DesvÊrre mange Êrgelige fejl..
Vi fejrede bryllup i Hestestalden 4. februar 2023. Virkelig smukke lokaler og god stÞrrelse rum.
DesvÊrre var der lidt mange ting som spÊndte ben for, at dagen bare kunne glide på skinner.
1: Hele vÊrelses bookingen var desvÊrre noget bÞvlet, vi skulle selv kontakte godset lÞbende for at få dem til at åbne op for flere vÊrelser, så vores gÊster kunne booke online. På dagen havde flere fået enkeltvÊrelser med bad på gangen, på trods af de havde betalt for dobbeltvÊrelser med eget bad og toilet. VÊrelserne var i ret sÞlle stand og vores brudesuite lugtede meget af kloak.
Da der ikke er personale til stede i weekenden kunne vi ikke få hjÊlp til at få styr på vÊrelserne og flere af vores gÊster valgte at kÞre hjem istedet for overnatte. Det var lidt Êrgeligt.
Nogle gÊster har sÞgt om kompensation og fået halvdelen af vÊrelset refunderet.
2: Ovnen i kÞkkenet virkede ikke og da vi sÞndag fortalte det til overleveringsdamen, vidste de det godt og havde bestilt tekniker, som desvÊrre ikke kunne nå at komme.
Det havde vÊret rart i det mindste vide at ovnen ikke fungerede, når de nu godt vidste det! Men kokken måtte lÞbe til og fra hovedhuset for at få lavet al maden.
Under al kritik at så vigtig en del af kÞkkenet er i udu, uden at der gives besked herom.
4: Godsets fotograf ville gerne tage billeder af lokalerne til deres hjemmeside inden vi kom, og som tak ville vi få taget nogle billeder, som brudepar og vores gÊster til receptionen. Dette takkede vi ja til, men da vi kom til vores recetion efter vielsen, havde fotografen vÊret der og ville ikke komme tilbage. Så vi fik aldrig taget de billeder vi blev lovet.
Da vi forelagde godset det, skrev de at det i betingelserne stod, at deres fotograf ikke kunne gÞre det ud for egen fotograf. Men ved et screenshot af den sms vi modtog med bekrÊftelse af at vi ville få taget billeder, har de lovet Êndre i teksten. DesvÊrre fik vi jo så aldrig taget de billeder som lovet.
4: Vi havde tjekket med godset om det var et problem med rÞgalarmer, da vores DJ havde rÞgmaskine med og havde fået af vide dette ikke var et problem. Kl 03.00 gik rÞgalarmen dog allivel og en gÊst måtte op og kravle for at få den ned.
5: Da der skulle vises video indslag til middagen havde vi behov for AV udstyr. Selvom godset har projektor og udstyr kan dette ikke lånes. Vi måtte derfor selv skaffe udstyr og kunne leje en soundbox for 1500 kr samt et faldefÊrdigt mobil lÊrred, som måtte holdes oppe på en tubberware.
Personalet er uden tvivl meget sÞde på godset, men alle spÞrgsmål vi har haft har de ikke umiddelbart lige kunne svare på. Varmen i lokalet var skruet helt op, og da vi bad om at få skruet ned vidste de ikke lige om dette kunne lade sig gÞre.
Der har vÊret rod i de mails de har skrevet for at få oplysninger og genrelt har det bare ikke fÞltes, som et sted, der lever af konferencer og fester.
EfterfÞlgende fik vi af vide at de har et dÞgnnummer man kan ringe på i weekenden.
Dette havde vi aldrig fået oplyst.
Et bryllup er jo altid en dejlig dag og lokalerne var smukke, men desvÊrre var der for mange ting som ikke fungerede, og som var med til stikke en kÊp i hjulet.
For et sted som lever af konferencer og fester, havde vi forventet en mere velsmurt maskine.
Klagen er forelagt godset , som de har givet udtryk for at de vil tage til efterretning og vi har fået en kompensation i form af brudesuitens belÞb på 900kr.
2023幎2æ4æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