レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter 33 som kunde er jeg stadig tilfreds. Sparekassen har vÊret hjÊlpsom med lÃ¥n, investeringer og pension. RÃ¥dgivningen har altid vÊret kunde-orienteret, og bÞvl med realkredit og andre finans aktÞ... もっず芋る

Har aldrig haft andet end sparekassen Bredebro ,og det er 65 Ã¥r vi snakker om mine forÊldre sÞskende vores bÞrn svigerbÞrn og bÞrnebÞrn har alle bredebro sparekasse selvom de ikke bor hernede. De... もっず芋る

SÃ¥ er den gal igen i Sparekassen! Vi har skiftet bank og flyttet over til Kreditbanken og derfor skulle vores bÞrns opsparinger flyttes med over. Uden at orientere os har Sparekassen Bredebro truk... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行

圓該䌁業による蚘述

Sparekassen Bredebro er et reginalt pengeinstitut med hovedsÊde i Bredebro og afdelinger i LÞgumkloster, SkÊrbÊk, Tinglev, Toftlund og TÞnder samt et rådgivningskontor i KÞbenhavn. Vi er et pengeinstitut der lÊgger vÊgt på de lokale vÊrdier og stÞtter gerne kulturmÊssige tiltag på vores egn. Sparekassen står i dag som et bundsolidt pengeinstitut. Stiftet i 1875 og med dybe rÞdder i vores egn. Vi har ca. 18.000 kunder. Vi står for at vÊre tilgÊngelige, nÊrvÊrende og leverer hurtige bslutninger og gerne individuelle lÞsninger.

3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

29件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

DÃ¥rling erfaring med sparekasse i

DÃ¥rling erfaring med sparekasse i skÊrbÊk. Jeg ville skifte bank fra sydbank til en lokal bank, jeg bor her, men lederen af ​​SkÊrbÊk sagde til mig "at for dem koster en nemkonto kun penge og at blive i sydbank" uden overhovedet at spÞrge om navnet .Dette taler tydeligt til en potentiel kunde.

2023幎3月16日

UdemÊrket lokal bank

UdemÊrket lokal bank, det har dog den ulempe at de har svÊrt ved at behandle lidt mere tekniske transaktioner effektivt. Meget uprofessionel kommunikation og likvidation i forbindelse med udlÞb af bÞrneopsparing. Kan ikke anbefales.

2022幎12月4日
自発的なレビュヌ

SÃ¥ er den gal igen i Sparekassen!

SÃ¥ er den gal igen i Sparekassen!
Vi har skiftet bank og flyttet over til Kreditbanken og derfor skulle vores bÞrns opsparinger flyttes med over. Uden at orientere os har Sparekassen Bredebro trukket 750 kr i gebyr!!!!!
Det er svineri og grådigt!!
FÞj siger jeg bare.
Sparekassen har lige pt stillinger ledige i TÞnder afdelingen fordi flere har sagt op, har jeg fÃ¥et at vide. I Wonder why😝

2022幎8月19日

Utrolig dårlig service...

DÃ¥rlig service...
Laver flere fejl...
Personern bag telefonerne lytter ikke og erkender ikke deres fejl...
Deres skyld jeg ikke kan betale mine regninger og kÞbe kattemad i over en uge, fordi de laver fejl...
Vil ALDRIG henvise folk dertil...

2021幎1月21日
自発的なレビュヌ

Har aldrig haft andet end sparekassen

Har aldrig haft andet end sparekassen Bredebro ,og det er 65 år vi snakker om mine forÊldre sÞskende vores bÞrn svigerbÞrn og bÞrnebÞrn har alle bredebro sparekasse selvom de ikke bor hernede.
De har et fantastisk personale som er til at snakke med også på tlf.
Har altid vÊret der når vi havde brug for dem ,selvom der er kommet nye til får man stadig en god behandling ligeledes er det i TÞnder sparekasse .
Så mangler i et godt pengeinstitut så vÊlg Bredebro sparekasse .⭐⭐⭐⭐⭐
Else Beck.

2020幎4月22日

PÃ¥lidelig, personlig og solid

Efter 33 som kunde er jeg stadig tilfreds. Sparekassen har vÊret hjÊlpsom med lån, investeringer og pension. Rådgivningen har altid vÊret kunde-orienteret, og bÞvl med realkredit og andre finans aktÞrer er blevet afklaret hurtigt og fair.
Et bank image skabes af de ansatte. Og de ansatte jeg har haft kontakt med fortjener ros.

2016幎4月16日
自発的なレビュヌ

PÃ¥lidelig, holdbar og fuldt ud professionel.

Jeg har vÊret kunde hos Sparekassen Bredebro nu i mange år, og selvom jeg nu bor i Odense har jeg valgt at forblive kunde hos dem, og det er der rigtig mange gode grunde til.

I Sparekassen er der som regel altid glade mennesker, der er villige til at hjÊlpe med de problemer man nu engang skulle have. Det skulle man tÊnke sig er en mindre ting, men jeg synes nu alligevel det bÞr nÊvnes.

Ens spÞrgsmål, uanset hvor dumme de kan synes bliver besvaret, og jeg kan fra egen erfaring meddele at de her er ekstremt hurtigt ude hvis man har brug for hjÊlp eller assistance. Jeg har fÞr stået i en kÞ i et marked og manglet penge på min konto (SU modtager), et kort opkald og ikke mere end 3 minutter senere var jeg på vej videre med mine varer.

Desuden har de, så vidt jeg ved af, klaret sig godt igennem bankkrisen, som de har spillet med meget åbne kort omkring (informeret folk om hvad der foregår o.s.v.)

Jeg har aldrig haft et eneste problem med dem, har endda vÊret i praktisk hos dem, og jeg kan gladeligt anbefale Sparekassen Bredebro til enhver.

2012幎6月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。