Snabb Grus AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

De levererade inte i tid och hade inte den typ av grus som jag hade bestÀllt. I stÀllet levererade de ett billigare grus utan att återbetala prisskillnaden. En riktigt dålig erfarenhet.

5぀星のうち2の評䟡

Bought 2 m3 lawn dressing (dressjord) from them, mistaking them for another company. The product was full of small stones about 1cm. On close reading of the product description they do mention small... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gruset kom snabbt och i rÀtt fÀrg. Enda minus var att ca 5 dagar efter bestÀllning sÃ¥ hör man inget förrÀn chauffören ringer strax innan tippning och dÃ¥ var jag inte vid telefon. Nu tippade han iofs p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Trots alla dÃ¥liga omdömen sÃ¥ var min kontakt vÀldigt bra med Snabbgrus. Levererade pÃ¥ utsatt tid, tyvÀrr var fraktionen fel men trots mina farhÃ¥gor att jag skulle fÃ¥ strida för mitt sak och fÃ¥ rÀtt ma... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Bara massa plus

Uppsala lÀn, Östhammars kommun: enkel bestÀllning, snabb leverans och en utmÀrkt förare. Kommer anvÀnda dem igen om det behövs. Priset kÀndes Àven det bra. 💪💐

2019幎4月20日
5぀星のうち1の評䟡

I dag efter samtal med Snabbgrus sa dom

I dag efter samtal med Snabbgrus sa dom att de inte kan lova leverans på de som jag bestÀllt samt betalat och vet inte nÀr jag får min leverans.
jag sa att då kan de ordna med annan sort motsvarande och bad de återkomma om besked , men de svarar inte på mail eller tel hur de tÀnkt göra med leveransen och vad de sÀnder mig.
jag måste sÀga att detta inte verkar vara en firma man ska lita på mycket dåligt måste man sÀga.
Trots att de fått betalt och lovat leverans på varan efter 4 dagar.
Vet inte om man ska göra en anmÀlan på detta bolag .
Får jag inte svar kommer jag nog göra en polisanmÀlan på detta mm.

2018幎10月22日

BestÀllde 1 storsÀck makadam 27/8

BestÀllde 1 storsÀck makadam 27/8. Trots flera påringningar med löfte om besked har inget hÀnt. Riktigt dålig, kommer inte att bestÀlla från Snabbgrus nÀsta gång.

2018幎9月24日
Snabb Grus AB ロゎ

Snabb Grus AB からの回答

Hej.
Som vi sa till dig så hade det skett en olycka på anlÀggningen och dÀrför blev det en försening.
Vi hoppas att ni kan ha förståelse för detta och vi ber om ursÀkt för den fördröjningen som blev.

Med vÀnliga hÀlsningar
Snabbgrus

5぀星のうち1の評䟡

Levererad singel kan inte anvÀndas pga stor mÀngd sand

BestÀllde 1 ton singel (skulle vara tvÀttat 1 gång). Fick leverans uppblandad med vÀldigt mycket sand också delvis krossad sten. Har reklamera materialet då det inte går att anvÀnda för det det var tÀnkt för. Går inte komma fram till kundtjÀnst. Har reklamerat men får endast till svar att det inte går att reklamera leveransen och sand Àr inget man tar reklamation för utan någon nÀrmare förklaring. Hanteringen av reklamationen har tagit över 3 veckor och erbjudande om kompensation på 200 kr har kommit först efter flertalet påstötningar. Anser bolagets hantering och bemötande under all kritik. Bemötande av bolagets uppgifter. Jag har informerat bolaget att singeln skulle anvÀnts för att lÀggas på en markduk och att för att kunna anvÀnda materialet måste sanden silas bort och singeln tvÀttas vilket Àr ett mycket tungt och tidsödande arbete. Det var dÀrför jag sÀrskilt frågade om den var tvÀttad. Jag konstaterar att jag köpt ett ton singel/sand som inte går att anvÀnda. Aldrig mer detta företag.

2018幎9月10日
Snabb Grus AB ロゎ

Snabb Grus AB からの回答

Hej.
Materialet tvÀttas 1 gång vid sortering.
Detta rÀknas då ej fortfarande som tvÀttat material och det kan förekomma en del grus nÀr man tar ifrån bottnen av materialhögen.
Vi har Àven erbjudet dig en kompensation för att du kanske då får skölja av det med en slang efter det Àr utlagt eller bara invÀnta första regn som löser det problemet
Detta Àr Àven något vi har förklarat för dig tidigare.

5぀星のうち4の評䟡

Bra levereans

Bra levereans med god kontakt före. TyvÀrr kunde bilen inte sprida ut gruset. Hyggligt pris.

2018幎9月9日
5぀星のうち5の評䟡

Tipp lass funkar jÀtte bra

Tipp lass funkar jÀtte bra, leverans var ganska snabbt, vi vÀntade 2-3 dagar.
Rekommenderar! Dock ni måste göra någonting med er vÀxel, man når aldrig er via telefon! Det går smidigt att bestÀlla via webben men om man har ytterligare frågor då ringer man :)

2018幎9月6日
5぀星のうち3の評䟡

Ok - men bevaka din order

Har bestÀllt tre ggr; första och senast gången har förlöpt smidigt, den andra var gansk kaotisk.
Smidigt att bestÀlla, trevlig mÀngdkalkylator. De tar dock inte leveransgaranti-tiderna så allvarligt. Andra gången jag bestÀllde visade sig varan vara slut trots att den syntes finnas i lager. Ingen ersÀttningsvara eller återbet kom, inget svar på mail och det dröjde innan jag fick någon kontakt med dem per telefon istÀllet. Då ordnades dock en ersÀttning och den kom så småningom; som hade det varit en ny order.

2018幎8月21日

HÃ¥ller inte leveranstiden

Håller inte leveranstiden . Ingen svarar på Mail . Kundservice svarar efter många påringningar men vet Àndå inte hur det Àr. SÀger att leveransen Àr på gång trots att den inte Àr det . Företaget som levererar har inte fått order om leverans trots att snabbgrus sÀger det .

2018幎7月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス