SILVAN - Viborg レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Industrivej 28, 8800 Viborg, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Vi var kørt i Silvan Viborg, efter at have set på deres hjemmeside. Vi skulle købe et badeforhæng 230 langt og se på ALLE de mange tapet-muligheder de havde fotos af. Tapet skal jo ses i virkelighe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Selvom jeg kom i sidste øjeblik inden lukketid for bare at afhente en bestilling tog ham, der udleverede min nye græsslåmaskine sig tid til lidt hyggesnak om vejr, batterier og græs. Super rar fyr!

5つ星のうち5の評価

Jeg skulle bruge maling, som skulle passe med farven på et Ikeamøbel. Sanne som hjalp mig, var utrolig dygtig, og brugte tid på at se, om hun kunne finde farvekoden på Ikeas hjemmeside. Sanne vejle... もっと見る

5つ星のうち5の評価

God service fra Mikkel, han har styr på håndværket, jeg fik god hjælp til at vælge de rigtige plader. Eneste minus er parkeringspladsen, kunne virkelig godt bruge at blive lappet.

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8,113

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Nemt at leje en fliseklipper via…

Nemt at leje en fliseklipper via nettet.
Fliseklipperen var i perfekt stand og yderst nem til at klippe herregården.

2025年5月25日

SILVAN - Viborg からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale og udlejningsservice, og at det levede op til dine forventninger.

Caroline

5つ星のうち3の評価

En ret stor butik med få personaler

En ret stor butik med få personaler. Ikke så let at få hjælp med mindre man går tilbage til kassen

2025年5月13日

SILVAN - Viborg からの回答

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

5つ星のうち1の評価

Jeg har købt en Makita DUR 193…

Jeg har købt en Makita DUR 193 græstrimmer, som simpelthen ikke fungerer med sikkerhedsskjoldet monteret. Jeg tog ind i butikken igen og fik anbefalet et nyt trimmerhoved med plastikknive, det passer så ikke til maskinen. Jeg har små 20 km hver vej, så det er efterhånden en del kilometre jeg har kørt for at få det her til at virke. ØV!!!!! For nu skal jeg så afsted igen for at aflevere det trimmerhoved jeg ikke kan bruge.

2025年5月5日

SILVAN - Viborg からの回答

Vi er kede af at høre om problemerne med din græstrimmer og det anbefalede trimmerhoved. Vi beklager meget de mange ture til butikken.

5つ星のうち5の評価

Fin webshop hvor det er nemt at…

Fin webshop hvor det er nemt at bestille til Click & collect. Fungerer bare👍

2025年5月8日

SILVAN - Viborg からの回答

Vi er glade for at høre, at du synes, det er nemt at bestille til Click & Collect. Tak for din positive feedback!

Stor ros

Min varmeste anbefaling af og ros til kundeservice medarbejder Maria i Silvan Viborg. Hun var yderst hjælpsom og tålmodig da jeg ringede med spørgsmål om en konkret vare og mulighed for forsendelse.

2025年4月28日
自発的なレビュー

SILVAN - Viborg からの回答

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores kundeservice. Vi sætter stor pris på din ros og takker for din anbefaling.

5つ星のうち3の評価

Poserne siver

Hvad skal man mene, når de købte vakumposer ikke kan holde tæt. Det er ringe, også selv om de kun “siver” lidt

2025年4月25日
自発的なレビュー

SILVAN - Viborg からの回答

Vi er kede af at høre, at vakuumposerne ikke holder tæt.

Vi kan desværre ikke undersøge sagen nærmere grundet manglende ref.nr., vi vil anbefale at sende en mail til kundeservice@silvan.dk med et billede af din købskvittering, samt hvis muligt et billede af problemstillingen.

Hurtig og effektiv betjening/levering

Hurtig og effektiv betjening og levering.

2025年4月14日

SILVAN - Viborg からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med både betjeningen og leveringen.

5つ星のうち4の評価

Venlig betjening

Simpel, nemt og super venlig betjening

2025年4月13日

SILVAN - Viborg からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse.

Fin service.

Fin service.
Har bestilt click and collect, og får besked om de kun har en udstillingsmodel tilbage.
De giver et lille afslag på prisen.

2025年4月11日

SILVAN - Viborg からの回答

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med servicen. Vi beklager, at du ikke kunne få den vare, du ønskede, men vi sætter pris på, at du var tilfreds med det lille afslag.

Nemt hurtigt og effektivt

Nemt hurtigt og effektivt.

Nemt at bestille og nemt at afhente da det var mit valg denne gang.

2025年4月10日

SILVAN - Viborg からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din seneste bestilling og oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Super service og en maskine som duede…

Super service og en maskine som duede og var klar til tiden...

2025年4月8日

SILVAN - Viborg からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og at maskinen var klar til tiden.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。