SILVAN - Gladsaxe レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Gladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Gladsaxe. Jeg sætter især stor pris på den professionelle vejledning jeg altid får af Michael når jeg skal handle planter og blomster til haven og hjemmet�... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Var forbi Silvan i Gladsaxe fordi jeg havde et Haveprojekt som gav mig nogle udfordringer, haven er nu sommerklar takket være jeres utrolige hjælpsomme og venlige medarbejder Michael Så nu kan somme... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Havde bestilt en click og collet - da jeg ankommer en god times tid senere er ordren endnu ikke pakket. Efter ca. 15 minutter ankommer ordren, men jeg var i tvivl om det var de korrekte varer. Vi genn... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Venlig og hjælpsomme medarbejder. Var selv usikker på det jeg skulle bruge, men det lykkedes med fælles hjælp at finde den rigtige løsning - tak 👍

企業情報

過去12か月のレビュー数: 8,013

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Click og collect

Click og collect: lav tydelig skiltning af jeres selvbetjening. Har ikke set den, står pænt i kø og bliver bedt om at taste ind på selvbetjening og dermed bagerst i køen.
Produktet jeg købte var håbløst at samle så ikke min bedste dag i Silvan ;0)

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Det var nemt og hurtig tilbagemelding

Det var nemt og hurtig tilbagemelding

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og fandt det hurtigt og nemt.

5つ星のうち5の評価

Fik fantastisk service sidste gang jeg var nede i Silvan. Der var en meget fin ung herre der hed Oskar Hammer der servicerede mig. Super god, fortjener lønforhøjelse

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse! Tusind tak for din feedback om vores medarbejder og de flotte stjerner😊

Klasse

Jeg fik super god service i Silvan af Oscar Hammer! Jeg manglede hjælp til at finde de rigtige skruer til et lille projekt derhjemme, og Oscar tog sig tid til at vise mig de forskellige muligheder og forklare forskellen. Han var venlig, imødekommende og virkelig dygtig. Kan varmt anbefales!

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken i forbindelse med at finde skruer til dit projekt!

5つ星のうち5の評価

Oscar Hammer er en vidunderlig ung…

Oscar Hammer er en vidunderlig ung dreng, med massere af engagement, godt humør og ekspertise. Super god service, kommer ihvertfald igen

2025年9月25日

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Oscar hammer

Sikke dog en service jeg fik af den unge flotte Oscar Hammer😘
Tror jeg ska skifte busker efter sådan en omgang. Kan også være vi ska prøve det nye flotte sengetøj😉 jeg fik købt mig

5つ星のうち5の評価

Rigtig god kunde service fra oskar…

Rigtig god kunde service fra oskar virkelig smilende og hjælpsom handler kun her pga ham

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du har positive oplevelse med vores medarbejder.

God mand Oscar Hammer

God mand Oscar Hammer

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

Oskar Hammer god mand

Oskar Hammer god mand

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

5つ星のうち5の評価

Jeg fik en medarbejde ved navn Oskar…

Jeg fik en medarbejde ved navn Oskar Hammer, alt spillede han viste lige hvor alt var og hjalp mig rigtig meget - god service af Oskar Hammer

2025年9月25日

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale i forbindelse med at finde dine varer og få hjælp.

5つ星のうち5の評価

Det hele var perfekt,pakket og da jeg…

Det hele var perfekt,pakket og da jeg hentede mine vare. Den sødeste mand hjalp mig,kan kun anbefale silvan til andre
Bh Henrik Bek

2025年9月21日

5つ星のうち5の評価

Fik fin service af en ung mand ved navn Alex

2025年9月23日

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med betjening.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。