Havde en god oplevelse, med at handle med Alexander fra sneakersdenmark. Han var yderst hjÊlpsom og fleksibel.
Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Sneakersdenmark. De tilbyder et bredt udvalg af sneakers til rimelige priser. Hjemmesiden er nem at navigere, og det var let at finde den Þnskede model. B... ãã£ãšèŠã
Sindsygt flink kundeservice! Har handlet der flere gange og har hver gang vÊret glad for resultatet. Super hurtig service, flinke mennesker og virkelig fine priser! Kan helt klart anbefale ð¯
Denne selvstÊndige skoshop er virkelig et hit! Der er både sÞde og gode medarbejdere og lÊkre og Êgte sko KÊmpe + herfra havde hundrede procent givet flere stjerner hvis muligt!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð·Velkommen til din Sneakers forhandler ð· 100% Autentiske Varer ð· Altid god service ð·Trustpilot âïžâïžâïžâïžâïž ð·De mest Eksklusive Sneakers ð·Vi sender din ordre samme dag ðFind dine Sneakersð https://www.sneakersdenmark.dk/
Marsk stigs vej 2d, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
- bump@sneakersdenmark.dk
- www.sneakersdenmark.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Ganske bekvemmeligt og nydeligt atâŠ
Ganske bekvemmeligt og nydeligt at handle på Sneaker Denmark 5* herfra
Det virker meget godt!
Super service
Super service. Mine sko kom lidt for sent men det gik. han ringede selv og fik undskyldt og forklaret hvorfor de kom senere end de skulle.
Kan kun anbefales
Lavede en bestilling ang. et par sko, og fik dem indenfor 7 dage. God og hurtig kommunikation
Super flink gut med billige priser
Super flink gut med billige priser!
En mand du kan stole på
Overskuelig handel
Nem og hurtig handel.
Nem og hurtig handel.
Kan helt klart anbefales!
Virkelig god service
Virkelig god service, kan klart anbefale at handle her.
Super nemt og hurtigt
De leverer rigtig hurtigt
De leverer rigtig hurtigt, god service, gode mennesker bag sig. Deres varer er topkvalitet, og fejler intet.
Virkelig god
Virkelig god service, stort udvalg af sneakers og til en fair pris.
Jeg skrev med kundeservicen, og de hjalp mig og gav endda muligheden, for at få spiciele sko på lager for mig.
Really good service
Hurtig levering og rigtig god service
Hurtig levering og rigtig god service
Kan helt klart anbefales!!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, hurtig levering og nemme at handle med, ikke sidste gang jeg bruger sneakersdenmark!
Rigtig flot service!
Rigtig nemt og sikkert, med hurtig levering
Nok det nemmeste og sikreste site jeg nogensinde har kÞbt sko på. Jeg har kÞbt en masse sko gennem tiden, men jeg har ikke rigtigt haft styr på det, men det er en virkelig god kundeservice de har ved Sneakers Danmark, og jeg ville klart anbefale det og bruge det i fremtiden.
GOD service og sikkerhed ANBEFALES
Jeg har flere gange brugt Sneakersdenmark og jeg vil gerne anbefale det. Der er god service for folk som mig der godt kan bruge lidt hjÊlp i sneaker branchen. Det er 100% sikkert og jeg har ikke oplevet nogle problemer med fragt osv.
God og sikker handel.
God og sikker handel.
Dao var bare uklare og forsinket med pakken.
Ellers var det rigtig nemtððœ