Sondrup Bilcenter レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde skadet min leasingbil sÃ¥ jeg stod i en akut situation. Sondrup kÊmpede alt hvad de kunne og fik en lÃ¥nebil klar til mig som jeg kunne tage samtidig med aflevering. Det endte med at min bil... もっず芋る

Efter at have kogt feltet ned til 4 biler der passede til vores budget og krav, endte vi hos Sondrup Bilcenter i Viby. Vores sÊlger, Sebastian K, var rolig og tÃ¥lmodig. Han var Êrlig omkring vores... もっず芋る

Stor service og klargÞring til syn af vores bil ved 114.000 km, samt reparation omkring motor/kÞler. 6 mdr. senere ved 128.000 km er motoren kaput, grundet forlÊnget taktkÊde. (Hvilket Ã¥benbart er en... もっず芋る

Gar en gammel (7Ã¥r) Nissan Qashqai der pludselig mistede trÊkkraft samtidig med at den gule motorlampe lyste. KÞrte forbi Sondrup Bilcenter, hvor de uden tidsbestilling tog sig tid til at undersÞge... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Sondrup Bilcenter er autoriseret forhandler af Nissan, Renault og Dacia. Vi har autoriseret servicevÊrksted af Nissan, Renault, Dacia, Volvo og Polestar.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Service i verdensklasse

Jeg kÞbte min nye Nissan Qashqai hos Michael ved Sondrup Bilcenter. Det er fÞrste gang jeg har kÞbt en nÊsten sprit ny bil. Jeg fÞlte mig i gode hÊnder hele vejen igennem kÞbet, og jeg kunne ikke bede om bedre service. Absolut en gennemfÞrt og fantastisk kÞbs-oplevelse.

Blot 10 dage efter jeg takkede ja til bilen kunne jeg komme og hente den, også endda i sort som jeg havde håbet på.

Kan absolut anbefale Sondrup Bilcenter til hvem end der måtte kigge efter ny, demo eller brugt bil.

/Kristian

2022幎12月7日

Hej Kristian

Mange tak for den flotte anmeldelse. Jeg giver beskeden videre til Michael :-)

Sondrup Bilcenter

Aftaler og information helt på toppen!

Positiv dialog og hyppig information gennem hele forlÞbet, til leveringen var gennemfÞrt. Sebastian ved, hvad han taler om. Der var styr på tingene og interesse for, at jeg som kunde blev tilfreds.
Kan anbefales.

2022幎12月15日

Hej Steen

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos Sebastian. Jeg giver det videre til ham :-)

Sondrup Bilcenter

Perfekt service og god betjening

Vanvittig god service og tid til at forklare alt det udstyr der er i vores Nissan

2022幎11月29日

Hej JÞrn

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Vi er glade for at I har vÊret tilfredse med servicen og håber på at I nyder jeres nye bil.

Jesper og Michael
Sondrup Bilcenter Risskov

kunne ikke få en låne bil selvom jeg

kunne ikke få en låne bil selvom jeg står med mit midlertidigt kÞrekort og kÞrekort på appen

2022幎11月28日

Hej Lars.

Vi beklager at du fÞler at du er blevet urimeligt behandlet.
Du har dog ikke kunne fremvise et gyldigt kÞrekort og derfor har vi ikke kunne tilbyde dig en lånebil.

Da du fremviser dit kÞrekort siger kÞrekort appen at kÞrekortet er ugyldigt. Derudover var dit midlertidige kÞrekort ikke udfyldt, hvor kÞrekort nummer mangler samt navn og adresse er streget over med tusch.

Vi tilbyder altid alle vores kunder en lånebil, men på baggrund af det mangelfulde kÞrekort er det ulovligt at udlåne en udlejningsbil og derfor har vi ikke haft mulighed for at tilbyde dig den mulighed.

Super service hele vejen

Super service hele vejen.
Stor ros til Michael i Risskov, fÞler os altid velkommen.
Tak for en god handel

2022幎11月10日

Hej Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse :-)

Stort tak

Jeg har - igen - kÞbt bil hos Sondrup i Viby - og blev heller ikke denne gang skuffet over måden, hvorpå handlen foregik! Hurtig levering og god instruktion - stort TAK til Klaus!

