Jeg har haft dyrehospitalet igennem 31 år , 3 hunde og en kanin , vi er altid blevet behandlet pænt og mødt med smil og venlighed , det er noget jeg sætter stor pris på , de har taget sig rigtig godt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Virkelig god oplevelse. Min kanin var inde med en kæmpe blæresten og de passede så godt på ham. Vi fik en tid allerede en time efter jeg ringede og han blev opereret få timer efter. Man kan tydeli... もっと見る
Geografi Det var en stressfri oplevelse at være i jeres klinik. Selvfølgelig var det lidt opspændt for vores kat, men hun fik det hurtigt bedre begrund af lægens afslappede og professionele måde at... もっと見る
De fant ut hva som min hund ble syk av, og det var ikke nemt. Fikk god medisin og det hjalp henne hurtigt. Hun var nær ved å dø, og må idag ta denne medisinene resten av sitt liv. Hun har vært til k... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Imødekommende og super venlig professionel dyrlæge Trine.
Venlig og imødekommende telefonbestyrer, der hurtigt fandt en god tid der passede os.
Man bliver taget så godt imod hos…
Man bliver taget så godt imod hos Silkeborg Dyrehospital, alle er søde og gode til at forklare.
Og så kommer der aldrig noget "unødigt" på regningen
Jeg fik en meget god service af jer…
Jeg fik en meget god service af jer alle.
Jeg har fået svar på mange spørgsmål vedrørende mine katte.
ubehagelig oplevelse
Vores hund Saga havde over flere dage lidt opkast og diarré, men natten til den 3 dag tog det voldsomt til og hun kastede op 1 gang i timen og diarré cirka lige så ofte. Om morgenen kommer der en voldsomt stor mængde næsten ren blod ud af hende da hun skider, så jeg ringer med det samme til Silkeborg Dyrehospital og forklarer situationen og de beder os komme ind kl 11.20.
Vi kører derind og jeg snakker med dyrlæge om at jeg tvivler på det er noget hun har bidt i stykker som ikke kan fordøjes, da jeg har været sammen med hende hele tiden, så mine tanker var mere virus, dyrlægen tager hendes temperatur som er normal, hun tilføjer at hun ikke rigtig kan gøre noget uden hun bliver indlagt men at jeg selvfølgeligt også må tage vores hund med hjem igen.
Jeg fortæller at jeg ikke er tryg ved at tage hende hjem igen, så hvis de kan finde ud af hvad hun fejler vil vi gerne indlægge hende.
Saga bliver indlagt og 4 timer senere får jeg et opkald om at scanningen intet viste så de ville gerne lave en kontrastvæske scanning også, det siger vi god for.
30 min senere ringer de min kone op som er på job men bekendt med situationen og siger at der er booket afhentning kl 16.45, hun spørger om de har fundet ud af noget og den ansatte siger at hun intet ved, så jeg ringer dem derfor op for at høre hvad der er op og ned, og de siger hun skal hentes kl 16.45 men at de først var gået igang med kontrastvæske scanningen nu så den var ikke færdig.
Jeg hører ikke mere før jeg kommer kl 16.45, hvor jeg bliver bedt vente, det gør jeg indtil 17.15 hvor jeg bliver kaldt ind og hun fortæller mig at de ikke har nogen som helst ide om hvad Saga fejler, de viser mig et kontrastvæske billede hvor størstedelen af kontrastvæsken kun lige har nået mavesækken og siger at fordi de ikke har mere tid så kan de ikke bruge kontrastscanningen til noget(så de gik i gang velvidende at der ikke var tid nok til at den kunne bruges), men at hendes bedste gæt på diagnose er at hun har slugt en karklud og det er derfor kontrastvæsken er i stor mængde i mavesækken, hvortil jeg spørger om en blød karklud kan forklare den skræmmende mængde blod hun sked, det havde intet med hinanden og gøre sagde hun udover at tarmen godt kan blive lidt "små irreteret" hvis der sidder et lille stykke klud.
Hun fortæller at Saga har fået drop og hverken har kastet op eller haft afføring trods hun har været ude flere gange(det var d.05/04, hvor vi fik 14 dages regn på en dag og det regnede hele dagen, Saga's pels og poter var knas tørre, så jeg tvivler på at hun har været ude)
Silkeborg Dyrhospital startede en kontrast undersøgelse uden at informere om at dette højest tænkeligt ville være ubrugelig pga tid.
Det hele kostede 8800kr, dyrlægen sendte mig afsted uden nogen ide om hvad Saga fejler.
Søde og venlige mennesker med høj…
Søde og venlige mennesker med høj faglighed. Men det vigtigste af alt, at det føltes som om de oprigtigt kunne lide dyr.
I forbindelse med undersøgelse af hjertet på vores hund.…
I forbindelse med undersøgelse og skanning af hjertet på vores hund, oplevede vi en særdeles kompetent, empatisk og omhyggelig konsultation.
Dyrlægen anvendte et forståeligt sprog ved diagnosen, og vi fik de bedste anvisninger til det fremtidige forløb og behandlingsmuligheder.
Vi kan kun på det varmeste anbefale Silkeborg Dyrehospital
Professionelle og dygtige
Professionelle og dygtige - og ikke mindst venlige og forstående
Venlig og professionel behandling .
Venlig og professionel behandling . Der blev hurtig stillet en diagnose .
Behagelig og lyttende person der…
Behagelig og lyttende person der hurtigt stillede en diagnose og fandt hurtigt den medicin jeg havde brug for til min hund
Rigtig god og tryg behandling
Vores hund fik en rigtig god og tryg behandling, og dyrlægen tog sig god tid til at forklare tingene for os.
5 Stjerner til Silkeborg Dyrehospital
Har kun rosende ord til Vibeke Relund fra Silkeborg Dyrehospital, hun stod for en kyndig, omsorgsfuld og vellykket behandling/operation, af vores 8' årige Maine coon kat Monty i forbindelse med en blæresten operation i september 2023 🩵
Februar 2024 ryger vores anden Maine coon kat Michigan på 10 år på dyrehospitalet, og Vibeke Relund gør igen alt, hvad der står i hendes magt for at behandle,undersøge og operere ham, men desværre måtte han lægges til at sove 🩵
Vibeke Relund er den bedste og mest erfarne dyrelæge vi har kendt til, hvad angår katte 🩵
I er grunden til vi fik vores hund…
I er grunden til vi fik vores hund Pablo hjem igen i god behold💛 Vi takker alle der har passet godt på ham
Professionelle
Hurtig, professionelle og kompetente dyrebehandler med hjertet på det rette sted.
Jeg følte min hund var i trygge hænder
Jeg blev godt modtaget, og følte en omsorg for min hund
God oplevelse med dyrlægebesøg for både hund og ejer.
Min hund har aldrig været tryg ved at gå til dyrlæge selvom tidligere dyrlæge har gjort sit for at snakke og dele godbidder ud, men hun har altid været stiv som en pind og aldrig spist en krumme.
For første gang i min hunds liv (10 år) oplevede jeg hende logre med halen og spise godbidder og være aktiv hos dyrlægen, da vi havde vores første besøg hos Silkeborg Dyrehospital i går.
Det var for første gang en god oplevelse at gå til dyrlæge - for både hund og ejer. Stor ros og taknemmelighed her fra.
Altid venlig og smilende personale
Altid venlig og smilende personale. Vi får en god service, og de er gode til at forklare alt hvad der skal ske ved besøget. Man går derfra med en god mavefornemmelse om at ens dyr er i de bedste hænder.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。