Modtog regning for spildevand den 5. marts for perioden 31.januar til 30. april regningen er dateret den 18. februar men kom fÞrst 3 dage efter den skulle vÊre betalt i brevet stÃ¥r der ogsÃ¥ der tillÊ... ãã£ãšèŠã
Den mest useriÞse og nedladende forretning skal man lede lÊnge efter. Vi har klaget to gange om vores papir beholder ikke bliver tÞmt. Personen som svarede pÃ¥ vores henvendelse er totalt nedladende og... ãã£ãšèŠã
Jeg har lidt fast ejendom. I forbindelse med Ã¥rsopgÞrelser har jeg haft behov for at have kontakt til diverse forsyningsselskaber i det jyske. Silkeborg Forsyning leverer: - ForstÃ¥el... ãã£ãšèŠã
Svineri og arrogance! SÃ¥ er der igen prisstigning for alle os forbrugere! SÃ¥dan helt ud af det blÃ¥. En konsekvens af fejlinvesteringer. Elendighed ledelse. Politisk makvÊrk. DesvÊrre er man som... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Nul stjerner
Silkeborg forsyning er ikke en selvstÊndig virksomhed, som de skriver på deres hjemmeside, da de ved hjÊlp at kommunalbestyrelsen tvinger mig til at bruge deres fjernvarme. Jeg også tvinges til at kÞbe noget jeg ikke er interesseret i.
ude af trit med nutid/fremtidens enregiforsyning.
utiltalende diktatorisk måde at forvalte borgernes bedste på - der er ingen plads til kritik eller debat
Silkeborg Forsyning er IKKE en selvstÊndig multiforsyningsvirksomhed.
Silkeborg forsyning er ikke en selvstÊndig virksomhed, som de skriver på deres hjemmeside, da de ved hjÊlp at kommunalbestyrelsen tvinger mig til at bruge deres fjernvarme. Jeg tvinges til at kÞbe noget jeg ikke er interesseret i.
0 STJERNER
Danmarks måske dårligste servicevirksomhed. TVANGS foder folk med deres produkter, som ingen Þnsker at aftage. Grave folks kabler over ikke bare 1 gang, men 2 gange. Uden STRAKS at få udbedret skaden! Det er så dårlig stil.