レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Forholdsvis lang leveringstid. Produktet vi bestilte var solfilm til ialt 11 vinduer til 8000kr. Produktet var godt stÞvet, tydeligt fra tilskÊringen, men det virkelig skuffende til den pris. Endv... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fik min solfilm til halv pris som ingen andre kunne matche pÃ¥ nettet og ville afhente min solfilm selv, for at spare 75 kr. i porto. Jeg fik rigtig gode rÃ¥d om hvordan man opsatte filmen op, midt i d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Skrev en mail om aftenen med et enkelt spÞrgsmÃ¥l og fik svar med det samme nÊste morgen. KÞbte to stykker af deres 3M SandblÊst folie efter mÃ¥l (milimeter nÞjagtighed). Det passede perfekt, var super... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KÞbte 2 meter solfilm, rÞr-emballagen var trykket i den ene ende ved modtagelse (GLS) og filmen var derfor blevet krÞllet. Ved hÞflig reklamation fik jeg straks tilsendt en ny, den defekte kunne jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌ アクセサリヌ店
  2. りィンドり トリヌトメント店

圓該䌁業による蚘述

Hos Solfilmgruppen kan du bestille solfilm og produkter som giver et bedre indeklima. Vi forhandler solfilm som kan monteres direkte på vinduer, hvis man har problemer med for meget varme, lys eller UV stråler, som kommer direkte igennem sine vinduer. Alle vores solfilm og sikkerhedsfilm, kommer fra nogle af verdens stÞrste og fÞrende producenter såsom 3M, som leverer sine produkter til mere end 60 lande verden over. Med solfilm fra Solfilmgruppen.dk er du garanteret den bedste kvalitet på markedet, nemlig den kvalitet som vi selv monterer hos danske virksomheder hver eneste dag året rundt, og har gjort det i mere end 20 år. Som noget helt nyt, kan du nu bestille solfilm udskåret på dine prÊcise mål. På den måde, betaler du kun for det solfilm du skal bruge, og du slipper for alt besvÊret med at skÊre solfilmen til, hvilket er det svÊreste ved at montere solfilm i sine vinduer.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Fremragende

Kanon service. PÃ¥ trods af, at jeg havde bestilt forkert, hjalp de mig med ny levering og fik det til en fornuftig pris.

2016幎12月2日

Perfekt produkt og service

Skrev en mail om aftenen med et enkelt spÞrgsmål og fik svar med det samme nÊste morgen. KÞbte to stykker af deres 3M SandblÊst folie efter mål (milimeter nÞjagtighed). Det passede perfekt, var super nemt og dejligt at arbejde med og var leveret to dage efter bestilling.

2015幎5月13日

perfekt service

kanon service, blev ringet op dagen efter jeg havde bestilt mine vare, da de ikke havde alt på lager at det jeg skulle bruge, men de forslog straks, en anden lÞsning og kviteret med en meter ekstra film.. så ingen klage fra min side, indpakningen var også iorden.

2013幎12月21日
5぀星のうち5の評䟡

Halv pris på solfilm, gratis skraber og god rådgivning!!! DKs bedste service

Fik min solfilm til halv pris som ingen andre kunne matche på nettet og ville afhente min solfilm selv, for at spare 75 kr. i porto. Jeg fik rigtig gode råd om hvordan man opsatte filmen op, midt i deres frokostpause. Herudover fik jeg en gratis gummi skraber med, efter jeg fortalte jeg ville bruge min gammeldags skraber jeg havde derhjemme.
Fed service, billige priser og god rådgivning!! Kan kun anbefales.

2013幎5月7日

Kvalitets firma ! ! !

Solfilmgruppen har leveret og monteret solfilm og reklamer på alle vores firmabiler. Kvaliteten er i top, alle medarbejderne er flinke og meget servicemindede. Det var meget vigtigt for os, at alle aftaler blev fulgt til punkt og prikke, da vi er meget afhÊngige af vores firmabiler.
Vi kan kun varmt anbefale SolfilmGruppen til alle.

2011幎9月9日
5぀星のうち4の評䟡

udemÊrket

udemÊrket personlig betjening
også var der en lille sjov ting med
(SLIKKEPIND)
HURTIG LEVERING
IKKE NOGET AT KLAGE OVER

2010幎7月7日
5぀星のうち4の評䟡

Meget tilfreds

KÞbte PerformX 05 solfilm til bilen, er meget tilfreds med prisen og solfilmen virker også til at vÊre fin, er dog ikke monteret endnu.

2010幎6月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス