Skejby Trykkeri レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Stor tak til Skejby Trykkeri og Christian for den flotte stÞtte til vores frivillige arbejde i Afrika. Christian tog sig tid til at rette vores filer og finde den bedste lÞsning, sÃ¥ vores arbejdstrÞje... もっず芋る

Super god oplevelse hos Skejby Trykkeri - kÊmpe anbefaling! Der var bÃ¥de god service og hurtig levering. Og sÃ¥ fik vi hjÊlp til det tekniske, som vi ikke vidste sÃ¥ meget om. Resultatet blev et virkeli... もっず芋る

Super god service, og meget fine produkter i god kvalitet. Vi var lidt i tidspres, og produkterne blev heldigvis leveret rigtig hurtigt :)

Vi fik lavet nogle virkelig pÊne t-shirts. Deadline var kort, men vi fik en super service med hjÊlp og vejledning, og resultatet kunne ikke vÊre bedre.

䌁業情報

1. 印刷所

圓該䌁業による蚘述

Hos Skejby Trykkeri leverer vi altid hÞj kvalitet på både produkter og service - og endda til en skarp pris! Uanset opgave, kan vi helt sikkert hjÊlpe dig.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

52件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse!

Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse! Vi har fÃ¥et lavet nogle virkelig fede og super lÊkre T-shirts til hele vores team – og kvaliteten er helt i top. Trykket er skarpt og ser mega godt ud.

Vi havde kontakt med Christian undervejs, og det var en fornÞjelse. Han var hjÊlpsom, hurtig til at svare og sÞrgede for, at vi kom helt i mål uden problemer.

Alt i alt en rigtig god oplevelse – nem proces, god kommunikation og et super resultat. Vi kommer helt sikkert igen nÊste gang, vi skal bruge tryk!

2025幎5月13日
自発的なレビュヌ

Mere tilfreds bliver man ikke

SÊrlig god kundeservice fortjener en sÊrlig god anbefaling.
Christian var survÊren til at finde en lÞsning til den opgave jeg kom med. Hans engagement fra telefonsamtale og frem til at jeg modtog ordreren var i sÊrklasse. Produkterne var i god kvalitet, hurtig levering og i en prisleje der er til at betale.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra!

2025幎5月7日

HjÊlpsomt og imÞdekommende personale

Hej med jer,

Tak for hjÊlpen med tryksager. Dejligt, at I var nemme at få fat på, da jeg havde bruge for hjÊlp. Christian, som har vÊret kontakten, er imÞdekommende og gav gerne hjÊlp og rådgivning :-)

Ordren blev desuden hurtigt udfÞrt og leveret inden for få dage. En 5-stjernet anbefaling herfra!

2025幎5月8日
自発的なレビュヌ

Personlig kundeservice og fleksible produkter

Skejby Trykkeri er et trovÊrdigt, engageret og loyalt trykkeri med et solidt bagland og en moderne tilpasningsevne. Jeg bestilte 25 t-shirts til min drengs klasse, og de skulle hver isÊr tilpasses personligt - hvilket Skejby Trykkeri med glÊde klarede. Jeg har udelukkende oplevet varm og personlig kundeservice og en fleksibel hjÊlp til min forespÞrgsel. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.

2025幎4月24日
自発的なレビュヌ

Kundeservice og produkt i topklasse!

Mit valg af Skejby Trykkeri til trykning af min debutroman tog udgangspunkt i de fine anmeldelser på Trustpilot. Jeg må sige, at trykkeriet har levet op til den fine omtale på allerbedste vis. ForlÞbet, fra den fÞrste telefonkontakt med Cristian, til det fÊrdige resultat forelå, har vÊret kendetegnet ved imÞdekommenhed, hjÊlpsomhed og stor professionalitet. Dertil kommer, at jeg fik mine bÞger langt tidligere, end jeg havde regnet med. Jeg giver hermed Skejby Trykkeri mine bedste anbefalinger. Gert Jeppson.

2025幎4月10日

Skejby trykkeri

Vi var sent ude med vores ordrer. Vi skulle bruge nogle t-shirts med eget tryk til en personale fest. Vi havde ringet til et utal af forskellige firmaer og alle gav afslag og sagde det ikke kunne lade sig gÞre på så kort tid.

Skejby trykkeri lÞste vores dilemma uden problemer og gav en fantastisk service! Christian var så sÞd at personligt selv kÞre ud med trÞjerne så de kunne nå at komme.
De blev lige som vi Þnskede og Christian sÞrgede for det hele. 5/5 stjerner herfra, både for service og kvaliteten af trÞjerne. En stor anbefaling herfra!

2025幎1月18日

Kanon service

Skejby Trykkeri reddede mig på målstregen med en stak t-shirts med eget tryk

Jeg ringede og fik fat i Christian som lÞste opgaven på halvanden dag og fÞrte en behagelig dialog med mig fra bestilling til levering, kÊmpe anbefaling herfra!

2025幎1月19日
自発的なレビュヌ

Man får en god fÞlelse med firmaet

Man får en god fÞlelse med firmaet, som er meget professionel i deres tilgang, men samtidig afslappet og hyggelig i tilgangen. Meget tilfreds med min trykte biografi.

2023幎4月3日

KÊre Knud,

Tak for din positive anmeldelse af Skejby Trykkeri på Trustpilot.
Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med den trykte udgave af din selvbiografi og at du oplevede en professionel og afslappet tilgang.

Vi gÞr altid vores bedste for at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder, og det er altid en fornÞjelse at hÞre, at vi har formået at opfylde dine forventninger også.

Endnu engang tak fordi du valgte Skejby Trykkeri til at håndtere din trykopgave, og vi håber at have mulighed for at arbejde sammen med dig igen i fremtiden.

Skejby Trykkeri

Brug dette trykkeri

Super kvalitet, personlig betjening, konkurrencedygtige priser.
Aftaler overholdes og levering sker lige efter drejebogen.
Jeg har kontakt med Christian. Dialogen og aftalerne kan der ikke sÊttes en finger på. Alt kÞrer!
Varmeste anbefalinger herfra.

2022幎8月18日

Hej Martin,
Mange tak for din positive omtale af Skejby trykkeri på TrustPilot. Jeg vil straks informere Christian om din ros, da det altid er dejligt at få et skulderklap. Vi håber, at vi kan vÊre til hjÊlp igen en anden gang, hvis du igen skulle få et behov for en tryksag.
Team Skejby trykkeri ApS

Jeg kunne ikke vÊre mere glad

Jeg kunne ikke vÊre mere glad. Fantastisk service hele vejen igennem.

Jeg kontaktede Skejby Trykkeri med henblik pÃ¥ at fÃ¥ trykt en notesbog, jeg lÊnge havde arbejdet pÃ¥. Jeg fik fat i Christian, som gav mig et godt tilbud og som var utrolig god til at vejlede og rÃ¥dgive mig i forhold hvilken type bog, papir m.m. Ting jeg ikke helt selv havde styr pÃ¥. I og med jeg havde designet min bog i Canva, skulle jeg vÊre sikker pÃ¥ opsÊtningen og Christian satte mig derfor i kontakt med en specialist. Pludselig var fÞrste bog prÞvetrykt - og 14 dage senere modtog jeg mine bÞger 🥹🥺

De er helt perfekte, og langt udover mine forventninger, så jeg vil til hver en tid anbefale andre, der har behov for at få trykt enten en bog, takkekort eller andet at kontakte Skejby Trykkeri. Her fÞler man sig virkelig taget med i hele processen.

Tak for fantastisk sparring, service, vejledning og rÃ¥dgivning! Ikke sidste gang jeg benytter mig af jeres services 🙏🏌

2022幎5月13日

Hej Pernille,

Sikke en flot anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med service pris og din flotte spiralbog. Vi takker også dig fordi du er villig til at anbefale Skejby trykkeri. Dette er af stor betydning for os.

Revyen siger tak - TandlÊgeskolen Århus

Hvert Ã¥r afholder TandlÊgeskolen i Århus en revy, hvor der er brug for t-shirts til de deltagende med logo fra alle sponsoraterne. I november valgte vi at bestille t-shirts hos Skejby Trykkeri. Skejby Trykkeri fik leveret vores t-shirts lige til dÞren efter blot et par dage og super fin kvalitet!
KÊmpe tak for t-shirts - det bliver ikke sidste gang. Endnu stÞrre tak for den gode service!
Revy-holdet

2022幎5月5日

Hej Lorana/TandlÊgeskolen,

Det er os som takker, og tak fordi du tog dig tid, til at dele din oplevelse af os. Vi er glade for at hÞre, at vi leverede en god service, kvalitet og tilpas hurtigt. Vi lover, at vi fortsat vil anstrenge os hårdt for at yde disse ting for fremtiden, så trygt kan bestille hos os igen.

Team Skejby trykkeri ApS

God service og et flot resultat.

2022幎5月5日

Hej Hazel
Skejby trykkeri takker dig, fordi du tog dig tid til at skrive lidt om os. Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både service og din tryksag. Vi håber på at kunne bistå igen, hvis du igen får et behov for en tryksag.
Team, Skejby trykkeri ApS

Fantastisk hurtig og service!

Jeg har fået den bedste af Skejby trykkeri. I last minut har jeg manglet visitkort og flyers til min udstilling. Christian fra trykkeriet formået at trylle, og så fik jeg det hele inden for få timer
 SAMME DAG!

Tusind tak for hjÊlpen!

2022幎5月4日

Hej Uyen,
Mange tak for din ros til Skejby trykkeris's service og ordreudfÞrelse på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med os. Vi lover, at vi fortsat vil anstrenge os for at opretholde din tillid.

Great experience

Great comunication, quality and fast delivery. I can only recommend!

2022幎4月26日

Hello Nikola,

Thank you for the kind words!
We promise that we will work very hard to continue to fulfill your expectations. Hope to be able to serve you again sometime in the future

Kind regards
Christian Willadsen
Skejby trykkeri

Hurtige og effektive

Fantastiske produkter, arbejder hurtigt og effektivt. StÞrste anbefaling herfra.

2022幎4月25日

Hej Mathias,

Mange tak for dine pÊne ord på Trustpilot om Skejby trykkeri ApS. Vi er glade for at hÞre, at alt med din ordre gik som det skulle. Vi håber på at kunne hilse på dig igen som kunde hos os, hvis du igen skulle få behov for tryksager.

Christian Willadsen, Skejby trykkeri ApS