Sonnerupgaard Gods レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi besÞgte Sonnerupgaard Gods i forbindelse med en aktivitetsdag med DÞvblinde Danmark. Vi havde en rigtig god dag hvor de unge mennesker kunne prÞve ATV, bueskydning, luftgevÊr, Segway og Þksekast.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde glÊdet os meget til at afholde vores bryllup pÃ¥ SonnerupgÃ¥rd gods, men under Corona omstÊndighederne valgt vi at aflyse. Der var lidt bump pÃ¥ vejen med at fÃ¥ nogle af pengene retur, men ef... もっず芋る

Vi var sÃ¥ heldige Ã¥ feire bryllupet vÃ¥rt i Laden pÃ¥ dette fantastiske stedet. Vi hadde en helt magisk dag og helg pÃ¥ godset i de fineste omgivelser. Vi har fÃ¥tt sÃ¥ god hjelp av alle vi har hatt konta... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 stjerner fÃ¥r man kun nÃ¥r virksomheden leverer over forventning, og det gÞr Sonnerupgaard til fulde. Super god service, flinke folk hele vejen rundt og en rigtig sÞd receptionist- Julie.... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

圓該䌁業による蚘述

Sonnerupgaard Gods er en familieejet virksomhed med historiske rammer. Vi har rammerne til uforglemmelige fester og mindevÊrdige firmaophold. Vi skaber rammerne for vores gÊsters arrangement – fra fester til kursus med overnatning – med fokus pÃ¥ personlighed, fleksibilitet og service. Vores gods ligger i HvalsÞ, midt pÃ¥ SjÊlland i Êgte dansk landlig idyl i Skjoldungernes Land; tÊt pÃ¥ byen men langt fra larmen. Vores gÊster fejrer bryllup, livets fester og milepÊle som konfirmation, sÞlvbryllup og runde fÞdselsdage, eller nyder ro til at drÞfte strategier og trÊffe de vigtige beslutninger. I vores 4 festlokaler og/eller 6 mÞdelokaler, park og skov er der rum til udfoldelse. Alle er velkomne til at komme ud pÃ¥ en rundvisning. Hvis du skal holde noget for virksomheden, bryllup eller fest, sÃ¥ ring hverdage mellem kl. 09-17 for mere information eller forespÞrg en tid til en uforpligtende rundvisning.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

SkÞnneste bryllup

Vi havde det skÞnneste bryllup vi kunne have Þnsket os på Sonnerupgaard i de smukkeste omgivelser. Hele stedet passede perfekt til det vi drÞmte om. Personalet har hjulpet os igennem processen og vi er så glade for at vi valgte netop her.

2025幎7月19日

KÊre Helena,

Tak for din feedback og ros - vi håber I ser tilbage på en skÞn og mindevÊrdig sommer og fest.
Det var en Êre, at få lov at danne rammen omkring jeres drÞmmefest.

Topklasse service

Topklasse service. ALT spillede til vores datters konfirmation. Vi havde fornÞjelsen af hovedbygningen med den fantastiske have og sÞ. Vi kommer helt sikkert tilbage i nÊr fremtid. Tak til alle medarbejderne vi mÞdte undervejs. ALLE var meget imÞdekommende og klar på at hjÊlpe med selv det mindste. Stor ros herfra.

2025幎6月7日

KÊre Jesper,
FÞrst og fremmest en forsinket tillykke med og til hende med konfirmationen.
Tak for den fine anmeldelse og de sÞde ord. vi håber også at kunne byde Jer velkommen tilbage igen og danne rammerne om livets fester :)
Med Þnske om en god sommer.

God behandling

Idyllisk sted med smuk natur, en sÞ og udendÞrs wellness-oplevelse. Min kone og jeg nÞd det i fulde drag.

God behandling og serviceminded personale.

2025幎5月7日

KÊre Dennis & hustru,

Mange tak for den fine anmeldelse og 5 stjerner. Hvor er det dejligt at hÞre, I nÞd vores spa og badesÞ!

Vi vil give din ros videre til resten af personalet og håber I kommer igen , det vil vÊre en fornÞjelse.

Bryllup i hovedbygningen

Vi holdt bryllup på Sonnerupgaard i hovedbygningen. Vi gik efter et sted, hvor vores gÊster kunne overnatte, og hvor festen kunne blive helt vores egen. Det krÊver mere planlÊgning - men til gengÊld fik vi smukke rammer og en meget personlig fest. Hovedbygningen har flere smukke og sammenhÊngende lokaler, så det var muligt at have vielse og dansegulv i pejsestuen, bryllupskage og bobler og senere bar i modtagelsesvÊrelset, og festmiddag i den store sal. Og så er der sildebensparketgulve, dejligt dansevenligt. KÞkkenet er ikke det bedste til en stor fest - det fungerer godt til anretning af mad, men er ikke dimensioneret til egentlig madlavning. Tag jeres kok med på et kÞkkenkig, og planlÊg derefter, så kÞrer det fint. Service og kommunikation med Sonnerupgaards personale er effektiv og altid venlig.

