Sjette Frederiks Kro レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

TAK for super lÊkker Kronch! Det er altid en fornÞjelse at besÞge jer. Hyggelige omgivelser, altid god service, lÊkker mad med mange spÊndende input, og vi var ogsÃ¥ sÃ¥ heldige at have en skÞn udsigt... もっず芋る

Deltog til Trins & Lasses bryllup d. 22.09.2018 Skal gÞre det kort: Overtjeneren Lars styrede festen med fast og meget professionel hÃ¥nd og alt spillede 100% Personalet var servicemindet, havde... もっず芋る

Jeg holdt min 50-Ã¥rs fÞdselsdagsfest for 51 gÊster i fredags i Orangeriet pÃ¥ Sjette Frederiks Kro. Det var en fantastisk oplevelse. Helt fra da jeg fÞrste gang kiggede pÃ¥ stedet og talte med ejeren... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

圓該䌁業による蚘述

Den ikoniske Sjette Frederiks Kro er i dag omdrejningspunkt for romantiske bryllupper fyldt med kÊrlighed og andre selskaber og firma-arrangementer. Kun 3 km fra Aarhus Domkirke ligger Kroen med smuk, gammel og bevaringsvÊrdig bygning fra 1826 med uspoleret panoramaudsigt over Aarhusbugten. Bliv forkÊlet i ekstraordinÊr grad til En Aften PÃ¥ Kroen, book en frokost eller nyd vores anmelderroste Kronch – en kro start pÃ¥ dagen – med overdÃ¥dig morgenbuffet med friskbagt brÞd og sÞde sager fra eget bageri, Mor Anna. Sjette Frederiks Kro rummer bÃ¥de det mindre og intime selskab og den helt store fest. Hold jeres fest ude, inde, oppe og nede i vores smukke og stemningsfulde lokaler med byens smukkeste udsigt. Samtidig tilbyder vi ideelle rammer for mÞder ude af huset. Vi stiller projekter, lÊrred, wi-fi med mere til rÃ¥dighed for jer, og sammen aftaler vi mÞdestart og forplejning. Alt bÊrer prÊg af Steffen Villadsen, der er hÊdret som Escoffiers Diciple, hvilket sikrer dig delikat, moderne kro-mad. Vi Þnsker at overraske med fantastisk vÊrtskab, god service, unikke rammer og lÊkker mad. Sjette Frederiks Kro er et sted for Aarhus.

優良

レビュヌを曞く

Sjette Frederiks Kro

Sjette Frederiks Kro
Salonvejen i Risskov
JÞrgen Danielsen kÞbte den i fordoms tid.
DENGANG VAR DER SMUK OG NÆRVÆRENDE TILGANG TIL OPGAVEN...
At sÊtte en sÃ¥ unik kro i stand, er ikke noget “man” bare gÞr...
Nu er vi jo 9500 vinterbadere (JOMSBORGERE) der kan fÞlge med i at grådighed er en grim ting.
Hvis der bare var faste åbningstider, kunne vi stole på det...
Hvor er brÞd vi kunne kÞbe
Hvor er kaffe og kage til fin pris
Hvor er det sÞrgeligt at se : lukket pga. selskab... (2500,- kr. pr. Kuvert)
Fik jeg at vide var vigtigere en KRUNCH (kro-brunch)
Fik også at vide JÞrgen altid har vÊret sÞd og nÊrvÊrende arbejdsgiver.
DET ER VIST SLUT...
Modtage oplysning fra mig om JOMSBORG’S udvidelsesplaner....
FÃ¥ oplysning om flaget ikke er taget ned...
Få opringning om det var levende lys tÊndt i den lukkede kro....
Få oplysning om åben skilt stod ved fordÞr...
HVAD HAR JEG FÅET JØRGEN
EN ARROGANT GANG VARM LUFT FRA DIG DIG...
at du kan kigge dig i spejlet, begriber jeg ikke...
SÞrgeligt Casablanca også er ramt af STORDRIFT...
Hvem gider at komme hos jer...
Der er mange stamkunder, der ikke gÞr mere.
JA, JEG HAR BESØGT BEGGE STEDER MANGE GANGE, MEN IKKE MERE
KÊrlig Hilsen
Morten Ingemann SÞrensen
+4527221068
hvem ka !!! kvikka
KÊrlig

2020幎1月30日

Fantastisk sted

Vi har holdt firma julefrokost for 74 prs og havde en fantastisk aften, hvor vi havde reserveret hele kroen.
Spiste i lokalerne på fÞrste sal, og havde dans og bar nedenunder. Et super hyggeligt sted, god stemning, dejlig mad og meget imÞdekommende personale. Det fungerede rigtig godt at skifte lokale efter maden.
Vi havde en fest!

2020幎1月9日

En fantastisk aften

Vi havde den bedste fest vi kunne drÞmme om. Alt var perfekt – maden var fantastisk, vine og drinks var fantastiske, rammerne om hele arrangementet var fantastiske, og de unge mÊnd der sÞrgede for os hele aften var helt fantastiske. I har et super godt team, som I kan vÊre rigtig stolte af.

2019幎6月29日
自発的なレビュヌ

Frokost med venner i går - en flad uspiselig oplevelse.

Frokost med venner i gÃ¥r blev en flad oplevelse. Valget stod mellem tarteletter og stegt flÊsk med persillesovs! Vi valgte den sidste menu uden begejstring. Retten var nÊrmest uspiselig. Kartofler, der ikke var kogt nok, kÞd sÃ¥ hÃ¥rdt stegt at man skulle passe pÃ¥ ikke at knÊkke tÊnderne. Øv , der skal gÃ¥ laaang tid fÞr Sjette Frederiks fÃ¥r besÞg af os igen.

2019幎3月4日

Bryllup i verdensklasse

Deltog til Trins & Lasses bryllup d. 22.09.2018
Skal gÞre det kort:
Overtjeneren Lars styrede festen med fast og meget professionel hånd og alt spillede 100%
Personalet var servicemindet, havde overblik og "alt" kunne lade sig gÞre..
Et smukkere sted findes nok ikke i Århus, med mad i verdens klasse.
Tusinde tak for den fantastiske oplevelse!

2018幎9月24日

Rigtig god service

Rigtig god service. Dejlig varm kaffe, fik det perfekte bord med skÞn udsigt. LÊkkert mad og da tjeneren spurgte om vi manglede noget, spurgte jeg til glutenfri brÞd. Hun vente tilbage med skiveskåret brÞd, 2 boller og en lÊkker kanelsnegl. Mega lÊkkert

2018幎9月11日
自発的なレビュヌ

Bryllup i den absolutte superliga!

Bryllup i den absolutte superliga!
Min davÊrende kÊreste, nu kone og jeg holdt vores bryllup på Sjette Frederiks Kro d.02-09-2017 og hvilken FANTASTISK fest det var!
Under planlÊgningen af vores bryllup havde vi vÊret mange forskellige steder, for at få en fornemmelse af hvad stederne kunne. Sjette Frederiks Kro var det fÞrste sted vi besÞgte, og vi kunne simpelthen ikke slå det ud af hovedet igen. Stedet er så charmerende, dejlige medarbejdere, og HELT igennem fantastisk lokation - den udsigt findes ikke mange steder i Danmark.
Efter det var besluttet at det var her vi ville holde vores bryllup, var vi til flere planlÊgningsmÞder - og hver gang fik vi at vide at vi skulle lade vÊre med at stresse over og bekymre os om dagens gang, for det havde de helt styr på. Det var relativt svÊrt for os at stole på da, nok isÊr, bruden er lidt af en kontrolfreak, men vi forsÞgte så godt det var muligt. Vores bekymring blev i den grad gjort til skamme - aldrig har vi oplevet at der har vÊret så meget styr på selv de mindste detaljer, som vi faktisk ikke en gang selv havde tÊnkt på. Der var simpelthen en professionalisme ud over det sÊdvanelige.
Selve dagen:
Vores gÊster roste den måde de blev taget imod da vi var ude for at få taget billeder. De blev mÞdt af et toptunet personale der sÞrgede for at ingen manglede vådt eller tÞrt. Der var vin, Þl, lÊkre ikke alkoholiske drikke samt kanapeer og sandwiches. Receptionen blev holdt på terrassen ud mod Aarhus bugt - og HVILKEN udsigt (vi var naturligvis også meget heldige med vejret). Det var også her vi fik bryllupskage og sablede champagne.
Middagen fortsatte på 1. sal, hvor vinen var skÊnket og vi fik tallerkenserveret 3 retter (goumet) mad som var af virkelig hÞj kvalitet. Maden blev efter den var serveret prÊsenteret af en sublim tjener, Lars, som iÞvrigt også prÊsenterede vinmenuen, der var nÞje udvalgt til maden. Vinen stod ikke bare på bordet, men blev hÞjfrekvent fyldt i glassene. Lars var en kÊmpe hjÊlp, allerede fra vi kom, og han styrede slagets gang hvor han hjalp os og toastmasteren med koordinering - det var meget tydeligt at Lars havde prÞvet det mange gange fÞr.
Brudevalsen blev danset på tereassen under stjernerne med levende lys og live akustisk guitar, hvorefter festen fortsatte i et stort festtelt - selvfÞlgelig med live musik og bar. I baren var der gode drinks, Þl og vin - altså noget for enhver smag. Under hele festen var der opmÊrksomme tjenere.
Der er absolut ingen tvivl om at vi anbefaler Sjette Frederiks Kro til alle der vil holde den perfekte fest.
PS. Lars og Maise I var helt fantastiske både under planlÊgningen og selve eksekveringen af brylluppet - vi har virkelig sjÊldent oplevet en sådan profesionalisme og samtidig så varme mennesker. TUSINDE TAK!

2017幎9月23日
自発的なレビュヌ

Super 1000% perfekt oplevelse......

Vi var lÞrdag den 9.9.17 deltagere i Stine & MarkŽs bryllup som blev holdt på Sjette Frederiks Kro.

Vi ankom ca. kl. 15.30 startende med reception, gallamiddag, dans og godnatmad for 85 glade festdeltagere.

Det var simpelthen en kÊmpe stor oplevelse i perfekte rammer tÊt på havet, og med superfine personaler der var overalt som flittige og smilende og veltalende myrer, der samtidig var meget behjÊlpelige med at hjÊlpe gÊsterne.

Maden, vinen, betjeningen, toiletterne etc. var helt i top, så stort tak til samtlige medarbejdere på Sjette Frederiks Kro for denne dejlige oplevelse.

2017幎9月10日

Jeg har vÊret pÃ¥ Sjette Frederiks Kro

Jeg har vÊret på Sjette Frederiks Kro flere gange. Mest om aftenen, men også til frokost. Har altid oplevet en rigtig god service, dejlig mad og afslappet stemning. Et sted hvor man kan kan kan vÊre privat uden at tjeneren hÊnger over een under hele middagen. Kroen ligger et unikt sted i Aarhus og man kan gå en tur ned til stranden efter at have nydt et måltid. Det er ikke mange steder man kan det.

2017幎7月14日
自発的なレビュヌ

Aflysning med urimeligt kort varsel!

En frokostreservation til lÞrdag d. 24.06. foretaget - og bekrÊftet 02.04.17 bliver aflyst idag fredag d. 23.06. med den begrundelse, at der sandelig er bryllupsselskaber, sÃ¥ der ikke er plads. TÊnk at bryllupper arrangeres med SÅ kort varsel - Øv!
Vi skal nok lade vÊre med at ulejlige jer en anden gang.

2017幎6月23日

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice!
Jeg ringede derned for at hÞre, hvad der var på smÞrrebrÞdene, da jeg er gravid og derfor må holde mig fra noget bestemt mad. Dette plejer jeg altid at gÞre, hvis jeg skal spise et sted, hvor jeg ikke kender menuen og det har aldrig vÊret et problem med de restauranter jeg har kontaktet. Det var det for Sjette Frederiks Kro.
Jeg snakkede med ejeren (JÞrgen Danielsen) som sagde, at det kunne de ikke fordi menuen forandres fra dag til dag (fair nok) og at han ikke ville bruge tid pÃ¥ kunder i telefonen. Derudover kunne han fortÊlle mig, at ”graviditet jo ikke er en sygdom”. Jeg spurgte om, hvad vi skulle gÞre hvis nu vi kom derned og jeg ikke kunne spise noget, men det var bare Êrgerligt. Og vi kunne ikke aflyse vores reservation pÃ¥ dagen, hvis vi ringede eller kom derned og der ikke var noget jeg kunne spise. Den skulle aflyses dagen inden fordi det var synd for restauranten, hvis vi aflyser pÃ¥ dagen.
Han kunne i Þvrigt oplyse, at de hverken vil oplyse om maden til allergikere, gravide eller andre hvor der skal tages hensyn til maden. ”Det vil ikke kunne betale sig for os at bruge tid pÃ¥ eller tage hensyn til jer”.
Under hele samtalen med både mig og min kÊreste var JÞrgen nedladende og det virker kun som ,at de tÊnker kroner og Þrer og intet på menneskerne der kommer for at spise deres mad.
Vi valgte så at aflyse vores reservation.
Lige meget hvor god og billig maden er dernede, så vil det ikke veje op for så dårlig kundeservice.

