Skovlund Efterskole レビュー 16

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Nok den værste efterskole i mands minde

Simpelthen den mest ringe efterskole jeg nogensinde har kendt til. Især fordi de ruster sig af at være mobbefri efterskole hvilket overhoved ikke stemmer overens med deres handlinger. Tværtimod så får mobberne frihed til at fortsætte og her tales der om direkte trusler som skolen heller ikke handler på trods beskederne bliver sendt til forstanderen og denne bliver gjort bekendt med politianmeldelser så sker der stadig ikke noget andet end et “fy ha” og den det går ud over må trækkes ud af hensyn til den unges trivsel og tryghed og sikkerhed.

2025年9月5日

De varmeste anbefalinger

De varmeste anbefalinger. Har haft børn på efterskolen i sammenlagt 4 år, og det har været 4 fantastiske år. Dygtige og engagerede lærere og personale, som er med til at give de unge et uforglemmeligt ophold.

2024年6月27日

Rigtig god efterskole

Rigtig god efterskole, med muligheder for udvikling for de unge.
Vores datter har haft et lærerigt år og gennemgået en personlig udvikling.
Og ikke mindst, fået gode venner og haft sjove oplevelser. 2023/2024.

2024年6月24日
5つ星のうち5の評価

Skovlund Efterskole er den bedste…

Skovlund Efterskole er den bedste efterskole! Det er 3. efterskole vi anvender i vores familie og jeg ville ønske vi havde haft kendskab tidligere. Personalet og ledelsen er indlevende og møder de unge mennesker lige der hvor de er. De anvender og lærer de unge strategier de personligt vil nyde godt af resten af deres liv. Uddannelses mæssigt er det en skole o topklasse som formåede at få vores barn op på niveau efter længere skolefravær. Vi giver Skovlund efterskole de allerbedste anbefalinger.

2024年6月23日
5つ星のうち5の評価

ICS på Skovlund kan klart anbefales

Min datter havde et godt år, hvor hun hun flyttede sig meget på det sociale plan og det personlige plan. Året var ikke uden udfordringer for vores datter og skolen som helhed. Men jeg oplevede at der blev gjort noget ved det. Kan kun anbefale, at sender jeres barn i 10. ICS, hvor alt uv. er på engelsk og de rykker sig personligt.

2024年6月12日

Skolen er fantastisk!

Jeg synes skolen er et fantastisk sted. Jeg går her på mit første år og har valgt også at blive næste år. Jeg har aldrig haft det bedre end jeg har det her. Jeg synes lærerne er gode til at få en masse folk med ind i fællesskabet og sørge for at man har det godt. Det betyder selvfølgelig også noget at man selv er åben og modtagelig for det.
Vi har nok den bedste kok man kunne ønske sig, maden er næsten altid noget man kan lide. Man knytter også et virkelig tæt bånd lærerne, fordi de er så indblandet i hvad vi rander rundt og laver.
alt i alt er Skovlund Efterskole bare en dejlig skole.❤️

2024年3月3日
5つ星のうち5の評価

Jeg er lige nu igang med mit år på SKE

Jeg er lige nu igang med mit år på Skovlundefterskole og jeg kan ikke gøre andet end at rose det her. For det første vil jeg sige at alle lærende bare er fantastiske, de har så meget mere arrangement end i en folkeskole. For det andet så er maden noget af det bedste, selvfølgelig er der få gange hvor der kommer noget som ikke alle kan lide, men så tager man jo bare noget andet. For det tredje så er fællesskabet her ubrydeligt, jeg nyder virkelig at være sammen med de her mennesker, og glæder mig slet ikke til at skoleåret er omme.

2024年3月3日

Kan slet ikke anbefales

Kan slet ikke anbefales. Har en datter der lige er stoppet. Der blev brugt puf bar / dampet på værelserne. Men det blev der slet ikke taget hånd om. Kontaktede bla forstander tre gange, men til ingen verdens nytte. 😡
Min datter har astma, hun blev sat op i medicin.

2023年10月27日
5つ星のうち5の評価

Vores søn går på Skovlund efterskole

Vores søn går på Skovlund efterskole. Efter at have skrevet op i 2 år, er drømmen endelig blevet til virkelighed.🤗

Vi har kun positive ord om Skovlund, skolen er ikke så stor og det faglige niveau er højt, efter vores vurdering.
Og kommunikationen med kontakt læren er god.

Specielt muligheden for at læse Cambridge Engelsk vægtede højt i vores valg af Skovlund.

2023-2024

2023年8月24日

DER MYRE OVER ALT!!

DER MYRE OVER ALT!!! :(
ikke vælg denne skole siger det bare det eneste gode ved det var at komme hjem i weekenderne og ikke engang det var godt, for det pisse dyrt med tog!
Gik der et fuldt år og har aldrig mistet så mange venner på så kort tid næsten halvdelen droppede ud inden året overhovedet var halvt inde, kan sku godt forstå de gjorde.
Håber du kan finde ud af at gøre rent, hvis ikke får du det lidt hårdt. De flipper sku bare din seng rundt hvis det ikke er godt nok.
(ved du savner mig Hanne<3)

2022年8月6日
5つ星のうち1の評価

Elendig efterskole, elendig kommunikation!

Lad være med at vælge denne efterskole medmindre du ønsker at dit barn ender i en endnu mere negativ spiral end det allerede er!! Vi havde en søn der havde behov for at komme væk fra et dårligt miljø, dette med kommunens hjælp. Alt den hjælp der skulle være, var der ikke og vores søn endte i et endnu værre miljø og kurs. Skolens indsats udeblev, det maksimale de gjorde var at bede os forældre snakke med ham! Hvilket vi naturligvis gjorde, men hvad nytter det når man er flere hundrede kilometer væk? Så har man bare ikke samme føling med den unge og dem han omgås.
Deres kommunikation er ekstremt dårlig og mangelfuld.
Denne anmeldelse vedrører årgang 22/23

2023年6月27日