Jeg har haft dyrehospitalet igennem 31 år , 3 hunde og en kanin , vi er altid blevet behandlet pænt og mødt med smil og venlighed , det er noget jeg sætter stor pris på , de har taget sig rigtig godt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Virkelig god oplevelse. Min kanin var inde med en kæmpe blæresten og de passede så godt på ham. Vi fik en tid allerede en time efter jeg ringede og han blev opereret få timer efter. Man kan tydeli... もっと見る
Geografi Det var en stressfri oplevelse at være i jeres klinik. Selvfølgelig var det lidt opspændt for vores kat, men hun fik det hurtigt bedre begrund af lægens afslappede og professionele måde at... もっと見る
De fant ut hva som min hund ble syk av, og det var ikke nemt. Fikk god medisin og det hjalp henne hurtigt. Hun var nær ved å dø, og må idag ta denne medisinene resten av sitt liv. Hun har vært til k... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hjerteundersøgelse
I forbindelse med vores hunds hjertelidelse blev vi i sin tid henvist til Silkeborg Dyrehospital. Vi har kun mødt imødekommende og kompetent personale. Både håndteringen af vores elskede hund og os selv har været yderst professionel og venlig. Dyrlægen tog sig tid til både undersøgelse og efterfølgende samtale. Kan på det varmeste anbefale dem.
Her bliver jeg og min kat altid mødt…
Her bliver jeg og min kat altid mødt med en rigtig god behandling. De er utroligt dygtige og gode til at give råd.
Positiv oplevelse, super personale
Flyttede til Danmark fra Ukraine - besøgte klinikken for at registrere vores to hunde og diskutere muligheder og krav til vaccination og sterilisation. Modtog alle oplysninger, personalet er meget venligt, hjælpsomt og kvalificeret. Tak for det!
Altid super god service
Altid super god service. Søde og profesionelle personale. Jeg har både Hund, kat og kanin og Silkeborg Dyrhospital giver god service til dem alle.
super god service og og meget kompetent…
super god service og og meget kompetent personale, vil helt sikkert komme igen, så tak for god behandling.
KANINKYNDIG DYRLÆGE, Pernille Gjørup Kirkegaard
Pernille Gjørup Kirkegaard, der er kaninkyndig dyrlæge, arbejder hos Silkeborg Dyrehospital.
Der er desværre meget få virkelig kaninkyndige dyrlæger i Danmark, men Pernille er en af dem.
Hun er både rigtig sød, god til at håndtere min tillidsfulde og kærlige kanin/behandler ham som et levende væsen og ikke en ting.
Og ikke mindst virker hun kompetent og dygtig.
Hospitalets hjemmeside har også rigtig gode sider og informationer om blandt andet kaniner.
Venterummet er også dejlig stort og der er separate hylder i den ene ende til smådyr i kasser - og så hundene i den anden ende.
Man får også tilbudt tæpper med den beroligende spray Pet Remedy.
Vil opfordre Silkeborg Dyrehospital til at få en scanner til kaniner! :-D
Kaniner bør leve som frikaniner og ikke holdes i bur!
De dygtigste og mest empatiske…
De dygtigste og mest empatiske personale TAK for jer og jeres omsorg
Bare når man ringer til jer fornemmer man det
Vanvittig dyrt
Vi tog vores hund til dyrehospital en fredag aften kl.20. Efter 1 time og et kvarters tilsyn+et røntgen og lidt medicin modtog vi en regning på over 6000 kr. Pris og den ydelse der bliver udført har ingen sammenhæng og virker helt ude af proportion. Det er udnyttelse af folks tilknytning til deres kæledyr på værste vis.
Altid venlig og god service og så har…
Altid venlig og god service og så har de et rigtig godt sundhedsprogram.
Det er trygt
Det er trygt, at komme på et dyrehospital, hvor medarbejderne supplerer hinanden.
Som opdrætter, betyder tillid, tryghed og samarbejde med dyrlægerne rigtig meget. Derfor kører jeg gerne 100 km hver vej, for at sikre mig, at mine katte er i de bedste hænder
Venligt personale og meget grundig og…
Venligt personale og meget grundig og kompetent dyrlæge.
Very professional and kind
Very professional and kind . Really tried to give out pet as calm experience as possible
God behandling og meget forstående når…
God behandling og meget forstående når det gælder privatliv og de udfordringer der kan være.
Omsorgsfuldt og venligt personale
Omsorgsfuldt og venligt personale. Vi følte os taget alvorligt. Fik hurtigt en tid og dyrlægen var enormt sød og beroligende for både kat og os. Stor fornøjelse.
Søde og dygtige medarbejdere med…
Søde og dygtige medarbejdere med interesse for deres kunder
Rigtig god behandling
Rigtig god behandling - skønt personale.
Efter flere undersøgelser ved en anden klinik, fandt de endelig en årsag til vores hunds smerter. Kan varmt anbefale dem.
Vetrinære sygeplejerske
Min hund har fået klippet negle i dag
Det var en super dejlig oplevelse
God oplevelse
Min søns dværghamster skulle have klippet negle og jeg følte mig virkelig godt modtaget og tryg ved klipningen.
Går intesiv ind i problemet
Gav sig tid til, at drøfte problemet, og behandlingen foregik, på mine principper, og jeg syntes det var dejligt, at jeg fik oplyst, de forskellige priser, på hver enkelt behandling.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。