SOVA - Korsgatan レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Korsgatan 14, 411 16 Göteborg, Inom Vallgraven, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

The salesperson gave us enough time in the shop to try out whatever we wanted, discussing advantages and disadvantages and showing options. We ended up with a bed we both sleep very well in. Of cou... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hjälpsam och trevlig personal, bra service. Bra och fin service vid leverans. Fin och trevlig hjälp vi besök och återbesök i butiken på Korsgatan.

5つ星のうち5の評価

Vi fick väldigt bra bemötande och personaler är så professionella och kunniga. Vi är nöjda med vårt köp efter några timmars besök där. Bra utbud samt fin lokal mitt i city. Rekommenderas starkt att be... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Bra service i butik och vid leverans. Dock drar leveranstiden ner betyget betydligt då det tog längre än 12 veckor från beställning till leverans. Utlovad tid var först 4 veckor men efter ett uppdater... もっと見る

企業情報

SOVA - Korsgatan について

当該企業による記述

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,350

レビューを書く

Personalens kunnighet och…

Personalens kunnighet och professionella och myclet trevliga bemötande har varir avgörande för mitt betyg. Sängen har inte levererats än,så omdömet gäller inte själva produkten.

2022年9月19日

SOVA - Korsgatan からの回答

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bra fint och vackert

Engagerad
Entusiastisk

2022年11月23日

SOVA - Korsgatan からの回答

Vad glada vi blir! Tack för ditt besök & tack för recensionen. Sov gott!

5つ星のうち5の評価

Riktigt bra bemötande av trevlig och…

Riktigt bra bemötande av trevlig och kunnig personal!

Speciellt tack till Malin som alltid ger det lilla extra för personlig service!

2022年7月20日

SOVA - Korsgatan からの回答

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Malin! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

5つ星のうち5の評価

Grym service och snabb leverans.

Grym service och snabb leverans.

super nöjd med min nya säng

2022年9月27日

SOVA - Korsgatan からの回答

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ditt besök! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

5つ星のうち2の評価

Lveransproblem

Personalen är vänlig och hjälpsam men...
Jag beställde nya bäddmadrasser v37 och de skulle levereras senast v39. v40 ringde jag och undrade var de var och fick nytt leveransdatum till v42. Nytt telefonsamtal och nytt leveransdatum v45. Jag har alltså inte fått några madrasser än och vet inte om de kommer till v45.

2022年9月17日

SOVA - Korsgatan からの回答

Hej, Så tråkigt att höra om dessa leveransförseningar. Vi tar med oss dina synpunkter och hoppas att du snart ska få sova riktigt gott! Vi önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Underbar personal

Underbar personal, så hjälpsamma!

2022年9月7日

5つ星のうち5の評価

Amanda på Sova vid domkyrkan var…

Amanda på Sova vid domkyrkan var otroligt hjälpsam och trevlig

2022年9月3日

SOVA - Korsgatan からの回答

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Amanda! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

5つ星のうち5の評価

Det gäller att hitta guldkornen bland svinen

Efter att jag blev ratad av de första två försäljarna så blev det en riktig fullträff.. Den unge mannen som gladeligen delade med sig av både energi, vilja och expertis, heter Simon och han jobbar i SOVA's butik på korsgatan..jag hoppas verkligen att han får behålla hela provisionen själv..

Så min betygsättning är helt och hållet grundad på hans bemötande, var glada för att ni har honom.

2022年8月13日

SOVA - Korsgatan からの回答

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Simon! Tack för ditt besök & din recension. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Fantastisk service på Korsgatan i Göteborg

Fick ett fantastiskt bemötande av säljaren Joakim K. förra månaden i er butik på Korsgatan i Göteborg. Jag är otroligt nöjd med mitt köp av kudde, men framförallt med personalen. Joakim var proffsig, kunnig, mycket trevlig och otroligt hjälpsam. Han kunde besvara alla mina frågor och hade stenkoll på sortimentet vilket som gjorde mig trygg i mitt köp. Jag återkommer i framtiden när det blir dags att köpa ny säng och kommer rekommendera er butik varmt till vänner och bekanta.

2022年6月15日
自発的なレビュー

SOVA - Korsgatan からの回答

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Joakim! Tack för ditt besök & din recension. Önskar dig en fin dag & varmt välkommen åter! Vänligen SOVA

5つ星のうち5の評価

Väldigt trevlig och kunnig personal

Väldigt trevlig och kunnig personal. Fick experthjälp och hittade en säng som var perfekt för mig!

2022年5月27日

SOVA - Korsgatan からの回答

Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

5つ星のうち5の評価

Väldigt trevligt bemötande i butiken i…

Väldigt trevligt bemötande i butiken i centrala Göteborg som är top notch, kunnig personal och de ägnade verkligen tid åt att få oss att trivas trots att vi var något stressade. Kan varmt rekommenderas!

2022年5月13日

SOVA - Korsgatan からの回答

Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

5つ星のうち5の評価

Mycket kunnig och tillmötesgående…

Mycket kunnig och tillmötesgående personal, vi är väldigt nöjda!

2022年4月21日

SOVA - Korsgatan からの回答

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Underbara sängar,

Underbara sängar,, Underbar personal samt härliga och hjälpsamma killar som var här med sängarna,Tack 🤗 ,Skickar hur många 🌟🌟🌟🌟🌟 som helst

2022年3月31日

SOVA - Korsgatan からの回答

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för den fina recensionen. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。