dörren. Däremot är det inget vi kan styra eller påverka så omdömet kanske är riktat mot Posten i Norge lite mer...
Ha en fin dag!

Palautusoikeutta ei ole-lisäys

Palautusoikeutta ei ole. Jos haluat palauttaa tuotteen, paketin pitää olla avaamaton ja sinetöitty, ja silloin-kin maksat itse postikulut (kuka nyt palauttaa pakettia tuotetta näkemästä). Kysyin asiakaspalvelusta, voinko palauta tilaamani tuote, koska heikkolaatuinen tuote. Paketti avattu, tuote nähty, näytä heiveröisel-tä, tuskin kestäisi takuun aikana enkä jaksaisi ko. puljun kanssa taistella takuu asiassa. Muttei voi palauttaa, avasit paketin. Ensimmäinen ja viimeinen tilaamani tuote tästä kaupasta.

Lisäys:
Kun luin ostoehdot ja teidän viestin, käsitin, ettei palautusoikeutta käytännössä ole. Palautusoikeus on, käsitiin vääriin, se vain harvoin kannattaa. L-paketti Ruotsiin maksaisi 28,90 € (posti.fi), ja tuotteen hinta oli 38,99 €. Vaikka saisin rahani takaisin, ei kannattaa. Koska teillä on .fi osoitteessa, menin vipuun, ja uskoin, että kauppa on Suomessa.

Asiakaspalvelun viesti: ”… Voit palauttaa avaamattomat tuotteet meille palautusehtojen mukaisesti.” Ostoehdoista: ” Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja vahingoittumattomia… Palautusoikeus ei ole voimassa, jos tuotteen sinetti on poistettu. Palautusoikeus on voimassa ainoastaan silloin kun tuote on alkuperäisessä pakkauksessa ja ehjä. Jos sinetti on poistettu, tuotteet palautetaan vain asiakkaan pyynnöstä. Tässä tapauksessa veloitetaan uusi toimitusmaksu.”

2021年1月18日

Hei
Tämä ei nyt ihan täysin ole totta sillä kerroimme sinulle, että saat toki palauttaa tuotteen kunhan se on käyttämätön (mehupuristin). Tottakai tuotetta saa katsoa. Emme ole koskaan sanoneet toisin joten kommentti tästä ihmetyttää aika lailla. Jos tuotteessa olisi jotain vikaa, autamme luonnollisestikin reklamaation tekemisessä valmistajalle.
Sinulla on täysi palautusoikeus, mutta vastaat itse palautuskustannuksista normaaliin tapaan.
Edit: Sinetti koskee lähinnä kosmetiikkaa, piilolinssejä ja esim. mustekasetteja. Paketteja, joita ei siis voi sulkea uudestaan. Tuotteita, joita et esim. kaupoissa voisi avata. Tämä ei siis koske tuotteita, joita sinulla on oikeus katsoa ja avata (tilaamasi tuote) tai vaatteita, joita sinulla on oikeus kokeilla.
/ Shopping4net

5つ星のうち3の評価

Lange leveringstider

Det burde være helt tydeligt, at det er en et svensk firma du handler med, og de derfor, modsat danmark, har lov til at hæve det beløb du har købt for ved bestillingen, og det selvom den svenske forbruger ombudsman opfordre firmaer til først at hæve penge, når varen er sendt. Det er det, man kalder god forretnings moral.

Shopping4net er billige, men de har ekstrem lange leveringstider.
Jeg bestilte min varer 1 januar og den blev leveret 14 januar. Når jeg rykkede for forsendelsen, fik jeg en snak fra de varme lande, og at de HÅBEDE jeg snart ville få det jeg havde bestilt.
Der er virkelig plads til forbedring.
Mvh. Helmer

Hej
Vi beklagar att varorna skickades lite senare än beräknad (6 lediga dagar), vi hade inte hela mängden av de beställda varor i lagret. Paketet skickades till dig i tisdag och bör komma fram idag eller på måndag. PostNord i Danmark skannar inte in varubrev, därav kan vi inte spåra paketet bättre. Numera erbjuder vi endast Bring som leverantör med 1-3 dagars spårbar leverans men beställningar som gjordes i årsskiftet skickades med valda transportsätt.
Vi håller tummarna att paketet kommer snarast och önskar dig en trevlig helg!

