Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vores gamle bil blev hentet allerede samme dag, og vi fik en absolut fair pris. Penge blev overfÞrt ved afhentning. De sÞrgede for alt det praktiske med afmel... ãã£ãšèŠã
Fremragende service! Navnet Skrotnemt - er fuldstÊndigt korrekt, - de sÞrgede for alt i forhold til udfyldning af diverse formularer, etc. plus de gav den bedste pris for skrotprÊmie af alle de... ãã£ãšèŠã
5 stjerner âïž Udfyldte deres kontaktformular fredag og blev kontaktet kort tid efter og aftalte med dem at min bil kunne hentes mandag. SkrotprÊmien blev overfÞrt, da bilen blev hentet og de sÞrgede... ãã£ãšèŠã
Super service, jeg udfyldte formularen pÃ¥ deres hjemmeside og blev ringet op kort tid efter, Vi aftalte afhentning afmelding og skrotnings attest det blev gjort samme dag og vupti havde penge pÃ¥ kon... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Skrot din bil trygt ,nemt og hurtigt og kom videre i teksten.
ãã³ããŒã¯
- www.skrotnemt.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super service
Super service, alt blev klaret hurtigt og nemt ðð»
Nemt at komme igennem
Nemt at komme igennem, hurtig og god service, smilende og god pris pÃ¥ skrot biler. Giver 5 stjerner ð
Lynhurtigt og nemt. Ordnede det hele. Super service....
Lynhurtige og nemt.
Det gik meget fint
Det gik meget fint , venlig og imÞdekommede .
Meget venlige gutter og hurtigt arbejdeâŠ
Meget venlige gutter og hurtigt arbejde uden problemer.
Fabelagtig service
Ringer kl. 15 og bil er afhentet kl. 18 og alt fungerede og penge modtaget - de får mine bedste anbefalinger..
Det her er stedet hvis du skal skrotte din bil!
Hvis du skal skrotte din bil og ikke ved hvor du skal gÞre det, så er det her stedet. De har fuldstÊndig styr på hvad de laver. De udfÞrer et meget professionelt stykke arbejde, og du er ikke i tvivl om at de tager godt hånd om at skrotte din bil. Deres medarbejdere har fokus på at give en god kundeoplevelse, og deres service er i top. Det går nemt og hurtigt at skrotte din bil her, uden at du selv skal tÊnke på noget. Jeg vil helt klart anbefale, at andre bruger dem når de skal skrotte deres bil. Det er ikke sidste gang at jeg bruger dem.
Fornemt fornemt fornemt
Super service og meget behagelig atâŠ
Super service og meget behagelig at snakke med:-)
Super
Nemt. Overholder det vi aftalte, intet skjult, god service, fik pengene med det samme.
Bedste skrothandler i KBH
Bedste skrothandler i KBH. Kan klart anbefales. â
Top behandling og alt som aftalt
Helt sikkert KÞbenhavns bedsteâŠ
Helt sikkert KÞbenhavns bedste Autoophugger. De hentede min bil og jeg havde pengene samme dag. Fed serviceððŒ
Rigtig god service
Rigtig god service i forbindelse med skrotning af bil. Meget venlig og imÞdekommende. Kan varmt anbefales.
Tusind tak for jeres hjÊlp med startâŠ
Tusind tak for jeres hjÊlp med start m.m. hilsen Farmoren
Super sÞd og hjÊlpsom!!!!
Super sÞd og hjÊlpsom da jeg skulle skrote min bil.
Og ville have give dem 5 âïž mere!!!
Min farmor var den som hente mig
Og så vil bilen ikke starte!
så skifte de lige batteri på farmors bil og så var vi kÞerne igen!!!
Super oplevelse
Super oplevelse, rigtig god betjening og mÞder mig en da på halvvejen så jeg kan kun anbefale skrotnemt til alle der skal skrotte biler
Fantastisk service
Fantastisk service. Bilen afhentet og afregnet som aftalt. Kan varmt anbefales.
Venlig og Êrlig
Skrotnemt har betalt en lille sjat ud over skrotprÊmien for min gamle Mitsubishi og det er jo meget dejligt. Hurtig, venlig og ubyrokratisk ekspediering. Pengene var fremme dagen efter. Kan varmt anbefales!