Voldelig Vagt
Jeg var inde på denne klub med en god kammerat, hvor vi bare skulle ud og hygge os, drikke nogle drinks, som man nu gÞr.
Efter en times tid efter ankomst, går vi udenfor i deres udendÞrs område, da vi havde brug for lidt luft. Jeg får af vide af den ene vagt, som var der den pågÊldende aften, at jeg ikke måtte have min drink med ud, så jeg sÊtter den der hvor jeg får af vide, at jeg skulle. I det jeg sÊtter den ned, kommer den anden vagt hen til mig og siger "Ja, tak for i aften!!", hvor efter han tager mig i armen og trÊkker mig udenfor indgangen. Jeg spÞrg så ind til, hvorfor jeg blevet smidt ud, da jeg er totalt uforstående overfor det her.
Han vÊlger så ikke at vil svare mig og står bare og griner mig op i hovedet og siger "Ja, sådan er det!". Efter kort tid, kommer min kammerat ud til mig, hvor jeg så fortÊller ham hvad der er sket. Han vÊlger derfor så, at ville ind og hente sin jakke, så vi kan gå et andet sted hen. Den vagt, som tog mig i armen og smed mig ud siger så til ham, at han på ingen måde må komme ind og hente sin jakke, endnu en ting, vi begge er totalt uforstående overfor.
Vi står så ved cykelstien, på den anden side af udendÞrs arealet og prÞver at få en til at hente min vens jakke.
Lige pludselig kommer vagten ud fra området og skubber mig så hårdt i brystet at jeg nÊsten falder bagover, hvor han så efterfÞlgende af fÞrste skub, skubber mig 2 gange mere så jeg ender helt over ved taxaerne. Jeg reagerer endnu en gang, uforstående, som nok alle personer i mit tilfÊlde ville gÞre, da det på ingen måde er okay, at agere, som denne vagt nu gjorde.
bestemt ikke en god oplevelse. Jeg ville tÊnke en ekstra gang, om det er et sted man har lyst til at befÊrde sig.
I sÊr, når man går med forventningerne om, at skulle ud i byen og hygge sig og man så får den her behandling, det er bare ikke okay.
2023幎6æ10æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