Havde en god oplevelse, med at handle med Alexander fra sneakersdenmark. Han var yderst hjÊlpsom og fleksibel.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Sneakersdenmark. De tilbyder et bredt udvalg af sneakers til rimelige priser. Hjemmesiden er nem at navigere, og det var let at finde den Þnskede model. B... ãã£ãšèŠã
Sindsygt flink kundeservice! Har handlet der flere gange og har hver gang vÊret glad for resultatet. Super hurtig service, flinke mennesker og virkelig fine priser! Kan helt klart anbefale ð¯
Denne selvstÊndige skoshop er virkelig et hit! Der er både sÞde og gode medarbejdere og lÊkre og Êgte sko KÊmpe + herfra havde hundrede procent givet flere stjerner hvis muligt!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð·Velkommen til din Sneakers forhandler ð· 100% Autentiske Varer ð· Altid god service ð·Trustpilot âïžâïžâïžâïžâïž ð·De mest Eksklusive Sneakers ð·Vi sender din ordre samme dag ðFind dine Sneakersð https://www.sneakersdenmark.dk/
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Klasse service
Klasse service. Jeg kommer helt sikkert til at kÞbe der igen!
Service 10/10
Service 10/10
Udvalg af sko 10/10
Priser 10/10
Kan klart anbefales
100% derudaf
100% derudaf! Du kan sagtens stole på sneakerdenmark, tvÊrtimod, gode handler og forsendelse er i top, man får tykkegummi!!!
super fed side
super fed side, hurtig og god service, kan kun anbefale og vil 100% handle igen.
Virkelig godt
SeriÞs handel, godt udvalg og gode priser.
Alt i alt mega god oplevelseð€©
Klasse service
Klasse service, og gode priser de kÞre medðð
Super god service
Super god service, skoene kom hurtigt. Kan anbefales!
God handle og let kommunikation
God handle og let kommunikation
Kan anbefalesðªð»ðªð»
Simpel handel
Simpel handel, med original boks, visitkort og slik
rigtig fin service
rigtig fin fyr, og hurtig levering, varen var også i top
Jeg kÞbte nogen yeezy slides og de varâŠ
Jeg kÞbte nogen yeezy slides og de var perfekte han gav slik med og var super flink ðð
Super service og lynhurtig levering
Min pige Þnskede sig et par specielle sneakers. Efter en masse sÞgning på nettet fandt vi dem hos Sneakersdenmark, og oven i kÞbet til en god pris. Havde ikke hÞrt om Sneakersdenmark fÞr, så kontaktede dem vedr. skoene. Jeg var lidt skeptisk, men det blev hurtigt gjort til skamme. De svarede lynhurtigt og var super super flinke og imÞdekommende. De sendte skoene med det samme, og vi modtog dem dagen efter. De orienterede os under hele forlÞbet og sendte billeder og kvittering på forsendelse. Dejligt, at de efterfÞlgende fulgte op for at hÞre, om vi havde modtaget skoene, og om de passede med en personlig besked.
Det er bestemt ikke sidste gang, vi har handlet hos Sneakersdenmark, og vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.
Sneakersdenmark kan det hele
Fantastisk service, flinke medarbejdere, vanvittige priser og 100% clean shoes
KÊmpe anbefaling herfra ðªðœ
fande cheap og god og tryg handel
fande cheap og god og tryg handel. kan anbefales
super legit!
Har haft en god oplevelse
Har haft en god oplevelse, fragt og alt det er bare gået hurtigt og nemme og komme i kontakt med
Kan anbefales
Super god service