De levererade inte i tid och hade inte den typ av grus som jag hade bestÀllt. I stÀllet levererade de ett billigare grus utan att återbetala prisskillnaden. En riktigt dålig erfarenhet.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bought 2 m3 lawn dressing (dressjord) from them, mistaking them for another company. The product was full of small stones about 1cm. On close reading of the product description they do mention small... ãã£ãšèŠã
Gruset kom snabbt och i rÀtt fÀrg. Enda minus var att ca 5 dagar efter bestÀllning sÃ¥ hör man inget förrÀn chauffören ringer strax innan tippning och dÃ¥ var jag inte vid telefon. Nu tippade han iofs p... ãã£ãšèŠã
Trots alla dÃ¥liga omdömen sÃ¥ var min kontakt vÀldigt bra med Snabbgrus. Levererade pÃ¥ utsatt tid, tyvÀrr var fraktionen fel men trots mina farhÃ¥gor att jag skulle fÃ¥ strida för mitt sak och fÃ¥ rÀtt ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bara massa plus
Uppsala lÀn, Ãsthammars kommun: enkel bestÀllning, snabb leverans och en utmÀrkt förare. Kommer anvÀnda dem igen om det behövs. Priset kÀndes Àven det bra. ðªð
Fick aldrigt leverans
BestÀllde bergkross. Fick aldrigt den och dem svarar inte på kontakt nr och inte heller på deras mail... har redan betald och nu ska polis anmÀlla dem.
Smidigt och hyfsat snabbt sÀtt att fÃ¥âŠ
Smidigt och hyfsat snabbt sÀtt att få grusleverans på.
Enkel och bra bestÀllningssida
Enkel och bra bestÀllningssida. Leveransen skedde helt enligt onskmål
I dag efter samtal med Snabbgrus sa domâŠ
I dag efter samtal med Snabbgrus sa dom att de inte kan lova leverans på de som jag bestÀllt samt betalat och vet inte nÀr jag får min leverans.
jag sa att då kan de ordna med annan sort motsvarande och bad de återkomma om besked , men de svarar inte på mail eller tel hur de tÀnkt göra med leveransen och vad de sÀnder mig.
jag måste sÀga att detta inte verkar vara en firma man ska lita på mycket dåligt måste man sÀga.
Trots att de fått betalt och lovat leverans på varan efter 4 dagar.
Vet inte om man ska göra en anmÀlan på detta bolag .
Får jag inte svar kommer jag nog göra en polisanmÀlan på detta mm.
Ett företag man kan lita på
Ett företag man kan lita på. Snabba leveranser, bra priser.
BestÀllde 1 storsÀck makadam 27/8
BestÀllde 1 storsÀck makadam 27/8. Trots flera påringningar med löfte om besked har inget hÀnt. Riktigt dålig, kommer inte att bestÀlla från Snabbgrus nÀsta gång.

Snabb Grus AB ããã®åç
Enkelt och snabbt.
Allt fungerade enligt planen
Snapp leverans och bra kvalite!!
Jag hade mitt grus dagen efter att jagâŠ
Jag hade mitt grus dagen efter att jag bestÀllt. Kontaktade via telefon för en följdfråga, men ingen svarade. Sedan mailade jag och inom en timme fick jag svar. Tummen upp!
Levererad singel kan inte anvÀndas pga stor mÀngd sand
BestÀllde 1 ton singel (skulle vara tvÀttat 1 gång). Fick leverans uppblandad med vÀldigt mycket sand också delvis krossad sten. Har reklamera materialet då det inte går att anvÀnda för det det var tÀnkt för. Går inte komma fram till kundtjÀnst. Har reklamerat men får endast till svar att det inte går att reklamera leveransen och sand Àr inget man tar reklamation för utan någon nÀrmare förklaring. Hanteringen av reklamationen har tagit över 3 veckor och erbjudande om kompensation på 200 kr har kommit först efter flertalet påstötningar. Anser bolagets hantering och bemötande under all kritik. Bemötande av bolagets uppgifter. Jag har informerat bolaget att singeln skulle anvÀnts för att lÀggas på en markduk och att för att kunna anvÀnda materialet måste sanden silas bort och singeln tvÀttas vilket Àr ett mycket tungt och tidsödande arbete. Det var dÀrför jag sÀrskilt frågade om den var tvÀttad. Jag konstaterar att jag köpt ett ton singel/sand som inte går att anvÀnda. Aldrig mer detta företag.

Snabb Grus AB ããã®åç
Bra levereans
Bra levereans med god kontakt före. TyvÀrr kunde bilen inte sprida ut gruset. Hyggligt pris.
Snabb service och trevlig förare
Tipp lass funkar jÀtte bra
Tipp lass funkar jÀtte bra, leverans var ganska snabbt, vi vÀntade 2-3 dagar.
Rekommenderar! Dock ni måste göra någonting med er vÀxel, man når aldrig er via telefon! Det går smidigt att bestÀlla via webben men om man har ytterligare frågor då ringer man :)
Ok - men bevaka din order
Har bestÀllt tre ggr; första och senast gången har förlöpt smidigt, den andra var gansk kaotisk.
Smidigt att bestÀlla, trevlig mÀngdkalkylator. De tar dock inte leveransgaranti-tiderna så allvarligt. Andra gången jag bestÀllde visade sig varan vara slut trots att den syntes finnas i lager. Ingen ersÀttningsvara eller återbet kom, inget svar på mail och det dröjde innan jag fick någon kontakt med dem per telefon istÀllet. Då ordnades dock en ersÀttning och den kom så småningom; som hade det varit en ny order.
HÃ¥ller inte leveranstiden
Håller inte leveranstiden . Ingen svarar på Mail . Kundservice svarar efter många påringningar men vet Àndå inte hur det Àr. SÀger att leveransen Àr på gång trots att den inte Àr det . Företaget som levererar har inte fått order om leverans trots att snabbgrus sÀger det .
Allt fungerade klockrent.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