レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

«Lekene som kom er veldig fine og ser veldig realistiske ut, de er utrolig godt laget. Det hadde vÊrt enda bedre hvis edderkoppjenta hadde hatt en funksjon der hun kunne skyte ut spindelvev. Jeg lurer... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

KjÞpet ditt er ikke inkludert toll som de ikke opplyser om. I tillegg blander de bestillinger og sender feil vare til feil kunde. NÃ¥r du da i godtroende velvilje kontakter firmaet for Ã¥ opplyse om fei... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Nettstedet hadde noen varer jeg Þnsket, men ble skeptisk etter Ã¥ lese gjennom noen omtaler her pÃ¥ trustpilot. Legger igjen erfaring for Ã¥ betrygge de som kanskje kjenner pÃ¥ usikkerheten jeg fÞlte pÃ¥ f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Var litt skeptisk etter noen av de negative anmeldelsene, men min opplevelse var bare positiv. Ut i fra min handel, er dette en seriÞs aktÞr. Varen jeg mottok var akkurat den som var annonsert, de... もっず芋る

3.6

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Du bombarderes med reklame

Du bombarderes med reklame, dersom du handler fra dem. Finner ingen måte å avmelde seg epost på.

2022幎9月6日

Hej
Det finns en knapp under dina kunduppgifter i profilen för att avanmÀla sig samt på botten av varje nyhetsmejl finns en lÀnk för detta. Annars går det bra att mejla oss på info@shopping4net.com så hjÀlper vi gÀrna till.

Ha en fin dag! / Shopping4net

5぀星のうち1の評䟡

Ser ingen grunn til å handle herfra igjen

Sender ikke nÞdvendigvis alt de fakturerer for og ikke villig til å ordne opp om man ikke er oppmerksom nok og gir beskjed innen 8 dager. De mener de ikke kan gjÞre noe med det, men det handler vel heller om vilje.
Min e-post til dem: "Når sender dere meg Exxent Liten sil dobbelnett 8 cm (artikkel nr IBA72-8-XX) fra ordre nr XXXXXXX? Gikk ut i fra at den skulle ettersendes, men kan ikke se at det står noe sted at den er restnotert. Pga dette avventet jeg også med å betale faktura til alle varer er mottatt. I stedet har jeg mottatt purring med gebyr og renter på tilsammen kr 115,49 som jeg har betalt i dag..."
Svaret jeg fikk fra Shopping4net:
"Du har inte varit i kontakt med oss att någon skulle ha saknats från ordern. Alla sådana anmÀrkningar måste man göra inom 8 dagar från att man tar emot sitt paket. Skulle något eftersÀndas, skulle det stå på fakturan och inte fakturerats alls. Jag Àr ledsen men så hÀr 6 veckor efter du har mottagit paketet Àr det vÀldigt lite vi kan göra".

2022幎8月25日

Hej

Vi beklagar men om någon har missat att packa en vara till ditt paket, hade det varit bra att kontakta oss direkt, inte efter 6 veckor. Vi har ingen möjlighet att kontrollera leveransen nu men hade så klart kunnat hjÀlpa dig, så som vi också skrev i mejlet, om du hade kontaktat oss nÀr du mottog paketet.
Kontoutdraget skickades då fakturan inte hade betalats. Vi hade ju ingen aning varför du inte hade betalat i tid.

Todella joustamatonta laskutusta

Ostamani tuotteiden laskun erÀpÀivÀ oli 28.5.2022. Maksoin sen hieman myöhÀssÀ 31.5.2022, koska tapanani on maksaa kaikki maksut kerralla kuun vaihteessa. Sain tavaran toimittajalta vahvistuksen maksun vastaanottamisesta 1.6.2022. Maksustani huolimatta 1.6.2022 tuli vielÀ erillinen muistutus maksun myöhÀstymisestÀ sisÀltÀen tuotteiden hinnan ja 5 €:n myöhÀstymiskulun. Sen jÀlkeen tuli vielÀ tiliotemaksu 2,9 € 23.6.2022. Vaikka summat ovat pieniÀ, niin perinnÀt tuntuvat pelkÀltÀ rahastukselta ja edustavat yli 10% tuotteiden hinnasta. Yritys siis vaikuttaa todella joustamattomalta pikku maksuviivÀstymisten suhteen. MikÀÀn muu yritys ei ole koskaan veloittanut myöhÀstymiskuluja, jos on maksanut laskun ennen muistutusta!

2022幎6月28日

Hei Jari,
Maksusi ei ole saapunut meille ennen muistutuslaskun lÀhetystÀ ja koskamyöhÀstymislisÀÀ ei maksettu ajoissa, lasku siirtyi tilille joka laskutettiin 23/6. Pahoittelemme, jos et lukenut myyntiehtoja asiakastiliÀ koskien mutta tili suljetaan maksun saavuttua automaattisesti.
Mukavaa pÀivÀnjatkoa! / Shopping4net

5぀星のうち5の評䟡

Supert fra start til slutt!

Bestilte varer, de kom 1 dag fÞr forespeilet som var et + 😁👌🏻
Ingen skader på pakke og alt det jeg bestilte var der.
Betaling med utsettelse til august, men med valg om å kunne betale inn fÞr om man Þnsker.
Alt i alt, super opplevelse fra start til slutt!

2022幎6月16日
5぀星のうち1の評䟡

Stay away from the completely

Stay away from them completely! They have the worst and most arrogant heartless customer humiliating I can't not use the word service at all coz what I have experienced and got from them was a total of angry and frustrating. They have no respect whatsoever for your opinion and meanings. All the matters for them is just money and money and they're so clever to send fees after fees. I never hated so much for my whole 34 years of life an online store. What a nightmare disaster 😡

2022幎6月9日

Hello,
We are sorry that you missed to pay for your perfume in time and got upset about the reminder. Your first review was taken away from Trustpilot due to the foul language, you were blocked from Facebook chat for your behavior and we will not keep answering emails or calls when you have that tone.
We are here for our customers but we do not have to listen to threats or name calling. Since you have now paid for the item you ordered, the case is closed.

5぀星のうち1の評䟡

Falsches Produktbild -HÀndler weist Verantwortung von sich - trotz gegenteiliger Rechtsprechung

Ich habe ein Produkt gekauft. Das Produktbild war falsch. Es hat eine andere Variante des Produktes gezeigt, genau die, die ich haben wollte. Den Blinc Mascara Amplified. Die Produktbezeichnung war einfach . Blinc Mascara. Das Amplified fehlte zwar, aber das Bild war ja eindeutig. Es steht ja nicht immer die gesamte Produktbezeichnung dort. Der Mascara darunter war einfach nur in einer anderen Farbe. Ich konnte also nicht erkennen, dass irgendwo auf der Seite auch ein Produkt mit der Bezeichnung Amplified angeboten wird ( bin direkt Ìber die Google-Suche auf die Produktseite gelangt) In der Produktbeschreibung stand nur Allgemeines zu den Blinc Mascaras und es gab keinen WarnHinweis darauf, dass das Bild abweichen kann Ein eindeutiger Fehler des Produktanbieters. Warum wird dort ein anderes Produkt abgebildet? Das macht dich keinen Sinn? Eine BestellbestÀtigung habe ich Ìbrigens nicht erhalten. Nur eine VersandbestÀtigung. Es gab ellenlange Mail-Diskussionen ( auf Deutsch) Ich dachte die ganze Zeit die verstehen nicht, was ich meine, aber so war es nicht. Es kam noch nicht mal eine Entschuldigung fÌr das falsche Bild. Ich hÀtte die Retourenkosten also selbst tragen mÌssen ( von Deutschland nach Schweden). Zum GlÌck handelt es dich nur um ein relativ preiswertes Produkt. Aber was, wenn ich etwas grösseres, teureres bestellt hÀtte?
Die Rechtsprechung ist da ÃŒbrigens total eindeutig. Das Produktbild muss stimmen.

2022幎5月6日

En suosittele

En todellakaan suosittele kyseistÀ firmaa kenellekÀÀn. PitkÀ toimitusaika, ei ehtinyt jouluksi vaikka lupasivat. Maksujen kanssa suuria ongelmia. MaksujÀrjestelmÀssÀ pahasti hÀikkÀÀ. Maksettu viimeisten laskujen perusteella ja kun ensimmÀinen maksu myöhÀstyi erÀpÀivÀstÀ, ovat lÀhettÀneet tasaisesti lisÀperintÀkuluja jotka kiltisti maksettu. Lopulta kysyin mikÀ on viimeinen summa jotta pÀÀseen heistÀ eroon. Palvelua ei ollut saatavilla heti suomeksi jÀin odottamaan viestiÀ ei kuulunut ja parin viikon pÀÀstÀ lopulta kun sain vastauksen muutaman euron viimeinen lasku oli yhtÀkkiÀ yli 40e.