2022幎9月19日

Hej Jonna

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg giver de flotte ord videre til Klaus :-)

Sondrup Bilcenter

Vi vil gerne sige tak til Michael og

Vi vil gerne sige tak til Michael og Jesper for et super fint forlÞb ved kÞb af vores el-bil.
Stor imÞdekommenhed, velvilje og hjÊlpsomhed hele vejen igennem.
Vi kommer helt sikkert igen.
Helle og Per

2022幎9月21日

Hej Helle og Per

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at I har haft en god oplevelse og vi glÊder os til at se jer igen :-)

BilkÞb

Det har vÊret en rigtig god oplevelse fra start til slut ved Sondrup i Risskov hvor vi fik hjÊlp fra Jesper. Han var god til at forklare om bilen da vi prÞvede den fÞrste gang. Undervejs i kÞbsprocessen har han vÊret god til at forklare og give information hvis vi har haft brug for det. Da vi fik udleveret bilen fik vi gennemgået hele bilen og en prÞvetur for at prÞve forskellige funktioner.
Generelt 5 stjerner hver.

2022幎9月19日

Hej Mie

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at I havde en god oplevelse :-)

Sebastian

BilkÞb

Rigtig god dialog og hjÊlp fra sÊlger

2022幎8月26日

Hej Kim

Tak for din flotte anmeldelse :-)

Sebastian
Sondrup Bilcenter

Fantastisk oplevelse at kÞbe bil hos Sondrup

Fantastisk oplevelse at kÞbe bil af Michael Willum hos Sondrup i Risskov.

Kompetent vejledning i at finde netop den bil vi gerne ville have til den pris vi ville give.

Super aflevering - grundig instruktion i alle bilens finesser og opsÊtning af telefoner, så det bare var at kÞre ud af butikken.

2022幎8月14日

Hej BjÞrn

Mange tak for din anmeldelse! Jeg sÞrger for at viderebringe de flotte ord til Michael :-)

Jesper Okkels

5 stjerner gives til Thomas Hansen

5 stjerner gives til Thomas Hansen, Volvo, Viby for bedste service - altid🔝

2022幎8月4日

Hej Lone

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at hÞre at Thomas har givet dig en super kÞbsoplevelse!

Fantastiks service

Fantastiks service.
Jeg havde brug for hjÊlp til at tjekke en lapning af et bagdÊk og en deltilhÞrende alarm/lampe i bilen, som blev ved med at tÊnde. Jeg havde få et lappet hullet i dÊkket på et andet vÊrksted, som ikke kunne se på det igen pga. sommerferie.
Sondrup tog imod mig med en dags varsel og tjekkede lappen, dÊkket og kÞrte prÞvetur. Dagen efter inden jeg skulle hente bilen tjekkede de det hele igen. Der var ikke noget at finde.
Da jeg hentede bilen fik jeg det hele uden beregning, da de jo ikke havde fundet noget :-)
Fantastisk service af et vÊrksted, hvor jeg aldrig har vÊret fÞr... men helt sikkert kommer igen.

2022幎7月21日

Utroligt ringe og sjusket

De solgte os i fÞrste omgang en bil med defekte bremser. Kort sagt var bilen livsfarlig at kÞre i. Vi gav dem dog en chance efter de pÊnt beklagede. Det skulle vi nok ikke have gjort - for efter et service for nylig glemte de at spÊnde hjulene på forhjulene, hvilket betÞd, at vi kÞrte rundt med vores bÞrn i en bil, der til enhver tid kunne smide et hjul! Vi var mildest talt chokerede over deres inkompetence. De gav lidt afslag i regningen og fixede samtidig det Þdelagte relÊ, de havde overset ved eftersynet uden beregning, men det er et ringe plaster på et stort betÊndt sår. En bil bÞr afleveres til kunde i en sikkerhedsmÊssig forsvarlig stand! Vi kommer ikke til at bruge dem igen.

2022幎7月17日
自発的なレビュヌ

Fantastisk bil og godt personale

Vi var ude og finde en ny bil, som kunne vÊre vores drÞmme bil for livet. Jeg var så heldige at blive betjent af Michael Willum, som fandt en fantastisk bil til os, som vi er mega glade for. Vores bedste anbefalninger til Sondrup Bilcenter og deres medarbejder Michael Willum:)
hilsen Inge Vibeke Hougaard

2022幎7月15日
自発的なレビュヌ

OpmÊrksom betjening og godt tilbud

Jeg har i lÊngere tid vÊret på udkig efter en ny bil, og havde efterhånden besÞgt flere bilhuse - store som små. Alle steder oplevede jeg, at de havde for travlt til at betjene mig, ja, jeg oplevede flere gange at måtte vente 10-15 min. blot for at få dem til at låse en bildÞr op, så jeg kunne prÞve at sidde i bilen. Jeg endte hos Sondrup Bilcenter i Risskov, hvor der var nok bemanding til at blive godt betjent, og jeg endte også med at kÞbe min bil her.
Hele processen var lige efter bogen. Jeg fik et fornuftigt tilbud, en god pris for min egen bil, et godt tilbud på finansiering og ikke mindst lÞbende status på levering af bilen. Hvis du skal ud at kÞbe ny bil, kan jeg kun give mine bedste anbefalinger.

2022幎7月5日