レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Super hurtig levering. Jeg skulle bruge en sikkerhedshjelm hurtigt. Bestilte sÞndag aften og allerede tirsdag formiddag lÃ¥ den klar til afhentning. De havde ogsÃ¥ lige hvad jeg sÞgte. Stort udval... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en spand myregift kaldet Tanaco Professionel Udvanding mod Myrer til 986 kr. DesvÊrre viste det sig at vÊre ineffektivt og slet ikke, hvad jeg forbinder med et "professionelt" produkt. Jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde bestilt sÃ¥ler til mine sikkerhedssko, modtog pakken op til sommerferien sÃ¥ det var fÞrst efter ferien jeg fandt ud af de ikke passede. 500 ud af 10 stjerner for kundeservicen og hjÊlpen, trods o... もっず芋る

䌁業情報

レビュヌを曞く

Kan kun anbefales

2026幎7月7日

Hej Lasse,
Vi er glade for at du har vÊret tilfreds med din oplevelse hos Sikkerhedsgiganten.

Hurtig levering og fin pris

Hurtig levering og fin pris

2026幎7月5日

Hej Lisbeth,
Vi er glade for at du har vÊret tilfreds med din oplevelse hos Sikkerhedsgiganten og at leveringstiden passede til dit behov :)

Alt godt

Super hurtig levering.
Jeg skulle bruge en sikkerhedshjelm hurtigt.
Bestilte sÞndag aften og allerede tirsdag formiddag lå den klar til afhentning.
De havde også lige hvad jeg sÞgte.
Stort udvalg i shoppen
SÞde mennesker i kundeservice da jeg kontaktede dem mandag for at hÞre angående levering
De bedste anbefalinger herfra

2026幎6月30日

Hej Anette,
Tak for de rosende ord :)

Mvh. Christopher, Sikkerhedsgiganten

Der var et par problemer med ordren

Der var et par problemer med ordren, men efter et par beskeder via e-mail var alt fint. Jeg er tilfreds med kvaliteten af ​​servicen, kvaliteten af ​​varerne, og prisen er fin. Alt i alt vil jeg anbefale andre at handle med dem.

2026幎6月7日

Hej Vladimir,
Det var godt du fik den hjÊlp du skulle bruge på mail :)

Alt godt.

Alt godt.. god kommunikation

2026幎7月2日

Hej Steen,

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Personalet er utrolig venligt, professionelt og meget behjÊlpeligt. De tager sig god tid til at hjÊlpe og sÞrger for, at man fÞler sig godt behandlet. Produkterne er af hÞj kvalitet, og priserne er virkelig konkurrencedygtige. Man får rigtig meget vÊrdi for pengene. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle og kommer helt sikkert igen. Tak for en fantastisk service!

2026幎6月1日

Hej Santino,

de har gode produkter

de har gode produkter, gode priser og hurtig levering

2026幎6月23日

Hej Erik,

Nemt at handle

Nemt at handle, hurtig levering og gode varer.

2026幎6月26日

Hej Anette,
Tusinde tak for de rosende ord :)

nemt at bestille

nemt at bestille, sindsygt hurtig levering.

2026幎6月22日

Hej Betina.

Tak for de meget rosende ord, det sÊtter vi pris på :)

Mvh Christopher, Sikkerhedsgiganten.

God pris hurtig levering

God pris, hurtig levering, gode produkter.

2026幎6月18日

Hej Mads

Dårlig rådgivning og ingen ansvarstagen

Dårlig rådgivning og ingen ansvarstagen

Jeg kÞbte hÞrevÊrn efter anbefaling fra virksomhedens sÊlger. Forud for kÞbet havde vi et mÞde, hvor jeg mundtligt gennemgik vores behov og de tekniske krav, produktet skulle opfylde. Derfor havde jeg en klar forventning om, at sÊlgeren forstod vores situation og anbefalede et produkt, der passede til vores behov.

Efter leveringen viste det sig imidlertid, at de anbefalede hÞrevÊrn krÊver ekstra udstyr for at kunne anvendes. Dette udstyr har vi ikke, og det blev aldrig oplyst under rådgivningen. Produktet kan derfor ikke bruges til det formål, som blev beskrevet over for sÊlgeren inden kÞbet.

Da jeg kontaktede virksomheden for at returnere varen, fik jeg besked om, at det ikke var muligt, fordi der er tale om en bestillingsvare. Virksomheden henviser til, at dette fremgår af deres leveringsbetingelser på hjemmesiden. Disse betingelser blev dog ikke fremsendt til mig, og jeg blev heller ikke gjort sÊrskilt opmÊrksom på, at varen ikke kunne returneres.

Jeg finder det meget utilfredsstillende, at man som kunde kan modtage en konkret anbefaling baseret på oplyste behov, få leveret et produkt der ikke kan anvendes, og derefter stå med hele ansvaret selv. Jeg havde forventet, at virksomheden ville tage ansvar for den rådgivning, de gav, eller som minimum forsÞge at finde en rimelig lÞsning.

2026幎4月7日

Hej Anette

Jeg er naturligvis ked af, at du ikke er tilfreds med forlÞbet, men jeg mener, at din beskrivelse af sagen giver et misvisende billede.

Efter vores mÞde fremsendte jeg et tilbud på de Þnskede EX-godkendte hÞrevÊrn samt et direkte link til producentens hjemmeside, hvor produktets specifikationer og anvendelseskrav fremgår. Samtidig oplyste jeg, at der var tale om en bestillingsvare.

FÞrst efter din godkendelse af tilbuddet blev varen bestilt hjem specifikt til dig. Da du efter modtagelsen Þnskede at returnere produktet, oplyste jeg, at dette ikke var muligt, da der er tale om en specialbestilt vare. Dette fremgår af de handelsbetingelser, der blev fremsendt i forbindelse med tilbuddet.

I vores dialog oplyste du desuden, at du hverken havde lÊst handelsbetingelserne eller gennemgået den produktinformation, som blev fremsendt fÞr bestillingen.

Jeg har fuld forståelse for, at det er frustrerende, hvis et produkt ikke lever op til forventningerne. Men jeg kan ikke genkende påstanden om mangelfuld eller vildledende rådgivning, da både produktinformation, leveringstid og vilkår blev oplyst inden ordren blev godkendt.

Melanie A. Johnsen
Sikkerhedsgiganten

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse! Der var ventetid på nogle varer, men jeg ringede ind og fik fat i Michelle, han hjalp mig lynhurtigt, leveret sublim kundeservice, og han sÞrgede for at jeg fik hvad jeg skulle bruge dagen efter! KÊmpe cadeau til ham, aldrig haft så god en oplevelse og kundeservice i andre forretninger!

2026幎5月22日
自発的なレビュヌ

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering.
God kvalitet på varene.

2026幎3月30日

Hej Martin,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle med os!
Tak for en dele den :D

Du Þnskes en dejlig dag.

Mvh. Melanie fra Sikkerhedsgiganten

Nemt at finde den rigtige vare

Nemt og hurtigt

2026幎3月25日

Hej Lars,

Mvh. Melanie, Sikkerhedsgiganten

Lang levering og lidt dårlig kvalitet

Lang levering og lidt dårlig kvalitet.
Der stod 4-6 dages levering, og da jeg efter 7 dage ikke havde modtaget hverken bekrÊftelse på afsendelse m.v., skrev jeg til dem om fredagen. De skrev tilbage, at de kunne sende om mandag. Varerne kom efter 11 dage... Kvaliteten, af det jeg havde bestilt, var heller ikke imponerende.
I forhold til "sikkerheds"-giganten, kan jeg nok med "sikkerhed" sige, , at jeg kÞber et andet sted nÊste gang.

2026幎2月17日

Hej Dorthe.
Det er vi naturligvis kede af at lÊse.

Jeg vil rigtig gerne bede om dit ordrenummer så vi har mulighed for at se hvor det er gået galt.
Du kan enten skrive her eller på info@sikkerhedsgiganten.dk

Vi har absolut ingen interesse i at hverken du eller andre har en dårlig oplevelse.

Mvh
Morten - Kundeservice