Sonnerupgaard Gods レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi besÞgte Sonnerupgaard Gods i forbindelse med en aktivitetsdag med DÞvblinde Danmark. Vi havde en rigtig god dag hvor de unge mennesker kunne prÞve ATV, bueskydning, luftgevÊr, Segway og Þksekast.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde glÊdet os meget til at afholde vores bryllup pÃ¥ SonnerupgÃ¥rd gods, men under Corona omstÊndighederne valgt vi at aflyse. Der var lidt bump pÃ¥ vejen med at fÃ¥ nogle af pengene retur, men ef... もっず芋る

Vi var sÃ¥ heldige Ã¥ feire bryllupet vÃ¥rt i Laden pÃ¥ dette fantastiske stedet. Vi hadde en helt magisk dag og helg pÃ¥ godset i de fineste omgivelser. Vi har fÃ¥tt sÃ¥ god hjelp av alle vi har hatt konta... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 stjerner fÃ¥r man kun nÃ¥r virksomheden leverer over forventning, og det gÞr Sonnerupgaard til fulde. Super god service, flinke folk hele vejen rundt og en rigtig sÞd receptionist- Julie.... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

圓該䌁業による蚘述

Sonnerupgaard Gods er en familieejet virksomhed med historiske rammer. Vi har rammerne til uforglemmelige fester og mindevÊrdige firmaophold. Vi skaber rammerne for vores gÊsters arrangement – fra fester til kursus med overnatning – med fokus pÃ¥ personlighed, fleksibilitet og service. Vores gods ligger i HvalsÞ, midt pÃ¥ SjÊlland i Êgte dansk landlig idyl i Skjoldungernes Land; tÊt pÃ¥ byen men langt fra larmen. Vores gÊster fejrer bryllup, livets fester og milepÊle som konfirmation, sÞlvbryllup og runde fÞdselsdage, eller nyder ro til at drÞfte strategier og trÊffe de vigtige beslutninger. I vores 4 festlokaler og/eller 6 mÞdelokaler, park og skov er der rum til udfoldelse. Alle er velkomne til at komme ud pÃ¥ en rundvisning. Hvis du skal holde noget for virksomheden, bryllup eller fest, sÃ¥ ring hverdage mellem kl. 09-17 for mere information eller forespÞrg en tid til en uforpligtende rundvisning.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Gammelt

Gammelt , småt, dårlig vifi, kun betalings tv extra udgift . Toilet og bad man knapt Kan vÊre i . Dårlig hovedpude, ikke plads til kuffert. Toilet taske, diverse der skal oplades.meget lydt kan hÞre alt hvad naboen laver, fest i underetagen det var som at sove over et vÊrtshus. I aften er det endnu vÊrre onsdag den 8 november 2023. Der er så meget larm at det er umuligt at sove . Vil ikke anbefale nogen at bo her ikke nok med larmen stinker vÊrelset af rÞg fra bål eller grill kÞkken, jeg har aldrig oplevet et så ringe hotel. Heldigvis kun en nat mere så bliver det en overnatning på Zleep Hotel Ballerup. Hilsen Martin i vÊrelse 9. Og nej det er ikke mig der stå på buking men min schef navn.

2023幎11月6日

KÊre Martin,

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse og vil meget gerne i kontakt med dig. Da vi ikke har en booking under dit navn, håber vi, du vil kontakte os på info@sonnerupgaard.dk med dine kontaktoplysninger. Vi har ikke betalingstv og har derfor nogle flere afklarende spÞrgsmål til din anmeldelse, for vi kan forbedre os.
Du skal have mange tak for din tilbagemelding.
Med venlig hilsen,
Sonnerupgaard Gods
/ Suzanne

SkÞnt sted, dejlige omgivelser, empatisk personale.

SkÞnt sted, dejlige omgivelser, empatisk personale. Sonnerupgaard har styr på hvad der skal til for at man får en perfekt dag og aften. Man har forholdsvis frie rammer til at gÞre dagen til prÊcis det man Þnsker. Laden har i Þvrigt rigtig god akustik. Hvis jeg skulle knytte en kommentar til hvad der var svÊrt - var det at navigere alle de "mikro-transaktioner" i form af hvad der var inklusive og hvad man skulle betale extra for. Men personalet er meget hjÊlpsomme og fleksible - så man bliver selvfÞlgelig taget i hånden.
Morgenmaden var i Þvrigt over alle forventninger.

