Rigtig dÃ¥rlig oplevelse. Jeg havde bestilt sandwich via wolt og opdagede desvÊrre at maden havde flere lange hÃ¥r i. Jeg mÃ¥tte smide maden ud, da det var en ubehagelig og ulÊkker oplevelse. Det var d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sandwich fra smagslÞget, er altid godt, servicen derimod er helt elendig. Har 2 gange bestilt 6 sandwich, og begge gange, har jeg gÃ¥et ud af butikken, og mÃ¥tte komme tilbage og fÃ¥ den rigtige ma... ãã£ãšèŠã
PÃ¥ vores KÞbenhavner tur i denne uge var vi forbi SmagslÞget og kÞbte to flÊskestegssandwich. Aldrig har jeg fÃ¥et sÃ¥ lÊkker og stor sandwich, min mor og jeg var enige om at man til prisen fÃ¥r to almi... ãã£ãšèŠã
Super super lÊkker club sandwich...AltâŠ
Super super lÊkker club sandwich...Alt spillede ! Intet negativt. OvenikÞbet ville en sandwich vÊre nok til to personer. LÊkkert brÞd, super bacon og alt var friskt og lÊkkert. Kommer helt sikkert igen nÊste gang vi er i Kbh. ðð
Service is as great as the food!
Last tuesday i visited smagsloget, i got served by the sweetest young woman named Anna or Annabelle i cant quite remember, anyhow she was great. The service is amazing at this fine establishment, although the prices can be high the quality and taste of the food makes up for it! definently a must visit!
Bestiller for 200 kr
Bestiller for 200 kr, venter en halv time hvor tiden bliver ved med at gå op indtil de aflyser.
Edit; Nej, det var faktisk ikke igennem Wolt, og jeg kan godt bevise med email kvittering. Men godt forsÞgt.

Fantastisk oplevelse
Sandwichen var virkelig god og personalet var meget imÞdekommende og smilende!
Rigtig dårlig oplevelse - hår i maden
Rigtig dårlig oplevelse. Jeg havde bestilt sandwich via wolt og opdagede desvÊrre at maden havde flere lange hår i.
Jeg måtte smide maden ud, da det var en ubehagelig og ulÊkker oplevelse. Det var desvÊrre en meget dårlig oplevelse. På baggrund af denne oplevelse vil jeg ikke anbefale stedet, hvis mad jeg ellers har vÊret meget begejstret for.
Hilsen Tina

Smagsloeget ããã®åç
Deres sandwich er bare de bedste iâŠ
Deres sandwich er bare de bedste i KÞbenhavn. Det er en sikker vinder hver gang.
I Top 3 sandwich
Skulle lige have lidt middag under kulturnstten og kom ind pÃ¥ SmagslÞget.. Super venlig service og kÊmpe overraskelse da jeg fil min sandwich, sjÊldent har jeg fÃ¥et sÃ¥ stor en sandwich og at den sÃ¥ ogsÃ¥ bare var super frisk og lÊkker gjorde det til en rigtig god oplevelse... Tak for dejlig mad ðªðª
Warw det er gået ned ad bakke for smagslÞget.
Min mand og jeg har ofte kÞbt sandwiches via SmaglÞget fÞr i tiden.
Det var nÊrmest en fast rutine på vores gåture inde i byen.
Men nu er det da også slut med det.
Det var lÊnge siden vi sidst havde kÞbt sandwiches fra smagslÞget, og fik vildt lyst til det idag. Men orhw, hvor skulle vi have kÞbt mad et andet sted. FÞr i tiden havde de jo en vis standard. Jeg ved ikke om der er skiftet ejere, eller hvad der er sket, men ihvertfald er sandwichene blevet betydeligt dårligere.
Ligegyldigt kÞdklister-pålÊg, der skulle forestille at vÊre kylling i en clubsandwich. FÞr i tiden var det reelt kÞd.
Den eneste grund til jeg ikke giver 1 stjerne er at maden var spiselig. Men det var jo helt Êrligt noget en 4-årig kunne have klasket sammen.
Mine egne sandwich til madpakken i dagligdagen er betydeligt bedre, og helt Êrligt. Vi har jo betalt 100 pr sandwich! Det er jo bare slet ikke ok.
Vi smed det halve af hver vores sandwich ud. FÞr i tiden ville vi uden at tÞve have gemt resterne, fordi deres sandwich var så lÊkker.
Slut herfra. SmagslÞget har lige mistet to stamkunder, som iÞvrigt har en del venner, der er glade for sandwich. Men der kommer kun advarsler herfra, ingen anbefalinger.
Svar:
Det passer simpelthen ikke. Så har i ihvertfald en konkurrent der hedder det samme. Jeg har hver gang jeg har bestilt en clubsandwich fået en sandwich med reel kylling. Desuden har jeg aldrig fået en clubsandwich med kalkun stedet for kylling.
Det skal dog siges, at vi altid tidligere har kÞbt vores sandwich hos jer fysisk. Denne gang hvor vi fik en elendig slatten sandwich med billigt klistret pålÊg, man skulle mene lå på sidste salgsdato, bestilte vi via Just eat.
Og jeg gentager. WARW! den sandwich var dÃ¥rlig. Elendig. ð©

Sandwich til barnedåb
Bestilt sandwich til barnedåb. Alle gÊsterne var super tilfredse. Anbefaler!
Rigtig lÊkker lakse sandwich
Rigtig lÊkker lakse sandwich - kan klart anbefales
Super lÊkkert mad
Super lÊkkert mad. ðð» dejlig smag og helt friske rÃ¥vare. En kÊmpe anbefaling herfra.
Fantastisk sandwich
Vild lÊkker stor sandwich. Super lÊkker kylling og rigtig godt brÞd ð
God service en klar 5 stjerner herfra
Super lÊkker sandwich
Super lÊkker sandwich, med masser af fyld og virkelig lÊkkert brÞd
Sindsygt lÊkker sandwich
Sindsygt lÊkker sandwich, med friske råvarer
Must try !
Must try !
Super service
LÊkkert mad
Det hele vÊrd
Oplevelse af smagslÞget Vesterbrogade
Jeg var nede pÃ¥ smagslÞget pÃ¥ Vesterbrogade og jeg blev mÞdt med kÊmpe smil af medarbejderne og fik mega god betjeningð bestilte en flÊskestegssandwich og det var en af de bedste jeg har fÃ¥et i lang tid. Det er et sted jeg kommer igen og varmt kan anbefale ð
Virkelig lÊkker sandwich
Virkelig lÊkker sandwich
Fik en prestige med sortfods skinke og der var virkelig knald på smagen
Virkelig go betjening der var lidt ventetid men der var også mange kunder og de oplyste ventetiden inden ordre så jeg kunne ha sagt det hvis jeg ikke havde tid til at vente
Varmeste anbefalinger herfra
Gode sandwich og fremragende service
Gode sandwich og fremragende service. Bedste samdwichbar i KÞbenhavn.