Alles volgens afspraak nagekomen, telefonisch contact gehad en dat was prettig en behulpzaam. De handleiding van het product was erg lastig. We hebben bij het monteren van de BMX hulp moeten vragen va... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Last minute cadeau besteld voor sinterklaas. Geen track en trace code of verzendbevestiging gekregen. Dus zag de bui al hangenâŠ.(maar oke eigen schuld, had ik niet op de laatste dag moeten bestellen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Excellente service! 5-sterren is te weinig. Wij hadden een paar dagen voor onze fietsvakantie een derailleurpad nodig. Bij Sportimex hebben ze deze van een nieuwe fiets gehaald en dezelfde dag naar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sportimex heeft een ON-GE-LOOFLIJK goede, klantgerichte aanpak en service. Eentje waar vele (online) winkels een voorbeel aan mogen nemen Ik kocht een paar dure overschoenen die na exact 3 keer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sportimex, opgericht in 1996, is de exclusieve importeur en distributeur van verschillende toonaangevende sportmerken op gebied van schaatsen, ijshockeymateriaal, inline skates, longboards, skateboards en steppen. Op zoek naar nieuwe CCM ijshockeygear, een stuntstep van CHILLI, kunstschaatsen van TEMPISH, tape van HOWIES of inline skates van ROCES? Bij Sportimex ben je aan het juiste adres! In onze webshop vind je het volledige aanbod van de merken die wij vertegenwoordigen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering, volgens belofte op de website.

Jammer
Jammer, tweede keer op rij dat een deel van een bestelling niet voorradig was in de winkel terwijl je er wel voor betaald hebt en er dus vanuit gaat dat je bij afhaling de volledige bestelling mee naar huis kan nemen. Voor de rest, supertoffe winkel, enkel het online shopgedeelte zou beter met actuele inventarishoeveelheden rekening houdenâŠ

Snelle levering,in goede staatâŠ
Snelle levering,in goede staat ontvangen en mooi product.

Top.
Snelle verzending, kwaliteitsvol product en netjes verpakt. Niks op aan te merken.

Sportimex ããã®åç
Snelle levering. Ãén artikel wilde ik omruilen, zonder problemen kunnen doen. Het artikel dat ik wilde was niet meer beschikbaar in mijn maat dus kreeg een mailtje met alternatieven waar ik uit kon kiezen. Moest er zelf nog even achteraan omdat ik paar dagen niks hoorde over de retourzending. Ãén mailtje en de dezelfde dag was het nog verzonden. Top!

Fantastische service & communicatie
Ik kocht een paar dure overschoenen die na exact 3 keer dragen kapot scheurden bij het aantrekken. Ik nam contact op met de klantendienst:
- heel vriendelijke en snelle opvolging van mijn klacht
- geen loze beloftes. We nemen contact op met de leverancier en bekijken wat mogelijk is.
2 weken later kreeg ik van Loes (topper!) de bevestiging dat mijn paar vervangen zou worden door een nieuw paar/model. Vandaag zaten ze in mijn brievenbus.
Of hoe je een slechte klant experience kan omdraaien tot een topervaring en klantenbinding. Hier kom ik nog ter!g

CCM Bamboo sokken
Duidelijke omschrijving van het product en bijbehorende maattabel.
Goede communicatie over verzendingsverloop.
Netjes en goed verpakt op tijd afgeleverd.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã