Soho food·lounge·music レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var pÃ¥ Soho Roskilde med mine venner og stÞrstedelen af menneskerne var utilfredse med musikvalget - dj’en vidste slet ikke hvad folket gad at hÞre og hver gang en person foreslog en sang eller pr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Pinlig opfÞrsel af dÞrvagterne. Pumpet op af Steroider, absurd aggressive, stÃ¥r og lukker 16 Ã¥rige piger ind og tager stoffer med gÊster pÃ¥ toilettet. Blev lukket ind af vagterne og efterfÞlgende sm... もっず芋る

Vi var inviteret til navngivingsfest pÃ¥ SOHO i lÞrdags. Jeg var skeptisk - men det blev gjort til skamme. Maden var rigtig flot. LÊkre salater og hjemmebagt brÞd. Kylling i sÊrklasse. Betjen... もっず芋る

SÞd og altid meget hjÊlpsom betjening i Soho på HolbÊk havn. De unge damer gjorde virkelig familiefrokosten til en meget god oplevelse !!! Tak <3

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Tidligere ansat - Whistleblower

Som tidligere ansat pÃ¥ SoHo i Roskilde vil jeg pÃ¥ mit aller kraftigste frarÃ¥de SoHo som arbejdssted pÃ¥ grund af chefen.‹Aldrig har jeg haft mindre lyst til at tage pÃ¥ arbejde, vÊret bange for at melde mig syg eller informere om at jeg var forsinket.
Chefen er på ingen måde empatisk eller medmenneskelig og er på ingen måde egnet til at drive stedet.

Jeg har oplevet flere forskellige scenarier så som:

1 Jeg har vÊret tvunget til, af flere omgange, at tage syg på arbejde, med hÞj feber og opkast, fordi chefen ikke mente at jeg lÞd syg nok i telefonen. Og når man så mÞder op på arbejde får man at vide at man ser forfÊrdelig ud og at man burde tÊnke over hvordan man tager sig ud overfor kunderne.

2 Jeg er blevet råbt af for små fejl, på meget travle dage. Han ville på ingen måde lytte til hvad man havde at sige, han stille sig bare op og råbte af en foran andet personale.

3 Hvis han skal snakke med en medarbejder om en fejl, eller hvis de skal fyres eller af anden grund, bliver det gjort i personalerummet uden hensyn til at der sidder medarbejdere i rummet som enten har fået fri, sidder og venter inden de skal mÞde eller er til pause.

4 Du kan vÊre 110% sikker på at du bliver bagtalt af chefen til andre medarbejdere. Jeg har selv fået at vide at jeg er blevet talt negativt om af kollegaer men jeg har også overhÞrt ham tale negativt om en kollega til andre eller han har talt negativt om dem til mig.

5 Han bodyshamer. Han har utallige gange omtalt mig som stor, både overfor mig men jeg har sågar også fået fortalt af nye medarbejdere at han har sagt at de skal finde “den store”.

6 Jeg har fÃ¥et skÊld ud over at spÞrge til hvor min lÞnseddel blev sendt henne, da den ikke dukkede op i min eboks som jeg altid har vÊret vant til. Jeg var “dum” for ikke at spÞrge ind til det til min ansÊttelsessamtale.

7 Han fyrer medarbejdere for minimale fejl, selvom det for enhver person er menneskeligt at fejle. Jeg har fået at vide at han IKKE giver nogen grund til at man er blevet fyret. Du bliver enten fyret på besked, eller får det at vide i et rum fyldt med andre mennesker.

Der er med garanti flere episoder og hÊndelser som jeg ikke har skrevet om men dette var blot nogle af dem der står tydeligt i mine erindringer om min tid på SoHo
Jeg har absolut INTET ondt at sige om mine tidligere kollegaer, men chefen er bestemt IKKE egnet til at drive SoHo, han er slet ikke egnet til at arbejde med mennesker.

Det er det vÊrste sted jeg nogensinde har arbejdet, jeg ville hellere vÊre arbejdslÞs end at arbejde her.
Jeg vil fraråde ALLE jeg mÞder på min vej, at få arbejde på SoHo, også selvom det blot er midlertidigt. Den psykiske terror han udsÊtter sit personale for er altÞdelÊggende.

2024幎11月14日

Whistleblower - Tidligere ansat

Jeg var tidligere ansat her i SOHO i Roskilde, og jeg mÃ¥ sige, det er Êrlig talt et af de VÆRSTE arbejdssteder jeg nogensinde har vÊret pÃ¥, vi har en totalt psykopat chef - med absolut ingen medmenneskelighed, som RENT OG SKÆR er drevet af at vÊre EKSTREMT resultatsorienterende.

Her er hvad man som medarbejder kan forvente:

1. Hvis du bliver syg og spÞrger chef om der ville vÊre mulighed for
om andre kan tage dine vagter (da du er syg) [Dette er et konkret eksempel af en hÊndelse]

- Så vil chefen sige at "Nå, så du kan ikke klare det? Jamen, du må lige tage de resterende to vagter og så behÞver du ikke komme igen"

2. Chefen bruger aktivt overvågningskameraene for at udspionere arbejderene, så hvis man kort taler (mens man for eksempel vasker op) så vil han forlade sit kontor og minde medarbejderne om, at når de er på arbejde, så skal man sgu ikke tale om noget andet end arbejde.

3. Man kan forvente at blive talt grimt til og råbt af, ved den mindste fejl - eller hvis du forsÞrger at vÊre smart og optimere eller effektivisere en arbejdsopgave vil du blive mÞdt med en tordensky af vrede fra chefen.

Et konkret eksempel på dette er:

På et tidspunkt kommer chefen ind i kÞkkenet, hvor vi vasker op. Der har vi to affaldsspande, en bliver brugt af dem der laver mad - og den ande bliver brugt af opvaskerne.

En dag havde kokkene brugt opvaskernes skraldespand og stillet den et andet sted hen, og da chefen mÞdte ind, råbte og skreg han af medarbejdere i opvasken fordi han brugte skraldespanden og fordi "han havde jo flyttet den" det var dog kokken, som havde gjort dette som også var forklaret. Dog fik den uskyldige medarbejder alt skylden for det.

4. Chefen kommentere konstant på din fysik. Er du svÊrt overvÊgtig eller tynd - så kan du forvente at hÞre mange bemÊrkninger om, hvordan du enten burde nedsÊtte madindtag - eller begynde at styrketrÊne på fitnesscenter - prÊcis ligesom chefen selv har gjort tidligere (styrketrÊnet)

5. Chefen tillader mindreårige at feste i SoHo, jeg har op til flere gange - sammen med kollegaer spottet mindreårige, helt ned til alderen 15 år, som får lov til at betale indgang og kÞbe drinks af Chefen. Absolut forrykt.

SoHO i min vurdering, er den absolut VÆRSTE arbejdsplads og jeg vil i HØJ GRAD ANBEFALE, at man IKKE får job her. Selv medarbejderne som "godt kan lide arbejdsstedet" de absolut hader det, og er der kun fordi de ikke har nogen uddannelse og desperat mangler penge til lejlighed.

Med denne besked, så håber jeg, at du som lÊser Þnsker at forbedre det sociale ansvar - netop ved at droppe at vÊre kunde/ansat hos SoHo. Der er behov for lederskifte - (svÊrt eftersom det lader til at vÊre familie-eget og er privat) men Êrlig talt, drop SoHo. Der er mange gode bar, restuaranter og natklubber i Roskilde, så lad nu vÊr med at vÊlge den der stÞtter op om bÞrnearbejde, illegal arbejdstimer (nogle arbejder 60 timer om ugen) og nymoderne sla vepiskeri i hÞjeste grad.

2024幎10月13日
自発的なレビュヌ

LÊkre småretter bestilt efter aftenkort.

Vi var 6 personer som hade bestilt bord til kl. 18.00 Vi ville sidde ude ved vandet og de bestille drikkevare kom hurtigt. Vi bestille 3 forskellige retter. Lige inden maden kom ville vi hellere inden for på grund sf det blÊste op. Hurtig skift af bord & den lÊkre mad kom hurtigt. Vi havde en perfekt aften i hyggelige omgivelser & til en fornuftig pris. Familien Gettermann.

2024幎9月5日

Soho food·lounge·music からの回答

Tusind tak for de sÞde ord :-)
mvh Stine

Super dårlig opleves på SOHO

Jeg er ogsÃ¥ stamkunde pÃ¥ Soho, og er kommet der i flere Ã¥r nÊsten hver weekendt. Plejede at elske stedet samt vagterne, men dette har dog Êndret sig efter en oplevede med NYE vagter for smÃ¥ 3 uger siden

FÞrst bliver min kammerart afvist i dÞren, grundet en lille lynlås på siden af hans bukser??
Og jeg selv står og snakker med nogle venner i kÞen, og da det bliver min tur får jeg afhvide at jeg er for fuld til at komme ind. (Ikke efter egen mening dog - kun i godt humÞr og klar til at feste på Soho).
Jeg spÞrger derefter den anden vagt, om han mener jeg er for fuld og han svare dertil ‘nej’ - men at han er nÞd til at bakke hans kollega op.

