Sondrup Bilcenter レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Indleverede min Volvo som efter min opfattelse var dÊkket af 3 Ã¥rs service ifm. kÞbet. (bilen var ca. 2,5 Ã¥r gammel) Dette blev bekrÊftet ved indleveringen af bilen. Et stykke tid efter... もっず芋る

Stor service og klargÞring til syn af vores bil ved 114.000 km, samt reparation omkring motor/kÞler. 6 mdr. senere ved 128.000 km er motoren kaput, grundet forlÊnget taktkÊde. (Hvilket Ã¥benbart er en... もっず芋る

Efter at have kogt feltet ned til 4 biler der passede til vores budget og krav, endte vi hos Sondrup Bilcenter i Viby. Vores sÊlger, Sebastian K, var rolig og tÃ¥lmodig. Han var Êrlig omkring vores... もっず芋る

Jeg havde skadet min leasingbil sÃ¥ jeg stod i en akut situation. Sondrup kÊmpede alt hvad de kunne og fik en lÃ¥nebil klar til mig som jeg kunne tage samtidig med aflevering. Det endte med at min bil... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Sondrup Bilcenter er autoriseret forhandler af Nissan, Renault og Dacia. Vi har autoriseret servicevÊrksted af Nissan, Renault, Dacia, Volvo og Polestar.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Super service og seriÞst

Jeg er blevet henvist i Viby J afdeling, efter 2 mislykkede forsÞg at lave bilen i Skorstensgård. Jeg blev modtaget seriÞst, og de kunne med det samme se hvad det drejes om. Der skulle simpelthen nyt forskÊrm, de gik ikke i kompromi med lapning. Maling og plade arbejde udfÞrt som det skal, profesionelt og kun på 4 dage. Desuden de tager kun 150kr i forsikring på lånebil uanset hvor mange dage, hvor f.eks. Skorstensgård og andre tager 75kr pr.dag
Jeg siger tak

2021幎10月21日

Inkompetente

Inkompetente. Du skal ikke betro dem noget der er svÊre end et olieskift, og det kan du nok få gjort noget billigere et andet sted. Min bil lader ikke ekstrabatteriet, så smider de bare et nyt batteri i og tror det hjÊlper, de skal som regel have bilen flere gange inden problemet er lÞst, og De har ingen forståelse for at en håndvÊrker skal bruge sin bil og ikke kan nÞjer med en tom varevogn. Skifter heldigvis snart bilmÊrke. De ringede aldrig tilbage da jeg ville reklamere over "Reparationen" så nu finder jeg en andender kan måle om en bil lader.

2021幎10月12日

God og hurtig service

Gar en gammel (7år) Nissan Qashqai der pludselig mistede trÊkkraft samtidig med at den gule motorlampe lyste.
KÞrte forbi Sondrup Bilcenter, hvor de uden tidsbestilling tog sig tid til at undersÞge fejlen. Fik efter en times tid at vide at det var en lille ting (en slange der skulle skiftes) så de var gået i gang med reparationen. Efter et par timer var bilen klar igen.
Tak for rigtig god og effektiv service!

2021幎10月8日
自発的なレビュヌ

Jeg har netop kÞbt en hel ny Nissan

Jeg har netop kÞbt en hel ny Nissan Micra Tekna ved Michael - og hold da op en service. Jeg har aldrig oplevet så god betjening. Michaels vejledning ift. mit behov til bil - var tip top. Jeg havde hele vejen en oplevelse af, at Michael gik efter, hvad jeg havde brug for - og at han ikke ville "oversÊlge". Stor tryghed og tilfredshed herfra.
Kan kun give de bedste anbefalinger.
Mariager

2021幎6月21日

Super bilforretning

Har lige kÞbt vores 5. bil ved Sondrup Bilcenter i Viby.
Endnu engang super oplevelse og service😊
Har hver gang handlet med Thomas Hansen en helt igennem reel og Êrlig sÊlger.
5 ⭐ herfra

2021幎5月9日
自発的なレビュヌ

Findes det, så findes det her....

Har lige kÞbt en ny Nissan Qashqai med serviceaftale. Helt igennem fra start til slut, sÊlgeren, servicekontoret etc. etc. er alle fremragende professionel folk som hjÊlper med alt, altid med et stort smil, så min hustru og jeg har vÊret 1000% tilfredse med Sondrup Bilcenter og kan stÊrkt anbefale firmaet til andre.

2021幎3月18日

Ny motor i 4 år gammel Clio

Stor service og klargÞring til syn af vores bil ved 114.000 km, samt reparation omkring motor/kÞler. 6 mdr. senere ved 128.000 km er motoren kaput, grundet forlÊnget taktkÊde. (Hvilket åbenbart er en typisk fejl ved en renault Clio efter 120.000) Dette blev ikke nÊvnt eller gjort opmÊrksomhed omkring til service. Ingen hjÊlp, vejledning eller lignende fra Sondrup da bilen brÞd sammen

2020幎12月1日
自発的なレビュヌ

Har handlet ved Sondrup Bilcenter 2 gange og har kun positive ting og sige. Er begge gange blevet betjent af Thomas Hansen. Han holdt os i hÃ¥nden fra start til slut, og fÞlte aldrig vi stod alene. Super service og min klare anbefalinger her fra👍🏻😊

2020幎11月6日

Nissan Juke.

KÞrte op for at se på en Nissan Juke.
Da jeg ankom fik jeg at vide at den var solgt for 3 dage siden.
Hvorfor så ikke fjerne annoncen fra bilbasen ?
Nå men jeg fik da en kÞretur på lidt over 400 km :-(

2020幎11月6日

Rystende dårlig service

Vi har leaset en bil hos Sondrup i Viby igennem Thomas derfra, og det har vÊret en MEGET dårlig oplevelse med et skrÊmmende lavt serviceniveau.

De leverer ikke som aftalt, de fortÊller ikke engang hvis bilen ikke er der, du skal selv kontakte dem for at hÞre om de overholder jeres aftale.

Dialogen med sÊlgeren er arrogant og ligeglad med kunden.

2020幎10月19日
自発的なレビュヌ

Ingen kommunikation mellem sÊlger og kunde

Vi valgte på baggrund af leveringstiden, at lease en Clio hos Sondrup Bilcenter. Der var en anden kunde som havde bestilt bilen, men var sprunget fra, og derfor kunne vi få den og endda med en hurtig leveringstid, hvilket passede perfekt til os, da vi er i gang med at renovere hus og i den grad stod og manglede en bil.

Dagen inden vi skal hente vores nye bil, ringer vi ud til Sondrup for at tjekke alt er som det skal vÊre og fortÊlle at vi glÊder os til at hente vores nye bil den nÊste dag. De meddeler os så, at bilen desvÊrre er forsinket ydereligere en måned. Vi spÞrger så, hvorfor de ikke har informeret os og det er på vores intiativ, at vi bliver informeret om, at der altså ikke er nogen bil til os. Hvilket i vores perspektiv, IKKE er god service.

Vi giver udtryk for, at det ikke er OK ikke at informere sine kunder, som forventer en varer. Deres svar på dette er, at de ikke kan kontrollere deres leverandÞr og forsinkelsen. De misser fuldstÊndig pointen omkring, at det ikke er selve forsinkelsen, men den manglede kommunikation. Og det er i hÞj grad deres ansvar, at vedligeholde kontakten med deres kunder og informere hvis de ikke kan leve op til den givet leveringstiden.

2020幎10月19日

Slow,

Few things.
1. Took them more than 1 week to replace the bumper, and I would not mind if they had given a decent car in replacement.
2. The car they give as a rental car was horrible. Renault Twingo, which was so old and very hard to drive. Big muscles needed to change gears and turn the steering.
3. Gave them the car with almost full fuel and got it back with less than half fuel, how much fuel is consumed in replacing a bumper?

2020幎10月15日

super god service

Super god service
Har fået lavet 2 års eftersyn på volvo xc40
samt rettet en fejl på pasagersÊdehynde alt lavet til ug hos Sondrup i Risskov
bil vasket og stÞvsuget samt en fin hilsen /gave på forsÊdet ved levering.
god og Êrlig dialog med personalet i Risskov
og så til en fornuftig pris .....

2020幎10月9日
自発的なレビュヌ

Super klargjort bil til en stÊrk pris.

Super klargjort bil til en stÊrk pris.

Vi kÞbte i december en Clio IV årgang 2015 ved Sondrup Bilcenter. Vi er rigtigt glade for bilen som stod i super klargjort stand ved afhentningen. Klaus Vinther stod for salget og var en venlig og imÞdekommende sÊlger.

De småting vi konstaterede i den fÞrste uges kÞrsel blev ordnet uden bÞvl og med et smil - så vi kan kun give Sondrup Bilcenter og Klaus Vinther vores varmeste anbefaling. Jeg kÞrer gerne turen igen for en hurtig fornuftig handel.

2020幎4月23日

Top service!!

Tusind tak for service udover det almindelige!
Jeg havde en reklamation under garanti ved Renault i Tilst, men fik af forskellige årsager ikke udfÞrt arbejdet. Herefter nÊgtede de i Tilst at reklamationen kunne udfÞres, men ved Sondrup Bilcenter, kunne de altså godt finde ud af det. De kan vÊre stolte af deres tilgang til kunderne.

2020幎3月6日

Fremragende service 👍🏻 Jeg har idag

Fremragende service 👍🏻 Jeg har idag kÞbt min 20 bil , ( bÃ¥de privat og erhvervsmÊssige .) ved sondrup viby. Der var lidt kommunikation misforstÃ¥elser , mellem mig og sÊlgeren TH. Det lÞste sÊlgeren TH , med det samme, fandt lÞsninger , sÃ¥ vi begge fÞlte , det havde vÊret en god handel. Kan pÃ¥ det varmeste anbefale sondrup biler -viby

2019幎8月15日