2023幎9月8日

Sonnerupgaard Gods からの回答

Tusind tak Oliver, for din meget konstruktive feedback og dine oplevelser. Det er bare guld vÊrd for os, så vi ved hvor vi kan slå til og forbedre os. Tak for de 5 stjerner - wow!! Med venlig hilsen , Sonnerupgaard Gods / Suzanne

Fantastisk

SÃ¥ fantastiske omgivelser og virkelig godt samarbejde med personalet.
Alt forlÞb perfekt og personalet var altid smilende og utrolig hjÊlpsomme. Super med overnatning og morgenmaden var rigtig lÊkker. Vi er så glade for at vi valgte at holde bryllup på Sonnerupgaard gods.

2023幎8月19日

Sonnerupgaard Gods からの回答

Tusind tak for de fine ord og den flotte bedÞmmelse. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden dag til at fejre en ny milepÊl :) Tillykke med brylluppet ! Med venlig hilsen,
Personale/
Sonnerupgaard Gods

Fantastisk sted smukke omgivelser og de

Fantastisk sted smukke omgivelser og de gjorde bare så meget for at alting gik godt

2023幎7月22日

Sonnerupgaard Gods からの回答

Mange tak,for den fine anmeldelse og de hele 5 stjerner. Vi håber, I nyder sommeren! Med venlig hilsen, Personale på Sonnerupgaard Gods

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, med personale der var opsÞgende omkring vores Þnsker og behov

2023幎7月19日

Sonnerupgaard Gods からの回答

Mange tak for de hele 5 stjerner og din feedback. Med venlig hilsen, Sonnerupgaard Gods / Suzanne

Smukt men dyrt

2023幎6月16日

Sonnerupgaard Gods からの回答

KÊre SÞren, tak for din anmeldelse! Ud fra din information her, kan jeg desvÊrre ikke udlede, hvilket 'produkt' du har kÞbt hos os - jeg vil gerne undersÞge, hvad der gjorde at du oplevede det som dyrt . Du kan eventuelt tage kontakt til mig via email sck@sonnerupgaard.dk, så kan jeg besvare nÊrmere. Med venlig hilsen og tak igen, Suzanne, Sonnerupgaard Gods

Hosting our perfect wedding

We had our dream wedding in Laden-1877 and we could not have had a more perfect space and venue. The team has been incredible kind, helpful and attentive since the beginning and helped us throughout all of the stages of our wedding.

The space itself is beautiful, fully equipped, with stunning gardens surrounding it. Thank you once again for hosting us! 🙏

2023幎5月5日

Bryllup i Laden

Vi holdte den dejligste bryllupsfest i Laden. Rammerne var helt fantastiske og vi er altid blevet mÞdt med et smil på lÊben af medarbejderne på godset under hele forberedelsesprocessen.

2023幎4月22日

Sonnerupgaard Gods からの回答

KÊre Tania, tusind tak for dine ord og feedback, det er så godt at hÞre!
Tillykke med brylluppet og vi håber, vi kan byde Jer velkommen igen en anden gang.
Rigtig god weekend,

Sonnerupgaard Gods / Suzanne

Et perfekt sted at afholde sin store

Et perfekt sted at afholde sin store drÞmmefest! Super lokaler, skÞnne udendÞrs områder og fantastisk personale der står klar til at hjÊlpe når der er brug for dem.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sonnerupgård og deres team.

2023幎4月22日

Sonnerupgaard Gods からの回答

Tusinde tak, Charlotte, for den fine anmeldelse og de hele 5 (!) stjerner. Vi vil sikre os at også personalet lÊser med her. Vi håber, vi må byde Jer velkommen igen en anden gang!

Rigtig god dag,
Sonnerupgaard Gods / Suzanne

Fantastisk sted med masser af muligheder

Vi havde et fantastisk bryllup i det bedste rammer. Sonnerupgaard Gods er et fantastisk sted til at holde en fest med mulighed for at forme festen prÊcist som du selv Þnsker uden dyre prop-penge eller nogen der siger festen skal slutte til et bestemt tidspunkt.

Vi har nydt masser af god service fra det Þjeblik vi viste interesse i stedet til efter sidste afregning og kan på ingen måde beklage os over noget som helst.

Vi havde givet ti stjerner hvis det var muligt

2023幎3月25日

Super smukt

Super super skÞn lokation at holde bryllup i, alle gÊster og os selv var dybt imponerede over de flotte lokaler og de flotte omgivelser.

Det har vÊret dejlig nemt hele processen, skÞnt personale og alle er sÞde og venlige derude på godset.

2023幎3月25日

Et fantastisk sted

Et fantastisk sted, rigtige sÞde og venlige personale, som virkelig hjalp os, for at jeg fik en skÞn fÞdselsdag. KavalerflÞjen er et smuk lokale, vil helt klart anbefale stedet til andre.
Mvh.Charlotte Dorph-Petersen

2023幎3月18日

Sonnerupgaard Gods からの回答

KÊre Charlotte, Mange tak for dine rosende ord - vi håber du havde en dejlig fest . Hvis ikke vi har sagt det endnu, så TILLYKKE! Mange, mange tak for din feedback og de hele 5 (!) stjerner. Med venlig hilsen
Sonnerupgaard Gods / Suzanne

DesvÊrre mange Êrgelige fejl..

Vi fejrede bryllup i Hestestalden 4. februar 2023. Virkelig smukke lokaler og god stÞrrelse rum.

DesvÊrre var der lidt mange ting som spÊndte ben for, at dagen bare kunne glide på skinner.

1: Hele vÊrelses bookingen var desvÊrre noget bÞvlet, vi skulle selv kontakte godset lÞbende for at få dem til at åbne op for flere vÊrelser, så vores gÊster kunne booke online. På dagen havde flere fået enkeltvÊrelser med bad på gangen, på trods af de havde betalt for dobbeltvÊrelser med eget bad og toilet. VÊrelserne var i ret sÞlle stand og vores brudesuite lugtede meget af kloak.
Da der ikke er personale til stede i weekenden kunne vi ikke få hjÊlp til at få styr på vÊrelserne og flere af vores gÊster valgte at kÞre hjem istedet for overnatte. Det var lidt Êrgeligt.
Nogle gÊster har sÞgt om kompensation og fået halvdelen af vÊrelset refunderet.

2: Ovnen i kÞkkenet virkede ikke og da vi sÞndag fortalte det til overleveringsdamen, vidste de det godt og havde bestilt tekniker, som desvÊrre ikke kunne nå at komme.
Det havde vÊret rart i det mindste vide at ovnen ikke fungerede, når de nu godt vidste det! Men kokken måtte lÞbe til og fra hovedhuset for at få lavet al maden.
Under al kritik at så vigtig en del af kÞkkenet er i udu, uden at der gives besked herom.

4: Godsets fotograf ville gerne tage billeder af lokalerne til deres hjemmeside inden vi kom, og som tak ville vi få taget nogle billeder, som brudepar og vores gÊster til receptionen. Dette takkede vi ja til, men da vi kom til vores recetion efter vielsen, havde fotografen vÊret der og ville ikke komme tilbage. Så vi fik aldrig taget de billeder vi blev lovet.
Da vi forelagde godset det, skrev de at det i betingelserne stod, at deres fotograf ikke kunne gÞre det ud for egen fotograf. Men ved et screenshot af den sms vi modtog med bekrÊftelse af at vi ville få taget billeder, har de lovet Êndre i teksten. DesvÊrre fik vi jo så aldrig taget de billeder som lovet.

4: Vi havde tjekket med godset om det var et problem med rÞgalarmer, da vores DJ havde rÞgmaskine med og havde fået af vide dette ikke var et problem. Kl 03.00 gik rÞgalarmen dog allivel og en gÊst måtte op og kravle for at få den ned.

5: Da der skulle vises video indslag til middagen havde vi behov for AV udstyr. Selvom godset har projektor og udstyr kan dette ikke lånes. Vi måtte derfor selv skaffe udstyr og kunne leje en soundbox for 1500 kr samt et faldefÊrdigt mobil lÊrred, som måtte holdes oppe på en tubberware.

Personalet er uden tvivl meget sÞde på godset, men alle spÞrgsmål vi har haft har de ikke umiddelbart lige kunne svare på. Varmen i lokalet var skruet helt op, og da vi bad om at få skruet ned vidste de ikke lige om dette kunne lade sig gÞre.
Der har vÊret rod i de mails de har skrevet for at få oplysninger og genrelt har det bare ikke fÞltes, som et sted, der lever af konferencer og fester.
EfterfÞlgende fik vi af vide at de har et dÞgnnummer man kan ringe på i weekenden.
Dette havde vi aldrig fået oplyst.

Et bryllup er jo altid en dejlig dag og lokalerne var smukke, men desvÊrre var der for mange ting som ikke fungerede, og som var med til stikke en kÊp i hjulet.

For et sted som lever af konferencer og fester, havde vi forventet en mere velsmurt maskine.

Klagen er forelagt godset , som de har givet udtryk for at de vil tage til efterretning og vi har fået en kompensation i form af brudesuitens belÞb på 900kr.