2025幎3月22日

KÊre Helene;

Mange tak for din fine anmeldelse og hele 5 stjerner. Det er så fantastisk at lÊse, hvordan I har indrettet Jer i vores gamle godsejerbolig Hovedbygningen til jeres bryllupsfest. Tak for ros også til vores personale - det vil jeg bringe videre.
De bedste hilsener og endnu et stort tillykke med jeres bryllup,

Wedding

We just hosted our wedding in the big venue and had all our family and friends sleeping over as we had booked the entire venue. The venue was booked more than a year in advance and throughout the entire period they have been super quick to answer to everything, big and small. During the weekend they were very happy to help out to ensure we had the best weekend and most dreamlike wedding!

2025幎3月1日

Dear Annie,
Whilst we are still ''high'' over your beautiful wedding pictures, your feedback keeps us soaring! Thank you very much for your 5 star review and your nice feedback. We were thrilled to host you and your respective families and friends and wish you and Nicolai all the best in the world, for many years to come, in your new roles as husband and wife. Do come back to celebrate your anniversaries!

Kind regards,

Katastrofal oplevelse

Har lige vÊret til bryllup i hestestalden, vi havde et år i forvejen bestilt et dobbeltvÊrelse med eget bad men endte op i et minisovebÊrelse, med elendige senge et fÊldes toilet der ikke ville skylde ordentligt ud og en larm af en anden verden om natten. Jeg har i bogstavligste forstand overnattet og sovet bedre på Christiania i 1980erne midt under rockerkrigen , end hvad der var muligt her.
Desuden var det totalt umuligt at få noget personale i tale og der var i det hele taget total kaos, der var INTET, der stemte og jeg skal i hvert fald ALDRIG igen overnatte på det sted. Og jeg vil hellere ikke anbefale andre at gÞre det.

2025幎3月8日

KÊre Steen
Tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er Êrgerlige over at hÞre, dit vÊrelse ikke levede op til dine forventninger.

Du nÊvner, at der er bestilt et dobbeltvÊrelse med eget bad, men at I endte i et mindre uden bad. Jeg kan se på bookingen, at der er udleveret det vÊrelse, der er bestilt, da den anden vÊrelsestype var udsolgt ved tidspunkt for booking.

Hvis du har tid og mulighed for at tage kontakt til mig på info@sonnerupgaard.dk med dit telefonnummer og mailadresse, så tager jeg meget gerne en snak med dig.

Dbh Amalie

Vi har flere gange haft fornÞjelsen af

Vi har flere gange haft fornÞjelsen af at afholde personalemÞder, bestyrelsesmÞder og andre arrangementer i Dueslaget på Sonnerup Gård, og vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger.

Lokalet er utrolig hyggeligt og rustik, og straks får én til at fÞle sig velkommen. Faciliteterne er helt i top med service, kÞleskab og alt, hvad man har brug for til et vellykket mÞde eller arrangement.

Vi har blandt andet afholdt en julefrokost i lokalet, og alt spillede bare perfekt. Der var ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥ — alt var lige, som det skulle vÊre.

Hvis I leder efter et charmerende og veludstyret lokale til jeres nÊste mÞde, fest eller anden begivenhed, så kan vi varmt anbefale at kontakte Sonnerup Gård. I vil bestemt ikke fortryde det. Omgivelserne er smukke, og servicen er i sÊrklasse.

Ps: jeg ved ikke hvorfor der står Lone i min anmeldelse. Jeg hedder Tina 😉

2025幎2月25日
自発的なレビュヌ

6 stjerner hvis det var muligt.

6 stjerner hvis det var muligt.
Vi havde en fantastisk fest i Laden.
Alt var godt; stedet, beliggenheden, stemningen, lokalet osv.
Inden festen fik vi perfekt hjÊlp fra Sonnerupgaard til selv at give festen prÊcis det indhold vi Þnskede, og en masse forslag til kontakter, hvis vi ville have hjÊlp til at planlÊgge festen.
Alle gÊster overnattede, og alle var meget glade for deres vÊrelse og morgenmaden.
Tak til personalet for at skabe rammerne om en perfekt fest - vi kommer helt sikkert tilbage

2024幎11月16日

KÊre gÊst,
Hvor vi er benovede over, at få sådan en fin anmeldelse. Tusind tak, for de 5 (6!) stjerner. Det glÊder os at hÞre, I havde en god fest og at rammerne levede op til forventningerne.
Vi vil glÊde os til, at byde jer velkommen tilbage en anden gang, når livets fester skal holdes.

