Stor tak til Skejby Trykkeri og Christian for den flotte stÞtte til vores frivillige arbejde i Afrika. Christian tog sig tid til at rette vores filer og finde den bedste lÞsning, sÃ¥ vores arbejdstrÞje... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse hos Skejby Trykkeri - kÊmpe anbefaling! Der var bÃ¥de god service og hurtig levering. Og sÃ¥ fik vi hjÊlp til det tekniske, som vi ikke vidste sÃ¥ meget om. Resultatet blev et virkeli... ãã£ãšèŠã
Super god service, og meget fine produkter i god kvalitet. Vi var lidt i tidspres, og produkterne blev heldigvis leveret rigtig hurtigt :)
Vi fik lavet nogle virkelig pÊne t-shirts. Deadline var kort, men vi fik en super service med hjÊlp og vejledning, og resultatet kunne ikke vÊre bedre.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Skejby Trykkeri leverer vi altid hÞj kvalitet på både produkter og service - og endda til en skarp pris! Uanset opgave, kan vi helt sikkert hjÊlpe dig.
fredenstorv 7, 2, 2, 8000, Aarhus , ãã³ããŒã¯
- 86 12 00 38
- info@skejbytrykkeri.dk
- www.skejbytrykkeri.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Mega god kundeservice
Mega god kundeservice, og en god kvalitet pÃ¥ produkterneð€©ð€©
God service og nemt at bestille
God service og nemt at bestille. Kan klart anbefales herfra.
Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse!
Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse! Vi har fÃ¥et lavet nogle virkelig fede og super lÊkre T-shirts til hele vores team â og kvaliteten er helt i top. Trykket er skarpt og ser mega godt ud.
Vi havde kontakt med Christian undervejs, og det var en fornÞjelse. Han var hjÊlpsom, hurtig til at svare og sÞrgede for, at vi kom helt i mål uden problemer.
Alt i alt en rigtig god oplevelse â nem proces, god kommunikation og et super resultat. Vi kommer helt sikkert igen nÊste gang, vi skal bruge tryk!
Mere tilfreds bliver man ikke
SÊrlig god kundeservice fortjener en sÊrlig god anbefaling.
Christian var survÊren til at finde en lÞsning til den opgave jeg kom med. Hans engagement fra telefonsamtale og frem til at jeg modtog ordreren var i sÊrklasse. Produkterne var i god kvalitet, hurtig levering og i en prisleje der er til at betale.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra!
HjÊlpsomt og imÞdekommende personale
Hej med jer,
Tak for hjÊlpen med tryksager. Dejligt, at I var nemme at få fat på, da jeg havde bruge for hjÊlp. Christian, som har vÊret kontakten, er imÞdekommende og gav gerne hjÊlp og rådgivning :-)
Ordren blev desuden hurtigt udfÞrt og leveret inden for få dage. En 5-stjernet anbefaling herfra!
Fantastisk service
Fantastisk service. Fik lovet hurtig proces og levering - alligevel leverede de hurtigere end aftalt. Alt i alt en 5/5 oplevelse.
Personlig kundeservice og fleksible produkter
Skejby Trykkeri er et trovÊrdigt, engageret og loyalt trykkeri med et solidt bagland og en moderne tilpasningsevne. Jeg bestilte 25 t-shirts til min drengs klasse, og de skulle hver isÊr tilpasses personligt - hvilket Skejby Trykkeri med glÊde klarede. Jeg har udelukkende oplevet varm og personlig kundeservice og en fleksibel hjÊlp til min forespÞrgsel. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.
Kundeservice og produkt i topklasse!
Mit valg af Skejby Trykkeri til trykning af min debutroman tog udgangspunkt i de fine anmeldelser på Trustpilot. Jeg må sige, at trykkeriet har levet op til den fine omtale på allerbedste vis. ForlÞbet, fra den fÞrste telefonkontakt med Cristian, til det fÊrdige resultat forelå, har vÊret kendetegnet ved imÞdekommenhed, hjÊlpsomhed og stor professionalitet. Dertil kommer, at jeg fik mine bÞger langt tidligere, end jeg havde regnet med. Jeg giver hermed Skejby Trykkeri mine bedste anbefalinger. Gert Jeppson.
Skejby trykkeri
Vi var sent ude med vores ordrer. Vi skulle bruge nogle t-shirts med eget tryk til en personale fest. Vi havde ringet til et utal af forskellige firmaer og alle gav afslag og sagde det ikke kunne lade sig gÞre på så kort tid.
Skejby trykkeri lÞste vores dilemma uden problemer og gav en fantastisk service! Christian var så sÞd at personligt selv kÞre ud med trÞjerne så de kunne nå at komme.
De blev lige som vi Þnskede og Christian sÞrgede for det hele. 5/5 stjerner herfra, både for service og kvaliteten af trÞjerne. En stor anbefaling herfra!
Kanon service
Skejby Trykkeri reddede mig på målstregen med en stak t-shirts med eget tryk
Jeg ringede og fik fat i Christian som lÞste opgaven på halvanden dag og fÞrte en behagelig dialog med mig fra bestilling til levering, kÊmpe anbefaling herfra!
LÊkkert tryk, på lÊkre poloer, hurtigt!
Chrstian fra Skejby Trykkeri er til at snakke med, og leverede ekseptionelt hurtigt tre polo'er med navne på. Kan varmt anbefales.
Man får en god fÞlelse med firmaet
Man får en god fÞlelse med firmaet, som er meget professionel i deres tilgang, men samtidig afslappet og hyggelig i tilgangen. Meget tilfreds med min trykte biografi.

Brug dette trykkeri
Super kvalitet, personlig betjening, konkurrencedygtige priser.
Aftaler overholdes og levering sker lige efter drejebogen.
Jeg har kontakt med Christian. Dialogen og aftalerne kan der ikke sÊttes en finger på. Alt kÞrer!
Varmeste anbefalinger herfra.

Skejby Trykkeri ããã®åç
Jeg kunne ikke vÊre mere glad
Jeg kunne ikke vÊre mere glad. Fantastisk service hele vejen igennem.
Jeg kontaktede Skejby Trykkeri med henblik pÃ¥ at fÃ¥ trykt en notesbog, jeg lÊnge havde arbejdet pÃ¥. Jeg fik fat i Christian, som gav mig et godt tilbud og som var utrolig god til at vejlede og rÃ¥dgive mig i forhold hvilken type bog, papir m.m. Ting jeg ikke helt selv havde styr pÃ¥. I og med jeg havde designet min bog i Canva, skulle jeg vÊre sikker pÃ¥ opsÊtningen og Christian satte mig derfor i kontakt med en specialist. Pludselig var fÞrste bog prÞvetrykt - og 14 dage senere modtog jeg mine bÞger ð¥¹ð¥º
De er helt perfekte, og langt udover mine forventninger, så jeg vil til hver en tid anbefale andre, der har behov for at få trykt enten en bog, takkekort eller andet at kontakte Skejby Trykkeri. Her fÞler man sig virkelig taget med i hele processen.
Tak for fantastisk sparring, service, vejledning og rÃ¥dgivning! Ikke sidste gang jeg benytter mig af jeres services ððŒ

Revyen siger tak - TandlÊgeskolen à rhus
Hvert Ã¥r afholder TandlÊgeskolen i Ã
rhus en revy, hvor der er brug for t-shirts til de deltagende med logo fra alle sponsoraterne. I november valgte vi at bestille t-shirts hos Skejby Trykkeri. Skejby Trykkeri fik leveret vores t-shirts lige til dÞren efter blot et par dage og super fin kvalitet!
KÊmpe tak for t-shirts - det bliver ikke sidste gang. Endnu stÞrre tak for den gode service!
Revy-holdet

Skejby Trykkeri ããã®åç
God service og et flot resultat.

Skejby Trykkeri ããã®åç
Fantastisk hurtig og service!
Jeg har fået den bedste af Skejby trykkeri. I last minut har jeg manglet visitkort og flyers til min udstilling. Christian fra trykkeriet formået at trylle, og så fik jeg det hele inden for få timer⊠SAMME DAG!
Tusind tak for hjÊlpen!

Great experience
Great comunication, quality and fast delivery. I can only recommend!

Hurtige og effektive
Fantastiske produkter, arbejder hurtigt og effektivt. StÞrste anbefaling herfra.

Hurtige og effektive
Jeg lagde en bestilling om mandagen, og knap 3-4 timer senere var de allerede klar. Super flinke og hjÊlpsomme.