Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vores gamle bil blev hentet allerede samme dag, og vi fik en absolut fair pris. Penge blev overfÞrt ved afhentning. De sÞrgede for alt det praktiske med afmel... ãã£ãšèŠã
Fremragende service! Navnet Skrotnemt - er fuldstÊndigt korrekt, - de sÞrgede for alt i forhold til udfyldning af diverse formularer, etc. plus de gav den bedste pris for skrotprÊmie af alle de... ãã£ãšèŠã
5 stjerner âïž Udfyldte deres kontaktformular fredag og blev kontaktet kort tid efter og aftalte med dem at min bil kunne hentes mandag. SkrotprÊmien blev overfÞrt, da bilen blev hentet og de sÞrgede... ãã£ãšèŠã
Super service, jeg udfyldte formularen pÃ¥ deres hjemmeside og blev ringet op kort tid efter, Vi aftalte afhentning afmelding og skrotnings attest det blev gjort samme dag og vupti havde penge pÃ¥ kon... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Skrot din bil trygt ,nemt og hurtigt og kom videre i teksten.
ãã³ããŒã¯
- www.skrotnemt.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super god og hurtig betjening
Super god og hurtig betjening, ingen dikkedarer, og man fÞler ikke at man er nÞdt til at vÊre på vagt for at blive snydt, som de forhenvÊrende jeg havde ringet til!
Kan kun anbefales herfra!
Rigtigt glad for Skrotnemt
Rigtigt glad for Skrotnemt, god service og hurtig behandling.
Prof og venlig betjening.
Det har vÊret nemt og behagligt fraâŠ
Det har vÊret nemt og behagligt fra fÞrste sekund vi havde kontakt ang skrot af min bilâŠ. De har forstÃ¥et hvad service betyder og de lever i den grad op til deres navn ðð
Jeg kan hele vejen igennem kun anbefale dem, hvor andre skrothandlere har vÊret noget âtungeâ at danse med ð¬ð€·ðŒââïž
Skrotnemt lever op til sit navn
En meget positiv oplevelse at handle med Skrotnemt. Topprofessionel håndtering af hele processen med bortskaffelse af bil. Stor hjÊlpsomhed, venlighed og imÞdekommenhed. Jeg anbefaler varmt Skrotnemt.
Anbefaler virkelig Skrotnemt
Anbefaler virkelig Skrotnemt. Har tidligere haft dÃ¥rlige oplevelser med andre firmaer, men endelig en skrothandler man kan stole pÃ¥. Afhentning super hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vil helt sikkert ogsÃ¥ bruge jer nÊste gang. ð
God service ud over det forventede!
God kommunikation og venlig service, kan kun stÊrkt anbefale skrotnemt!
Konge firma
Har lige fået hentet min bil, af det her firma her. Fordi den skulle på skrot.
Tre friske gutter dukkede op for at hente bilen. De gav så god service! De havde styr på alt det som de skulle. Både med at få bilen på fejeblad og praktiske.
Helt klart en anbefaling herfra ð
Super sagsbehandling
Super sagsbehandling, og god telefonhjÊlp når den offentlige IT drukner i vrÞvl. Tak.
Super fint og kundevenligt
Super fin og kundevenlig behandling, dejlig positiv og effektivt
Jeg fik en rigtig god behandling
Jeg fik en rigtig god behandling, af ejeren. Han var meget fleksibel, og hurtig til at behandle sagen. Jeg vil helt klart anbefale denne forhandler. 100 stjerner herfra
Det nemt
Det nemt!
Der fÞlges op på henvendelser hurtigt og pengene straks overfÞres.
Super service ð
Effektiv, hurtig, pålidelig
Super hurtig og god, professionel service. Alt ordnet efter bogen på stedet. Glade gutter :-)
Rigtig - rigtig god service
Rigtig - rigtig god service - meget imÞdekommende og hjÊlpsom, jeg var yders tilfreds så hvis jeg kunne gav jeg 10 stjerner.
Super sÞde og effektive
Processen gik hurtig og penge stod på kontoen samme dag som bilen blev afhentet. Kan gladeligt anbefale skrotnemt.dk
Skrotnemt lever op til deres navn
Skrotnemt lever op til deres navn, og udbyder en sublim service. Aldrig har det vÊret sÃ¥ let at fÃ¥ skrottet sin bil og fÃ¥ en god pengesum for det, som iÞvrigt bliver straksoverfÞrt med det samme. Kan varmt anbefale skrotnemt.dkâºïž
Skrotnemt.dk lever virkelig op tilâŠ
Skrotnemt.dk lever virkelig op til deres navn, fik en virkelig god service fra start til slut af skrotningen af min fÞrste bil var nervÞs og spÊndt over processen men det hele gik nemt og smertefrit, belÞbet fik jeg overfÞrt til min konto dagen efter skrotningen, super sÞde og flinke mennesker der hjÊlper dig fra start til slut med meget tålmodighed det bliver ikke mit sidste besÞg en stor anbefaling herfra
Ikke sÃ¥ meget at sige andet end firmaâŠ
Ikke så meget at sige andet end firma er i top og god service. God modtagelse og flinke mennesker, og så fik jeg mine skrot penge samme dag. Det et sted som jeg varmt anbefaler...mvh Thomas
Det var sku hurtigt og nemt ð
Jeg har ikke noget at klage over ð fra jeg ringe til skrotnemt til bilen var vÊk og jeg havde min penge gik der kun 2 dage ð
Super god service.
Super god service.
Det var enkelt og nemt. Fik hjÊlp til det hele, så kan helt klart anbefale skrot-nemt.
De var virkelig sÞde og imÞdekommende.