2023幎2月4日

Bryllup i 1877-laden

Vi afholdt vores bryllup i 1877-laden, hvilket var fantastisk! Vielsen fandt sted den 10/02-23, mens bryllupsfesten blev afholdt den efterfÞlgende dag. AtmosfÊren i laden var magisk, og Sonnerupgaard Gods har vÊret utrolig sÞde og samarbejdsvillige :) Vi kunne ikke have Þnsket os et bedre bryllup.

2023幎2月9日

En uforglemmelig fest

Jeg holdt min 50 års fÞdselsdag i KavalerflÞjen.
Det er nogle fantastiske flotte lokaler.
Alt gik som planlagt og personalet var meget hjÊlpsomme.
Jeg havde en uforglemmelig fest og kan kun anbefale andre at holde fest på Sonnerupgaard.

2023幎1月27日

Jeg fejrede min 50 Ã¥rs fÞdselsdag i

Jeg fejrede min 50 års fÞdselsdag i KavalerflÞjen med overnatning. Det var et rigtig fint forlÞb. Jeg fik rigtig god hjÊlp på dagen fra personalet, og lokalerne samt kÞkken var fine.
Ingen proppenge. Intet sluttidspunkt om natten. Ingen begrÊnsninger på musikken. Godt udrustet kÞkken. Små men gode vÊrelser. Alt i alt et sted jeg helt sikkert gerne vil bruge igen en anden gang.

2022幎11月25日

Sonnerupgaard Gods からの回答

KÊre Henrik, Mange tak for din feedback, ros og de hele 5 (!) stjerner. Det er dejligt at hÞre. Vi håber du havde en rigtig god fest - og tillykke igen med de 50 !
Med venlig hilsen, Sonnerupgaard Gods / Suzanne

Holdt nytår i KavalerflÞjen

Holdt nytår i KavalerflÞjen, og det var intet mindre end en fantastisk oplevelse. Meget serviceminded personale, lÊkkert lokale og fantastiske omgivelser.

2022幎12月30日

Sonnerupgaard Gods からの回答

Mange tak for de fine ord og de hele 5 (!) stjerner. Dejligt at hÞre, året startede med en god fest!
Med venlig hilsen, Sonnerupgaard Gods / Suzanne

Perfekt sted at holde bryllup

Perfekt sted at holde bryllup!
Vi lejede Laden til vores vinterbryllup, og det var de smukkeste omgivelser at holde både vielse of fest i. Al kommunikation med stedet gik utrolig nemt, og vi havde alt hvad vi skulle bruge. Meget imÞdekommende og venligt personale, som hjalp med at få det hele til at forlÞbe let. Vi havde en helt fantastisk dag <3

2023幎1月13日

KÊre Ida,
Stort tillykke med brylluppet. Det var en Êre og fornÞjelse at få lov at danne rammen om Jeres vielse og efterfÞlgende fejring af kÊrligheden <3
Jeg vil sikre mig, personalet lÊser dine rosende ord, da de varmer om hjertet. Mange, mange tak.

Sonnerupgaard Gods / Suzanne

Sonnerupgård gods er de perfekte rammer

Sonnerupgård gods er de perfekte rammer for en fest! Min mand og jeg fejrede vores fÊlles fÞdselsdag i oktober - og vi havde den smukkeste fest i godsets lade - alt var bare i orden, top professionelt sympatisk personale, virkelig en fantastisk oplevelse !

2022幎10月8日

Sonnerupgaard Gods からの回答

Mange, mange tak for den fine anmeldelse og ros :) Det giver vi videre. Tillykke med fÞdselsdagen og vi håber, vi kan byde Jer velkommen igen en anden gang!
Med venlig hilsen,
Suzanne/ Sonnerupgaard Gods

Snobbet betjening

Snobbet betjening. Snollet vÊrelse. Larm fra håndvÊrker og events på stedet. Ikke mulighed for at kÞbe andet end dyr morgenmad. Flag tages ikke ned om aftenen. Overhovedet ikke prisen vÊrd! Ligger dog smukt.
Kan ikke anbefales.

2022幎8月20日

Sonnerupgaard Gods からの回答

Hej Trine. Tak for din anmeldelse. Men vi er kede af at hÞre, vi ikke har kunnet levet op til dine forventninger. Ud fra din profil eller anmeldelse her, kan jeg ikke se, i hvilken forbindelse eller på hvilken dato vi havde dig som gÊst, ej hellere hvilke tjenester du havde kÞbt og forventet hos os. Hvis du har tid og lyst, må du meget gerne skrive en mail til mig på info@sonnerupgaard.dk, med dine kontaktoplysninger og eventuel bookingcode, så jeg kan se om der er noget, vi kan rette op på. På forhånd tak. Med venlig hilsen,
Suzanne, Sonnerupgaard Gods