Vi vil sikre os, at alle medarbejdere lÊser din feedback, det sÊtter vi stor pris på.

Med venlig hilsen;

Suzanne / Sonnerupgaard Gods

Dejligt sted at holde bryllup

Dejligt sted at holde bryllup

Vi holdte vores bryllup i Hestestalden på Sonnerupgaard, og lokalerne og stedet dannede nogle dejlige rammer for vores bryllup.

Personalet har hele vejen igennem vÊret sÞde, hjÊlpsomme og imÞdekommende.

Sonnerupgaard levede helt klart op til vores forventninger.

2024幎9月7日

KÊre Anne Sofie,

mange, mange tak for din anmeldelse og de hele 5 stjerner. Det er virkelig rar lÊsning og vi håber sådan, I og jeres gÊster har haft en god og mindevÊrdig fest!

i Þnskes rigtig god vind fremover og vi håber på gensyn!

Med venlig hilsen;

Bryllupsfest i lejet lokale

Bryllupsfest i lejet lokale (Hestestalden) 14. september.
ForlÞb meget fint, privat arrangeret, i velegnede rum.
Udlejer havde dermed intet med selve festen at gÞre.
Men:
Hvorfor ikke gÞre vÊrelserne attraktive og promovere stedet med rimelige vÊrelsespriser?.
Vi fik et ( elendigt) standard dobbeltvÊrelse, uden skab eller hylder, et badevÊrelse med bruseniche med Þdelagt bruser og aflÞb som flÞd ud over gulvet trods påpasselighed med gardin. Toilet der ikke kunne trÊkke.(Vi brugte bruseren i toilettet).
Og hele denne herlighed for blot 1850,00 kr
trods averterede priser i stÞrrelsesorden langt under.
Er det fordi man ved at folk ikke gider kÞre bag efter?
Fik jeg nÊvnt at vÊrelset fÞrst var til rådighed kl 16.00
Gentager: kl. fire om eftermiddagen.
De 3 stjerner er udelukkende for beliggenhed.

2024幎9月14日

Sonnerupgaard Gods からの回答

KÊre Svend, Mange tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er glade for at hÞre, I havde en god fest, men selvfÞlgelig Êrgerlige over at hÞre, dit vÊrelse ikke levede op til dine forventninger. Der er et par ting du nÊvner, heriblandt prisen, jeg rigtig gerne vil hÞre - og have lov at fortÊlle - mere om, da det er noget, vi ikke kan genkende og rigtig gerne vil forbedre og udbedre de andre ting.
Hvis du har tid og mulighed for at tage kontakt til mig på info@sonnerupgaard.dk med dit telefonnummer og helst mailadresse, så fÞlger jeg op.

Sonnerupgaard Gods / Suzanne

Vi havde et helt fantastisk bryllup på

Vi havde et helt fantastisk bryllup på sonnerupgård!
Jeg må indrÞmme jeg synes vÊrelserne var dyre for meget få timer og stÞrrelsen på sengene og vÊrelserne er små.

Men vi have en fantastisk fest! I fantastiske omgivelser.
Personalet har vÊret hjÊlpsomme hele vejen igennem med vÊrelser mm.
Jeg oplevet bestemt intet problem.
Vi booket hestestalden til vores bryllup og alt var helt perfekt.
Vi var heldige og fik lokalet i god tid, vi havde mulighed for at kÞbe det lÊngere om sÞndagen.
Sonnerupgård var virkelig hjÊlpsomme med lÞsninger der var vigtige for os!

2024幎8月24日

Sonnerupgaard Gods からの回答

KÊre Nana, Mange tak for de fine ord og din bedÞmmelse af hele 5 stjerner. Det er bare helt fantastisk! Det lyder også, som at I har haft en god fest sammen med jeres alle gÊster - og at der kunne findes lÞsninger for jeres Þnsker! Vi oplever, at vÊrelser i forskellige katagorier (med hver deres stÞrrelse og seng) kan rumme de fleste Þnsker og jeg håber, det også har vÊret tilfÊldet her , men vi tager din feedback til os.
Igen mange tak for dine ord!

