Fantastisk god og hjÊlpsom KUNDESERVIS..... Har intet negativt at sige om SPARXPRES, tvÊrtimod fik jeg en rigtig god og meget hjÊlpsom betjening af en meget sÞd kvinde i kundeservice, og alt gik sme... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Required a personal loan and Sparxpress was the only one willing to provide financial assistance. As an Expat who has been living in Denmark for a few years, it is difficult to get financial aid whe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÊr opmÊrksom pÃ¥ meget hÞje mÃ¥nedlige gebyrer pÃ¥ smÃ¥ 99 kr og 12,50 kr. mÃ¥nedligt som ikke er fradragsberettigede som for eksempel renter er. Dette blev jeg ikke gjort opmÊrksom pÃ¥ da jeg optog lÃ¥net... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter jeg fik beskrevet i bemÊrkning, at jeg er i stÞrre omvÊltning, gik det problemfrit. MEN - det prÞvede jeg at fortÊlle i telefonen til en unavngiven dame. Hendes mantra var "net ansÞgning". De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sparxpres tilbyder forbrugslÃ¥n til private kunder. Derudover giver Sparxpresâ finansieringslÞsninger private kunder mulighed for delbetaling og kredit i forbindelse med kÞb af varer hos de danske webshops og forretninger, vi samarbejder med. Vores finansieringslÞsninger er baseret pÃ¥ digitale lÞsninger, men vi tror vi pÃ¥, at den personlige relation og service til bÃ¥de vores privatkunder og partnere er afgÞrende for et godt og udbytterigt samarbejde.
Adelgade 8, 7800, Skive, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Meget hurtig og effektiv godkendelse af et billigt lån, sammenlignet med procedure, pris og godkendelse af tilsvarende lån fra de store banker. En god oplevelse.

Sparxpres ããã®åç
nie zostawiÄ klienta bez pomocy

Sparxpres ããã®åç
Har haft et fantastisk samarbejde med Sparxpres har vÊret kunde i mange år med en Rosenkonto som har fungeret upåklageligt.

Sparxpres ããã®åç
Jeg har haft det i flere år som Rosenkonto nu skal jeg til at bruge det på en anden måde så må vi se hvordan det virker men er ellers meget tilfreds med det

Sparxpres ããã®åç
VÊr opmÊrksom på meget hÞje månedlige gebyrer på små 99 kr og 12,50 kr. månedligt som ikke er fradragsberettigede som for eksempel renter er.
Dette blev jeg ikke gjort opmÊrksom på da jeg optog lånet, så lÊs for Guds skyld Spar Ekspres papirerne igennem inden underskrift!!!

Sparxpres ããã®åç
SparXpres påstod at mit lån var rentefrit, men de krÊver store gebyrer, hvis man ikke manuelt overfÞrer pengene hver måned.
Det fremgår ikke nogen steder hvilke datoer der skal betales, så man kan taste overfÞrslerne ind på forhånd.
Hvad sker der f.eks. hvis d. 1. i måneden er en sÞndag?
Opdatering:
SparXpres anmeldte ovenstående for "ulovligt indhold", for at få fjernet min negative anmeldelse.

Sparxpres ããã®åç
Jeg har ved min oprettelse af lÃ¥n hos sparxpres frabedt mig nyheder og reklamer herfra. Alligevel er jeg blevet spammet med reklamer lige siden. HÃ¥ber virkelig det stopper nu med min frameldelse ð

Sparxpres ããã®åç
Virkelig sÞde og hjÊlpsomme medarbejdere/sÊlger.

Sparxpres ããã®åç
Hurtig og god kontakt uden gebyr det jeg fandt.
Også nem mobil kontakt lidt efter

Sparxpres ããã®åç
Sparexpres har altid vÊret behjÊlpelig når jeg har haft brug for det .kan anbefale og giver dem max stjerner . Hilsen Mette

Sparxpres ããã®åç
Tilbage i maj 2023 valgte jeg at bruge Sparxpres gennem Quickpoint. FÞrst og fremmest var der en del problemer med at fÃ¥ ansÞgt fordi der var noget der ikke virkede i deres systemer. Det lÞste sig sÃ¥, og jeg tÊnkte alt var godt. Nu her over et halvt Ã¥r senere, er der fÞrst og fremmest blevet skrevet ud om, at de ikke har styr pÃ¥ deres gebyr tilskrivning. Derudover har jeg fÃ¥et tilsendt rykkerskrivelse flere gange, bÃ¥de hvor det har vÊret en fejl i deres system. Men har ogsÃ¥ haft flere problemer med betalingsservice. Jeg har tilmeldt det flere gange, nÃ¥r jeg tjekker min profil ser det ud til det er tilmeldt og alt er fint og nÊste opkrÊvning fÞrst er mÃ¥neden efter. Dog bliver det alligevel vel ikke opkrÊvet. Jeg har vÊret i mail korrespondance, det har ikke fikset problemet. Nu har jeg prÞvet at ringe, der var heller ingen hjÊlp at hente og en medarbejder der knap nok kun Þnske en god dag. Selvom jeg blot sagde jeg var lidt irriteret over at blive ved med at skulle betale rykkegebyr og spurgte indtil hvor fejlen kunne vÊre, da jeg ikke har oplevet det fÞr, da det jo ser rigtig ud i systemet. Gik nemlig ind i starten af februar, der kunne jeg ikke gÞre noget med manuel betaling, fordi den jo er tilmeldt betalingsservice, men nu fÃ¥et rykkerskrivelse fordi den ikke er betalt. Nu mÃ¥ jeg sÃ¥ bare prÞve at tilmelde den betalingsservice igen, men det er godt nok blevet en Þv oplevelse og dyr lÞsning med alle de gebyrer⊠Ãv.
Ãnsker en god dag til den der lÊser.

Sparxpres ããã®åç
NUL STJERNER! Inkompetente "service" medarbejdere og fuldstÊndig langtrukken og til grin behandlingsprocess! Troede til sidst det var en dårlig prank - FIND ET ANDET STED!

Sparxpres ããã®åç
Brugte 2 dage med tre telefoniske henvendelser for at få oplysninger igennem. De kunne ikke modtage min samlevers oplysning, selv om vi prÞvede hvad sparxpres.dk anbefalede.
Så vÊrkstedsregninger måtte betales kontant.
Lidt Êrgerligt, når jeg havde valgt vÊrkstedet pga. jeg kunne få splittet regningen op.

Sparxpres ããã®åç
Jeg har brugt dem en del gange til at låne de ting jeg har desvÊrre ikke selv har penge til og jeg synes de er dejlig nem at snakke med dem og jeg vil til hver en tid gÞr det igen

Sparxpres ããã®åç
à gervirksomhed - På ingen måde rentefrit. Meget lidt transparent - husk at lÊse side 7 på gÊldsbrevet. Man modtager ingen besked om pålagt gebyrer, kontooversigt osv, alt imens 'månedlige gebyrer' hober sig op.

Sparxpres ããã®åç
Fantastisk og hurtig ekspedition uden det store besvÊrâŠ