Vastauksessanne on virheelistÀ tietoa. Ei pidÀ paikkaansa ettÀ saldoa olisi kertynyt sen takia ettÀ vasta 2kk kuluttua olisin reagoinut myöhÀstymismaksuihin. 2kk kuluttua reagoin siihen ettÀ peritte vain jatkuvasti lisÀÀ koska olin maksanut postitse tulleen laskun perusteella jonka erÀpÀivÀ oli aina jo mennyt ennenkuin öasku edes tavoitti minut. Jos suomenkielinen asiakaspalvelu on poissa vain 2pÀivÀÀ on hyvÀÀ asiakaspalvelua ilmoittaa ettÀ palaatte silloin asiaan eikÀ poistaa viestiÀ ja velvoittaa asiakasta palaamaan tuolloin uudestaan asiaan. Vastaavaa nÀin törkeÀÀ rahastustoimintaa en ole kokenut ikinÀ aiemmin vaikka paljon kÀytÀn verkkokauppapalveluita.

2022幎5月5日

Hei
LÀhetimme paketin sinulle 9/12 2021 ja ensimmÀinen kerta kun olit yhteydessÀ meihin oli 6/4 2022. Todella outoa ellei paketti ehtinyt jouluksi perille mutta emme ole olleet tietoisia tÀstÀ.
Maksoit laskun 2 viikkoa viivÀstyneenÀ ja olet siksi saanut muistutuslaskun. Muistutuslaskuun reagoitiin vasta 2 kuukautta sen saamisen jÀlkeen joten sen aikana on ehtinyt kertyÀ saldoa. Olet saanut tiedon loppusaatavasta mailitse.

MaksujÀrjestelmÀssÀ ei ole hÀikkÀÀ mutta olet laittanut mailiosoitteemme roskapostiksi etkÀ sen vuoksi ole nÀhnyt laskujamme mailisi mukaisesti. Muistutuslaskut on tosin lÀhetetty myös postitse kotiosoitteeseesi.

Suomenkielinen asiakaspalvelu oli poissa kahden pÀivÀn ajan ja sait vastauksen ottaa yhteyttÀ meihin uudestaan suomeksi tietyn pÀivÀn jÀlkeen tai vastata viestiin ruotsiksi tai englanniksi, ensimmÀinen viestisi poistettiin kun sait vastauksen.

Pahoittelemme, ettÀ koet tilanteen nÀin, olemme yrittÀneet auttaa sinua nyt kun olet ollut yhteydessÀ meihin.

Edit: 1 muistutus lÀhetettiin 2021-12-29 ja osamaksu siihen saapui 2022-02-22. Seuraava osamaksu 2022-03-01 ja viimeisin 2022-05-03. Kun laskut maksaa ajoissa, ei ylimÀÀrÀisiÀ kustannuksia luonnollisestikaan synny.

5぀星のうち1の評䟡

Dårlig kundeservice og håndtering af reklamation.

Jeg bestille for en måned siden en fÞdselsdags gave (legekÞkken), som blev givet i lÞrdag og der er så en del der er Þdelagt og jeg reklamer sÞndag og får besked på at der er gået en måned og at jeg skal sende billede af Êsken og det gÞr jeg så. Og får af vide fordi der er gået en måned kan jeg få 50kr i gavekort som jeg naturligvis takker nej til. Og fortÊller dem at om der er gået 1 eller 6 måneder skal et produkt ikke vÊre Þdelagt, det er virkelig under al kritik. Deres produkter er dårlig kvalitet som man kan lÊse på de andre kommentar og det må man leve med, virkelig under al kritik. Anbefaler ikke at handle produkter hos dette firma.

2022幎3月23日

Hej Sidar,

Vi beklager, at du er utilfreds med den lÞsning, vi tilbyder. Der er en lille plastikdel i et håndtag bag hanen i kÞkkenet, der er gået i stykker under montering. DesvÊrre er der ingen fabrikationsfejl eller lignende, som producenten kunne erstatte.
Som vi har skrevet til dig, er vi ikke en producent af varer, men kun en forhandler. Vi har forsÞgt at lÞse situationen med dig, men kan ikke tage en vare tilbage, der er gået i stykker under brug.
Hav en god dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス