Skjern Bank - Hellerup レビュー 6

3.2

Strandvejen 143, st., 2900 Hellerup, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Skuffet over SB., Tænkte det var en god bank for mig og mit enkeltmandsfirma i lokalområdet...Personlig betjening..Der kom afslag på mit kundeandragende, en skønt jeg har solid økonomi.. Efter afslag... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Skjern bank Hellerup strandvejen 143 Super service de sødeste mennesker der sidder og tager i mod en kunne man give flere stjerne havde de fået det.

企業情報

1. 銀行

当該企業による記述

Skjern Bank er en selvstændig bank med i alt ca. 220 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skjern, Varde, Esbjerg, Bramming, Ribe, Virum, Hellerup, Hørsholm og Carlsberg Byen. Banken drives efter sunde jyske principper - tilpasset de krav, der stilles til en bank i dag. Vi lægger vægt på tætte og stabile relationer mellem vore kunder, medarbejdere og banken.

• Strandvejen 143, st., 2900, Hellerup, デンマーク

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

For ca. 4 år siden skiftede vi til Skjern Bank efter anbefaling fra venner, som havde rigtig gode erfaringer med Skjern Bank. Inden skiftet havde vi møde med vores konsulent Yannick, hvor vi ikke lagde skjul på, at den primære årsag til at vi ville skifte var, at opnå en bedre og hurtigere service, end vi havde været vant til.
Det har vi i den grad fået. Altid lynhurtig reaktion på henvendelser, og yderst kompetent vejledning, service og hjælp. Varmeste anbefalinger herfra.

2024年3月15日

Hej Carsten
Tusind tak fordi du skriver om jeres gode oplevelse med at være skiftet til Skjern Bank. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet og får et hurtigt svar på deres henvendelser - uanset hvad det drejer sig om.

De bedste hilsner fra

5つ星のうち1の評価

Skuffet over Skjerns Bank...

Efter afslaget skrev jeg høfligt tilbage..., men der kom intet svar...

2024年1月23日

Hej Ole
Tak for din tilbagemelding. Her på Trustpilot kommenterer vi naturligvis ikke på kundesager og afslag, men vi bestræber os altid på at give alle et ordentligt og begrundet svar på deres henvendelser. Derfor beklager vi, hvis du har haft en dårlig oplevelse.

5つ星のうち1の評価

Danmarks dårligste bank med Danmarks dårligste kundeservice

I dag har jeg (igen) oplevet min bank Skjern Bank som alt andet end en bank man kan stole på eller regne med fordi de ikke tør låne en 7000 kr. i 14 dage selvom de er sikret at en ældre check går ind den første så vil de ikke acceptere et ovetræk ja nu i 12 dage - det gør at jeg varmt kan anbefale at man finder andre banker der er mere humane i deres indstilling til deres kunder. Jeg ville have lånt mine egne (statens) penge ikke engang 14 dage for at kunne være hjemme igen til min kone fyldte rundt, men det kunne banken altså ikke hjælpe med, fordi de bare er det, som vi almindelige danskere ville kalde nogle rigtige rø.h...er sådan er det bare.
Vælg en anden bank end Skjern Bank er mit bedste råd efter ca. 20 år hos dem og alligevel kan de stadig ikke læse kunderne - så uha for en ringe service.

2024年1月18日

Hej Tommy
Vi er kede af at læse din anmeldelse af Skjern Bank. Vi kommenterer af gode grunde ikke på specifikke sager, men vi beklager, hvis du har følt dig uretfærdig behandlet.

Jeg er virkelig glad for Skjern Bank

Jeg er virkelig glad for Skjern Bank. Særligt min rådgiver. Der er hurtig og god kommunikation. Både når der er gode og dårlige nyheder vedr. saldo, andelslånet går op pga. inflation. Livet går jo ikke kun den ene vej. Har jeg brug for et midlertidig lille overtræk og rækker ud, findes der en løsning, som bringer min konto tilbage i balance igen. Netbank website er nem og overskuelig.

2023年3月23日

Kære Anne
Mange tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Pengegrisk bank

Pengegrisk bank, og personalet er komplet ligeglad og alt andet end service minded!

Renten steg 0.5% fra nationalbanken, så steg min rente med 74% !!!

fra 5% til 8,7% - og det er på et lån, som er 12 år gammelt, og der er allerede afdraget langt mere end der er lånt.

Tidligere uden grund (dengang) har lånet været oppe på 9% - det er en bank der kun tænker på indtægt, og er helt ligeglad med kunden!

Find en anden bank!

2023年3月1日

Skjern bank Hellerup strandvejen 143

Skjern bank Hellerup strandvejen 143

2023年3月10日

Hej Kasper
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。