Sonnerupgaard Gods / Suzanne

Fantastisk sted at holde bryllup

Fantastisk sted at holde bryllup! Lokationen og stedet er fantastisk og servicen er rigtig fin. Lidt små senge til nogle af de overnattende gÊster, men ellers var alt super fint

2024幎6月22日

Tusind tak, Nathalie for din anmeldelse og de 4 stjerner :D
Det lyder som, det har vÊret en god fest. Vi har nogle forskellige katagorierer vÊrelser hvor stÞrrelsen af seng, om man har eget bad/toilet osv. godt kan variere. Katagorien kommer så i udtryk i prisen tilsvarende, så vi håber ikke, det har vÊret en dårlig oplevelse for gÊsterne. Vi Þnsker jer en pragtfuld sommer og forhåbentligt på gensyn!

Sonnerupgaard Gods / Suzanne

Det perfekte sted til bryllup

Det perfekte sted til bryllup. Min kÊreste og jeg holdt vores bryllup i juni og Þnskede selv at stå for alt fra mad til musik. Der var ingen krav om at vi skulle bruge nogle af Sonnerupgaards services, men vi kunne frit vÊlge. Derudover har der vÊret rigtig god kommunikation med Sonnerupgaard, som har hjulpet os med flere ting i vores planlÊgning. KÊmpe anbefaling herfra! Vi havde det mest fantastiske bryllup, og det var omgivelserne og personalet på Sonnerupgaard en stor del af.

2024幎6月8日

Sonnerupgaard Gods からの回答

KÊre Mads, Mange tak for din fine anmeldelse og de hele 5 (!!) stjerner! FÞrst og fremmest tillykke med jeres nye titler som mand og hustru. Det lyder som, I har fået strikket en fantastisk, personlig bryllupsfest sammen til jer og jeres gÊster! Vi håber, I kan se tilbage på dagen med glÊde og gode minder.
Vi håber, på gensyn!
Med Þnske om en god sommer,

Fantastisk sted!

Fantastisk sted!
Vi havde lejet hovedbygningen til fest og det var de skÞnneste rammer. Stedet er så fint og samtidig hyggeligt, og der var den skÞnneste have med flere terasser.
Rigeligt service i kÞkken.
Selve festlokalet er ret smalt hvilket gjorde det mindre velegnet til dans men det fungerede alligevel. Og så var det ikke helt logisk hvor ting var placeret i kÞkkenet - en oversigtsplan ville vÊre hjÊlpsom. Dejlige vÊrelser, som det ville vÊre dejligt at kunne tilgå lidt tidligere på dagen, når man har lejet en hel weekend.
Godt samarbejde med de ansatte op til og under arrangementet - de var meget hjÊlpsomme.
Det kom bag på os i hvor god tid man skulle booke lokaler og vÊrelser - der er rift om stedet - og at vÊrelsesfordeling mm skulle vÊre klar så tidligt, gav også lidt udfordringer.
Men alt i alt er vi super tilfredse og kommer gerne igen.

2024幎5月25日

Sonnerupgaard Gods からの回答

KÊre Karen, Mange tak for din feedback og den flotte anmeldelse. Det er vi enormt taknemmelige for og vi skal sikre os, dine ord bliver lÊst af vores ansatte.
Det er rigtigt at vi kan lide at vÊre vel forberedte så tingene er planlagte i god tid. IsÊr set i det lys er det meget rart at hÞre, hvordan vi kan forbedre os, så ekstra stort tak for dine forslag.

Vi glÊder os til og håber, vi må byde Jer velkommen igen til en anden af livets fester!

Fantastisk 60 års fÞdselsdagsfest på Sonnerupgaard Gods

Jeg havde fornÞjelsen af at fejre min 60 års fÞdselsdag på Sonnerupgaard Gods i deres hovedbygning, og det var intet mindre end en perfekt oplevelse.

FÞrst og fremmest er omgivelserne helt utroligt smukke, og lokalerne i hovedbygningen er både charmerende og stilfulde. Vi startede med champagne i det fri, hvilket satte en fantastisk stemning for aftenen.
Servicen og responsen fra personalet var upåklagelig hele vejen igennem. De var fleksible og imÞdekommende, hvilket gjorde det muligt for os at sÊtte vores personlige prÊg på festen. Det var skÞnt at kunne medbringe vores favoritvin, spille musik til langt ud på natten, og dÊkke borde prÊcis som vi Þnskede.
De fleste af vores gÊster overnattede, hvilket gjorde det muligt for alle at give den fuld gas uden at skulle tÊnke på hjemtransport. Dagen derpå blev vi forkÊlet med den lÊkreste morgenmad, som var en perfekt afslutning på en uforglemmelig fest.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Sonnerupgaard Gods til enhver, der Þnsker at holde en fest i fantastiske omgivelser med fremragende service. Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse!

