Indleverede min Volvo som efter min opfattelse var dÊkket af 3 Ã¥rs service ifm. kÞbet. (bilen var ca. 2,5 Ã¥r gammel) Dette blev bekrÊftet ved indleveringen af bilen. Et stykke tid efter... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Stor service og klargÞring til syn af vores bil ved 114.000 km, samt reparation omkring motor/kÞler. 6 mdr. senere ved 128.000 km er motoren kaput, grundet forlÊnget taktkÊde. (Hvilket Ã¥benbart er en... ãã£ãšèŠã
Efter at have kogt feltet ned til 4 biler der passede til vores budget og krav, endte vi hos Sondrup Bilcenter i Viby. Vores sÊlger, Sebastian K, var rolig og tÃ¥lmodig. Han var Êrlig omkring vores... ãã£ãšèŠã
Jeg havde skadet min leasingbil sÃ¥ jeg stod i en akut situation. Sondrup kÊmpede alt hvad de kunne og fik en lÃ¥nebil klar til mig som jeg kunne tage samtidig med aflevering. Det endte med at min bil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sondrup Bilcenter er autoriseret forhandler af Nissan, Renault og Dacia. Vi har autoriseret servicevÊrksted af Nissan, Renault, Dacia, Volvo og Polestar.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget venlig
Meget venlig, imÞdekommende og grundig betjening.
Der var god tid til spÞrgsmål og svar.
Alt i alt en rigtig fin oplevelse
brÊkkede gear stangen og smed motor bundpladen ud til min bil
smed motor bundpladen ud til min bil, lod som om det aldrig havde vÊret der, selvom den forreste del hang og dinglede, og de Þdelagde bakgearet, ville have 6500.- for at reparerer bakgearet, jeg lavede det selv til DKK 3,50 med dele fra bauhaus, har holdt i over 4 år. De lyver og snyder så det står efter.
De blev sure fordi jeg påtalte det, og alle de gamle dure mÊnd de har ansat lignede små drenge der var blevet taget med fingrene i kage dåsen, chefen påstod at det slet ikke kunne lade sig gÞre hos dem, magen til idiot.
et af byens vÊrste vÊrksteder.
(Translated by Google)
threw the engine bottom plate out to my car, pretended it had never been there, even though the front part hung and dangled, and they destroyed the reverse gear, would have 6500.- to repair the reverse gear, I made it myself for DKK 3.50 with parts from bauhaus, has held for over 4 years. They lie and cheat so it stands.
They got mad because I reprimanded it, and all the old expensive men they have hired looked like little boys who had been taken with their fingers in the cake tin, the boss claimed it could not be done at all with them, similar to the idiot.
one of the city's worst workshops.
En virkelig god oplevelse
En virkelig god oplevelse. Sebastian ydede en flot service og mere end forventet. Det var en stor fornÞjelse at handle med Sebastian, som er en vÊrdig reprÊsentant for Sondrup Bilcenter. LÞbende opdateringer og 100% overholdelse af aftale - jeg tÊnker at det ikke kan gÞres bedre. Tak for det. Mvh. Dan
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Det var nÊrmest et impulskÞb, men vi er så glade for vores nye bil. Alt har vÊret som aftalt. Vores bedste anbefalinger til Michael fra Risskov.

En behagelig oplevelse
Jeg handlede med Sebastian i Viby. Han var kompetent og professionel i sin tilgang. De holdt hvad de lovede og Sebastian sÞrgede for at alt gik glat og hurtigt.
Jeg giver Sondrup Bilcenter mine bedste anbefalinger.
BjÞrn Larsen

Virkelig ringe oplevelse
Vi afleverede, i Mandags, vores Volvo v40 på vÊrksted i Risskov for at få ordnet en forsikringsskade. Vi fik en gammel og slidt Renault Twingo som lånebil (det kunne som sådan godt gå). Da vi kÞrer derfra finder vi så ud af at bilen mangler lys i den ene forlygte, kÞrer på vinterdÊk i Maj måned og mangler sprinklervÊske. Da vi ringer derud Tirsdsg morgen, for at hÞre status og for at fortÊlle om lånebilen, får vi af vide at de vil ringe tilbage til os samme dag. Det er nu Torsdag aften og vi har endnu ikke hÞrt tilbage på trods at flere opkald til dem, hvor vi får det samme af vide - at de ringer tilbage.
Vi har også forsÞgt at ringe til vores forsikringsselskab, som desvÊrre sagde at de ikke kunne gÞre noget.
Nu stÃ¥r vi tilbage med en lÃ¥nebil, som vi ikke kan kÞre i om aftenen og vi har ingen ide om hvad status er pÃ¥ vores egen bil og hvornÃ¥r denne er fÊrdigâŠ
Virkelig dårlig kundeservice og en utilfredsstillende oplevelse!!

Meget fin service
Meget fin service. Michael Willum fandt den bil, vi efterspurgte, og alt var perfekt.

Leaf
Hej,
Jeg har haft en god oplevelse i forbindelse med kÞb af min Nissan Leaf hos Michael i Sondrup bilcenter.

