Jeg har haft dyrehospitalet igennem 31 år , 3 hunde og en kanin , vi er altid blevet behandlet pænt og mødt med smil og venlighed , det er noget jeg sætter stor pris på , de har taget sig rigtig godt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Virkelig god oplevelse. Min kanin var inde med en kæmpe blæresten og de passede så godt på ham. Vi fik en tid allerede en time efter jeg ringede og han blev opereret få timer efter. Man kan tydeli... もっと見る
Geografi Det var en stressfri oplevelse at være i jeres klinik. Selvfølgelig var det lidt opspændt for vores kat, men hun fik det hurtigt bedre begrund af lægens afslappede og professionele måde at... もっと見る
De fant ut hva som min hund ble syk av, og det var ikke nemt. Fikk god medisin og det hjalp henne hurtigt. Hun var nær ved å dø, og må idag ta denne medisinene resten av sitt liv. Hun har vært til k... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig professionel diagnose
Hurtig professionel diagnose med behandling dagen efter
Dyrlæge Lise var en meget venlig og dygtig dyrlæge
Virkelig god og proffessionel…
Virkelig god og proffessionel behandling og støtte ift. behandling af min hund.
God service og vejledning. Kompetent personale.
Kan altid anbefale Silkeborg dyrehospital til behandling af dit kæledyr.
Smilende og altid klar til at hjælpe
Altid en god betjening og har tid til…
Altid en god betjening og har tid til at lytte til en. 😊
Søde og rare
Personalet er nogle rigtig søde mennesker som tager sig virkelig godt af dit dyr.
God tid og god oplevelse.
Der er venligt personale og en god stemning, når man bliver modtaget. Sød dyrlæge som har tid til hver enkelt dyr. Jeg kan lide at komme der.
En rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse for både min kat og jeg. Vi var i gode hænder og jeg oplevede at der var stor interesse for at mit kæledyr skulle have det godt både inden konsultationen men også imens så det ikke blev stressende for min kat.
Professionel og personlig omsorg for…
Professionel og personlig omsorg for vores Maine Coon katte og opdræt, tak Vibeke
De er alletiders og tænker på min og…
De er alletiders og tænker på min hund plus de gøre os rolig som var nødvendig for os🐶
Imødekommende personale
God oplevelse idag trods trist diagnose hos min hund. Meget imødekommende personale. Faglig dygtig dyrlæge som gav os tryghed fra start til slut. Gode forklaringer gennem hele undersøgelsen og hjernescanningen. Vil til kommende scanninger klart tage turen fra Holstebro til Silkeborg
The staff is very understanding and…
The staff is very understanding and professional
Blødende negle
Jeg kom i går 3/10 ind og skulle have min hund til negleklip i narkose. Får at vide alt er fået fint, og papir på dette. Da jeg får ham hjem, og han vågner ordentligt senere på aftenen bløder hans negle. Jeg får fat i min mors dyrlæge som giver smertestillende og klip-stop. I dag 4/10 bløder flere negle jo mere han går rundt, og han piver og humper. Mødes i telefonen af en dyrlæge som IKKE mener de har klippet dem for korte og som direkte er ubehøvlet at snakke med. Jeg har opsagt min VetPlan og regner med at få mine penge tilbage da jeg skal op til en anden dyrlæge og have fikset hans negle, samt smertestillende. Havde givet 0 stjerner hvis jeg kunne, udelukkede fordi der ingen form for kundeservice var at hente.
Super god dyrlæge
Er super glad for vores søde og dygtige dyrlæge Lise Hedegård , hun er så god til at håndterer vores gamle kat med sukkersyge , de andre jeg har mødt på klinikken er også meget venlige, de sørger for der er ro omkring dyrene imens vi venter på at komme ind til dyrlægen
Man bliver altid mødt med et smil og…
Man bliver altid mødt med et smil og ægte interesse for ens kæledyr.
Blev mødt med overvældende empati og omsorg i forbindelse med aflivning af vores gamle hund i hjemmet. Lige fra kontakt til klinikken for tidsbestilling og til dyrlæge Pernille mødte op hjemme hos os. Så fin en afsked.
Venligt personale .
Venligt personale .
God information.
Var helt tryg ved at aflevere min hund til operation .
Rigtig god service
i er flinke alle helt igennem
Efter konsultation og undersøgelse hos "egen" læge i Horsens, fik vi en henvendelse til Silkeborg Dyrehospital for en scanning / ultralyd af vores ældre hund. Vi fik tid og oplevede meget positiv kommunikation og konsultation hos dem, og vores hund fik den rigtige behandling. Flinke dyrelæge og sygeplejersker, fleksibilitet og i alt en dejlig oplevelse.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。