Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og mÞtte pÃ¥ den hyggeligste damen som ordnet det. SÃ¥ fÃ¥r 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... ãã£ãšèŠã
Du blir automatisk pÃ¥meldt spam pÃ¥ bÃ¥de SMS og e-post og det tas Ã¥penbart ikke hensyn til at du ikke Þnsker Ã¥ motta markedsfÞring. Hjelper ikke Ã¥ krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... ãã£ãšèŠã
Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingslÞsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. SÃ¥ jeg klikket pÃ¥ betaling etter 14 dager. FÞrst da betalingen og bestillingen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fikk faktura i dag pÃ¥ 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr pÃ¥ 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets stÞrste nettbutikker innen klÊr, treningstÞy og sko.
Rosenborgveien 8, 1630, Gamle Fredrikstad, ãã«ãŠã§ãŒ
- 69 300 605
- kundeservice@sportmann.no
- www.sportmann.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Irriterende selskap
Dette selskapet sender meg 4 e poster og 1 melding hver eneste dag om et eller annet tilbud, jeg får ikke til å melde meg av reklameregisteret deres. Utrolig irriterende
Hvis du noen gang skulle bli deprimert eller fÞle at du har få venner, gi nummeret ditt Sportmann AS, de sjekker i all fall opp med deg flere ganger daglig.

Sportmann AS ããã®åç
Har vÊrt sportmann kunde i mange år
Har vÊrt sportmann kunde i mange år, alltid fornÞyd med produktene jeg har bestilt. Enkel og oversiktelig nettside, billige produkter som svarer til forventningene.

Sportmann AS ããã®åç
Ikke ikke ikke kjÞp her!
Faktura gebyr??? Hva er det?? Du mÃ¥ betale hvis du har lyst til Ã¥ kjÞpe noen fra sportmann ðððððððð
Hentet varer på Torsdag, betalt etter 2 dager og nå på Mandag fikk en mail med purregebyr!! Det var siste gang når kjÞper jeg her.

Jeg liker virkelig alt
Jeg liker virkelig alt, fra nettbutikkens bekvemmelighet til kommunikasjon med stÞttetjenesten. Jeg liker at det er gratis frakt. Svar alltid i tide og lÞs ethvert problem. Det eneste jeg mangler er anmeldelser (legg til slik at folk kan legge igjen anmeldelser om produktet)

Sportmann AS ããã®åç
Perfekt og lettvint, god oversikt
Fin oversikt, lettvint og greit å sÞke, bra bilder.

Gode tilbud
Gode tilbud, rask levering. Veldig god kvalitet.

Alltid fornÞyd
Alltid fornÞyd! Aldri noen problem med retur eller andre henvendelser. Rask service og levering.

Forsåvidt fornÞyd med Sportmann
Forsåvidt fornÞyd med Sportmann. Litt kjedelig at en må opp i 1500,- for å få gratis frakt.. Men utenom det så er det en fin nettbutikk =)

ALLTID FORNÃYD KUNDE.
ALLTID FORNÃYD KUNDE.
DETTE ER ABSOLUTT ET BRA STED Ã
BESTILLE
KLÃR OG ANNET FRA.

Kjempelett å bestille
Kjempelett å bestille, kjempegod service. Har bestilt klÊr herfra i mange år, og aldri opplevd noe tull. Har også veldig fine klÊr og godt utvalg :)

Dyktig på kundeservice
Dyktig på kundeservice. Ryddige, raske og kundevennlige både på kontoret og i butikken. Har bare positive opplevelser knyttet til kjÞp av produkter hos de, både over nettet og i butikken.

Sportmann AS ããã®åç
Mye bra tilbud på varer her
Mye bra tilbud pÃ¥ varer her. Enkelt Ã¥ bestille, samt fin retur ordning. Har handlet her noen ganger, jaðð
Leicester

Sportmann AS ããã®åç
Oversiktlig og god kvalitet pÃ¥ BasicâŠ
Oversiktlig og god kvalitet på Basic t-skjortene og genere/jakker og bukser. Rådvill er somregel stor i str. Greit å kunne betale med vipps

Uendelig ventetid på sko
Jeg bestilte 4 par sko. Ingen av skoene ble levert i rimelig tid. To av skoparene var utsolgt fikk jeg beskjed om etter en god stund. Det fÞrste skoparet kom uendelig lenge etter bestilling og det siste skoparet venter jeg fortsatt på. Jeg har aldri fÞr opplevet å måtte vente i ukesvis på ukesvis på varer. Og at varene kommer en etter en når det passer seg for butikken. Jeg kommer ikke til å kjÞpe sko fra Sportmann mer.

Topp service og leveranse
Topp service og leveranse. Gode varer. Jeg handler ofte hos Sportmann og har gode erfaringer.

Handler gjerne igjen
Handler i nettbutikk for andre gang, og har hatt to fine opplevelser. Sist trykket jeg selv feil på betalingsalternativ, og sendte en mail ang. mulighet for å endre. Fikk raskt svar og fikk medsendt faktura i pakken for å rydde opp. Topp!

God kundeservice
Ãnsker Ã¥ gi en tilbakemelding pÃ¥ god kundeservice. Fikk en vinterbukse som var en feil pÃ¥, sendte Mail. Mottok svar nesten med en gang, og det ble sendt en ny vare samme eller pÃ¥fÞlgende dag, der jeg mottar ny vare bare 2-3 dager etter jeg skrev mailen.