Vi har kÞbt en rigtig dejlig vin fra det tyske Vinland reinhessen halbtrocken en fantastisk vin. Den var let at bestille og leveringen var ok
Bedre sent end aldrig med en anmeldelse ð€ Bestilte vin fra Slagelse Vinkompagni for nogle mÃ¥neder siden efterhÃ¥nden ð€ fik vinen leveret efter nogle dage og det var en sÞd rar leverandÞr der kom med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dette er absolut den bedste vinhandler. Ud over et godt udvalg / er firmaet ogsÃ¥ etisk funderet. Det glÊder mig usigeligt at firmaet har fjernet deres vine fra de besatte palÊstinensiske omrÃ¥der. KÊmp... ãã£ãšèŠã
Dejlige vine. Hvid og Rose uden at pigerne får hovedpine. LÊkker kraftig RÞdvin. Hurtig levering og ved dÞren hvis jeg ikke var hjemme. Så i hÞrer snart fra mig igen. Hilsen Birgit
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Slagelse VinKompagni ApS blev etableret i 2002, med et ganske enkelt idegrundlag. Direkte import af vin fra fÞrende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden fordyrende mellemled, til bevidste kunder - private, detail kunder såvel som erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af vine fra hele verden, hvilket giver en oplevelse af mangfoldighed.
Middelfartvej 2, 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
- mfk@slagelsevinkompagni.dk
- www.slagelsevinkompagni.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super god og fin service
Super god og fin service - med udbringning :)
Tak for hjÊlpen!

Slagelse Vinkompagni ããã®åç
hurtig levering og god pakke
hurtig levering og pakken med flasker var godt pakket så de var beskyttet

Slagelse Vinkompagni ããã®åç
Igen en fin oplevelse fra SlagelseâŠ
Igen en fin oplevelse fra Slagelse Vinkompagni

Fantastisk
Bedre sent end aldrig med en anmeldelse ð€
Bestilte vin fra Slagelse Vinkompagni for nogle mÃ¥neder siden efterhÃ¥nden ð€ fik vinen leveret efter nogle dage og det var en sÞd rar leverandÞr der kom med dem og hjalp med at bÊre vinen ind

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Hurtig levering. Fornuftige priser og gode produkter. ð
Nu har jeg 2 gange oplevet at jegâŠ
Nu har jeg 2 gange oplevet at jeg bestiller en portvin og så fÞrst sender firmaet en hel anden portvin i karaffel og nu her 2 gang, så kÞber jeg en portvin og betaler, fÞrst dagen efter bliver jeg oplyst at den var udsolgt og nu har de sendt en anden portvin, som prismÊssigt ligger på halvdelen af hvad jeg har betalt
SÃ¥ nu er det slut herfra med at blive fuppet

Professionel og venlig oplevelse
Jeg kunne ikke få den varer, jeg havde bestilt men jeg blev kontaktet telefonisk og fik tilbudt en anden og dyrere varer til samme pris som den jeg havde bestilt. Det er da service og så blev det hele leveret lynhurtigt til KÞbenhavn. Tak for det.

Slagelse Vinkompagni ããã®åç
Nemt at bestille og levering lige tilâŠ
Nemt at bestille og levering lige til dÞren