レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Rigtig dÃ¥rlig oplevelse. Jeg havde bestilt sandwich via wolt og opdagede desvÊrre at maden havde flere lange hÃ¥r i. Jeg mÃ¥tte smide maden ud, da det var en ubehagelig og ulÊkker oplevelse. Det var d... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Sandwich fra smagslÞget, er altid godt, servicen derimod er helt elendig. Har 2 gange bestilt 6 sandwich, og begge gange, har jeg gÃ¥et ud af butikken, og mÃ¥tte komme tilbage og fÃ¥ den rigtige ma... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

PÃ¥ vores KÞbenhavner tur i denne uge var vi forbi SmagslÞget og kÞbte to flÊskestegssandwich. Aldrig har jeg fÃ¥et sÃ¥ lÊkker og stor sandwich, min mor og jeg var enige om at man til prisen fÃ¥r to almi... もっず芋る

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Service is as great as the food!

Last tuesday i visited smagsloget, i got served by the sweetest young woman named Anna or Annabelle i cant quite remember, anyhow she was great. The service is amazing at this fine establishment, although the prices can be high the quality and taste of the food makes up for it! definently a must visit!

2025幎4月21日

Bestiller for 200 kr

Bestiller for 200 kr, venter en halv time hvor tiden bliver ved med at gå op indtil de aflyser.

Edit; Nej, det var faktisk ikke igennem Wolt, og jeg kan godt bevise med email kvittering. Men godt forsÞgt.

2025幎2月15日

Hej Kris.

Jeg beklager din dårlige oplevelse.

Jeg kan se at du har bestilt din mad igennem Wolt. Det er dem der styrer tiden for hvornår deres kurerer kan vÊre fremme. Vi har godt kunne haft maden klar til tiden men de har ikke haft ledige kurerer. Det er derfor dem du bÞr give en anmeldelse, da vi ikke kan gÞre noget ved deres leveringstjeneste,

Jeg beklager igen

5぀星のうち1の評䟡

Rigtig dårlig oplevelse - hår i maden

Rigtig dårlig oplevelse. Jeg havde bestilt sandwich via wolt og opdagede desvÊrre at maden havde flere lange hår i.
Jeg måtte smide maden ud, da det var en ubehagelig og ulÊkker oplevelse. Det var desvÊrre en meget dårlig oplevelse. På baggrund af denne oplevelse vil jeg ikke anbefale stedet, hvis mad jeg ellers har vÊret meget begejstret for.
Hilsen Tina

2025幎1月10日

KÊre Tina š

FÞrst og fremmest så beklager jeg din dårlige oplevelse. Det er selvfÞlgelig uacceptabelt at få hår i sin mad.

Vores personale har altid bundet håret op og det er noget som vi er opmÊrksomme på. Det er derfor også ekstremt sjÊldent at vi får anmeldelser om hår i maden. Men jeg kan desvÊrre ikke garantere at det aldrig kan ske.

Jeg synes det er Êrgerligt at du ikke har bedÞmt os på de gode opleveleer som du skriver at du har haft, men udelukkende på den ene dårlige som du har haft, Men det står dig i sagens natur frit for.

Jeg må endnu engang beklage og samtidigt Þnske dig en god aften :)

I Top 3 sandwich

Skulle lige have lidt middag under kulturnstten og kom ind pÃ¥ SmagslÞget.. Super venlig service og kÊmpe overraskelse da jeg fil min sandwich, sjÊldent har jeg fÃ¥et sÃ¥ stor en sandwich og at den sÃ¥ ogsÃ¥ bare var super frisk og lÊkker gjorde det til en rigtig god oplevelse... Tak for dejlig mad 💪💪

2024幎10月11日
5぀星のうち2の評䟡

Warw det er gået ned ad bakke for smagslÞget.

Min mand og jeg har ofte kÞbt sandwiches via SmaglÞget fÞr i tiden.
Det var nÊrmest en fast rutine på vores gåture inde i byen.
Men nu er det da også slut med det.

Det var lÊnge siden vi sidst havde kÞbt sandwiches fra smagslÞget, og fik vildt lyst til det idag. Men orhw, hvor skulle vi have kÞbt mad et andet sted. FÞr i tiden havde de jo en vis standard. Jeg ved ikke om der er skiftet ejere, eller hvad der er sket, men ihvertfald er sandwichene blevet betydeligt dårligere.
Ligegyldigt kÞdklister-pålÊg, der skulle forestille at vÊre kylling i en clubsandwich. FÞr i tiden var det reelt kÞd.
Den eneste grund til jeg ikke giver 1 stjerne er at maden var spiselig. Men det var jo helt Êrligt noget en 4-årig kunne have klasket sammen.
Mine egne sandwich til madpakken i dagligdagen er betydeligt bedre, og helt Êrligt. Vi har jo betalt 100 pr sandwich! Det er jo bare slet ikke ok.
Vi smed det halve af hver vores sandwich ud. FÞr i tiden ville vi uden at tÞve have gemt resterne, fordi deres sandwich var så lÊkker.
Slut herfra. SmagslÞget har lige mistet to stamkunder, som iÞvrigt har en del venner, der er glade for sandwich. Men der kommer kun advarsler herfra, ingen anbefalinger.

Svar:
Det passer simpelthen ikke. Så har i ihvertfald en konkurrent der hedder det samme. Jeg har hver gang jeg har bestilt en clubsandwich fået en sandwich med reel kylling. Desuden har jeg aldrig fået en clubsandwich med kalkun stedet for kylling.
Det skal dog siges, at vi altid tidligere har kÞbt vores sandwich hos jer fysisk. Denne gang hvor vi fik en elendig slatten sandwich med billigt klistret pålÊg, man skulle mene lå på sidste salgsdato, bestilte vi via Just eat.
Og jeg gentager. WARW! den sandwich var dårlig. Elendig. 😩

2024幎9月22日

Hej KÞbenhavner.

Jeg beklager din dårlige oplevelse. Der er ikke kylling men kalkun i vores clubsandwich. Dette fremgår også af vores menukort og sådan har det altid vÊret. Vi anvender den samme kalkun i vores clubsandwichs som vi altid har gjort.

Du kan bede om kylling i stedet for kalkun i clubben. Vores kylling bliver tilberedt frisk i ovnen.

Jeg er ked af at du ikke kunne lide maden.

Fortsat god dag

Virkelig lÊkker sandwich

Virkelig lÊkker sandwich
Fik en prestige med sortfods skinke og der var virkelig knald på smagen
Virkelig go betjening der var lidt ventetid men der var også mange kunder og de oplyste ventetiden inden ordre så jeg kunne ha sagt det hvis jeg ikke havde tid til at vente
Varmeste anbefalinger herfra

2024幎6月27日