Dyrene har meget plads at boltre sig pÃ¥, og men kan gÃ¥ pÃ¥ gangbroerne og opleve dem uden hegn. Der er god plads, og selvom der er mange gÊster i parken, fÞler man sig ikke klemt. Personalet er imÞ... ãã£ãšèŠã
Sikke en dejlig oplevelse at vÊre i Skandinavisk Dyrepark i torsdags selv om det regnede rigtig meget. Dyrene kender den danske sommer, sÃ¥ det kan de ikke tage sig af, selv hugormen var der liv i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er fÞrste og sidste gang, at vi tager herind. Du bliver fuldstÊndig snydt, her er jo ingen dyr? Vi kom lidt i klokken 12, og er allerede pÃ¥ vej vÊk kl 15:11. Til jer der lÊser dette opslag, spild... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
TrÊt pÃ¥ den go`e mÃ¥de.... Oldefar,oldemor, barnebarnet, hans hustru og 2 oldebÞrn siger tak for en dejlig dag i Parken i gÃ¥r. Tak til guiden Louise for hendes gode mÃ¥de at fortÊlle om dyrene helt f... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Skandinavisk Dyrepark er en tematiseret dyrepark. Vi fokuserer overvejende på skandinavisk dyrearter, og vi er kendt for vores overvÊldende parker til isbjÞrne, brunbjÞrne og ulve og en hel masse andre nordiske dyr fordelt på 470.000 kvadratmeter. Parkens isbjÞrneanlÊg er anerkendt som verdens bedste, og vi har fået isbjÞrneunger i parken flere gange. HanisbjÞrnen Siku - der blev fÞdt i 2011 - har dedikerede fans over hele verden. Som gÊst får du en en enestående mulighed for at opleve naturlig adfÊrd og komme tÊt på dyrene fra lange gangbroer, der bugter sig gennem den smukke danske natur. Samtidig giver vores guider dig historier om dyrenes biologi og krav til levesteder på en seriÞs, men forståelig, lÊrerig og underholdende måde. Med sin afslappende stemning er Skandinavisk Dyrepark et åndehul for travle bÞrnefamilier og oplagt til en rolig, men spÊndende oplevelse med bÞrnebÞrnene. Parken er også perfekt til en picnic for to. Vores dyr er ambassadÞrer for deres vildtlevende artsfÊller, hvilket de kun kan vÊre, hvis de lever under ordentlige forhold. Når du besÞger os, er du med til at stÞtte vores arbejde for at udbrede kendskabet til og truslerne mod vores skandinavisk dyrearter. Skandinavisk Dyrepark har eksisteret siden 1994. Parken ejes af dyre-entusiast og direktÞr Frank Vigh-Larsen. Vi modtager ikke kommunal eller statsstÞtte, ej heller sponsorater.
NÞdagervej 67 B, 8560, Kolind, ãã³ããŒã¯
- info@skandinaviskdyrepark.dk
- www.skandinaviskdyrepark.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Dyrene har meget plads at boltre sigâŠ
Dyrene har meget plads at boltre sig på, og men kan gå på gangbroerne og opleve dem uden hegn.
Personalet er imÞdekommende og dyreguiderne er gode til at fortÊlle om dyrene og svarer altid gerne på spÞrgsmål
Ingen dyr, over reklameret. Tag et andet sted hen
Det startede ud med at vi havde fÃ¥et to bÞrnebilletter til stedet med pÃ¥ en bÞrnebillet til et storcenter. Vi havde aftalt med bedsteforÊldre at tage herhen. Da vi ankommer, kan vi godt fornemme at stedet er lidt gammeldags, og parkeringspladsen er ikke sÊrlig stor, sÃ¥ tÊnker vi ikke mere over det. Vi kÞber billetterne og gÃ¥r ind. Der er hverken stier med sten eller siddepladser, skraldespande og stedet ligner ikke noget fra en zoologiskhave. Vi bliver faktisk ret skuffet. Vi kan se nogle heste, men det er ikke sÃ¥danne dyr vi er kommet for at se, faktisk gemmer de fleste dyr sig som slanger, ulve, brunbjÊrne og fugle. Vi ser dog en masse dÃ¥dyr, men dette kunne vi se gratis i Ã
rhus i dyreparken. SÃ¥ til jer der overvejer at tage herind, hold jer vÊk. Det er simpelthen ikke pengene vÊrd, jeg ville hellere have betalt for den gratis bÞrnebillet og vÊre taget i reepark istedet for. Ãv! Vi enten med at gÃ¥ tidligt da der ikke var noget at se, og vi tog sÃ¥ i djurssommerland.
Stedet snyder, dette er ikke en zoolohiskhave eller dyrepark, de har nÊsten ingen dyr. De har bare betalt godt for deres markedsfÞring, med deres foldere på restepladser og andre steder, men gÞr jer den tjeneste at besÞge et ordentligt sted. Det synd for pengene.

Skandinavisk Dyrepark ããã®åç
Det er fÞrste og sidste gang
Det er fÞrste og sidste gang, at vi tager herind. Du bliver fuldstÊndig snydt, her er jo ingen dyr? Vi kom lidt i klokken 12, og er allerede på vej vÊk kl 15:11. Til jer der lÊser dette opslag, spild ikke jeres penge her og tag hellere til reepark eller djurssommerland for den sags skyld

Skandinavisk Dyrepark ããã®åç
Selv i regnvejr kan en zootur blive en fest - isÊr hvis man har kÞbt et regnslag.
Dyrene kender den danske sommer, så det kan de ikke tage sig af, selv hugormen var der liv i.
Medarbejderne er hjÊlpsomme, når jeg spurgte pm noget.
Så det mest smarte. De har en QR kode, så man hele tiden kan se, hvor man er i haven, hvis man vil se et bestemt dyr.
Man bliver rigtig populÊr hos dådyrene, hvis man kÞber en pose foder

Skandinavisk Dyrepark ããã®åç
Det er altid en god oplevelse at kommeâŠ
Det er altid en god oplevelse at komme i Skandinavisk Dyrepark. Dyrene har flotte store anlÊg og selv på dage med mange besÞgende, virker stedet aldrig overrendt, fordi der er så god plads.

Hele familien var i SkandinaviskâŠ
Hele familien var i Skandinavisk Dyrepark i efterÃ¥rsferien. Vi havde en fantastisk dag. Vi havde faktisk for lidt tid, selvom vi kom kl 11.00 ð Frida og hendes kollega var super til at fortÊlle om dyrene under diverse fodringerð Mogens gjorde ogsÃ¥ et godt stykke arbejdeð Prisen for at komme ind var mere end rimelig!! BÞrnene var gratis pga at det var efterÃ¥rsferie, vi voksne fik yderligere rabat pga Ã¥rskort til anden parkð SÃ¥ en virkelig god og lÊrerig oplevelse til prisen!! Kom i Skandinavisk Dyrepark og nyd naturen og dyrene.

Skandinavisk Dyrepark ããã®åç
TÊt på dyrene i naturskÞnne omgivelser
Skandinavisk Dyrepark byder pÃ¥ store, naturlige anlÊg, hvor dyrene har god plads, og man kan opleve dem i rolige omgivelser. En hyggelig oplevelse er at hÃ¥ndfodre dÃ¥dyr â isÊr for bÞrn. Dagens absolutte hÞjdepunkter er dog de planlagte fodringer af ulve, havÞrne, isbjÞrne og brunbjÞrne, som bÃ¥de er spÊndende og lÊrerige.
Selvom omrÃ¥det virker overskueligt, ender man nemt med at gÃ¥ 4-5 km i lÞbet af dagen, sÃ¥ gode sko anbefales. Priserne er i den hÞje ende, og caféudvalget er begrÊnset, sÃ¥ det kan vÊre en god idé at tage madpakke med. Der kunne ogsÃ¥ vÊre flere siddepladser og skyggeomrÃ¥der pÃ¥ varme dage. Legepladsen trÊnger til en grundig overhaling â den fremstÃ¥r slidt, og sikkerheden virker ikke helt i top flere steder.
Alt i alt en fin dagstur for dem, der sÊtter pris på natur, dyrevelfÊrd og at komme tÊt på dyrene.

Skandinavisk Dyrepark ããã®åç
Rigtig dejligt sted med masser afâŠ
Rigtig dejligt sted med masser af plads. En lÊkker gåtur med dyr vi kender, men aldrig ser. Vi snakker om årskort

Fantastisk oplevelse
Med risiko for denne anmeldelse bliver for lang vil jeg forsÞge at korte det ned. FÞrst og fremmest vil jeg nÊvne deres papir frie zoo, at der ikke er brochure over alt, men at man bare kan få kortet på sin telefon og samtidig se hvor man opholder sig i parken. DernÊst vil jeg komplimentere de så kaldte guider, fantastisk formidling af dyrene under fodring, det var gode fakta og man kunne mÊrke der var lÊst op på tingene. Det er dejligt at se en zoo som ikke går op i hvor mange dyr man kan presse sammen på lidt plads, men at man holder sig til fÊrre dyrearter og dyrene så har bedre anlÊg og plads til at brede sig på. Når man lige der et hurtigt overslag over hvilke dyr der er, tÊnker man at det bliver en kort tur, vi der i lige omkring 4 timer, så man kan nemt bruge en hel dag der ude hvis man har tålmodige bÞrn med. Over de bedste danske zoo's jeg har besÞgt deler skandinavisk dyrepark 1 plads med ree park

Supergodt sted
Supergodt sted. Der er god ro og overskuelighed, når man har bÞrn med sÊrlige behov.
Eneste der trÊkker lidt ned er, at rygeområdet er placeret lige i nÊrheden af, hvor man kÞber mad og skal spise. Og lige ved legepladsen. Det virker lidt off og generede lidt. Men 5 stjerner alligevel.

Dejlig natur og dyr
Dejlig natur, gode forhold for dyrene. Smukt og praktisk indrettet.
Allerbedste oplevelse var mÞdet med dådyr som man kunne fodre og som spiste af hånden, og man var helt tÊt på.

Super fed dag
Jeg har vÊret i Skandinavisk Dyrepark og hold fast en fed oplevelse, meget nÊrvÊrende personale der giver sig god tid til at snakke med de besÞgende. Store anlÊg til alle dyrene som alle ser ud til at have det fantastisk. Har både set isbjÞrne og de brune bjÞrne som hygger sig super godt i deres anlÊg, samt alle de andre dyr der også ser ud til at have det godt. Alt i alt en fantastisk oplevelse og helt klart noget jeg vil gÞre igen og anbefale til andre.

Meget positiv oplevelse.
Jeg har her i efterårsferien, for fÞrste gang nogensinde besÞgt parken, sammen med mine små bÞrn. Vi havde alle en god dag.
Jeg må sige, at jeg er meget positivt overrasket over parken sådan generelt. Specielt stÞrrelsen på dyrernes anlÊg er vÊrd at bemÊrke og dejligt at se, sammenlignet med nogle andre zoologiske haver. Dyrepasserne gÞr en stor indsats i forbindelse med fodring og det er tydeligt både at se og hÞre hvad de fortÊller. Også for bÞrnene.
Virkelig positiv oplevelse!
Vi var I Skandinavisk dyrepark idag og havde en virkelig god oplevelse. Det var vores fÞrste besÞg I parken. Allerede da vi kiggede på dyrene ved indgangen kom Frida glad og imÞdekommende hen og gjorde os opmÊrksom på den kommende rÊvefodring og sÞrgede for vi blev guidet godt derhen. Super dygtige humoristiske formidlere der tager sig god tid til at svare på spÞrgsmål efter fordringerne og giver god information om kommende fodringer så man kan nå derhen. Dyrene virker velplejede og glade og det er tydeligt at de trives med masser af plads og en god kontakt til deres passere. Det er dejligt at se at i passer så godt på jeres dyr. Det eneste jeg fÞler jeg mangler er info-tavler ved de habitater hvor dyr bor alene eller er låst vÊk (som fx ved brunbjÞrnene) der forklarer hvorfor dyret er afskåret fra selskab. Ellers alt i alt en virkelig positivt oplevelse. Vi kommer helt klart igen! Giv gerne rosen videre til jeres fantastiske formidlere!
Dejlig park. Her er man ude i naturen.
Vi havde en virkelig dejlig dag i parken, det var vores fÞrste besÞg, og vi var positivt overraskede. Vi nÞd at se dyrene i de dejlige anlÊg. Vi var til fodringerne, og fik set alle dyr på rimelig tÊt hold. Fantastisk legeplads og en god vegetar-burger i cafeen. Det var pÊnt og rent.
Pause efter mange besÞg i Skandinavisk dyrepark
Dette var mit 15. måske 20. besÞg i Skandinavisk dyrepark. Alle andre gange har det vÊret til 5 stjerner.MEN jeg kommer ikke for at se en havÞrn, en elg, to gamle ulvebrÞdre, isbjÞrne som ikke kommer over i sÞen mere, et alt for presset program, hvis man gerne vil se fodringerne og meget lidt personale, hvilket naturligvis kunne mÊrkes på servicen. Så vi springer lige et par år over, inden vi igen kÞrer fra Nordvestjylland.
Vi havde en fantastisk dag derude denâŠ
Vi havde en fantastisk dag derude den 1.7.24.
PÊnt og rent alle steder. Venligt personale, skÞnt område. Kan varmt anbefales. Fantastisk legeplads og god kaffe/te med gode kager til.
Vi har vÊre hos jer for fÞrste gang (viâŠ
Vi har vÊre hos jer for fÞrste gang (vi bor i SÞnderjylland) rigtig fin og dejlig naturlig park, det var dejlig at se dyrene har plads nok, og ser ud til at have det godt, parken var pÊn ren grÊsset var klippet fine parkeringforhold, og utrolig hyggeligt, personalet var flink og hjÊlpsomme med svar, der er nemt at komme rund med en klapvogn, og kan nemt bruge en hel dag der igen, maden er god der er en dejlig legeplads for både store og små, plus de har overskud fil mennesker der har det lidt svÊrt i hverdagen! Vi ses igen
Virkelig fin dyrepark med rigtig fineâŠ
Virkelig fin dyrepark med rigtig fine forhold for dyrene. Venligt personale og god mad. Desuden en rigtig god legeplads for bÞrn i alle aldre ð
Mega god oplevelse
Jeg var derude for fÞrste gang og har endelig hÞrt en masse dårligt om parken igennem årerne. Men det jeg oplevede i dag var absolut en fantastisk oplevelse. Jeres dyreguide Frida var både smilende og utrolig venlig, hun var dygtig til at svare på spÞrgsmål og give os som publikum god information omkring dyrene, deres historie, velfÊrd og vaner. Da det var udenfor sÊson var vi ikke mange gÊster, men jeg fÞlger virkelig at vi blev taget hånd om. Dyreparken var ren og der var massere plads til vores vilde bÞrn.