2024幎5月18日

Sonnerupgaard Gods からの回答

KÊre Henriette, Stort tillykke med din runde fÞdselsdag. Stort tak for din anmeldelse og de hele 5 (!!!) stjerner, hvor er det dejlig lÊsning. Vi vil sÞrge for, vores koordinatorer og medarbejdere lÊser med, for din feedback er meget vÊrdsat. Det lyder som, at I har haft en rigtig god fest og det er jo lige som det skal vÊre. Vi håber, vi må byde dig og/eller dine gÊster velkommen tilbage en anden god gang. Rigtig god vind fremover!
med venlig hilsen,

Bryllupshelg i Laaden

Vi var så heldige å feire bryllupet vårt i Laden på dette fantastiske stedet. Vi hadde en helt magisk dag og helg på godset i de fineste omgivelser. Vi har fått så god hjelp av alle vi har hatt kontakt med tilhÞrende Sonnerupgaard Gods. Dette stedet kan anbefales på det sterkeste for bryllup, fest og opphold.

2023幎10月21日

Sonnerupgaard Gods からの回答

KÊre Kjersti, Mange, mange tak for de fine ord og også tak for et godt samarbejde. Vi Þnsker Jer stort tillykke med de nye titler som mand og hustru og er virkelig benovet over at hÞre, at I havde en god bryllupsfest.
De bedste hilsener og Þnsker fremover,
Sonnerupgaard Gods / Suzanne på vegne af al personale

Perfekt til et uformelt vinterbryllup, der ikke blev alt for dyrt

Vi bookede Laden til vores bryllupsfest i januar og kan klart anbefale det. Rummet er smukt i sig selv og behÞver ikke megen oppyntning for at vÊre de perfekte rammer for en rigtig god fest. Vi havde booket et band til at spille live musik på aftenen og de sagde selv, at akustikken var god for så stort et lokale.
Vores gÊster kunne booke vÊrelser, så de kunne feste hele natten og vi kunne bruge lokalet lige som vi ville. Personalet var super flinke og hjÊlpsomme og det var heldigvis intet problem at vi var kommet til at smadre et enkelt vandglas of efterlade en vildfaren helium-ballon oppe under loftet efter festen.
Sonnerupgaard var lige hvad vi var på udkig efter og gjorde, at vi kunne holde budgettet på et rimeligt niveau, selv med nÊsten 100 gÊster, da vi kunne stå for mad, pynt, musik og personale selv. Det gjorde, at vi kunne holde en uformel fest, hvor vi og vores gÊster bare kunne slappe af og nyde aftenen.

2024幎1月13日

KÊre Sofie og Martin,

FÞrst og fremmest stor tillykke med jeres bryllup! Tak for de fine ord, og bedÞmmelsen på hele 5 (!!) stjerner. Det er rigtigt sÞdt af jer, at bruge tid til at beskrive jeres oplevelser i detalje. Vi håber I og jeres gÊster har haft en god fest og, hvem ved, vi ses igen til at fejre livets milepÊle om nogle år?

Igen, tak <3

Fantastisk service og lokation

Fantastisk service og lokation! Vi holdte det smukkeste bryllup i Laden og havde uden tvivl den bedste oplevelse med stedet og personalet, som altid stod klar til at hjÊlpe og yde den bedste service, så vi fÞlte os i trygge hÊnder!

2023幎11月11日

Sonnerupgaard Gods からの回答

KÊre Mie, TUSIND tak for din fine anmeldelse, hvor er vi glade for at hÞre det. Vi sÞrger for, alle her lÊser din ros. Tillykke med jeres bryllup - vi Þnsker jer alt godt til fremtiden og håber, vi må byde jer velkommen igen, når livets milepÊle skal fejres ! Med venlig hilsen.

Fantastiske lokaler

Fantastiske lokaler, super hjÊlp og service bÃ¥de fÞr og under arrangementet samt en fortrinlig morgenmads buffet ogsÃ¥ i dejlige lokaler👍😊 Alt i alt en super oplevelse og vi havde den vildeste luksus fest med god plads i den fortryllende lade hvor kÞkkenet ogsÃ¥ fungere. 👍👍🍻🍷🎶❀

2023幎11月17日

KÊre Francois,
Mange tak for de hele 5 stjerner og dine dejlige ord. Det er rigtig rart, når alt bare fungerer! Vi takker for godt samarbejde og Þnsker endnu engang tillykke med milepÊlen !