Jeg sÊtter ihvetfald aldrig mine ben der igen - super Êrligt efter så mange gode stunder dsv.

2024幎7月12日
自発的なレビュヌ

Har kommet på soho dette

Har kommet på soho flere år men dette er nok sidste gang. Et helt tomt lokale var hvad man kom til i aften men blev afvist i dÞren af en ung fuldstÊndig ligeglad dÞrmand grundet jeg havde superdry shorts på. Jeg er altså 33 år og ret voksen anlagt men at komme ind og ligge penge i en menneske tomt bar var åbenbart ikke hvad man kunne. Måske man sku tÊnke over hvilke dÞrmÊnd man havde således forretningen også kunne lÞbe rundt. Kan dog se i andre anmeldelser at jeg ikke er alene med oplevelsen af unge dÞrmand der tror de er konger.

2024幎7月12日

Vi kom 4 mennesker for at spise frokost

Vi kom 4 mennesker for at spise frokost på SoHo i HolbÊk sÞndag 5. maj kl. 13.
Vi skulle have smÞrrebrÞd og da vi bestilte, fik vi den besked at fiskefileterne var udsolgt. Vi var 2 som bestilte hÞnsesalat og andet smÞrrebrÞd. Et Þjeblik efter kom den stakkels unge mand ud og fortalte de heller ikke havde mere hÞnsesalat. Dette på grund af de havde haft et selskab på 12!
Hvis man har udsolgt allerede kl. 13 af ihvertfald 2 ting, så burde de have sat udsolgt skilt henover på deres skilt udenfor, så man som kunde kan se det inden, og der ud fra, beslutte om man vil gå ind eller gå videre.

2024幎5月5日

Hej Lotte
Tak for din henvendelse.
Beklager at I havde en dårlig oplevelse hos os.
Normalt har vi altid alt på kortet, men hvis weekenden har vÊret mere travl end forventet, så kan det ske vi lÞber tÞr for enkelte ting. Vi prÞver at undgå for meget madspild ved kun at have det på lager, vi forventer at sÊlge.
Og på en sÞndag er det ikke altid lige nemt at få skaffet nye ingredienser.
At vi så ikke lige tÊnkte på at sÊtte udsolgt skilt på vores menukort, er selvfÞlgelig beklageligt.
Mvh Stine

Super sÞde og venlige ansatte

Jeg var til Quiz-night arrangement i Roskilde og jeg har kun ros til overs for stedet og personalet som arbejdede der. SÞde og venlige og alt i alt, så var der bare en super god stemning. Derudover er jeg rollator bruger og de sÞrgede også for, at jeg havde en god stol samt bord, hvor jeg kunne vÊre med rollator osv. Jeg kommer der helt sikkert igen.

2024幎2月7日

DÃ¥rlig betjening

Bestilt bord ... går på danse gulv og alle drinks og flaske Morgan er vÊk når man kommer tilbage fra danse gulvet...
Der er forud bestilt og betalt for privat bord og alligevel er der ingen opsyn med at man forlader bordet for at ryge eller danse med en sÞd kvinde.... alt er fjernet og nye mennesker er ved bordet...bestil ikke bord... det spild af penge... ig drik ud inden du går på toilet eller på danse gulv...

2024幎1月1日

Cirkus

Er kommet en del på Soho. Ja der er altid nogle stive mennesker der vil slås. Men i går var det en fra personalet der ikke kunne styre sig (Omar)

Ærgerligt dÞrmÊndene stÃ¥r og ser pÃ¥. Trods jeg synes de er sÞde overfor gÊsterne

Hilsen Lund

2023幎12月9日

Soho Roskilde er sexistiske og

Soho Roskilde er sexistiske og homofobiske. Vores mandlige kollega fik afvide at han skulle tage sim jakke på eller forlade stedet fordi han havde en bluse på uden Êrmer. Dette er stedets principper trods vi har betalt for at vÊre her og endda spise deres top ringe mad. Dette er virkelig ikke et besÞg vÊrd hvad end det er i Roskilde eller HolbÊk.

2023幎8月19日

Voldelig Vagt

Jeg var inde på denne klub med en god kammerat, hvor vi bare skulle ud og hygge os, drikke nogle drinks, som man nu gÞr.

