Snelle levering ray-ban bril op sterkte met transitions glazen. Scheelt de helft van wat je betaalt fysieke brillenwinkel. Super goed contact klantenservice, binnen enkel uren bericht. Alles is origin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Lekker licht montuur en snel geleverd alleen jammer dat de prijs zoveel hoger is geworden in vergelijking met 2 jaar geleden. De prijsverhoging vind ik nog steeds raar en teveel, maar door de service... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik geef 4 sterren omdat ik deze keer gekozen heb voor blauwe transitions & fotochromatische glazen die spijtig genoeg niet zo goed tegen het felle zonlicht kunnen dan de kleuren bruin of grijs. Voor d... ãã£ãšèŠã
Ik moest lang wachten op de bril dus ik heb hem retour gestuurd omdat ik inmiddels een andere heb gekocht. De klantenservice is echt fantastisch! In eerste instantie krijg je een AI gegenereerde e-m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã³ã³ã¿ã¯ã ã¬ã³ãºæäŸæ¥è
- çŒç§ã»ã³ã¿ãŒ
- ãã¡ãã·ã§ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- çŒé¡åžæ¥è
- çŒé¡å±
- ãµã³ã°ã©ã¹åº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sinds 2006 is SmartBuyGlasses een leider in de designer brillen- en zonnebrillenmarkt. Met het grootste assortiment van topmerken in zonnebrillen, brillen en contactlenzen heeft SmartBuyGlasses al brillen bezorgd bij duizenden tevreden klanten.
SmartBuyGlasses Klantenservice
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- 180 Merken Voor Minder
- SmartBuyGlasses heeft het grootste online aanbod van zonnebrillen en brillen met meer dan 80.000 producten en 180 merken. Vind het perfecte paar zonnebrillen, brillen of contactlenzen en bespaar geld.
- 100-Dagen Retourrecht
- Als je niet tevreden bent met jouw zonnebril, bril of contactlenzen, stuur het dan terug naar SmartBuyGlasses met onze 100-dagen retourbeleid. Het is makkelijk en simpel om jouw product te retourneren en je hebt 100 dagen bedenktijd. Bij SmartBuyGlasses is online shoppen risico vrij dankzij onze eenvoudige retour beleid en geld-terug garantie.
- 2 Jaar Garantie
- SmartBuyGlasses staat garant voor uitstekende kwaliteit van onze designer producten en we bieden 2 jaar garantie om onze klanten te verzekeren dat zij alleen de beste kwaliteit zonnebrillen en brillen ontvangen. Onze exclusieve 2 jaar garantie dekt alle fabrieksfouten van zonnebrillen en brillen. Voor contactlenzen is de garantie 3 maanden.
- Uitstekende Klantenservice
- Voor overige vragen of opmerkingen staat onze vriendelijke klantenservice klaar om te helpen! Stuur ons een e-mail en ontvang binnen 24 uur een reactie. Of je nou hulp nodig hebt bij het kiezen van een stijl of vragen hebt over een product, laat het ons weten. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.
- Koop Een, Schenk Een
- Wanneer je een paar zonnebril of bril bij ons hebt besteld, geven wij een paar aan iemand die het nodig heeft. Bij SmartBuyGlasses zijn wij bewust van ons maatschappelijk belang en geven we daarom terug aan de gemeenschap. Daarom werken wij met verschillende vrijwilligersorganisatie in Afrika, Azie en Australie samen om visueel gehandicapten zicht op toekomst te bieden.
é£çµ¡å
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijne levering
Prima, snelle bestelling en goed te volgen via track en trace vanuit het buitenland.
Echt een aanrader, volgende aankoop weer bij SmartBuyglasses.
Duidelijke website en communicatie
Duidelijke website en communicatie. Snelle levering. Stevige bril. Zou opnieuw bij dit bedrijf bestellen.
Super mooie bril en fijn dat het tochâŠ
Super mooie bril en fijn dat het toch nog gelukt is na de annulering en goede service dat ik bericht krijg van dat de bestelling door is gegaan super bedankt ð
Keurig verzorgd en snel geleverd 29 meiâŠ
Keurig verzorgd en snel geleverd 29 mei besteld 5 juni afgeleverd.
Alles prima verlopen
Alles prima verlopen. Vrij snel geleverd. Ondertussen al 3 brillen besteld. Kan het alleen maar aanraden.
Comunicacion super buena envio super rapido super confiable muy amables y atentos
Buen excelente servicio
de monturen passen bij de vorm van mijnâŠ
de monturen passen bij de vorm van mijn gezicht. De levertermijn was iets langer en ik kreeg het even benauwd toen ik zag dat ze via Maleisië kwamen, maar de brillen zijn met perfecte sterkte en pupielafstand gemaakt, en kwamen correct verpakt.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
address change does not work
despite changing my address in my account they still sent the package to my previous address. the address is deleted and the new one rewritten way before the order. this is a serious malfunctioning of the site. how can I get my package now?

SmartBuyGlasses ããã®åç
Swarovski bril
Swarovski bril, beige
Snelle service en heel goed verpakt. De bril is precies wat ik wilde. Toen ik de bril voor het eerst zag, vond ik hem meteen mooi en nu heb ik de bril gekocht. Heel mooi.
Good experience with SmartBuyGlasses
Good experience with SmartBuyGlasses. The ordering process went smoothly, the communication was clear, and the product was delivered neatly. Everything was well packaged and the glasses fully meet my expectations. Definitely recommended.
Fast delivery and good Quality glasses

SmartBuyGlasses ããã®åç
Heel blij met mijn laatste bestelling
Heel blij met mijn laatste bestelling. Keurig verpakt en een snelle levering. Ook over de klantenservice ben ik heel tevreden. Zou hier zo terug een nieuwe bril bestellen.
Leuke prijs en snel geleverd
Leuke prijs en snel geleverd! Ik heb deze keer geen glazen op sterkte besteld omdat ik de PD niet wist. Inmiddels wel dus als ik een nieuwe of extra bril nodig hebt ga ik dat zeker proberen!
Het zou wel heel fijn als je meerdere monturen zonder sterkte kan bestellen om dan te beslissen welke je echt wilt! Misschien dat dit via afterpay wel mogelijk is?âŠ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã