I forbindelse med kÞb af ny bil hos Vestergaard, fik jeg lakerede kofanger via Smartlakering. Nu 3 Ã¥r senere bobler lakken flere steder. Der er ingen stenslag eller andre skader. Alt tyder pÃ¥ en fejl... ãã£ãšèŠã
Hvis du Þnsker en samlet pakke, hvor Kvalitet, Service og God Pris alle skal hÞrer til, sÃ¥ kÞr ud til de sÞde medarbejdere hos Smartlakering! ððð De reddede min trÊlse situation (en ridse pÃ¥dra... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service og resultat! Jeg leverede en kÊmpe opgave til de her gutter, og de klarede den sublimt og til en kanon pris! Skulle der evt. vÊre nogle helt normale menneskelige fodfejl som de bl... ãã£ãšèŠã
Jeg kontaktede Smartlakering efter jeg havde lavet en meget grim bule/ridse i lakken pÃ¥ min kÊrestes bil. Jeg fik lynhurtigt et fornuftigt tilbud og en dato for, hvornÃ¥r de kunne lave det. Bile... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Smarklakering fÃ¥r du professionel service. Vi har mange Ã¥rs erfaring med lakering af biler, skadesbehandling samt klargÞring af leasingbiler. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Du kan trygt overlade din bil til os! â kontakt os og fÃ¥ et tilbud pÃ¥ reparation.
EgegÃ¥rdsvej 3B, 5260 , Odense , ãã³ããŒã¯
- 65 91 17 60
- info@smartlakering.dk
- www.smartlakering.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Super service, stÊrkt arbejde, smart lakering,
Jeg har vÊret hos Smartlakering over 3 omgange med min A-klasse, og hver gang er jeg blevet mÞdt med fantastisk kundeservice og en beroligelse om, at det sagtens kan ordnes. Og ganske rigtigt. De klarer sgu opgaven til UG, og selv her ved den seneste, hvor der var et mindre problem tog de sig tiden og gjorde hvad de kunne for at udbedre og forbedre. Jeg er meget begejstret for deres arbejde og for deres imÞdekommenhed. Vi ses helt sikkert igen... når der kommer en ny Bilkabule.
Lakskade efter stenslag
Jeg fik udbedret et stenslag med lidt rust i kanten af min frontrude og resultatet var helt perfekt. Jeg havde regnet med at reparationen ville blive synlig, men intet kan ses. Helt som ny :)
Perfektion og god service
Har besÞgt det 3 gange med forskellige typer skader. Helt fantastisk kundeservice, arbejdet udfÞrt til perfektion. Mine varmeste anbefalinger. ðð
Fantastisk og hurtig service til fornuftig pris
Jeg kontaktede Smartlakering efter jeg havde lavet en meget grim bule/ridse i lakken på min kÊrestes bil.
Jeg fik lynhurtigt et fornuftigt tilbud og en dato for, hvornår de kunne lave det.
Bilen blev fikset pÃ¥ en enkelt dag og resultatet er blevet SÃ
godt!
Hvis jeg nogensinde laver en bule igen (hvilket min kÊreste virkelig håber jeg ikke gÞr),
så ringer jeg helt sikkert til Smartlakering igen!
Havde fået en bilkabule
Havde fÃ¥et en bilkabule. Og de tog hurtigt imod migð og man kan ikke se den har haft en skade. Super god service og dygtige folk
5 stjerner herfra
Fik en skade pÃ¥ bagerste kofanger iâŠ
Fik en skade pÃ¥ bagerste kofanger i plastikdelen den blev rettet totalt fint ud ðððððog sÃ¥ til en rimlig pris
Erik
Helt perfekt resultat og service i top.
Varmeste anbefaling til andre kunder.
Serviceminded
Serviceminded, hurtig, professionel og konkurrencedygtig håndtering af lak-skade på min MB.
Jeg kommer igen, hvis behovet opstår, og har allerede anbefalet stedet til flere i min vennekreds.
Super service
Super service.
Jeg fik desvÊrre skadet min leasingbil, bare få minutter fÞr jeg skulle aflevere den.
Det var så Êrgerligt. Men jeg fik en kanon behandling og super service samt en rigtig god pris ved Jesper og Jakob. Bilen var klar bare 3 dage efter den kom ind.
Tak for hjÊlpen.
Kan varmt anbefales alle.
Fair rådgivning og rigtig god service
Tip Top service!
Tip Top service!! fÞler sig helt sikker og i gode hÊnder ved Jesper og Jakob !! Meget sÞde og rare hele vejen igennem!.
Super flot arbejde.
Har efterhånden fået lavet 5-6 biler hos Smartlakering i Odense og er yderst tilfreds med det udfÞrte arbejde samt deres service.
Kan absolut anbefale Smartlakering.
God pris og hurtig ekspedition.
Jeg fik lavet nogen mindre rustskaderâŠ
Jeg fik lavet nogen mindre rustskader på min gamle bil - samtidig fik jeg en flot lakering efter rustarbejdet. Det er blevet super flot, fik en go pris - so stor ros herfra. Kan sagtens anbefales.
Stamkunden
Jeg er desvÊrre ved at vÊre en stamkunde, men jeg har intet andet en ros til drengene på vÊrkstedet. Tak for et godt stykke arbejde, og mon ikke vi ses igen.
Super god service og flot arbejde
Super god service og flot arbejde, kan klart anbefales.
Super flot job
Super flot job, hurtig betjening, kan klart anbefales.
En seriÞs og tillidsfuldâŠ
En seriÞs og tillidsfuld samarbejdspartner