Efter en times tid efter ankomst, går vi udenfor i deres udendÞrs område, da vi havde brug for lidt luft. Jeg får af vide af den ene vagt, som var der den pågÊldende aften, at jeg ikke måtte have min drink med ud, så jeg sÊtter den der hvor jeg får af vide, at jeg skulle. I det jeg sÊtter den ned, kommer den anden vagt hen til mig og siger "Ja, tak for i aften!!", hvor efter han tager mig i armen og trÊkker mig udenfor indgangen. Jeg spÞrg så ind til, hvorfor jeg blevet smidt ud, da jeg er totalt uforstående overfor det her.

Han vÊlger så ikke at vil svare mig og står bare og griner mig op i hovedet og siger "Ja, sådan er det!". Efter kort tid, kommer min kammerat ud til mig, hvor jeg så fortÊller ham hvad der er sket. Han vÊlger derfor så, at ville ind og hente sin jakke, så vi kan gå et andet sted hen. Den vagt, som tog mig i armen og smed mig ud siger så til ham, at han på ingen måde må komme ind og hente sin jakke, endnu en ting, vi begge er totalt uforstående overfor.

Vi står så ved cykelstien, på den anden side af udendÞrs arealet og prÞver at få en til at hente min vens jakke.

Lige pludselig kommer vagten ud fra området og skubber mig så hårdt i brystet at jeg nÊsten falder bagover, hvor han så efterfÞlgende af fÞrste skub, skubber mig 2 gange mere så jeg ender helt over ved taxaerne. Jeg reagerer endnu en gang, uforstående, som nok alle personer i mit tilfÊlde ville gÞre, da det på ingen måde er okay, at agere, som denne vagt nu gjorde.

bestemt ikke en god oplevelse. Jeg ville tÊnke en ekstra gang, om det er et sted man har lyst til at befÊrde sig.

I sÊr, når man går med forventningerne om, at skulle ud i byen og hygge sig og man så får den her behandling, det er bare ikke okay.

2023幎6月10日

Soho food·lounge·music からの回答

SOHO's vagt chef har skrevet fÞlgende:

Jeg har vÊret i dialog med de to vagter der var impliceret i konflikten og deres forklaring lyder således:

GÊsten der skrev mailen havde ganske rigtigt fået at vide, at han ikke måtte tage sit glas med udenfor. I stedet for at sÊtte glasset ind som han blev anvist, påbegyndte han en diskussion om hvorvidt han kunne bÞje reglerne til at stå i indgangen eller lige ude for dÞren med sin drink. Han rettede sig ikke efter vagternes anvisninger, hvorfor han til sidst fik at vide, at reglerne var som beskrevet og at han måtte forlade området såfremt han ikke kunne indordne sig under dem. Da gÊsten fortsatte diskussionen, tog vagterne en beslutning om at bortvise ham med en forsigtig hånd på ryggen.

Kammeraten, som gÊsten henviser til i mailen, kom senere ud og fortsatte samme diskussion med vagterne, men eskalerede hÊndelsen, ved at kalde vagterne for "magtliderlige svin", "ludere" og den slags. Han blev derefter også bortvist og da de begge var ude for hegnet, kastede klageren en lighter i hovedet på den ene dÞrmand, som håndterede situationen ved at skubbe klageren over på den anden side af vejen. Der stillede de sig begge og tissede op ad en vÊg og fik derfor hver en bÞde for overtrÊdelse af ordensbekendtgÞrelsen. Vagterne tog kontakt til politiet og gjorde dem opmÊrksomme på fÞrnÊvnte hÊndelser og dette skÊrpede politiets opmÊrksomhed. Politiet holdt efterfÞlgende Þje med klageren og hans ven, som efter at have fået en bÞde vente tilbage til SOHO for at lave mere ballade. Inden konflikten eskalerede tog politiet over og gav dem endnu en bÞde vÊrd. Politiet gjorde desuden opmÊrksomme på, at hvis klageren og hans ven kom tilbage skulle de anholdes civilt (dette kan gÞres efter Retsplejelovens §755 stk. 2).

Afvist pga krykker

Blev afvist ved jeres dÞr med den begrundelse at jeg havde jogging bukser på.
Jeg havde grå stretch herrebukser på og en skjorte.
Var i selskab med et vennepar som ligeledes havde pÊnt tÞj på.

Jeg prÞvede at forklare jeres dÞrvagt at det var almindelige bukser og den eneste slags jeg kunne få på, da jeg havde en skinne på min fod, pga en sportsskade, hvilket også gjorde at jeg havde krykker med.