Sondrup Bilcenter ããã®åç
SUPER HURTIG & GOD SERVICE!
SUPER HURTIG & GOD SERVICE!
Jeg vil for eftertiden ringe til dem fÞrst!

Sondrup Bilcenter ããã®åç
Meget fin behandling ved kÞb af daciaâŠ
Meget fin behandling ved kÞb af dacia Duster.
Kom med toget og blev hentet ved stationen.
Bilen var tanket,og klar til turen til Roskilde.
Med den fine behandling er det ikke sidste gang vi kÞber bil der.
med venlig hilsen
Jens Otto KeldebÊk

Super god oplevelse
Super service og meget behagelig sÊlger Michael Willum. ( Risskov afd) Kan kun anbefale at kÞrer derud hvis man skal have ny bil ðð

Altid super service
Altid super service, trovÊrdige og hÞflig fremtoning fra personalets side.
Har ikke oplevet bedre service hos andre forhandlere.

Sondrup bil center i Viby J
Sondrup bil center i Viby J - tag fat i Thomas Hansen, han er skide dygtig og fÞlger handlen helt til dÞrs! Har kÞbt flere biler hos ham.. Min stÞrste anbefaling til Thomas!!!

Fantastisk sÊlger hos Sondrup bilcenter Risskov
Har lige kÞbt en Nissan Qashqai hos Sondrup bilcenter og har fÃ¥et den allerbedste behandling. Meget professionel sÊlger Michael Willum som virkelig fortjener de 5 stjerner, kunne vi give ham 10 â havde han fÃ¥et det ðð

Helt igennem god service
Helt igennem god service, jeg ordnede mere eller mindre handlen igennem telefonen. Bilen var klar til at komme med hjem som aftalt og er yderst tilfreds med min nye bil ð
De varmeste anbefalinger her frað€©

Sondrup Bilcenter ããã®åç
Vi har lige kÞbt en Nissan quasqai hosâŠ
Vi har lige kÞbt en Nissan quasqai hos sondrup bilcenter. Fra vi kom ind af dÞren fÞlte vi os velkomne og fik en grundig og behagelig vejledning af sÊlgeren Michael Willum. Vi kiggede også på biler hos de andre forhandlere i bilbyen i Risskov . Der var ingen tvivl om at vi skulle handle med Michael ved Nissan. Klart den bedste service overhovedet i forhold til alle andre steder vi har vÊret. Mvh Marianne og Anders Greve

Super god service
Super god service. En grundig og effektiv Handel. Hvor vi som kunder fÞlte os godt hjulpet og informeret i hele forlÞbet. De bedste anbefalinger herfra.

Et super godt vÊrksted
Et super godt vÊrksted. Kan varmt anbefales til andre.
En god service og rigtig gode priser.
Medarbejderne er gode og venlig og SÞre for at du får den bedste behandling. Super glad for det jeg har brugt dem i 10 år

Sondrup i Risskov
Sondrup i Risskov - Volvo v70 tandrem skifte: I den grad mindre betryggende sted at få lavet min bil. Elendig "vi alene vide" utrygskabende dialog modtagelse nÊrmende sig det arrogante - jeg melder mig i koret af utilfredse og tidligere kunder. Michael(dialog) og Michael(vÊrksted) - nul stjerner - desvÊrre.
Advarer mod Sondrup Bilcenter Risskov.
Advarer mod Sondrup Bilcenter Risskov.
Min datter kÞbte sidst på sommeren 2021, en Renault Megan hos ovennÊvnte.
Hun valgte at få bak sensor monteret inden levering. Dertil var alt godt.
Efter kort tid Þnsker hun også at få monteret sensorer foran på bilen. Dette gÞres også uden problemer og hun betaler de tusinde det koster. Da De afleverer bilen til hende, er beskeden, at for at kunne bruge sensorerne foran, skal de aktiveres ved at bilen sÊttes i bak gear fÞrst. Dette giver jo ingen mening og hun Þnsker derfor at ophÊve kÞbet og få sine penge tilbage.
Efter flere opkald og besÞg hos Sondrup Bilcenter, tager vi igen derned den 8/12-21, og snakker med en sÊlger ved navn Michael ( som også solgte hende bilen ). Han tager os med ud på vÊrkstedet, hvor der sidder en anden Michael. Han forklarer igen, at sådan er RenaultŽs system, men mener ellers ikke, at de skulle have oplyst dette til min datter inden påsÊtning af de forreste sensorer, som nu er totalt ubrugelige, da det krÊver at hun bremser helt op, sÊtter i bak gear, derefter i fremdrift, og så virker de forreste sensorer. SÊlgeren Michael på vÊrkstedet kan ikke se problemet, mens sÊlgeren Michael også syntes det virker underligt, dog uden at gÞre noget ved det.
Så derfor: hvis du ikke er bilkyndig og Þnsker hjÊlp og god service, så find en anden forhandler
Denne Forhandler har fået 1 stjerne, da det ikke er muligt at sende denne anmeldelse med 0 stjerner
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã