Fantastisk god og hjÊlpsom KUNDESERVIS..... Har intet negativt at sige om SPARXPRES, tvÊrtimod fik jeg en rigtig god og meget hjÊlpsom betjening af en meget sÞd kvinde i kundeservice, og alt gik sme... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Required a personal loan and Sparxpress was the only one willing to provide financial assistance. As an Expat who has been living in Denmark for a few years, it is difficult to get financial aid whe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÊr opmÊrksom pÃ¥ meget hÞje mÃ¥nedlige gebyrer pÃ¥ smÃ¥ 99 kr og 12,50 kr. mÃ¥nedligt som ikke er fradragsberettigede som for eksempel renter er. Dette blev jeg ikke gjort opmÊrksom pÃ¥ da jeg optog lÃ¥net... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter jeg fik beskrevet i bemÊrkning, at jeg er i stÞrre omvÊltning, gik det problemfrit. MEN - det prÞvede jeg at fortÊlle i telefonen til en unavngiven dame. Hendes mantra var "net ansÞgning". De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sparxpres tilbyder forbrugslÃ¥n til private kunder. Derudover giver Sparxpresâ finansieringslÞsninger private kunder mulighed for delbetaling og kredit i forbindelse med kÞb af varer hos de danske webshops og forretninger, vi samarbejder med. Vores finansieringslÞsninger er baseret pÃ¥ digitale lÞsninger, men vi tror vi pÃ¥, at den personlige relation og service til bÃ¥de vores privatkunder og partnere er afgÞrende for et godt og udbytterigt samarbejde.
Adelgade 8, 7800, Skive, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Elendig service og uforståelig procedure ved lån
Ved varekÞb i en butik
Ville vide hvad min
El afgift var
Afbryd lånet og betalte kontant
Tak for svaret fra kundeservice
Problemet er at Finanstilsynets vejledning er en intern dansk vejledning (ikke eu krav) der er flere banker der har gjort indsigelse mod vejledningen ligesom diverse advokater mener vejledningen bÞr revurderes
Så alt ialt er det en tåbelig vejledning som forhindrer en smidig forretningsgang.den bÞr Êndres hurtigt

Sparxpres ããã®åç
Da vi stod i en desperat situation, at skulle flytte i seniorbolig, samme dag vi modtog huslejekontrakt, havde vi brug for hjÊlp til flytning og dobbelt husleje.
Henvendelse til Sparxpress var negativ!
Det fÞles som et slag i ansigtet, at blive bombarderet med lånereklamer!

Sparxpres ããã®åç
Jeg var ovenud tilfreds med den service jeg fik. De ringede til mig på en lÞrdag, da deres mail var endt i uÞnsket mail, og jeg derfor ikke havde set den. Stor ros herfra.

Hurtig og nemt
Klar besked
Blev ringet op af medarbejder, 2 min. Efter ansÞgning.
Og pengene blev overfÞrt til. Butik 2 dg. Efter aftale var indgået, og jeg kunne uden problemer afhente min vare.

Sparxpres ããã®åç
Når jeg sÞger om lån via deres samarbejdspartnere får jeg ofte tilbud fra dem med lån, til trods for at min Þkonomi ikke fejler noget, og jeg kun har er et billån, som er blevet betalt troligt siden det er optaget og med et rådighedsbelÞb på 10xxx kr/m. vil jeg da mene at det er en fornuftig Þkonomi.
Men enten trÊkker de tilbudet tilbage eller afviser, efter de har fået samtlige oplysninger, som stemmer overens med det der er skrevet, og deres egen beregning siger også 10xxx kr/m. men de kan ikke fortÊlle hvorfor, umiddelbart kan det vÊre en misforståelse eller en fejl, who knows, hvis så, har jeg ikke en chance for at rette op på misforståelsen/fejlen, fordi jeg ikke kan få at vide hvad der er galt, så hvilket ikke giver nogen mening, så de kan rende og hoppe.
Jeg anbefaler ikke at benytte sparxpres.dk tildels er deres renter og gebyre for hÞje og deres âOrdentlige lÞsninger
Med Sparxpres' lÞsninger undgÃ¥r du at blive bundet pÃ¥ hÊnder og fÞdder. Vi lÃ¥ner dig nemlig kun penge, hvis du har rÃ¥d, og lÃ¥net ikke gÃ¥r pÃ¥ kompromis din Þkonomiske balance.â
Og
âVores finansieringslÞsninger er baseret pÃ¥ digitale lÞsninger, men vi tror pÃ¥, at den personlige relation og service til bÃ¥de vores privatkunder og partnere er afgÞrende for et godt og udbytterigt samarbejde. Derfor lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥, at vores kundechefer og supportmedarbejdere er tilgÊngelige inden for Ã¥bningstider, der er tilpasset detailhandlen.â er lige til at, undskyld udtrykket, lige til at lukke op og skide i!â

Sparxpres ããã®åç
Burde have haft nul stjerner, man bliver ikke behandlet som selvstÊndigt individ som kvinde, men skal bede sin mand om at skrive under på ansÞgningen, ellers forlanger de, at du selv kan afholde hele husstandens samlede udgifter inkl udgifter, der udelukkende vedrÞrer manden, jeg er nÊrmest i chok. Dette på trods af, at jeg har kunnet fremvise en sund Þkonomi på egne konti, dog kan jeg selvfÞlgelig ikke alene afholde samtlige fÊlles og manden mands udgifter med min egen indtÊgt. Synes det var en mÊrkelig behandling at få i 2024, jeg endte med at hÊve pengene kontant i stedet. Sparxpress havde også set min egen opsparing, men heller ikke det, var nok for dem.

Sparxpres ããã®åç
Er der nogen hos SparXpres, der IKKE kan lide ordet "om", siden det spares vÊk i "tilbudsmailen" om at låne op til 250.000,- "på lige hvad du vil"...??? LÊs dog korrektur, inden I sender dem ud...??!!!

Sparxpres ããã®åç
Begge i hustanden har givet skattesamtykke og alle oplysninger er afgivet. Sparxpres' system kÞrer i ring og bliver ved med, at forlange nyt samtykke til skat og bank for til sidst, at afvise.
BemÊrk at den ene stjerne skyldes dårlig og ikke virksomheden. Lånet blev bevilget, men kun efter en meget omstÊndig proces.

Sparxpres ããã®åç
Det er meget nemt og sikket og hurtig ..hjÊlpsomt

Sparxpres ããã®åç
very good and trusted service.

Sparxpres ããã®åç
Tak for godt samarbejde , jeg er glad for jeres hjÊlp ð¹ð¹ð¹ð¹ð¹

Sparxpres ããã®åç
Jeg har et billån i Sparxpres og har aldrig nogen form for problemer.

Sparxpres ããã®åç
God og hurtig ekspedition, ingen problemer.

Sparxpres ããã®åç
En hurtig arbejdende bank, ikke så mange dikkedarer, her kunne andre banker lÊre noget.
Mvh. SÞren

Sparxpres ããã®åç
Helt sikkert jeg fortsÊtter min samarbejde

Sparxpres ããã®åç
UbehÞvlet kundeservice ved fÞrste opkald.
Jeg bliver efterfÞlgende ringet op, og får en rigtig god dialog omkring min tidligere oplevelse.
Herefter er min dårlige oplevelse vendt til en positiv oplevelse, da jeg bliver taget hånd om og hÞrt af medarbejderen. Sublim kundeservice, og SparXpres endte med en ny glad kunde, fremfor en sur anmeldelse på trustpilot.

Sparxpres ããã®åç
For hÞje gebyrer. Er månedsgebyr på 109 kr. plus betalingsservice gebyr på 13,5 kr. Er lidt for meget ekstra at betale ekstra hver måned. Når nu det kunne bruges på selve gÊlden.....ellers har jeg ikke noget at klage over....

Sparxpres ããã®åç
Hurtig og effektiv betjening.. fÞler sig i gode hÊnder. I gÞr det godt :o)