2017幎6月8日
自発的なレビュヌ

Her bÊrer arbejdet lÞnnen i sig selv :-/

Det er fuldstÊndig uacceptabelt at I sÞger efter "frivillige" til at udfÞre helt almindeligt arbejde på kroen, der jo ikke har indgået overenskomst på området. No wonder! To til fem timer om ugen til at folde håndklÊder og rydde op på kroen uden at få lÞn for det? Ikke så meget som en eneste krone? Og så har I ovenikÞbet den frÊkhed at kalde det frivilligt arbejde?!? Hvori består det sociale incitament, om man må spÞrge? Den slags optrÊkkeri gÞr mig simpelthen edderspÊndt rasende! Jeg kunne aldrig finde på at besÞge en kro der benytter sådanne metoder, uanset hvor smukt den så end ligger og hvor fine historiske bygninger den end holder til huse i. FÞj!!!

2017幎4月4日

Fantastisk oplevelse !!!

Et fantastisk sted, sÞde venlige tjenere, som får lov og tid til at levere den gode service. Vi var der d. 9. April 2016 og fik deres 5 retters menu. Dejlig veltilberedt mad, som smager godt - og prisen er helt UNIK - sådan et sted ku vi godt bruge på SjÊlland !!! Meget anbefalelsesvÊrdigt !!!

Jeg vender helt sikkert tilbage !!!

2016幎4月21日

Kun en god oplevelse!

Jeg synes at det var en dejlig oplevelse. Vi var til bryllupsfest der, og helt Êrligt så kunne det ikke have vÊret bedre. Maden var lÊkker, vinen var smagfuld, gode smukke omgivelser og super dygtige tjenere! Tjenere som tager sig tid, og er med på et grin - kun positive ord herfra.

2015幎6月7日

Dårlig kundeservice ved selskabsforespÞrgsel

Vi spiste frokost en dag på Sjette Frederiks Kro, hvilket var super lÊkkert og derfor besluttede vi os for at undersÞge mulighederne for at holde barnedåb på stedet.

Denne oplevelse har dog mildest talt vÊret uacceptabel og helt elendig.

Vi modtager lynhurtig svar på vores fÞrste henvendelse hvor vi efterspÞrger nogle muligheder indenfor visse rammer. Den kvindelige medarbejder afviser blankt at kunne hjÊlpe uden egentlig at komme med alternativer, og henviser os istedet til sÞstercafeen nede i byen.

Vi skriver igen hvor vi forslår en anden mulig lÞsning og beder om respons.
Den samme kvinde svarer igen lynhurtigt, blankt afslag, ingen modforslag, og igen med henvisning til sÞstercafeen.

Tålmodigheden på dette tidspunkt synger på sidste vers, og derfor skriver vi en lÊngere venligsindet mail til medarbejderen og beder hende komme med nogle alternativer så tÊt som muligt på vores egne forslag, og undlade at henvise os til andre steder.

Herefter hÞrer vi ingenting i ca. 1 uge hvorefter vi må rykke for et svar. Medarbejderens svar er igen ultra kort og med et forslag fuldstÊndig fjern og på ingen måde i tråd med det vi bad om. Vi havde jo undersÞgt restaurantens priser inden vi henvendte os, så vi ved at muligheden vi efterspurgte var til stede eller ihvertfald i omegnen. Vi skrev en sidste mail med nogle spÞrgsmål som vi nu på snart 2. Uge venter svar på.

Super dårlig dårlig dårlig, ufleksibel og ubehÞvlet opfÞrsel. Vi har kun haft gode oplevelser med de ansatte i restauranten når vi har spist der, men denne oplevelse sÊtter en stopper for det hele. Vi Þnsker ikke at hÊnge medarbejderen ud med navn, men hvis Sjette Frederiks Kro Þnsker at vide hvem det er, er de velkomne til at kontakte os.

Barnedåben er ihvertfald flyttet til et andet sted.

2014幎11月19日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig service, mad og oplevelse

Den 15/9 2012 fejrede vi 80års fÞdselsdag med 42 gÊster på Sjette Frederiks Kro. Det er et meget hyggeligt sted. BorddÊkningen var fin - men så er alt også sagt.
Efter velkomstsang skulle servitricerne fÞrst til at skÊnke op i glassene, så vi måtte synge sangen 1 gang mere fÞr vi kunne skåle.
Forret var laks, som var alt for saltet. Som hovedret blev der serveret flÊskekÞd der skulle have vÊret kalvekÞd, som vi havde bestilt. KÞdet var ikke mÞrt og ikke til at tygge - kartoflerne helt brankede og sorte, saucen var heller ikke god.
Vi havde den 19/3 2012 aftalt ved et mÞde med vÊrten en kuvertpris på 800kr med diverse og vine ad libitum. Nogle dage efter festen fik vi en regning, der var vÊsentlig hÞjere.
Serveringen var mangelfuld resten af dagen, så det var en stor skuffelse for mig.
Vi kan overhovedet ikke anbefale andre stedet.

2012幎10月16日