レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Bezahlung sehr gut . In der Abteilung ,beim Herrn brogos Parlo ist Kindergarten ,das man sich überhaupt bewegen darf ist alles . Man soll sich an Regeln halten ,aber die älteren dürfen n... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dåliga köpesvillkor för bla företag. Att inte erbjuda öppet köp eller returrätt för företagskunder är riktigt tråkigt. Leveransen var förövrigt försenad. Okunnig support då jag ringde 4 gånger och f... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dåligt fungerande hemsida och ordern skickad dubbelt, vilket blev mitt problem att lösa. Slutade med två timmars väntande i butik för ett fel som inte var mitt. När jag sedan öppnar mina lådor är gre... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Sämre service och mer okunnig personal får man leta efter. Var i butiken 20 min utan att få hjälp. Kommer aldrig mer att köpa något från er!!! När så äntligen någon kom,blev man mer eller mindr... もっと見る

1.3

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Kan inte rekommendera Siba

Har handlat vis Siba flertalet tillfällen och dessvärre har det ofta blivit strul i kassan då jag fått betala för mycket samt att produkterna oftast inte är av hög kvalité när jag väl kommit hem.

Svårt att få hjälp i butiken och jag har inte upplevt att det har varit smidigt att lämna tillbaka produkter heller.

Nej, jag söker mig garanterat mot en annan forma när jag är intresserad av något i det utbud som finns på Siba.

2011年6月10日

Felaktig annonsering av SIBA

Idag den 25/3-2011 kan man läsa på SIBAs hemsida att en Sony Eriksson mobiltelefon (Spiro) kostar 360 kr. Enligt hemsidan pågår kampanjen till 2011-05-29 i samband med företagets 60 års firande. Jag har en dotter och tänkte att den här kunde vara en bra första mobil. Dock, i Siba-Barkarby säger försäljaren att annonsen inte längre gäller. På samma sätt säger "robert" i deras chatt att annonsen inte gäller. Då frågar man sig, varför är annonsen fortfarande aktiv? Varför lurar man folk att åka till butikerna? Mycket oseriöst Siba!

2011年3月25日
5つ星のうち5の評価

Nogle gange vinder de

Fra tid til anden er Siba bare billigst, og når det sker er det der mine penge går hen.

Har aldrig haft problemer med varer fra Siba, men skulle det ske er det rart at der er en fysisk butik lige rundt om hjørnet hvor man kan møde og og slå i bordet.

2010年1月7日

レビューの対象になっている企業の方へ