Er ikke ansvarlige nok

Købte kogekedel og modtog ordrebekræftelse - 14 dage senere kom besked om at der var sket en teknisk fejl med prisen og ordren var annulleret
Jeg kan ikke forstå at man ikke er ansvarlige nok til overholde de ordrer der er bekræftet

Hej
Du gjorde en order på kvällen den 8/1 och fick meddelandet direkt på måndag om detta prisfel. Varan var runt 1000kr billigare än vanligt vilket var ett uppenbart fel på hemsidan. Därav avbeställdes ordern och vi återbetalade summan till ditt kort omgående. Vi har meddelat, att om du vill köpa produkten, kan vi erbjuda rabatt på den som kompensation.
Återigen beklagar vi att det blev fel.

5つ星のうち2の評価

Bestille i weekenden hvor der stod at…

Bestille i weekenden hvor der stod at de ville afsende mandag d. 11/1, det gør de så ikke, dog får jeg en mail d. 12/1 at det er pakket - men så er der ikke sket det mindste siden!!
Bestilte fordi jeg skulle bruge det til mit barns fødselsdag i weekenden - det tvivler jeg stærkt på at nå!
Vil bestemt ikke handle her igen hvis det skal være så usikkert!

Hej Kristina,
Vi beklagar verkligen att din leverans skickades en dag försenad. Detta beror på den stora mängden ordrar vi fick in under helgen och vi hann inte med alla ordrar. Din leverans skickades den 12/1 och det tar 1-2 dagar att komma fram till Danmark så innan helg hinner du motta paketet utan problem.
Vi önskar er en trevlig kalas! MVH Shopping4net

Tyytyväinen

Jouluksi puuttui kaksi punaviinilasia, joita ei sitten paikallisessa Iittalan myymälässä ollut, eikä Sokoksella eikä Prismassa saati muuallakaan. Tilauksen laitoin lauantaina ja paketti saapui keskiviikkona, hyvä Posti 👍🏻. Onneksi maanantaina paketti lähti jo liikkeelle. Super tyytyväinen, todennäköisesti tulee uudestaankin käytettyä.

2020年12月23日
5つ星のうち4の評価

Pelastus

Tästä kaupasta löysin sen joululahjan, joka oli lähes ympäri maailman loppuunmyyty! Kyllä, USA, Iso-Britannia, Tanska ja esimerkiksi jopa Ukraina. Mikäli vielä lelu toimii kuten pitää, käytän aivan varmasti tätä kauppaa uudestaan! Kiitos!

2020年12月18日
5つ星のうち1の評価

Lade være med at købe ved denne…

Lade være med at købe ved denne butik,få rykker hele tiden, Også selv om det hele er betalt.

Bliv VÆK

2020年12月17日

Hej
Kontakta vår kundservice så kan de ta en titta på ärendet. Påminnelser får man endast pga. en obetald faktura. Men kontakta oss via mejl så hjälper vi gärna dig med detta.
/ Shopping4net

Rask levering

2020年12月15日

Hej Sejla,

Skönt att höra att du fick varorna snabbt :) Vi önskar dig en god fortsättning till veckan!

5つ星のうち3の評価

Fins bedre alternativer

Lettvint og bestille, pakken kom relativt raskt, godt innpakket. Valgte faktura som betalingsmåte, gikk helt fint. Men dessverre så skulle jeg prøve og få en prismatch mot både elkjøp og power. Det var de ikke så veldig villig til. Kom bare svada svar fra de på epost. Så ta dette med en klype salt hvis du ønsker og benytte deg av dette. De svarte kun på den første henvendelsen og ignorerte den andre. Om jeg ville bestille herfra igjen? Kun hvis varen jeg trenger selges bare hos de her. Ellers vil jeg handle andre steder hvor kunden er i fokus.

Angående svaret til nettbutikken:
Bare svada det også, begge butikkene jeg var inne og skulle få matchet hadde ikke tilbud på varen eller outlet vare. Her skal de bare snike seg unna. Biter dessverre ikke på det der altså.

2020年12月13日

Hej
Vi tackar för din feedback.
Vi har prisgaranti för produkternas ordinariepris och inte kampanjpriser och denna produkt du köpte verkade säljas på outlet pris. Därav uppfylldes inte de villkor vi har för prisgarantin.
Vi kan inte konkurrera med elkedjornas priser då de köper större kvantiteter än vi.

Vi önskar dig en fin dag! / Shopping4net

Kiertäkää kaukaa!!

Täyttä asiakkaiden hyväksikäyttöä myöhästymis- & lisämaksuilla. Kyn yritys myy suomenkielisiltä sivuiltaan tavaraa Suomeen, niin maksujen perinnässä sovelletaan Suomen lain hyvää perintätapaa. Tämän tarkistin kilpailu- & kuluttajavirastosta ja Euroopan kuluttajakeskuksesta. Tätähän tämä yritys ei meinaa ymmärtää. Käsittämätöntä, että tällainen firma saa edes tehdä liiketoimintaa. Lainvastaista toimintaa harjoittavat.

2020年12月10日

Hei
Olet maksanut laskusi useita viikkoja myöhässä ja siksi siis saanut lain sallimia muistutuslaskuja. Et ole maksanut saatavaa joten asia luonnollisestikin on ollut avoinna ja olemme vastanneet viesteihisi asianmukaisesti antaen sinulle faktoja emmekä lähde riitelemään kanssasi täälläkään. Olet nyt maksanut loppusumman joten asia on meidän kannaltamme loppuunkäsitelty. / Shopping4net

Huonoa palvelua

Huonoa palvelua. Valehdeltiin siskolleni ja minulle, asiakkaalle ettei ostamamme tuote olisi ollutkaan viallinen ja näin olle meille jäikin maksettavaksi palautus, joka oli pikkusen alle 40€. Koska ei täyttänyt reklamaatiokriteereitä. Firma korvaa palautukset vain jos tuotteessa on vika! Vedenkeittimen päällilakan alla oli maalia lähtenyt pinnasta ja asiakaspalvelu väitti että se "väritahra" lähti ihan pyyhkäisemällä pois. Ei lähtenyt kun sitä yritimme itse putsata. Asiakaspalvelu lopetti asian kesken ja esti minun loput sähköpostiviestini. Ikinä en enää tilaa tästä firmasta mitään.

2020年11月18日

Hei
Meillä ei ole mitään syytä valehdella sinulle, saimme kannun takaisin ja pyyhimme sen kostealla liinalla. Tahra lähti pois joten reklamaatio ei ole siksi hyväksytty. Kerroimme tämän informaation sinulle jo ennen palautuksen saapumista palautuskuluista. Lähetimme sinulle kuvat tuotteesta emmekä ole lopettaneet asian käsittelyä emmekä estäneet mailejasi. Pahoittelemme ettemme voi auttaa sinua asiassa enempää. / Shopping4net

5つ星のうち1の評価

Min erfaring med shopping4net er…

Min erfaring med shopping4net er desverre negativt. Så Anbefaler ikke denne netthandel til noen.

2020年11月13日

Hej Elisabeth,
Vi förstår att ditt första köp gick inte som planerad men vi rättar gärna till allting. Du har fått ett mejl idag, kika gärna på det så tror vi att du kommer att bli glad.

5つ星のうち1の評価

Tilasin tuotteen,toimitus kesti pitkään…

Tilasin tuotteen,toimitus kesti pitkään ja myöhemmin perään tui aiheeton maksukehotus perusteluina "lähetetty" maksukehotus 7,90 ja 5 euroa. Maksoin tuon 5 euron maksukehotuskulun, koska halausin päästä eroon tuosta firmasta, mutta mitä vielä uhkailtiin perintätoimistolla ja vaadittin maksamaan 7,90.
Henkilö joka vastaa suomen asiakaspalvelusta tuntuu tekevän ihan mitä tahansa.
Älkää ihmeessä ostako mitään.

2020年11月10日

Shopping4net からの回答

Sait tuotteesi neljäntenä arkipäivänä mutta et maksanut laskuasi ajoissa. Olemme läyneet tästä pitkää keskustelua jossa olemme yrittäneet selittää sinulle laskutuksen taustat ja emme voi auttaa asiassa enempää koska et siis ole maksanut koko velkasaatavaa. Kukaan ei ole sinua uhkaillut perintätoimistolla vaan kerroimme siinä vaiheessa kun halusit lisätä kuvioon juristit, että perintätoimistomme hoitaa tämänkaltaiset asian puolestamme.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。