SOVA - Sankt Eriksgatan レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Sankt Eriksgatan 63, 112 34 Stockholm, Kungsholmen, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Säljare var väldigt trevlig & hade ett mycket bra sätt genom hela affären. Hon var noga & förklarade väldigt bra dem olika alternativen utan att styra vårt val. Var också noga med att ge oss den tid... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min upplevelse var grym och det är allt tack vare den grymma Elias på sankt Eriksgatan. Så professionell, bra på lyssna och trevlig. Efter mycket diskussioner tog Elias mig till den rätta sängen som... もっと見る

企業情報

SOVA - Sankt Eriksgatan について

当該企業による記述

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,318

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Blev så nöjd med sängköpet att vi…

Blev så nöjd med sängköpet att vi beställde en bäddmadrass både hem och till svärmor

2026年6月6日

Hej Fredric,
Vad roligt att höra att ni är nöjda med ert sängköp. Vi uppskattar verkligen er recension och hoppas att både ni och svärmor kommer att sova riktigt gott på era nya bäddmadrasser.

Toppen service

Toppen service. Leveransen tog lång tid dock.

2026年5月1日

SOVA - Sankt Eriksgatan からの回答

Tack för din recension Adnan. Vi tar till oss din feedback, vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider.

Otrolig service

Otrolig service och super nöjda med säng samt kudde!!!

2026年5月21日

SOVA - Sankt Eriksgatan からの回答

Tack så mycket Emilia för din recension!
Vad roligt att höra att ni är nöjda med både servicen, sängen och kudden. Vi önskar dig många nätter av god sömn.

5つ星のうち3の評価

Comfort helt ok men lite för varmt även…

Comfort helt ok men lite för varmt även det svala sidan (bomull sidan)

2026年3月28日

Hej Parvane,
Vi uppskattar att du delar med dig. Hör gärna av dig direkt till oss om du vill berätta mer, vi hjälper gärna till och ger dig tips.

Toppensäng

Toppensäng, mkt nöjd. Men lång leveranstid

2026年3月6日

SOVA - Sankt Eriksgatan からの回答

Hej Åsa, så kul att höra att du är nöjd med sängen. Vi tar till oss dina synpunkter kring leveranstiden. Sov gott!

Bra mottagande

Bra mottagande, kontinuerlig info om leverans, tidsplanen uppfylldes.
Jättenöjd med sängen.

2026年3月6日

Hej Lisbeth,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Personalen engagerade sig

Personalen engagerade sig, vilket uppskattas enormt. Tyvärr blev jag ändå inte kund på grund av de långa väntetiderna på en säng -12 veckor.

2026年4月1日

SOVA - Sankt Eriksgatan からの回答

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi uppskattar din feedback och tar med oss dina synpunkter kring leveranstiden.

5つ星のうち5の評価

Allt fungerade bra och personalen var…

Allt fungerade bra och personalen var trevlig och den levererade sängen är bekväm. Om jag bara ska nämna en detalj som kunde ha varit bättre med leveransen så hade jag ju valt att den gamla sängen skulle forslas bort, jag hade dock inte väntat mig där att jag skulle behöva skruva av benen på den gamla sängen själv. Det blev lite stressigt och kändes lite onödigt. Men annars allt bra alltså.

2026年2月28日

SOVA - Sankt Eriksgatan からの回答

Tack för din recension Tomas.
Vad roligt att höra att allt fungerade bra i stort och att ni är nöjda med både sängen och bemötandet. Vi tar med oss din synpunkt kring bortforslingen. Sov gott!

5つ星のうち2の評価

Noll intresse för uppföljning av försenad leverans!

Bra bemötande i butiken fram tills att köpet var klart.
När det senare blev leveransproblem ( pga felbeställning från butikens sida) visade man noll intresse och engagemang. Fick själv lägga timmar på att få min säng levererad efter väldigt lång leveranstid. Inte särskilt snygg skött!

2026年2月21日

Hej Ulla,
Tack för att du delar med dig. Vi förstår frustrationen över leveransproblemet och att det påverkat helheten. Vi tar till oss din feedback kring hur ärendet hanterades och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveransprocesser.

Engagerad och kunnig personal

Engagerad och kunnig personal, gjorde verkligen allt för att hjälpa till och ge det lilla extra.

2026年2月21日

Hej Lena,
Tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med våra sängexperter och att vi kunde hjälpa till. Det ska vi självklart hälsa vidare till butiken.
Vi önskar dig många härliga nätter i din säng. Sov gott!

5つ星のうち5の評価

Väldigt bra service och de förstod och…

Väldigt bra service och de förstod och mötte mina behov! Köpet blev 10 av 10.

2026年1月10日

Hej Becca,
Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Underbart och proffesionellt bemötande

Jag blev så vansinnigt väl bemött. Servicen, kunskapen och hela processen från val av säng, till leverans och återkoppling efteråt har varit toppen. Julia och Juni på St Eriksplan kan starkt rekommenderas.

2025年9月13日

Hej Anna,
Tack så mycket för din recension.
Det gläder oss att du upplevde ett så bra bemötande och att hela processen fungerade smidigt. Varmt välkommen tillbaka. Vänligen SOVA

5つ星のうち5の評価

Julia was very helpful and patient

Julia was very helpful and patient. She made the purchase easy and meaningful.

2025年11月20日

SOVA - Sankt Eriksgatan からの回答

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Julia! Tack för ditt köp & din recension. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

En jätte trevlig säljare

En jätte trevlig säljare. Sova sängar har bra kvalitet. Vi haft en sova säng mer än 12 år och det är fortfarande som nyskick.

2025年11月7日

Hej Elin,
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att ni är nöjda med kvaliteten på våra sängar och våra sängexperter. Extra kul är det att höra att er säng från oss hållit så länge och fortfarande känns som ny. Vi önskar er många nätters god sömn.

5つ星のうち5の評価

Toppbetyg till butikspersonal inkl. butikschefen

Toppbetyg till butikspersonal och -chef för goda kundkontakter. Det som kan strula är verkstaden ifall man har ett annorlunda köp med vissa villkor utanför färdig produkt i butiken. Det kan inte butikspersonalen rå för. Men de gjorde ändå sitt bästa för att minska problemen med leveransen till mig som var väldigt beroende av mitt köp med särskild mått. Det är jag väldigt tacksam för!
Hjärta till personalen inkl. butikschefen som stöttade både personal och mig med extra insats och stöd och mycket god kontakt.

2025年10月11日

SOVA - Sankt Eriksgatan からの回答

Stort tack för din recension! Tyvärr är det ju som du säger – ibland uppstår förseningar som ligger utanför vår kontroll. Men vi är glada att butiken kunde hjälpa dig trots utmaningarna, och vi kommer självklart att hälsa vidare din uppskattning till dem. Varmt välkommen tillbaka!

Vänligen, SOVA

Perfekt!

Allt fungerade perfekt från första besöket till att de hör av sig och kollar att vi var nöjda. Speciellt Juni Wallgren och killarna som transporterade och monterade.
Riktigt, riktigt bra!

2025年10月18日
自発的なレビュー

SOVA - Sankt Eriksgatan からの回答

Tack för din fina recension! Det är härligt att höra att allt fungerade från start till uppföljning. Vi ska absolut hälsa vidare till Juni och teamet som hjälpte med leverans och montering.
Vi önskar er många nätters god sömn.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。