En anden dÞrvagt kom og sagde kÊkt "at så skulle du nok vÊre blevet hjemme". Hvilket indikerede at jeg ikke var fin nok pga mine krykker.

Det er en helt urimelig og nedvÊrdigende måde at blive snakket til, som et voksen pÊnt menneske, som blot vil ind og have en bid mad og en drink.
Vi havde glÊdet os og taget en taxa hen til jeres sted, mod den forventning at man var velkommen.
Man skulle ikke tro de respektive medarbejdere eller ledelse har erfaring i at arbejde i servicefaget.

Jeg vil fraråde alle at sÊtte deres fÞdder der.

Jeg har skrevet en klage til dem på mail dagen efter, samt på facebook, men som ventede ingen svar fra dem.

Disrespektfuld ledelse og man kan konkludere at de helst ikke ser folk med et handicap på deres matrikel.

2022幎11月25日

Trist oplevelse.

Hej Soho.
Sidder med en bitter smag i munden, dagen derpå efter et ellers hyggeligt julefrokost arrangement.
Aftenen forlÞb fint.
På et tidspunkt står jeg tilfÊldigvis i blandt en gruppe ukrainere nÊr bagdÞren, de bliver smidt ud incl. mig selv om jeg intet havde med dem at gÞre.
Her står jeg så ligepludselig i vind og 0° i T-shirt og kan ikke komme inden for igen, gentagne gange prÞver jeg at fortÊlle jeres udsmider at jeg har en blazer indenfor hÊngende på en stol, med min telefon i. Hvor han derefter spÞrger til, om jeg har ikke har et nummer på den. Da han anden gang ikke forstår, hvad jeg fortÊller ham, at jeg ikke har min jakke hÊngende i garderoben, men på den stol hvor jeg sad og spiste tidligere, bliver han irriteret på mig og vender ryggen til mig. Her står jeg så helt talentlÞs og kan ikke kontakte det selskab jeg er sammen med, som stadig er derinde, og må så bare vente omkring 15 til 20 minutter fÞr at nogen begynder at lede efter mig og finder mig så udenfor efterfÞlgende.
Jeg har desvÊrre efterhånden i mange år, set lige så mange super mÊrkelig akavet og suspekte ting fra jeres udsmidere. Men denne her var dråben. At lade en beruset mand stå udenfor i T-shirt, i dec. uden at man gider hÞre på at han gerne vil have hans blazer med telefon, som hÊnger på den stol han sad og spiste på tidligere. Så han kan kontakte pårÞrende, og komme sikkert hjem.
Man må da som udsmider have en eller anden form for tålmodig overfor sine kunder. Troede i har en interesse i at kunderne kommer sikkert videre.

Skulle denne anmeldelse vÊre grunden til at jeg fremadrettet ikke bliver taget pÊnt imod, som man ellers plejer på jeres natklub, så er det helt fint med mig jeg kan godt leve uden.

2022幎12月2日

Soho Roskilde - Fedt sted

Et flot og hyggeligt sted med virkelig lÊkker mad. Dejligt med et sted hvor man kan spise godt OG få nogle lÊkre cocktails. Har flere gange spist der og blevet hÊngende til festen udspiller sig på dansegulvet.
Synes det er synd for den dygtig kok at ikke flere har fået Þjnene op for hans talent og passion. IÞvrigt super god service.

2019幎8月24日

KÊre festlige SOHO

KÊre festlige SOHO
Tak for en, til at starte med, rigtig festlig aften.
LÊkker stemning, god musik og helt fine drinks er jo en god start.
Det kan dog vÊre I skal genoverveje jeres vagters adfÊrd.
Det lagde ud med at 2 af mine kammerater bliver smidt ud, til trods for at det er 2 andre der har startet tumulten. 20 minutters diskussion senere finder vagterne ud af at de tager fejl og retter heldigvis op på det.
Der går ikke mindre end 10 minutter fÞr undertegnede og et par andre åbenbart har det sjovt på en forkert måde. Vi tumler lidt rundt for sjov, et stykke fra dansegulvet, vel og mÊrket uden at vÊre til chikane for andre. Der er selvfÞlgelig intet voldeligt over det. Jeres vagter mener dog anderledes.
Det er uden tvivl fair nok at vagterne gÞr som instrueret. Det kan vÊre der skal Êndres pÃ¥ deres tilgang til glade gÊster 😊
Synd at vagterne er grund til at man ikke har lyst til at komme tilbage, isÊr når selskabet har lagt 4 kilo i baren.
Held og lykke ✌😊

2018幎6月24日